2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı

Slm kızlar alışverişten geldik herşeyimizi aldık neredeyse kraft ın park beşiğini aldım çok beğendim yan tarafları kumaştan çadır bezi gibi değil biraz fiyat olarak yüksek 520 tl uyku seti dahil fiyatı emzirme 1 emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti 1 tane daha gecelik takımı 5 tane kilot aldım.Birde kraft ın kangurusunu aldık 3 çeşit yatırıp taşıma özelliği var 70 tl galiba tam fiyatını hatırlamıyorum.
Böylece hiç bir eksiğimiz kalmadı neredeyse hasta bezi , kolonya birde humana steel tea alıcam süt arttırıcı çaymış tavsiye etmişlerdi çok mutluyum

güle güle kullanın cicilerinizi... benim de sadece pijama-sabahlık işi kaldı , lohusa tacıyla.. onu da sipariş verdik önümüzdeki hafta alacağız... bebekleri beklemekte şimdi sıra :)

yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı

canım bu sat dediğin ne oluyo.bide ultrasonda doğum tarihi farklı çıkabiliyomu.doktorum hiç bahsetmedi ondan

güle güle kullanın cicilerinizi... benim de sadece pijama-sabahlık işi kaldı , lohusa tacıyla.. onu da sipariş verdik önümüzdeki hafta alacağız... bebekleri beklemekte şimdi sıra :)

Ya birde şifonyerimi haftaya bitirecekmiş mobilyacı artık birde yıkama ve ütüleme var :18::18:Gözümde büyüyor ama yapıcam bu hafta kararlıyım Allahın izniyle haftaya hazırız

canım bu sat dediğin ne oluyo.bide ultrasonda doğum tarihi farklı çıkabiliyomu.doktorum hiç bahsetmedi ondan

sat son adet tarihim 26 temmuz benim.. buna göre doğum tarihi hesaplayınca 2 mayıs çıkıyor.. ultrasonda average diye bir kısım var ortalama doğum tarihi bebeğin büyüklüğüne göre çıkıyor sanırım orada ise nisan 23-24-28 arasında tarihler çıkıyor... velhasıl kelam doktorumuz 9 mayıstan önce olmaz büyüklüğüne bakmayın diyor, eğer 9 mayısı beklerse bu çocuk içimde kocccaama olur..

Ya birde şifonyerimi haftaya bitirecekmiş mobilyacı artık birde yıkama ve ütüleme var :18::18:Gözümde büyüyor ama yapıcam bu hafta kararlıyım Allahın izniyle haftaya hazırız

yıkama ütüleme kısmı izne ayrılınca o yüzden hiç düşünmüyorum olurda doğurursam kocacım yapıverir yıkamayı ütülemeyi hiç sıkıntı yapmıyorum kendime çok rahatım

günaydın melek anneler.... dünden beri sol vajina dudağındaki ağrı yüzünden kımıldayamıyorum canım sıkıldı artık iyice....

canım gecmiş olsunlı benımde sadece sol tarafı baskı yapıyo heralde ayaktayken bi şişki yatınca ne bi şişlik ne bır baskı az kaldı ınsallah hayırlısyla
saglıcakla bıı dogsalar...

canım gecmiş olsunlı benımde sadece sol tarafı baskı yapıyo heralde ayaktayken bi şişki yatınca ne bi şişlik ne bır baskı az kaldı ınsallah hayırlısyla
saglıcakla bıı dogsalar...

çok sağol sana da canım... ya bir tek benim öyle oluyor sanıyordum valla hatta vajinal varis bişi mi oldum diye stres yapmaya başlamıştım... normal demek ki... akşamları çok ağrıyor benim de tüm gün oturuyorum iş yerinde ondan sanırım...

Ben varım Malesef kanala girmiş kafası 26 mm kalmış çıkış mesafesine yani bunada 2 cm açıklık diyorlar hayırlısı bakalım 1 hafta atlattık hemen hemen 19 Nisan kadar dişimi sıkmam lazım herseyin normali Icin anlattığın gibi karın asaya iniyor one doğru çıkıyor belim inceldi önceki gibi kilo almıyorum bide mide sorunu bitti bebek sanki abuc arasında yuruyemiyorim kalça bölgem genişledi

zaman yaklastikca depresyona mi giriyorum ne?cok bunaldim beklemek ne sinir bozucu,oyalancak birsey de yok,hicbirsey yaptirmiyorlar evde de offff

ya arkadaşlar ben ultrason da hiçbir şey göremiyorum verdiği resimlerde sadece başı var yani her gittiğimde büyüyen bir yuvarlak resmi veriyor bana sadece 4 boyutlu ultrasonda gördüm kızımı o da yüzünü göstermedi bir türlü ( neden bende sizin gibi göremiyorum ultrason cihazı mı eski acaba başka birşey mi sizce ne dersiniz?

Merak etme canim bende ayni durumdayim o kadar da ozele gidiyorum resim falan yok artik bebekte buyudugu icin parca parca bakiliyo geneldede yol cektigimiz icin uyuyor bizimki hic donmuyor bi 4 boyutlu oda yan profil resmi var bide gecen devlete gittigimde doktor yakaladi eli agzinda donmus sadece ekranda gordum :) cikti alinca gorunmuyo az kaldi gelsinler bol bol goruruz

kaç kilo ki? ben 32+1 de gittiğimde 2300 küsürdü

bizim doktorda ultrasonda kontrol ederken hadi yüzüne bakalım diyor o bakıyor ne görüyor bilmiyorum ama ben hiçbirşey göremiyorum

benim arada bir pipili resmini de veriyor benim doktorda da 4 boyutlu yok özel hastane bir de... 3 kadın doğum doktoru var sadece birinde 4 boyutlu ultrason var o da operatör değil doğuma giremiyor ayın 29 una gittiğimde 4 boyutlu olan doktora da muayene olcam vercem 50 tl bebişimin bir tane daha vesikalığı olsun istiyorum. 20 haftalıkken 4 boyutlu resmi var ama b garip dudakları falan kocaman... yaşlı adamlar gibi çıkmış

evet aynen bende özele gidiyorum ama birşey gördüğüm yok eliyle tarif ediyo kafası buranda poposu buranda ama ekrana baktığımda hiçbir şey göremiyorum ben dediğin gibi Allahımın izniyle kucağımıza aldığımızda doyasıya görmeyi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…