- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.141
Gunümüz aynı bende salı gittiğimde 2 .40 demişti dr ama ben cok az demiştim normal olduğunu söyledi dr
canım hurmayı 2 tane yeme 1 veya 3 tane ye. hurma tek sayı olarak yenilirse içindeki şeker karbonhidrata dönüşür enerji verirmiş, çift sayı olarak yenilirse şeker potasyuma dönüşür böbreklere zarar verirmiş. bu bir hadis_i şerif diye duydum.
bu arada doktorun izin veriyor mu hurmaya? ben günde bi tane yiyordum karnımda sertlikler arttı doktor hurmayı bırak dedi. doğumu kolaylaştırdığı gibi erken doğumu da kolaylaştırır dedi. nasip olursa 37. haftadan itibaren avuç avuç yiyecem inş. ama şu anda da yiyemiyorum diye üzülüyorum bebeğe çok faydalı bişey sonuçta
aman allah korusun allahın izni ile birşey olmaz. yine olursa git tabiiki
bende ilk seferinde senin gibi korktum gecenin bir körü doktora gittik acildeki doktor farkında olmadan idrar kaçırmışsındır dedi eğer bacaklarından aşağıya kadar inerse gel dedi aradan 4 hafta geçti:) bebişm hala karnmda çok şükür.
canım bana doktor sıvının azaldığını bebeğin hareketlerinden anlarsın dedi bebeğinin günde en az 10 kere haraket ediyosa korkma dedi
inşallah bnde de bi sıkıntı çıkmaz...ama bn eminim idrar oladgna blki akıntıdr die ii düşünmeye çalışıorum...Rabbim.e emanet sağlıklıca kvuştrsn hepimizi bebşlerine...
doktoruma sormadım canım yaa.şimdi adamı arayıpta hurma yiyebilir miyim diye sormıyım ben. eniyisi haftaya kontrolum var o zaman sorıyım. o zamana kadar da yemeği bırakıyım.bugun 3 tane yedim tek sayı olması gerekiyor diye :)) bende 37.haftadan sonra dibine vururum.çunku insan başlayınca 3-5 tane yemek istiyooo
hihi bende emindim. :) yok diyorum imkanı yok ya idrardır dedi yada enfeksiyon
idrar tahlili yaptı birşey çıkmaıd bende daha yok idrar değildir diyemedim sustum:))
ama devam ederse git muhakkak ...
ohhhh çok şükr harekt edio... valla canım çok sağol ben son kontrolüme kadar sormamştım bi blgi bi ohhhhh dedrtti....
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese....
ya ben bişi sorcam böyle alttan alttan hasta olcakmışsınız gibi bi ağrı sancı gibi bişi oluyomu sizede ...
sağol canım aynen sabah akşam fark etmio ara ara oluyo sık diil ama merak ettim..bu aralar sürekli adet olacakmışım gibi ağrı oluyor benim de .... özellikle akşamları...
sat.a göre 32 + 1 olunca gidip alabilirsin.
Gunaydin herkese hayirli cumalar !...Gece hic mi hic uyuyamadim hem rahat bi pozisyon bulamadim,hem su bacaklarim mahvediyo beni.
Benim gibi huzursuz bacak sendromu ceken var mi acaba ?
ben ben ben... o kadar magnezyum falan içiyorum banA MISIN demiyor...zaten şu hamilelikte yakalanmadığım bir hastalık kalmadı desem yeridir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?