- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.961
topikte ne kadar çok zeynep ismi var hatta topik dışı da çok duyuyorum :26::26::26::26:
Ya kızlar dün akşam eşimden eve gelirken yeni çıkan bir dondurma var tatlı çeşitlerini dondurmalı yapmışlar ben kazandibi ve supangle olanlar al çok sevdim dedim gelirken almış yemekten sonra saat 11 gibi yiyelim dedim önce eşim açtı aa bu damla çikolatalı dedi ya neyse artık onuda yerim aman damla sakızlı diycen diye korktum dedim pardon zaten damla sakızlı demek istedin demezmiEvleneli 5 sene ondan öncede 4 senedir beraberiz ve benim damla sakızından nefret ettiğimi biliyor ben başladım ağlamaya diğer çikolatalı ye diyor yok ağla Allah ağla içim çıktı sonra başladı dalga geçmeye bende döndüm sırtımı yattım gece dondurma aramaya çıkmış bulamamış istediğimden aramış ben onlardan bulamıyorum napıyım diye alma eve gel dedim.
Tabi o eve gelene kadar ben çikolatalı olanı yedimama niye bu kadar ağladığımı bilmiyorum birde gece çok yorgundu dışarı çıkıp aradığı için vicdan azabı yaşadım bide üstüne gitmiş kaç tane daha dondurma almış Hala üzülüyorum ve bu hafta 3 kere böyle saçma şeylerden eşimi azarlayıp ağladım durdum sonradan da üzülüyorum adama niye bağırıp duruyorum diye bak yine üzüldüm sizde de varmı böyle şeyler yoksa benmi kafayı yedim.
cnm ben eğer allahtan korkmasam onları 40 ım cıkmadan ayak bastırmam
bız 4 kez tüp bebek denedık esım 2 kez varıkosel amelıyatı oldu
hiçbirinde gelmedıler
son denemden once yalvardımmm nolur anne,baba gelın esım kendını kötü hıssedıo
ya olmazsa bu defada dıo 1 yıldır gormuo zaten sızı gelın moral olsun dedım bınbır bahaneyle gelmedıler
bu yavrumun ustunde iğne kadar hakları yok...
benım kötu gunumde yanımda olmayanın,ıyı gunumden pay almaya hakkı yoktur...
ınsan affetse dahı unutamaıo bazı seylerii, içimde hala kızgınlıklarım var onun ıcınde ne yapsa batıo halıyle
zaten panık atak rahatsızlığı var,cok faydasıda olamıo benı daha cok strese sokuo..
sırf allahtan korkumdan torunlarını görmeden men etmiim onları diye ses etmıorum
doğumdan sonra 20 gun sonra fılan gelcekler sanırım benım ruh halıme göre uzatabılırımde bu süreyi...
cıngar cıkacaksada cıksın cnm doğumdan önce cıksın cıkacaksa,sen lohusayken cıkacağına..
Ya kızlar dün akşam eşimden eve gelirken yeni çıkan bir dondurma var tatlı çeşitlerini dondurmalı yapmışlar ben kazandibi ve supangle olanlar al çok sevdim dedim gelirken almış yemekten sonra saat 11 gibi yiyelim dedim önce eşim açtı aa bu damla çikolatalı dedi ya neyse artık onuda yerim aman damla sakızlı diycen diye korktum dedim pardon zaten damla sakızlı demek istedin demezmiEvleneli 5 sene ondan öncede 4 senedir beraberiz ve benim damla sakızından nefret ettiğimi biliyor ben başladım ağlamaya diğer çikolatalı ye diyor yok ağla Allah ağla içim çıktı sonra başladı dalga geçmeye bende döndüm sırtımı yattım gece dondurma aramaya çıkmış bulamamış istediğimden aramış ben onlardan bulamıyorum napıyım diye alma eve gel dedim.
Tabi o eve gelene kadar ben çikolatalı olanı yedimama niye bu kadar ağladığımı bilmiyorum birde gece çok yorgundu dışarı çıkıp aradığı için vicdan azabı yaşadım bide üstüne gitmiş kaç tane daha dondurma almış Hala üzülüyorum ve bu hafta 3 kere böyle saçma şeylerden eşimi azarlayıp ağladım durdum sonradan da üzülüyorum adama niye bağırıp duruyorum diye bak yine üzüldüm sizde de varmı böyle şeyler yoksa benmi kafayı yedim.
Allah uzun ömür versın hayırlı evlat olsunlar ınsallahMerhabalar arkadaşlar,
topiğe çok fazla yazmasam da yazdıklarınızı takip eden, endişelerinizi paylaşan, deneyimlerinizden faydalanan bir mayıs annesiydim. Hepinize teşekkür ederim. Gerçi benim bebişlerim ikiz olduğu için mayısta doğmaları pek mümkün değildi ama en azından nisana kadar sabrederler mi derken...
Bebişlerim sürpriz bir şekilde, 17 Mart pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar.
Anne olmak harika bir duygu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim yavrularımıza da iyilikler versin inşallah. Sizlere de vakitlice, sağlık ve mutlulukla dolu doğumlar dilerim.
Allah' a emanet olun..
**snowflakeN mayıs anneleri listesinde ekliyim zaten. Bebişlerimin ismini de Burak ve Zeynep koyduk.
Kizlar bugun kont vardi hersey yolunda cok sukur bide drr saaclari var bebisin dedi sadirdm goruluomu gercekten sizlerede soyleyenn olduumu
Oh oh iyi maşallah duymuştum başka hamislerden toka götürüyorlardı hastaneye
Ben duymamistim valla sasirdim acikcasi prensesime ne tokalar alirim been
canım ben kullanıyorum çok rahat ettim. kullanmama rağmen yine de arada ağrım oluyo kullanmasam nolurdu bilmem. sırtı destekliyo ben çok memnunum.Arkadaşlar hamile yastığı kullanan varmı artık alsam iyi olcak idare edemicem bu iki taraflı olanlardan istyom 99 tl ye satıyorlar nette yön eğiştirme derdi yok iki taraftan destekliyor kullananlar memnunmu acaba
bişey diyim mi bu benim içinde büyük sorun aslındatek korkum birden sancılanırsam temizlenemezsem ne yaparım diye ama sanırım ben bu ay sonuna ağda yaptırcam o beni doğuma kadar götürür yine de ağda dan korkuyorum normalde hep ağda yaptırrım da gebelik olunca son haftalar olunca ne bilim :18:
Kizlar bugun kont vardi hersey yolunda cok sukur bide drr saaclari var bebisin dedi sadirdm goruluomu gercekten sizlerede soyleyenn olduumu
topikte ne kadar çok zeynep ismi var hatta topik dışı da çok duyuyorum :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?