2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allahım süper bişey ilk bebeklerimiz geldi :)) allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle bir an önce hep birlikte eve çıktığınızın haberlerini okuruz inşallah :)

bonny3845, gözünüz aydın, hayırlı olsun. bebişlerin inşallah hemencecik çıkarlar yoğun bakımdan. eee solumayı öğrensinler annesi

hoşgelmiş Burak & Zeynep
gözün aydın cnm inşlh bi an öncede sağlıkla kucaklarsın bebeklerini

bonny cim Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin... bol şifalar diliyorum.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin.. dualarımız seninle...

gülsevdam Allah yardımcın olsun.... bende ilk oğlumda depresyona girmiştim... kaynana yüzünden.. ama eşimle konuştum gelmesin bebek olunca istemiyorum sen konuş dedim.. tmm dedi ama tabi gelmeden olmaz... ama yine aynı şeyleri yaşatacak olursa gitmesini söylemesini isterim eşimden... inş hepimizin lohusa dönemi sorunsuz geçer... çünkü en önemlisi moral stressiz günler.. inanın sütünüzü çok etkiliyo... mümkün olduğunca sakin olun... tabi mümkünse =)

gerçekten her hamilelik farklı oluyomuş... ilk oğlumda doğurana kadar hep gezdim.. hiç zorlanmadım.. ama şimdi çok ağrım oluyo... hep yatasım var ama yattımı da kalkamıyorum sanki dayak yemiş gibi oluyorum.. sanki metrelerce aşağı düşmüş gibi oluyorum.. iki büklüm geziyorum... offf... herkesde aynı sorunlar sanırım...

Ayni sorun herkes de canim kendinizi hic ezdirmeyin bénimkide sinir yapiyor ama yuz vermiyorum fazla her zaman hamile kalmicaz kafamiza takip bu guzel gunlerimizi dehir etmeyelim dikkat edin doğumdan sonra stresten benim sutum kesildi ama simdi yapsın bakalım önceki yaptiklarinida grlm moralinizi hiç bozmayalim

baska yol bırakmıyorlar malesef umarım bır engel cıkar gelmezler nasılsa ben 23 aylık olsun bbeıs
gıdıcem yanlarına sunnetı orda yaptırcaz bakalım Rabbı macır halıme inşallah ..

ay ılk dogum olmus :)canım inşallah cabucak toparlanıcak yavruların dualarımız senınle olsun
gozun aydın Rabbım saglıkla buyutmenı nasıp etsın inşallah . hayırlsıyla bızlerde vaktımız gelınce annelıgı tadarız inşallah
dogum hıkayenıde en kısa surede beklıyoruz:)

gözünüz aydın

ilk bebeklerimiz gelmiş bile hoşgelmişlerr

ayy nasıl heyecanlandım anlatamam rabbim sağ salim evlerine gelmelerini de nasib etsin inşallah

esıme dıyorum babanla konus gelmesınler dıye yada 40 cıksın oyle gelsınler kı bız gıdıcez zatı
tum aıle orda cunku gercı umurlarında degılızde hepsı bırden gelmeye kalkarsa 20 kısıyı gecerler ..
esım gelmezler dıyıp kestırıp atıyo bende son care annemlere gıderım dedım sımdılık konu kapalı
bakalım boyle son gunlerımı ezıyetle gecırtıp acabaya bırakıyorlar ya Rabbıme actım içimi ...
egıtımde ebemızde demıstı kımısı kendı annesın ıbıle ıstemıyormus o ruh halıyle sutun kesılır bunalıma gırersın
bunalrı yengemde yasadı yenı yenı atlattı yanında sadece kızkardesı vardı hepımızın hakkında hayırlısı

takmamak elde degılde oluruna bırakıcaz artık hakkımızda hayırlısı ..

İlk bebeklerimiz hayırlı olsun Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerini, inşallah en kısa zamanda toparlanırlar da evlerine gelirler kuzucuklar

cnm ben eğer allahtan korkmasam onları 40 ım cıkmadan ayak bastırmam
bız 4 kez tüp bebek denedık esım 2 kez varıkosel amelıyatı oldu
hiçbirinde gelmedıler
son denemden once yalvardımmm nolur anne,baba gelın esım kendını kötü hıssedıo
ya olmazsa bu defada dıo 1 yıldır gormuo zaten sızı gelın moral olsun dedım bınbır bahaneyle gelmedıler
bu yavrumun ustunde iğne kadar hakları yok...
benım kötu gunumde yanımda olmayanın,ıyı gunumden pay almaya hakkı yoktur...
ınsan affetse dahı unutamaıo bazı seylerii, içimde hala kızgınlıklarım var onun ıcınde ne yapsa batıo halıyle
zaten panık atak rahatsızlığı var,cok faydasıda olamıo benı daha cok strese sokuo..
sırf allahtan korkumdan torunlarını görmeden men etmiim onları diye ses etmıorum
doğumdan sonra 20 gun sonra fılan gelcekler sanırım benım ruh halıme göre uzatabılırımde bu süreyi...
cıngar cıkacaksada cıksın cnm doğumdan önce cıksın cıkacaksa,sen lohusayken cıkacağına..

oyyyyyyyyyyyyy demek ilk mayıs bebegimiz dünyaya geldi hem de ikiz olarak.... cok sevindim yaaaa .......RABBİM anneli babalı büyütsün...RABBİM herkese hayırlı evlatlar nasip etsin....darısı bizim basımıza....saka gibi bizimde dogum yapmamıza az kaldı...sahsen benim 8 hafta belkii de daha da kısa..esimle haaala inanamıyoruz ikiyken 3 kişi olacagız ..bir mucize yaaa...

Hayırlı çocuklar olurlar inşallahhhhh bi an heyecanlandım :) Darısı bizim başımıza...

Allah sağlıklı bi şekilde kucağına alıp eve götürmeyi nasip eder inşallahhhhh

ne güzel inşallah tez zamanda dönerler evlerine kuzuların. Allah hayırlı evlat etsin hepsini inşallah...

kızlar kişisel temizliğinizi nasıl yapıyosunuz Ben hiç ağda yapmadım pöffff ne yapsam ki :18:

bişey diyim mi bu benim içinde büyük sorun aslında tek korkum birden sancılanırsam temizlenemezsem ne yaparım diye ama sanırım ben bu ay sonuna ağda yaptırcam o beni doğuma kadar götürür yine de ağda dan korkuyorum normalde hep ağda yaptırrım da gebelik olunca son haftalar olunca ne bilim :18:

canımmm tebrık ederım
topıgımızın ılk bebıslerı hosgeldıler aramıza
ınsallah te zamanda evlerıne doneceklerrrr
cok guzel bı haber bu yaa massallah sıze
bende duygusala bagladım smdı
sıra bıze gelıyoooooo

bır solukta okudum yazını gozumuz aydın darısı hayırlısıyla bızım basımıza ınsllah
enyakın zamanda dogum hıkayenı de beklıyoruz cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/599088-2013-mayis-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…