- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.981
Kizlar bugun kont vardi hersey yolunda cok sukur bide drr saaclari var bebisin dedi sadirdm goruluomu gercekten sizlerede soyleyenn olduumu
Günaydınlar herkesee güzel bir gün olur umarım hepinizee....37. haftasına kadar çalışacak olan anneler ki buna bende dahill zorlanmaya başladınız mı...ben özel sektör çalışanı olarak baya zorlanıyorum.
Günaydınlar herkese :)
Ya ben zorlanmanın alasını yasıyorum nerdeyse sürünerek gelicem artık işe bugün ellerim de çok şiş acıyor resmenAllahım şu haftalar bi geçse de evde olabilsem... ev zaten bekar evi gibi oldu nerdeyse artık birşey yapmaya hiç halim kalmıyor evdeyken sürekli uyumak istiyorum ama evin o halini görmekte beni deliye çeviriyor daha bebek odası boyanacakta mobilyalar gelecekte oda yerleşecek gerçekten sıyırmaya az kaldı
Herkese gunaydin, bebisim Sabah 5 ten Beri hic hareket etmedibekliyorum gun icinde de etmezse aksama dogru doktora gidecegim.
Herkese gunaydin, bebisim Sabah 5 ten Beri hic hareket etmedibekliyorum gun icinde de etmezse aksama dogru doktora gidecegim.
Canım çikolata yiyip sol tarafına yat ya da karnının üzerine kolunu filan koy, benim oğlum göbeğime birşey bastırınca tekme atıyor, moralini bozma büyük ihtimalle uyuyordur annesi
Yazmamimi bekliyordun be cocugum hareketlendi cok sukur :)
Canım çikolata yiyip sol tarafına yat ya da karnının üzerine kolunu filan koy, benim oğlum göbeğime birşey bastırınca tekme atıyor, moralini bozma büyük ihtimalle uyuyordur annesi
Aynen canim kahvaltida bal, fistik ezmesi yedim basladi oynamaya cok sukur, ne olacak bizim halimiz, tekme atti, atmadi, sanci girdi cikti, hayirlisiyla saglikla kucagimiza bir alsaydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?