- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.041
kızlar salı günü kontrolum vardı.oğlumu gördüm yüzünü olduğu gibi gösterdi dr.ultrason görüntüsünü verdi buzdolabina astım gidip gelip seviyorum.gören herkeste şaşırıyo resmen poz vermiş size diye:)dr herşey yolunda başı artık inmiş aşağı.30 haftalığım 1878 gr olmuş biraz iri bi bebek 2 hafta önden gidiyo dedi.doğumum o yüzden bikaç hafta erken olabilirmiş ama herşey normal dedi çok heyecanlıyım yaa:)
Slm kızlar alışverişten geldik herşeyimizi aldık neredeyse kraft ın park beşiğini aldım çok beğendim yan tarafları kumaştan çadır bezi gibi değil biraz fiyat olarak yüksek 520 tl uyku seti dahil fiyatı emzirme 1 emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti 1 tane daha gecelik takımı 5 tane kilot aldım.Birde kraft ın kangurusunu aldık 3 çeşit yatırıp taşıma özelliği var 70 tl galiba tam fiyatını hatırlamıyorum.
Böylece hiç bir eksiğimiz kalmadı neredeyse hasta bezi , kolonya birde humana steel tea alıcam süt arttırıcı çaymış tavsiye etmişlerdi çok mutluyum
yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı
güle güle kullanın cicilerinizi... benim de sadece pijama-sabahlık işi kaldı , lohusa tacıyla.. onu da sipariş verdik önümüzdeki hafta alacağız... bebekleri beklemekte şimdi sıra :)
canım bu sat dediğin ne oluyo.bide ultrasonda doğum tarihi farklı çıkabiliyomu.doktorum hiç bahsetmedi ondan
Ya birde şifonyerimi haftaya bitirecekmiş mobilyacı artık birde yıkama ve ütüleme var :18::18:Gözümde büyüyor ama yapıcam bu hafta kararlıyım Allahın izniyle haftaya hazırız
günaydın melek anneler.... dünden beri sol vajina dudağındaki ağrı yüzünden kımıldayamıyorumcanım sıkıldı artık iyice....
canım gecmiş olsunlı benımde sadece sol tarafı baskı yapıyo heralde ayaktayken bi şişki yatınca ne bi şişlik ne bır baskı az kaldı ınsallah hayırlısyla
saglıcakla bıı dogsalar...
bebeği doğum kanalına inen var mı? benim karnım gün geçtikçe aşağı doğru gidiyor hatta belim inceldi sanırım eşim de söyledi... karnım öne ve aşağı indi, bebekler ne zaman doğum kanalına giriyor acaba? yani doğum tarihini etkiler mi?
evet cok kullaniliyor zeynep ismi canim
nazli cok yaygin degil ama zeynep birkac yildir cok var
kızlar salı günü kontrolum vardı.oğlumu gördüm yüzünü olduğu gibi gösterdi dr.ultrason görüntüsünü verdi buzdolabina astım gidip gelip seviyorum.gören herkeste şaşırıyo resmen poz vermiş size diye:)dr herşey yolunda başı artık inmiş aşağı.30 haftalığım 1878 gr olmuş biraz iri bi bebek 2 hafta önden gidiyo dedi.doğumum o yüzden bikaç hafta erken olabilirmiş ama herşey normal dedi çok heyecanlıyım yaa:)
yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı
ya arkadaşlar ben ultrason da hiçbir şey göremiyorum verdiği resimlerde sadece başı var yani her gittiğimde büyüyen bir yuvarlak resmi veriyor bana sadece 4 boyutlu ultrasonda gördüm kızımı o da yüzünü göstermedi bir türlü( neden bende sizin gibi göremiyorum ultrason cihazı mı eski acaba başka birşey mi sizce ne dersiniz?
sat son adet tarihim 26 temmuz benim.. buna göre doğum tarihi hesaplayınca 2 mayıs çıkıyor.. ultrasonda average diye bir kısım var ortalama doğum tarihi bebeğin büyüklüğüne göre çıkıyor sanırım orada ise nisan 23-24-28 arasında tarihler çıkıyor... velhasıl kelam doktorumuz 9 mayıstan önce olmaz büyüklüğüne bakmayın diyor, eğer 9 mayısı beklerse bu çocuk içimde kocccaama olur..
ya arkadaşlar ben ultrason da hiçbir şey göremiyorum verdiği resimlerde sadece başı var yani her gittiğimde büyüyen bir yuvarlak resmi veriyor bana sadece 4 boyutlu ultrasonda gördüm kızımı o da yüzünü göstermedi bir türlü( neden bende sizin gibi göremiyorum ultrason cihazı mı eski acaba başka birşey mi sizce ne dersiniz?
Merak etme canim bende ayni durumdayim o kadar da ozele gidiyorum resim falan yok artik bebekte buyudugu icin parca parca bakiliyo geneldede yol cektigimiz icin uyuyor bizimki hic donmuyorbi 4 boyutlu oda yan profil resmi var bide gecen devlete gittigimde doktor yakaladi eli agzinda donmus sadece ekranda gordum :) cikti alinca gorunmuyo az kaldi gelsinler bol bol goruruz
kaç kilo ki? ben 32+1 de gittiğimde 2300 küsürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?