2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
topikte ne kadar çok zeynep ismi var hatta topik dışı da çok duyuyorum :26::26::26::26:

bende de oluyo geçen de karnım aç evde badana oldu yemek yoktu canım çekti ismini vermiyim şimdi o da gidip aldı istediğim dükkandan almamış yanında tatlıda istedim onuda almış canım ya. ama ben bir hayal kırıklığı yiyemedim inat bir yandan gözlerden yaşlar akıyor falan çaktırmıyom canım istemiyor aşkım sen ye diyom üzülmesn diye. gidip alıyım dyor istediğinden ondanmı yemiyon kahroluyom diyor bak yok diyom istemiyom sen yynce çık dışrı dedim biraz dolaş.çıktı oda bende güzel bir ağladım sonra yedim :) mesaj attım yedim diye içim rahatladı dedi şimdi :)

geceleri uyumaya çalışırkende çok sarıyom malesef sinirlerim çıkıyo br o tarfa bir bu tarafa dönmekten sabah işe giderkende yaptıklarım için üzülüyom kapıda gönderemiyom bir türlü sarılıyom ikide bir :)

benı cok ıyı anlarsın
buugn nıhayet aradı kayınpeder kendı ıslerı var halletmesı ııcn
esıme yıne bızden para cıkıcak
onu yap bunu yap yagdırıyor emırlerı masallah sonra kapatırken annenle doguma gelırız dedı
esım guzelce ablam annemın yanımda olucagını bıızm dogumdan sonra oraya gelıcegımız soyledı
hayretlerdeyım esım hayata gıkı cıkmaz aılesıne ..
etraf ne der derdındeymıs beyfendı kımse bısye demez dedı esım
bıkerearayıp sorun ben nasılım ya.. velhasıl ınsallah son dakıka degıstırmezlerse kararlaırnı gelmıcekler
senın gıbı duusnuyorum kotu gunumde yanımda olmuyanın dısarısı ne der dıye gelmesını ıstemıyorum
panık atak hıc deme aklıma gelıceklerı her geldıgnde gecırdım hamılelıgım zehır oldu
Allaha havale bız saygımızda kusur etmıyelım bebıslerımızde onları buyuklerı bılsın
sevmek zorunda degılız ama sayma zorundayız malesef .. bızler inşallah ıyı bır kaynana oluruz gelınlerımıze ..

olur canım ya gebelık psıkolojısı takma kafana bende bazen esıme sayıyorum kı hayatta alttan almaz
egıtımde ebemız dıyordu esler bıraz sabır dıye o an sabredıyoe ben sakınlesınce ebe demıstı boyle olcagını dıyo:)
sankı delıymısım gıbı .. okadarda degıskenlık olsun canım lohusa donemınde daha beterı olmuyalımda :)

agda ısı konusulmus kızlar benım doktor en bastan ızın vermedı epılatorle evde kendım yapıyordum
mecbur jılete döndüm gecen gun muayene oldugumda utandım kusura bakmayın falan aa sacmalama dıyor dogumda falanda
kafama takmammı ısrarla belırtıyor artık nekadaro lursa napalım

Son düzenleme:
Allah uzun ömür versın hayırlı evlat olsunlar ınsallah

Kizlar bugun kont vardi hersey yolunda cok sukur bide drr saaclari var bebisin dedi sadirdm goruluomu gercekten sizlerede soyleyenn olduumu

Arkadaşlar hamile yastığı kullanan varmı artık alsam iyi olcak idare edemicem bu iki taraflı olanlardan istyom 99 tl ye satıyorlar nette yön eğiştirme derdi yok iki taraftan destekliyor kullananlar memnunmu acaba

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeee işyerinde sondan bir önceki haftamız bitiyo yaşasınnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar hamile yastığı kullanan varmı artık alsam iyi olcak idare edemicem bu iki taraflı olanlardan istyom 99 tl ye satıyorlar nette yön eğiştirme derdi yok iki taraftan destekliyor kullananlar memnunmu acaba
canım ben kullanıyorum çok rahat ettim. kullanmama rağmen yine de arada ağrım oluyo kullanmasam nolurdu bilmem. sırtı destekliyo ben çok memnunum.

Dün oğlumu gördük maaşallah kocaman olmuş sığmıyor ekrana Eller yumuk yumuk uyuyordu. Bu arada dönmüş başı aşağıda yani kontrollerimiz de artık sıklaştı 2 haftada bir gideceğiz.
Dün çalışabilir raporu aldım çalıştığım yere götürdüm oraya da kendinden bir haber bir amca koymuşlar raporumu kaybetmese bari

ya bu ağda olayını araştırdım çünkü benim için de büyük sorundu. hamile kalmadan önce hep ağda yapardım kendim. hamile kaldıktan sonra mide bulantıları vs. derken hiç ağda yapamamıştım. hem bi cd de dinledim hem de yıllarca dini eğitim almış bi arkadaşa sordum. ağdaya gideyim mi diye. kesinlikle müsaade yok kızlar. hadis-i şerifte diyor ki her kim tenasül uznu yabancı birisine gösterirse Allah ona lanet eder. varsın jilet kullanın başka yöntemleri deneyin ama eşiniz hariç kimseden yardım almayın bu konuda. bi tane abla var o da yaptırmış zamanında sonra hadisi şerifi duyunca çok pişman olmuş tevbe etmiş. hamileliğin 37. haftasından sonra ayna koyup hergün temizliyordum zaten hergün yapınca zorlamıyor dedi. bi de pazar günü kendim yapmaya çalıştım oturarak. en son 2-3 dakika çömelerek yaptım. 4-5 damla su geldi. artık idrar mı kaçırdım zorlanınca hafiften suyum mu geldi bilmiyorum. yani ağda yaparken kendinizi zorlamayın

Kizlar bugun kont vardi hersey yolunda cok sukur bide drr saaclari var bebisin dedi sadirdm goruluomu gercekten sizlerede soyleyenn olduumu

bızım drumuzda soyledı canım aynısını
hattta gosterdı bızede mınnak tuylerını :))
hattaa ve hatta son 2 aydır kızımızda gorebıldıgımız tek sey sacları
yuzunu gostermıyorr hanfendıııı sacıyla ıdare edıyoruz

günaydın melek anneler.... dünden beri sol vajina dudağındaki ağrı yüzünden kımıldayamıyorum canım sıkıldı artık iyice....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…