2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım yavrularını Allah amalı babali büyütsün hayırlı evlatlar olurlar inşallah senin yazdıklarını okurken kalbim pir pir resmen ....bı yandan ne eksiğim vsrmi falan düşünüyorum şaşırdım ilk güzel haber senden geldi

Canım benim çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah hiç üzülme yoğun bakımda da çok kalmazlar inşallah hemen kucağınıza alırsınız

kızlar kişisel temizliğinizi nasıl yapıyosunuz Ben hiç ağda yapmadım pöffff ne yapsam ki :18:

Bende hep ağda yapıyorum Nisan 15 aldım rdv gecmi olur bilmiyorum artık ağrım gelişede giderim öyle ağdacım istemiyor tüyler buyumedimi zor oluyor normalde ben 3 aydan 3 aya yaptirirdim sık gidince istemiyor bakicaz artık bacak koltuk altım temiz bikini bölgem var sorun cok komikti rdv. Vardı dün gittim öyle utandım resmen Dr anladı dedim ağda rdv var daha dedim falan ....kadın bana resmen senin her ay temiz gelmen bize tuaf geliyor dedi güldü ....dedim anlamadım hep tuylu görmekten tüysüz görünce tuaf oluyor dedi ....utandım resmen onun Icin kasmiycam kendimi beklicem rdv tarihini ... Cok komikti gecen agdaciyla konuşuyoruz benim azıcık tüyüme yerin dibine giriyorum kadın rahatlamam Icin bana bişey anlattı fransizin biri gitmiş agdaya normal süresi yarım saat kadın 2 30 saat uğraşmış resmen 8 aylık hamileymis hamileliği boyunca hiç yapmamış galiba kadın öyle bı anlatıyor ki önce makasla kesmek zorunda kalmış resmen tüyler sac gibi olmuş diyor bide bana sakın anlatımı söylerken ismimi kimseye verme normalde anlatmam lazım ama sen kendini cok sıkıyorsun onun Icin anlattım dedi yani konu gitti söylemek istediğim az tüyünüz varsa kasmayın kendinizi neler var yani:))

Ya kızlar dün akşam eşimden eve gelirken yeni çıkan bir dondurma var tatlı çeşitlerini dondurmalı yapmışlar ben kazandibi ve supangle olanlar al çok sevdim dedim gelirken almış yemekten sonra saat 11 gibi yiyelim dedim önce eşim açtı aa bu damla çikolatalı dedi ya neyse artık onuda yerim aman damla sakızlı diycen diye korktum dedim pardon zaten damla sakızlı demek istedin demezmi Evleneli 5 sene ondan öncede 4 senedir beraberiz ve benim damla sakızından nefret ettiğimi biliyor ben başladım ağlamaya diğer çikolatalı ye diyor yok ağla Allah ağla içim çıktı sonra başladı dalga geçmeye bende döndüm sırtımı yattım gece dondurma aramaya çıkmış bulamamış istediğimden aramış ben onlardan bulamıyorum napıyım diye alma eve gel dedim.
Tabi o eve gelene kadar ben çikolatalı olanı yedimama niye bu kadar ağladığımı bilmiyorum birde gece çok yorgundu dışarı çıkıp aradığı için vicdan azabı yaşadım bide üstüne gitmiş kaç tane daha dondurma almış Hala üzülüyorum ve bu hafta 3 kere böyle saçma şeylerden eşimi azarlayıp ağladım durdum sonradan da üzülüyorum adama niye bağırıp duruyorum diye bak yine üzüldüm sizde de varmı böyle şeyler yoksa benmi kafayı yedim.

trajikomik bi olay :) şekerim oluyoo böyle şeyler sen yinede kendini tut kızma adama beeee :)

Ayyyy o da pek pismişşşş

Ben jilet kullansam veya tüy dökücü krem falan ayıp olur mu diye düşünmüştüm o zaman korkmama gerek yok utanmama daha doğrusu teşekkür ederim içim rahatladı birazcık

uzulme nolur,hersey yolunda gidecek,bebeklerini saglikli sekilde eve cikaracksin ,ay ne guzel haber

merhaba hanımlar uzun zamandır giremedim siteyee..
zaman gittikce daralıyor biizimmiçin şaka maka birşey kalmadı allahtan bı engel cıkmazsa onumuzdekı ay bu zamanlar diken üstünce olacagım erkenden dogurmassam :)
hastane cantamız hazır kızımızı beklemek kaldı gerıye evdeyım dınlenıyorum bol bol bebıs gelnce en cok ıhtıyacımız olacak sey uyku uyuyorum bırde ha bırde bol bol gezıyorum rabbım hepmızı sag salım kurtarsın ınsallah evlatlarımıza kavusmayıda nasıp etsın hayırlısıyla saglık ve sıhatle.
dogum yapan kardesım gozun aydın neguzel rabbım saglık sıhat versın evlatlarınaa allahın ıznıyle bebıslerın kısa surede toparlayıp evınıze gıdeceksınız canım benım merak etme gercekten moral onemlı kendını bırakma guclu ol dualarımız senınle allah yardımcın olsun

ben başından beri ağda işini kendim hallediyorum bi kaç güne ayna yardımıyla bu aykı agdamıda yapmayı düşünoyorum tek sorun son agdam acıkcası ondan endıselenıyorum ozaman nasıl olur bılmıorum.
hormonlardan dolayımıdır nedır butun vucudumu aynı anda yapmıstım 1 5 ay once bacaklarım hıc cıkmamıs orman olmama ragmen :) ama koltuk altım ve bıkını bolgem cıkmıs keske hormonlar bacaklarımı etkıledıgı gıbı oralarıda etkılese son ayda bende rahat etsem :)
dayanma konusunda sıkıntım yok cok dayanıklıyımdır makınayla bıle bıkını bolgesını defalarca aldıgım bılırrımm.
ve en temızı gercekten.
en son yaptıgımdada aynayla yaptım bırazcıkta goreebılıordum ama artık gormem ımkansız yıne aynaya bakıcam

Ya valla bende en son 3 hafta önce falan kendim yaptım belki 3 hafta olmadı bile ama sonrakini nasıl yapıcam bilmiyorum mecbur ağdacı yolları gözüküyor ama utandığımdan gidemiyorum hiç gitmedim daha önce Artık biraz idare edeyim 35. haftadamı gitsem 36. haftadamı gitsem bilemiyorum:44::44: Birde arkadaşım 37. haftasında ağdasını gitti yaptırdı hiç korkmayın ağdadan dolayı bir sıkıntı olmuyor.

Son düzenleme:
Selamlar dunyanin en sansli bayanlari bende dahil
Ne guzel ilk bebisler gelmis insallah en kisa zamanda toparlanirlar allah hepimizi saglikla kurtarsin canlarimiza meleklerimize kavusalim az kaldi az :))
Biz doktora gittik saglikliyiz sukur biraz tontisis ama olsun bide ne guzel donmustu sıpa gene yan donmus ama cok takmiyorum sezaryansa sezaryan napayim saglikli olsunda gerisi bos tabi daha dogumdan bahsetmiyo doktorum ama su aralar hareket hissetmezsen hemen gel dedi yada azalirsa sukur bir problemimiz yok sola yatmaya ozen goster arada sagada yatabilirsin dedi
Profile de kendi göbusumu koydum :)
Hepinizi opuyoruz

yaa su agda ısı benı cok gerıyor
sımdıye kdr hıc baskasına yaptrmadım acamıyodum kendm yabtm
ama artk yapamıyorum tabı jılet mecbur
ancak son ay mecbur agda lazım jıletle basacıkılmaz
nasıl acacagımm kuafore yaaaa (
camasırınız duruyomus kızlar yada tangamı gıyosunuz nasıl oluyo
komple cıkar derseee bıterım bennn oracıktaaa

bacaklarda iç çamaşırın kalıyor sorun yok ama orası için mecbur çıkıyor ben bi kısmını örtüyorum kız aldıkdan sonra diğer tarafını örtüyorum öyle böyle bitiyor bence çok rahatlık ya 15 dk da kız çat diye yapıyor bacak orası felan alı veriyor mis gibii

hamilelikten önce agda yapıyodum artık cok zorlanıyorum jılete dondum dogum sabahıda krem kullandım bunda ne olur bılmem kadının herzaman işi zor ya.....

canım gözünaydın allah analı babalı buyutsun ınsallah tez zamanda ordan cıkıp annesının sıcak kucagına gelırler dualarımız senınle .....

ben aynayla biraz denemistim doktor icin acil durum olunca. nefes nefes kaldim oldum bittim yapamadim da zaten biraktim. helal olsun sana cidden cok zor is yaa

deryacim cok takma onlar icin farketmiyor bakmiyorlar bile islerini yapiyorlar
en temizi valla 3. kez gidicem ben de 2 hafta sonra
cok rahat ediyor insan
kuaforler icin hic muhim degil sen utaniyorsundur biliyorum ama rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…