- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.121
bende de oluyor bazen bende su mu diye çok korkuyorum. :18::18:Ama bu dönemde farketmeden idrar kaçırma durumu da oluyor. iyi düşünmeye çalışıyorum sadece. Yarın doktora kontrole gidicem, su geldiğini nasıl anlarız diye ayrıca sorucam da.
Günaydın kızlar. dün ağda konusuyla ilgili bir yorum yazmıştım galiba pek okunmamış hatta sonraki sayfalarda bi arkadaş inş. günah değildir felan yazmış. o yüzden yazımı tekrardan kopyalıyorum:
"ya bu ağda olayını araştırdım çünkü benim için de büyük sorundu. hamile kalmadan önce hep ağda yapardım kendim. hamile kaldıktan sonra mide bulantıları vs. derken hiç ağda yapamamıştım. hem bi cd de dinledim hem de yıllarca dini eğitim almış bi arkadaşa sordum. ağdaya gideyim mi diye. kesinlikle müsaade yok kızlar. hadis-i şerifte diyor ki her kim tenasül uznu yabancı birisine gösterirse Allah ona lanet eder. varsın jilet kullanın başka yöntemleri deneyin ama eşiniz hariç kimseden yardım almayın bu konuda. bi tane abla var o da yaptırmış zamanında sonra hadisi şerifi duyunca çok pişman olmuş tevbe etmiş. hamileliğin 37. haftasından sonra ayna koyup hergün temizliyordum zaten hergün yapınca zorlamıyor dedi. bi de pazar günü kendim yapmaya çalıştım oturarak. en son 2-3 dakika çömelerek yaptım. 4-5 damla su geldi. artık idrar mı kaçırdım zorlanınca hafiften suyum mu geldi bilmiyorum. yani ağda yaparken kendinizi zorlamayın"
benim 28+2 de 1158
30+1 de 1600
31+4 de 1991
32+5 de 2124 dü... yani hızı çok farklı...ama çok hızlı büyüdüğü haftalarda tansiyon problemim oldu.. ilgisi var mıdır bilmem...
günaydın kızlarrr... ya sabah sabah başıma bşy geldi korktum ilk sze bi soruyum dedm valla dktra gtmemk için zor duruyorum... brz ayrntılı anltcm nolur kmse kusura bkmasın.(( sabah tuvalete grdm oturdugum an brz sıvı geldi snra hemen bi kontrol ettim akıntım gibiydi rengi...ne bu şimdi akıntı mı? yoksa su mu gelio?nasıl anlaşılıo bu yaaa??? su gelse bebek harektli mi olr??? birileri beni aydnlatablr miiiiiii.(((((((
çok sevindim güle güle kullanın canım baskılı zebra mı aldın yoksa düz zebralardan mı. çiçekli ve ayıcıklı baskılı zebra gördüm ben de bi onları değerlendiricem. 1 ay cok uzun süre yaa. kokusu geçmeden içini yerleştiremeyiz de. zaten doğuma 1 ay kaldı sayılır.benim geç geldi sanırım oda takımı
valla sabhtan beri interntte araştrmadgm sayfa klmadı kimi zamnda az az gelio anlaşılmıo yazan yerler var.((( nasıl bişeydr bu yaaa... bi de sıvının azalmasınn bebeğe zararları varmş.((( inşallah bebeğime bşy olmz... Allah hepimize sağlıklı kavuştrsun bebşlerimizi...
Canım Allah onları bildiği gibi yapsın bu kadar insanı ümitlendirdiler şimdi de erteliyorlar. Yazıklar olsun ne diyim başka ülkelerde 2 yıl ücretsiz izin var bizim ülkemizde 6 aya çıkarsakmı diye düşünüyorlar. Bir gecede kimseye duyurmadan kanun çıkaran bu hükümet böyle hassas konuyu hala düşünüyor. Bu kadar annenin ahını alıyorlar.günaydınlar bayanlar ve minnak bebikleri:) herkese hayırlı cumalar
bugün internette 6 ay doğum izniyle ilgili bir haber okudum. linkini aşağıya ekliyorum. bu mübarek cuma günü dua edelimde yasa bize yetişsin
Doğum iznini uyum paketi mi engelledi? - Memurlar
günaydınlar bayanlar ve minnak bebikleri:) herkese hayırlı cumalar
bugün internette 6 ay doğum izniyle ilgili bir haber okudum. linkini aşağıya ekliyorum. bu mübarek cuma günü dua edelimde yasa bize yetişsin
Canım Allah onları bildiği gibi yapsın bu kadar insanı ümitlendirdiler şimdi de erteliyorlar. Yazıklar olsun ne diyim başka ülkelerde 2 yıl ücretsiz izin var bizim ülkemizde 6 aya çıkarsakmı diye düşünüyorlar. Bir gecede kimseye duyurmadan kanun çıkaran bu hükümet böyle hassas konuyu hala düşünüyor. Bu kadar annenin ahını alıyorlar.
walla canım ben 32.haftada gittigimde 1480 gr.dı bana zayıf geldi.şimdi eleviti içiyorum(onu bırakmıştım kilo aldırıyor diye) pekmez aldım sabah aksam 1 kaşık içiyorum.hergün 2 ceviz ve 2 hurma yiyorum..
30 martta gidicez yine.bakalım o zaman ne kadar olcak..söyle biraz tombul olsun istiyorum ben
Canım Allah onları bildiği gibi yapsın bu kadar insanı ümitlendirdiler şimdi de erteliyorlar. Yazıklar olsun ne diyim başka ülkelerde 2 yıl ücretsiz izin var bizim ülkemizde 6 aya çıkarsakmı diye düşünüyorlar. Bir gecede kimseye duyurmadan kanun çıkaran bu hükümet böyle hassas konuyu hala düşünüyor. Bu kadar annenin ahını alıyorlar.
6 ay olacak diye son 3 haftaya kadar çalışacağız . İnş umutlar boşa çıkmazbir kaşık bal verecek gibi oldular onuda geri çektiler
walla canım ben 32.haftada gittigimde 1480 gr.dı bana zayıf geldi.şimdi eleviti içiyorum(onu bırakmıştım kilo aldırıyor diye) pekmez aldım sabah aksam 1 kaşık içiyorum.hergün 2 ceviz ve 2 hurma yiyorum..
30 martta gidicez yine.bakalım o zaman ne kadar olcak..söyle biraz tombul olsun istiyorum ben
canım hurmayı 2 tane yeme 1 veya 3 tane ye. hurma tek sayı olarak yenilirse içindeki şeker karbonhidrata dönüşür enerji verirmiş, çift sayı olarak yenilirse şeker potasyuma dönüşür böbreklere zarar verirmiş. bu bir hadis_i şerif diye duydum.
bu arada doktorun izin veriyor mu hurmaya? ben günde bi tane yiyordum karnımda sertlikler arttı doktor hurmayı bırak dedi. doğumu kolaylaştırdığı gibi erken doğumu da kolaylaştırır dedi. nasip olursa 37. haftadan itibaren avuç avuç yiyecem inş. ama şu anda da yiyemiyorum diye üzülüyorum bebeğe çok faydalı bişey sonuçta
valla sabhtan beri interntte araştrmadgm sayfa klmadı kimi zamnda az az gelio anlaşılmıo yazan yerler var.((( nasıl bişeydr bu yaaa... bi de sıvının azalmasınn bebeğe zararları varmş.((( inşallah bebeğime bşy olmz... Allah hepimize sağlıklı kavuştrsun bebşlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?