2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim mobilyalar da kokuyo aksama kadar acik pencere bir aydir gitmedi kokusu.İse yararsa bende deniyim tarcinli karisimi. Zebra perde aldim ben cok hos goruniyor bebegimin odasi cok icime sinerek aldim ve pisman degilim tavsiye ederim

Benim mobilyalar da kokuyo aksama kadar acik pencere bir aydir gitmedi kokusu.İse yararsa bende deniyim tarcinli karisimi. Zebra perde aldim ben cok hos goruniyor bebegimin odasi cok icime sinerek aldim ve pisman degilim tavsiye ederim

çok sevindim güle güle kullanın canım baskılı zebra mı aldın yoksa düz zebralardan mı. çiçekli ve ayıcıklı baskılı zebra gördüm ben de bi onları değerlendiricem. 1 ay cok uzun süre yaa. kokusu geçmeden içini yerleştiremeyiz de. zaten doğuma 1 ay kaldı sayılır.benim geç geldi sanırım oda takımı

senin donmenle alakasi yok demisti dr bana bebek kendi icerde donerse o zaman kordonu dolasabilir demisti

Kızlar epudural düşünen var mı aranızda? ben istiyorum ama bebişin kılosuna da bağlı dr. 2 hafta onden gıdıyor dedi daha öncekı dr. gerılemış dıyınce uzuldum ama yalnış bakmış sanırım

Ben beşik almadım büyüyen beşik kuzenimden geldi 2 yıl kullanılmış yepyeni sadece sürgülü dolap yaptırdım onuda genel temizlik maddeleri ile temizledikten sonra dalin bebek yumuşatıcısı ile tekrar sildim 1 ay oldu kıyafetleride yerleşti odası bebek gibi kokuyor... Tavsiye ederim

canm ben eğer sezeryan olursam epidural düşünüyorum ama normal doğumda önermiyorlar alt taraf uyuştuğu için ıkınma olmjuyormuş diye duydum

arkadaşlar hastane çantanızı hazırladınız mı neler koydunuz bende hazırladım ama eksik varmı diye sizinle paylaşayım istedim 2 çanta hazırladım bebeğiminkinde 1 takım hastane çıkışı 1 tane 5li takım 2 çift çorap ıslak mendil, şampuanını ,bebek yağını,1o tane bebek bezi koydum 2tane ağız silme mendili koydum şimdilik bu kadar eksiğim varsa yazın lütfen kendimede 2 takım pijama 3 tane kilot 2 tane emzirme atleti, peçete 1 paket ped 1 pakette göğüz pedi koydum başak ne konulur kızlarrrrrrrrrrrrr yardım

Kendine de çorap koy, ayaklar üşümesin bir de bir tane de gecelik koyarsan iyi olur arkadaşım pijama giyemedim gelip sık sık aşağıdan muayene ediyorlar o yüzden gecelik daha rahat oluyor demişti.
Ben bebek için şampuan filan koymayacağım onlar doğumdan sonra yıkarlar zaten bir zahmet şampuanı da kendilerinden kullansınlar o kadar para vereceğiz

............................................................................................................

canm bende koymuycaktımda benm doğum yapacağım hastane istiyormuş bebek yağyla şampuanını bi arkdaş söyle koy diye çorapla geceliği yazdım onlarıda hallederim canm çok sağol

Ben varım birinci doğumda yaptırdım cok memnun kaldım yine istiyorum konuştum Dr la birinci kızım 3450 gr doğmuştu hiç bişey hissetmedim gülerek doğurdum resmen dikiş atılırken cok iyi oldu dogumu hissetmedim o 4 dikişi hissettim hafif acıdı biraz o olmasa ne olurdu Halim bilmem hayırlısı bakalım zaman kalcak mı ona

bebişinkiler yeterli bence kendine terlikte koyabilirsin rahat olur diye düşünüyorum bende koyucam

Havlu , terlik ,makyaj malzemen üzerime sal almıştım ben diğer doğumumda Mayıs'ta olmuştu usumustum baya bı bebise battaniye eldiven şapka gecelik pijamadan daha pratik oluyor aklıma bu kadar geliyor başka olursa yazarım

canm ben eğer sezeryan olursam epidural düşünüyorum ama normal doğumda önermiyorlar alt taraf uyuştuğu için ıkınma olmjuyormuş diye duydum

Yok canım alakası yok bence o kisi ikinmayi bilmiyor olabilir normal bişey ikinmak Icin ozel ders almıştım birinci dokumda 3 ikinmada çıktı kızım tam 15 dk dogum yaptım bazı ınsanlarda utanırmış çünkü kaka yaptını hissediyorsun onun Icin ikinamazlarmis sıkarlar mis kendilerini aslında öyle bişey olmazmış sonuçta olsa bile normal bebeğin saglıgı önemli onu daratmadan çıkarman lazım birde omuzları çıkınca yeni bişey bebeğini kendin cikartabiliyomussun hoş bişey isterim aslında saten o an öyle bı rahatlıyorsun ki aklıma geldikçe tuaf oluyorum anlatılmaz cok güzel bı duygu sorun olmaz normal olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…