2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım bu arada belki haberin olmuştur ama ben yine söyleyeyim, 30 Mart haftaya cumartesi günü 9:30-14:30 arası ücretsiz eğitim varmış. Dün telefonla arayıp çağırdılar beni, aksilik olmazsa gideceğim İnşallah. Hatta işyerinden bir arkadaşımın da eşi hamile, onun da adını yazdırdık. Dışardan katılım da oluyormuş. İstiyordum zaten böyle bir eğitime katılmayı, çok iyi oldu denk gelmesi. İlerleyen zamanlarda gidemeyebilirim ağırlaşırsam.

Beni aramadılar ama dün gittiğimde gördüm afişini, ben çalışıyor olacağım büyük ihtimalle o saatler arasında aslında iyi olurdu acaba bir sonrakini ne zaman yaparlar izinde olursam ona katılırım, sen git bakalım öğrendiklerini bizimle paylaşırsın

hayırlı uğurlu olsun canım bebişlerin güle güle büyütün hızlı çıktı mayıs bebişleri

kızlar hastane çantanızı ve bebeklerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlamaya başladınızmı acaba ben daha hazırlamadın 1-2 hafta daha geçsin diye düşünüyorum ama çevremdekiler geç bile kalmışsın diyor 2. bebek olduğu için biraz rahat davranıyorum heralde annem bile daha ağarlaşmadan kıyafetleri yıka hazırla diyor ağrlaşınca zor gelir yapmak diyor sizde durumlar ne ? bi nisana girelim diye düşünüyorum ama ?:44::44:

İnşallah gidebilirsem paylaşırım tabiki. Ne sıklıkta oluyor bilmiyorum, 3-4 ay önce bir afişi görmüştüm. Ne sıklıkta yapılıyor bilmiyorum canım. İnşallah seninde fırsatın olur ağırlaşmadan önce...

Kizlar bugun kont vardi hersey yolunda cok sukur bide drr saaclari var bebisin dedi sadirdm goruluomu gercekten sizlerede soyleyenn olduumu

yahıc aklıma gelmedı doktora sacını sormak oda soylemedı

gecen hafta soktordaydım asagı ınmıs bebıs ama tarıhı etkılemez bu canım

bende bu hafta temızlıkle bogusuyorum :) haftaya hastane cantasın ıhazırlıcam ama kendı ıhtıyaclaırm nısanda anca alırım
yaz ıcın gecelık takımları ozman cıkıyor pıyasaya ..

4 ay ara ıle oluyordu gecen seferkıne katılmıstım katılımda coktu masalalh :)
bu seferkıde esımın ızın gunune gelıyor gıdıcem inşallah arayıp kayıt yaptırayım
hastane nerde bılmıyorum esım bulur artık :)

30. haftayı doldurmuşuz oğlumla zaman ne çabuk geçtiii

hamileliğin en güzel ayları 4-5-6. aylarıymış anladım çatı ağrısından mahvoluyorum şu sıralar :18::18::18:

kemiklerimi mengene ile çekip açıyolar sankii rabbim hayırlısı ile tamamına erdirseee :18::18:

merhaba şekerler uzuuuuuuuuuuun zamandır yazamıyordum foruma malum temizlik bebişlerimizin gelişi bahara denk gelince bahar temizliği aradan çıkmalı dedim ve duvarlar pencereler perdeler hastane çantası bebek odasının düzenlenmesi falan derken bu günlere geldik çok şükür ufak tefek ayrıntılar dışında oğluşumun gelişine hazırım iyi ki de sonlara bırakmamışım çünkü günde neredeyse 11 saat uyumaya başladım neden bilmiyorum ama devamlı uykum var benim.

Ben hazirladim canim, buyuk aldiklarimi yikamadim, 0-3 ay olanlari ve hastane cikisimizi yikadim utuledim,b attaniyesinin icine koydum dogumda oylece vericem. Kucuk cekcek bavulu cikarttim icine elime gecenleri koydum, gecelik, corap, Ic camasiri, lohusa taci, kolanya, bebek icin tulum, bady, emzik, corap vs....... Koydum aklima geldikce eksikleri icine koyuyorum...

kayıt oldum bıle:) bu sefer katılım az olsun ayse oner ıcın gıdıcem :)
gıtmek ısteyenlere semıner bılgısını ekledım

Eki Görüntüle 664112

istanbuldasınız şanslısınız ah burda da olsa bizde gitsek böyle eğitimlere

sen gene notlarını al canım bize aktarırısın dinlemiş kadar oluruz

Son düzenleme:

Canım ben hazırladım sen de çok sonraya bırakma minik minik kıyafetleri ütülemek çok vakit alıyor, ben hazırlayalı çok oldu ondan sonra da birşeyler almıştım dün bir posta da onları yıkadım şimdi ütülenmek için gözümün içine bakıyoorlar
Eki Görüntüle 664112

Canım hastaneyi ben biliyorum yeni açıldı Ulus'ta DT1 ve DT2 çok yakınından geçiyor eğer otobüsle gideceksen

zeynep ve burak bebek erken gelmişler ama hoşgeldiler rabbim tez zamanda evinize götürmeyi nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun canım bahtları hep açık olsun ,,teyzeleri çok çok öper onları

oğlum büyüyooo büyüyooo, zaman azalıyoooooo,,sağlıklı sıhhatli en hayırlı zamanda gel tosun paşam benim

kızlar salı günü kontrolum vardı.oğlumu gördüm yüzünü olduğu gibi gösterdi dr.ultrason görüntüsünü verdi buzdolabina astım gidip gelip seviyorum.gören herkeste şaşırıyo resmen poz vermiş size diye:)dr herşey yolunda başı artık inmiş aşağı.30 haftalığım 1878 gr olmuş biraz iri bi bebek 2 hafta önden gidiyo dedi.doğumum o yüzden bikaç hafta erken olabilirmiş ama herşey normal dedi çok heyecanlıyım yaa:)

Dualarını ve güzel dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, Rabbim cümlemize bebişleriyle birlikte mutlu bir hayat nasip etsin inşallah..

Dün bebişlerimi görmeye gittim.Daha iyiler çok şükür. Dokundum, konuştum yine onlarla... Az da olsa ilk sütümü götürdüm dün. Bugün yine göndereceğim babalarıyla. Annelere, özellikle ikiz annelerine lohusalık diye bir şey yok. Rabbim ona göre kuvvetimizi veriyor çok şükür. Bebişlerim de daha iyi olacak inşallah...

**doğum yapacak arkadaşlarıma naçizane tavsiyelerim:

- Hastane çantanızda külot şeklinde hasta bezi mutlaka olsun.(Ben çok rahat ettim.Hem dışarı sızıntı yapmıyor, hem de sezaryen yerine denk gelmiyor beli.)
- Boydan gecelik, iki tane pijama takımı ve sabahlık bulunsun.(İlk etapta üstünüz batabiliyor, yedek olması iyi.)
- Çantaya koyduğunuz bebek bezlerinin paketlerini açmayın, inşallah gerek kalmaz sizlerde ama bebekler yoğun bakıma alınırsa açılmış paketleri kabul etmiyorlar.(Allah' tan biz açmamıştık.)
- Süt sağacak arkadaşlar sütleriniz gelmeye başladığında az da olsa -saatlerine göre- ayrı ayrı poşetleyin.
- Sezaryen sonrası gazınızı muhakkak çıkarın. (Herkeste aynı olmaz tabi ama ben bu konuda biraz sıkıntı çektim.Ağrı yapıyor daha sonra.) Bunun için de ağrınız da olsa hareketsiz kalmayın, belirli aralıklarla yürüyüş yapmaya çalışın. Çıkmazsa son çare olarak karnınıza ve belinize sıcak su torbası koyun.(Ben sıcak su torbasından şifa buldum çok şükür.)
- Moralinizi bozmamaya çalışın, her şeyin iyi olacağı yönünde kendinizi güdüleyin. Sütünüz az bile gelecek olsa çoğalacağına inanın, çevrenizdekilerin de bu konuda olumsuz bir şey söylemesine izin vermeyin.

Sağlıcakla kalın...

hava süper ama gezesim yok :) şu günler hayırlısıyla bir geçse, ne güzel zamanda hamile olmuşuz bebişler rahat edecek en azından ilk zamanları rahat gececek bebegi korumak kendini korumaktan cok daha zor.... sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah.
ben epuduralle normal doğum istiyordum extra masraf çıkarıyorlar onun için :) şu ara para olayına sıkışık olmaktan ötürü bildiğiniz çatır çatır doğurcam tabi allah izin verirse zati bebişte yan dönmüş eşşek dönmüyo belkide sezeryan olur bu ara kafayı bunlara taktım bide hareket etti mi etmedi mi bilmem ne ay annelik zor ya annelerimizin kıymetini bilelim

maşallah allahın izniyle daha da iyi olup çabucak toparlanırlar inşallah gözün aydın tekrardan , bilgiler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…