2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benim bebis hep kafasi asagilarda duruyodu,ama son acile gittigim zaman orda verdikleri raporu okurken farkettim,capraz duruyomus poposu asagiya yakin.Niye pozisyon degisti simdi of.

Benim bebis hep kafasi asagilarda duruyodu,ama son acile gittigim zaman orda verdikleri raporu okurken farkettim,capraz duruyomus poposu asagiya yakin.Niye pozisyon degisti simdi of.

benim de bi ara sağlık ocağında yan dönmüş yine demişlerdi sonra yine baş aşağı indi endişelenme....

alalhıma cok sukur bugunlerı de gordum bende mayıs annesi olucam inşallah... ama sanırım ılk ögrenen ben oldumburda beklıyorum sızı:)

snow merhaba yeni üye oldugum ıcın özelden mesaj atamıyorum listeye kızım ve benide eklermısın sat 7 ağustos bdt 14 mayıs kızımın ismi zeynep olacak ıns

kızlar gece yatakta nasıl dönüyorsunuz... kayınvalidem oturup dön yoksa kordonu dolanır falan diyor ama ben değil oturmak yattığım yerde kımıldayamıyorum popomun üstünden dönüyorum tam kalkamıyorum... zaten artık gecede bir kere dönüyorum... bir de korkuyorum bir şey oluverirse diye...

benim pozisyonumda değişmiş canım uzun zamandır baş asagıydı sımdı makat geliş dediler 36 ya kadar doner diyo doktor hayırlısı bakalım o değilde bebeğin pozisyonu ağrı sebebi olabilir mi acaba belimin sol tarafı kilitlenmiş durumda resmen topallıyorum 1 haftadır doktora gidince safa bağlıyorum soracağım herseyi unutuyorum

yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı

Benim de dün eşim sordu burada haftası daha büyük çıkıyor ona göre mi doğacak diye dr da doğum SAT'a göre olur o sadece bebeğin kilosuna göre hafta veriyor dedi

Bende ultrasonda bir türlü çocuğu göremeyenlerdenim doktor görüyor nasıl görüyorsa ben hiç ayırt edemiyorum sonunda özel 4 boyutlu ultrasona gittim oradada yüzünü göstermedi kerata

Doktora bu pazartesi gittim en son kilosu 1.950 idi doktor beni 1 hafta önden gidiyor diye korkutmuştu şimdilik haftası normale dönmüş durumda ama burada kiloları okuyunca rahatladım benimki de normal demek (gebelik şekeri varda, kilosu şekerden mi kaynaklı diye korkmuştum)

selam kızlar. kısmetse henüz isim bulamadığım minik kızım sata göre 15 mayısta dünyaya gelecek:) doktorum gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi. ama suyun sınırda dikkat edelim hareketlerini takip et bol su iç dedi. bunun dışında şu ana kadar büyük bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. umarım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatlı dünyaya gelir.

Devlette gidiyorsan onlarda gözükmüyor diyecektim ama özeldede bir sürü arkadaşta göremiyormuş valla bana tarif ediyor dr gayet güzel gözüküyor 4 boyutluda değil elleri parmakları falan çok güzel Allah sağlık versin geri kalanı doğumda görürüm artık.

Yok canım dr bana bu haftada sonra yatakta dönerken çok yavaş haraketle dön dedi o yüzden ben dönerken önce sırt üstü dönüyorum biraz bekliyorum sonra diğer tarafa dönüyorum Allaha emanet ediyorum her gece dua edip yatıyorum canım olacak bir şey varsa elden birşey gelme stres yapaıp üzülme kendinide zorlama boşuna zorlamak daha kötü çünkü

Gunümüz aynı bende salı gittiğimde 2 .40 demişti dr ama ben cok az demiştim normal olduğunu söyledi dr

Bonny 3845 gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerine, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah Burak ve Zeynep. Moralinin yüksek olmasına sevindim, Rabbim sana ve evlatlarına yardım eder hiç korkma.

Selam kızlar, sabah yazacaktım halbuki uyuyakalmışım geçmişi okurken bilgisayar başında. Ben bu ara pek bi düştüm uykuya. Bide hemoroidim azdı iyice oturamıyorum sürekli yatar durumda olunca uykum geliyor. Hayırlısı artık. Öpüldünüz.

bişey olmaz içinde büyüsün daha güzel:) benim doktorum son adet tarihime göre söylüyo aynı yani 27 mayıs.önden gittiği için bi kaç hafta erken olabilir dedi ama

bana verdiği resimde olduğu gibi belli yüzü.hele orda ultrasonda resmen 3 boyutlu gibiydi sanırım cihazdan cihaza değişiyo

selam kızlar. bebek odamız sonunda geldi pazartesi günü. geldiğinden beri sildim birkaç kere, kapılarını çekmecelerini açık bırakıpp pencereleri açtım ama kokusu hala gitmedi. kokusu gitsin diye televizyonda gordugum bir yontemi denedim bugun. karbonat ve tarçını karıştırıp krem kıvamına getirdim suyla ve odanın icine koydum. faydası olur mu bilmem ama faydası olmazsa eğer tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı acaba? bebek odası halımızı da aldık bir tek perdesi kaldı. perdeyi zebra düşünüyorum. alan oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…