2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn,
biz sessiz sakin sizi takibe devam ediyoruz kızçemle :) topiğin son annesi olacağımdan vakit geçmek bilmiyor bir türlü, siz izne ayrıldık dedikçe nasıl heves ediyorum. Neyseki iş yerim rahat, hamileyim diye de kimse ilişmiyor :)
Ağdadan konuşmuşsunuz, benim de bir çözüm bulmam lazım ama ya zamanı tutturamazsam diye tedirgin oluyorum. Önceki hamileliğimde 36. haftalıkken alttan muayene edecek diye jilet atmıştım, sonra 38in içindeyken ağdacıya gittim tüyler kısa diye alamadı Ben de doğuma mecburen jiletleyip girdim 38+1'de. Başta ağdayla alamadım diye stres yapmıştım ama doğuma gittiğimde hiç aklıma bile gelmedi bu konu. Bu sefer de üstleri kendim (ya da annem) almaya çalışıp altları yine jiletlerim gibi geliyor.
Onun dışında bizim hastane çantamız da henüz hazır değil, gerçi daha 10 hafta var. Bugün annem geliyor, yavaş yavaş ayarlarız herşeyi. Bizden şimdilik bu kadar, takipteyiz

gunaydin kizlar biz de bugun 8.ayimizi doldurmusuz,ne kaldi surda ya 42 gun bana hic yakinmis gibi gelmiyor ama daha 2 -3 ay giderim ben boyle gibi

Günaydınlar herkesee güzel bir gün olur umarım hepinizee....37. haftasına kadar çalışacak olan anneler ki buna bende dahill zorlanmaya başladınız mı...ben özel sektör çalışanı olarak baya zorlanıyorum.

bende zorlanıyorum artık işe gelmeye canım:2::2::2:

Günaydınlar herkese :)

Ya ben zorlanmanın alasını yasıyorum nerdeyse sürünerek gelicem artık işe bugün ellerim de çok şiş acıyor resmen Allahım şu haftalar bi geçse de evde olabilsem... ev zaten bekar evi gibi oldu nerdeyse artık birşey yapmaya hiç halim kalmıyor evdeyken sürekli uyumak istiyorum ama evin o halini görmekte beni deliye çeviriyor daha bebek odası boyanacakta mobilyalar gelecekte oda yerleşecek gerçekten sıyırmaya az kaldı

Herkese gunaydin, bebisim Sabah 5 ten Beri hic hareket etmedi bekliyorum gun icinde de etmezse aksama dogru doktora gidecegim.

Günaydın kızlaaarrrr :))
Ağırlaşmak nedir son 2-3 gündür anladım 1 kat merdiven çıkınca soluk soluğa kalıyorum,elim ayağım tutmuyor artık desem yeridir ,izine ayrılmak istiyyoooorrrruuuummmmmm

Ben calismadigim halde inan cok zorlaniyorum Allah size kolaylik versin, ev dagildigi zaman resmen sinirlerim bozuluyor, o halde evi toparlamaya calisiyorum, birde bebegin iri erken dogar diye korkuyorum. Hakkaten saglikla bir bitseyidi su gunler...

günaydın herkeslere:)

ben bu haftasonu daha yeni çalışabilir raporu alacağım. ama 37. haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum açıkçası. Kendimi 35. hafta diye şartladım belki ondandır canım hiç işe gelmek istemiyor. Sabah sürünerek kalkıyorum. her geçen hafta daha da ağırlaşıyoruz. ben daha ne bebeğimin eşyalarını yıkayıp ütüledim, ne de çanta hazırladım. dah çok işimiz var çok

kızıma diyorum annenin işi çok daha, sen orda keyfine bak, ben işim bitince sana haber veririm diye
inşallah anne sözü dinler

Herkese gunaydin, bebisim Sabah 5 ten Beri hic hareket etmedi bekliyorum gun icinde de etmezse aksama dogru doktora gidecegim.

Canım çikolata yiyip sol tarafına yat ya da karnının üzerine kolunu filan koy, benim oğlum göbeğime birşey bastırınca tekme atıyor, moralini bozma büyük ihtimalle uyuyordur annesi

Canım çikolata yiyip sol tarafına yat ya da karnının üzerine kolunu filan koy, benim oğlum göbeğime birşey bastırınca tekme atıyor, moralini bozma büyük ihtimalle uyuyordur annesi

Aynen canim kahvaltida bal, fistik ezmesi yedim basladi oynamaya cok sukur, ne olacak bizim halimiz, tekme atti, atmadi, sanci girdi cikti, hayirlisiyla saglikla kucagimiza bir alsaydik...

evet benim bebeğim de kolumu koymamla tam kolumun üstüne tekme atıyor nasıl denk getiriyorsa tam koluma koluma vuruyor

Aynen canim kahvaltida bal, fistik ezmesi yedim basladi oynamaya cok sukur, ne olacak bizim halimiz, tekme atti, atmadi, sanci girdi cikti, hayirlisiyla saglikla kucagimiza bir alsaydik...

Benim de aklım hep onda saf gibi oldum iyice dün dr'a gideceğim diye nasıl heyecanlandım, içeri girdik iyi olduğunu gördüm ya sırıtıyorm sadece dra soracaklarım uçup gitti aklımdan Allah'tan eşim yanımdaydı da yoksa raporu söylemeyi bile unutacaktım
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı, ilk haftalarda sonlara doğru rahatlarım diyordum ama yok doğuma kadar böyle olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…