- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.061
Benim bebis hep kafasi asagilarda duruyodu,ama son acile gittigim zaman orda verdikleri raporu okurken farkettim,capraz duruyomus poposu asagiya yakin.Niye pozisyon degisti simdi of.
alalhıma cok sukur bugunlerı de gordum bende mayıs annesi olucam inşallah... ama sanırım ılk ögrenen ben oldumburda beklıyorum sızı:)
benim de bi ara sağlık ocağında yan dönmüş yine demişlerdi sonra yine baş aşağı indi endişelenme....
Ne bileyim,birde son 3 gundur eskisi gibi hareketli degil,cok durgun.Gene kiprassa iyice de donse
Benim bebis hep kafasi asagilarda duruyodu,ama son acile gittigim zaman orda verdikleri raporu okurken farkettim,capraz duruyomus poposu asagiya yakin.Niye pozisyon degisti simdi of.
yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı
sat son adet tarihim 26 temmuz benim.. buna göre doğum tarihi hesaplayınca 2 mayıs çıkıyor.. ultrasonda average diye bir kısım var ortalama doğum tarihi bebeğin büyüklüğüne göre çıkıyor sanırım orada ise nisan 23-24-28 arasında tarihler çıkıyor... velhasıl kelam doktorumuz 9 mayıstan önce olmaz büyüklüğüne bakmayın diyor, eğer 9 mayısı beklerse bu çocuk içimde kocccaama olur..
maşallah benim ki 32+5 de 2124 dü... senin bebek maşallah daha tombalak...
ya arkadaşlar ben ultrason da hiçbir şey göremiyorum verdiği resimlerde sadece başı var yani her gittiğimde büyüyen bir yuvarlak resmi veriyor bana sadece 4 boyutlu ultrasonda gördüm kızımı o da yüzünü göstermedi bir türlü( neden bende sizin gibi göremiyorum ultrason cihazı mı eski acaba başka birşey mi sizce ne dersiniz?
kızlar gece yatakta nasıl dönüyorsunuz... kayınvalidem oturup dön yoksa kordonu dolanır falan diyor ama ben değil oturmak yattığım yerde kımıldayamıyorum popomun üstünden dönüyorum tam kalkamıyorum... zaten artık gecede bir kere dönüyorum... bir de korkuyorum bir şey oluverirse diye...
Bende ultrasonda bir türlü çocuğu göremeyenlerdenim doktor görüyor nasıl görüyorsaben hiç ayırt edemiyorum sonunda özel 4 boyutlu ultrasona gittim oradada yüzünü göstermedi kerata
Doktora bu pazartesi gittim en son kilosu 1.950 idi doktor beni 1 hafta önden gidiyor diye korkutmuştu şimdilik haftası normale dönmüş durumda ama burada kiloları okuyunca rahatladım benimki de normal demek (gebelik şekeri varda, kilosu şekerden mi kaynaklı diye korkmuştum)
sat son adet tarihim 26 temmuz benim.. buna göre doğum tarihi hesaplayınca 2 mayıs çıkıyor.. ultrasonda average diye bir kısım var ortalama doğum tarihi bebeğin büyüklüğüne göre çıkıyor sanırım orada ise nisan 23-24-28 arasında tarihler çıkıyor... velhasıl kelam doktorumuz 9 mayıstan önce olmaz büyüklüğüne bakmayın diyor, eğer 9 mayısı beklerse bu çocuk içimde kocccaama olur..
ya arkadaşlar ben ultrason da hiçbir şey göremiyorum verdiği resimlerde sadece başı var yani her gittiğimde büyüyen bir yuvarlak resmi veriyor bana sadece 4 boyutlu ultrasonda gördüm kızımı o da yüzünü göstermedi bir türlü( neden bende sizin gibi göremiyorum ultrason cihazı mı eski acaba başka birşey mi sizce ne dersiniz?
maşallah benim ki 32+5 de 2124 dü... senin bebek maşallah daha tombalak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?