2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bnde yarına randevu aldım...Allah kmseyi korktuguna ugratmasın valla gözüm sürekli karnımda.((( ilk hamileliğim oldugu için bişeyi bilmemk insanı çıldrtıo...hayrlısıyla bi kavuşsaydık yavrularımıza sağlıklıca.((

Canım sana katılıyorum bende lazer eplasyon ısıtıyorum ama haram olduğunu bıldıgımden yaptırmıyorum son ıkı Aydırda sag olsun eşmi yardımcı oluyor

benim 28+2 de 1158
30+1 de 1600
31+4 de 1991
32+5 de 2124 dü... yani hızı çok farklı... ama çok hızlı büyüdüğü haftalarda tansiyon problemim oldu.. ilgisi var mıdır bilmem...

walla canım ben 32.haftada gittigimde 1480 gr.dı bana zayıf geldi.şimdi eleviti içiyorum(onu bırakmıştım kilo aldırıyor diye) pekmez aldım sabah aksam 1 kaşık içiyorum.hergün 2 ceviz ve 2 hurma yiyorum..
30 martta gidicez yine.bakalım o zaman ne kadar olcak..söyle biraz tombul olsun istiyorum ben

Canım benım 4. Bebek ama hıc böle bı şey basıma gelmedı bı şey olacağını sanmam ama ıcın rahatlamak ıcın Dr ara bence

bu ıstanbul modellıler cok moda ya bu sene ıstanbul modellı aldım cok da ıcıme sınerek aldım dedıgım gıbı...pısman olmazsın

aman allah korusun allahın izni ile birşey olmaz. yine olursa git tabiiki
bende ilk seferinde senin gibi korktum gecenin bir körü doktora gittik acildeki doktor farkında olmadan idrar kaçırmışsındır dedi eğer bacaklarından aşağıya kadar inerse gel dedi aradan 4 hafta geçti:) bebişm hala karnmda çok şükür.

Canım Allah onları bildiği gibi yapsın bu kadar insanı ümitlendirdiler şimdi de erteliyorlar. Yazıklar olsun ne diyim başka ülkelerde 2 yıl ücretsiz izin var bizim ülkemizde 6 aya çıkarsakmı diye düşünüyorlar. Bir gecede kimseye duyurmadan kanun çıkaran bu hükümet böyle hassas konuyu hala düşünüyor. Bu kadar annenin ahını alıyorlar.

çok sinir oldum yaa aylardır bekliyoruz uzatılacak diye.şimdi bu yaptıklarına bak.yazıklar olsun gerçekten...o kadar hamile kadını,yeni doğmuş bebeği ortada bıraktılar...

bir kaşık bal verecek gibi oldular onuda geri çektiler
6 ay olacak diye son 3 haftaya kadar çalışacağız . İnş umutlar boşa çıkmaz

canım hurmayı 2 tane yeme 1 veya 3 tane ye. hurma tek sayı olarak yenilirse içindeki şeker karbonhidrata dönüşür enerji verirmiş, çift sayı olarak yenilirse şeker potasyuma dönüşür böbreklere zarar verirmiş. bu bir hadis_i şerif diye duydum.

bu arada doktorun izin veriyor mu hurmaya? ben günde bi tane yiyordum karnımda sertlikler arttı doktor hurmayı bırak dedi. doğumu kolaylaştırdığı gibi erken doğumu da kolaylaştırır dedi. nasip olursa 37. haftadan itibaren avuç avuç yiyecem inş. ama şu anda da yiyemiyorum diye üzülüyorum bebeğe çok faydalı bişey sonuçta

ben geçen cuma hurma alıp yedim 2 gün ve karnım o kadar çok kasıldı ki ağrıdan öldüm resmen... öyle çok da yememiştim 3-4 tane falan... doğuma yakın yiyeceğim bende hemen kasımaları başlattı sanırım...

bugün internette 6 ay doğum izniyle ilgili bir haber okudum. linkini aşağıya ekliyorum. bu mübarek cuma günü dua edelimde yasa bize yetişsin

Doğum iznini uyum paketi mi engelledi? - Memurlar[/QUOTE]

e her zamanki gibi sadece kendi işleri, cepleri için aceleleri var. orda uyum muyum yok, ama halkın derdinde uyum paketi, ab süreci filan bir sürü eziyet. biz zaten izin hesaplayıp hamile kalmadık ama koca koca bakanlar, vekiller çıkıp ta 6 ay için olumlu açıklamalar yapıp sonra da böyle hevesimizi kursağımızda bırakınca sinir oluyor insan. delikanlı gibi yapmıyoruz deseler, kim ne derdi? Allah bize yardım etsin inşallah, sinirlerinizi bozmayın kızlar, her şey YİNE DE çoook güzel olacak.

bu su konusuyla ilgili benim de takıntılarım var, :18:ben de 2 gün önce tuvalete gittim, bitti sandım kalktım biraz daha geldi kendiliğinden ama çok az. sonra akıntım da arttı, ben de bütün gün kurdum, durdum. sonra doktoruma ve anneme sordum su gelince birden boşalıyormuş baya fazla, şimdi daha rahatım, kızım da tepinmeye devam ediyor, sorun yok sanırım.

kızlar size bir şey soracağım. cahilim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? şu rapor işi, şimdi biz 32.haftada gidip çalışabilir raporu alıyoruz değil mi doktordan?peki bu 32. hafta bitince mi? 32.haftaya girince mi?yani fark eder mi? bir de sat a göre mi doğum tarihine göre mi hesaplanıyor bu gün, benim aralarında 1 hafta var da...bilemedim.:18:

Herkese merhaba.... Arkadaslar bebeginizin hickiriklatini hep ayni yerde mi hissediyorsunuz, benim hep sol kasigimdaydi bugun sag kasigimda hickiriyor, kafayi cevirmis gibi geldi. Acaba döndüyse kordon Falan dolanmamistir degil mi???? Artik bu topigin adi mayis anneleri degil pimpirikli anneler olmali...

bugün internette 6 ay doğum izniyle ilgili bir haber okudum. linkini aşağıya ekliyorum. bu mübarek cuma günü dua edelimde yasa bize yetişsin

Doğum iznini uyum paketi mi engelledi? - Memurlar

e her zamanki gibi sadece kendi işleri, cepleri için aceleleri var. orda uyum muyum yok, ama halkın derdinde uyum paketi, ab süreci filan bir sürü eziyet. biz zaten izin hesaplayıp hamile kalmadık ama koca koca bakanlar, vekiller çıkıp ta 6 ay için olumlu açıklamalar yapıp sonra da böyle hevesimizi kursağımızda bırakınca sinir oluyor insan. delikanlı gibi yapmıyoruz deseler, kim ne derdi? Allah bize yardım etsin inşallah, sinirlerinizi bozmayın kızlar, her şey YİNE DE çoook güzel olacak. benim de sata göre dedî

bu su konusuyla ilgili benim de takıntılarım var, :18:ben de 2 gün önce tuvalete gittim, bitti sandım kalktım biraz daha geldi kendiliğinden ama çok az. sonra akıntım da arttı, ben de bütün gün kurdum, durdum. sonra doktoruma ve anneme sordum su gelince birden boşalıyormuş baya fazla, şimdi daha rahatım, kızım da tepinmeye devam ediyor, sorun yok sanırım.

kızlar size bir şey soracağım. cahilim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? şu rapor işi, şimdi biz 32.haftada gidip çalışabilir raporu alıyoruz değil mi doktordan?peki bu 32. hafta bitince mi? 32.haftaya girince mi?yani fark eder mi? bir de sat a göre mi doğum tarihine göre mi hesaplanıyor bu gün, benim aralarında 1 hafta var da...bilemedim.:18:
[/QUOTE]

canım bana doktor sıvının azaldığını bebeğin hareketlerinden anlarsın dedi bebeğinin günde en az 10 kere haraket ediyosa korkma dedi

Doğum iznini uyum paketi mi engelledi? - Memurlar

e her zamanki gibi sadece kendi işleri, cepleri için aceleleri var. orda uyum muyum yok, ama halkın derdinde uyum paketi, ab süreci filan bir sürü eziyet. biz zaten izin hesaplayıp hamile kalmadık ama koca koca bakanlar, vekiller çıkıp ta 6 ay için olumlu açıklamalar yapıp sonra da böyle hevesimizi kursağımızda bırakınca sinir oluyor insan. delikanlı gibi yapmıyoruz deseler, kim ne derdi? Allah bize yardım etsin inşallah, sinirlerinizi bozmayın kızlar, her şey YİNE DE çoook güzel olacak.

[/QUOTE]

sat.a göre 32 + 1 olunca gidip alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…