2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunümüz aynı bende salı gittiğimde 2 .40 demişti dr ama ben cok az demiştim normal olduğunu söyledi dr

Valla benide çok diye korkutmuşlardı demek normalmiş sonuçta çocuk genetik olarak da iri olabilir ama işte ben şeker yüzünden korkuyorum. Valla ben etrafımda 6 kg doğan çocuklarda duydum 2 kg doğanda ikisi de sapasağlam çok şükür

doktoruma sormadım canım yaa.şimdi adamı arayıpta hurma yiyebilir miyim diye sormıyım ben. eniyisi haftaya kontrolum var o zaman sorıyım. o zamana kadar da yemeği bırakıyım.bugun 3 tane yedim tek sayı olması gerekiyor diye :)) bende 37.haftadan sonra dibine vururum.çunku insan başlayınca 3-5 tane yemek istiyooo

inşallah bnde de bi sıkıntı çıkmaz...ama bn eminim idrar oladgna blki akıntıdr die ii düşünmeye çalışıorum...Rabbim.e emanet sağlıklıca kvuştrsn hepimizi bebşlerine...

inşallah bnde de bi sıkıntı çıkmaz...ama bn eminim idrar oladgna blki akıntıdr die ii düşünmeye çalışıorum...Rabbim.e emanet sağlıklıca kvuştrsn hepimizi bebşlerine...

hihi bende emindim. :) yok diyorum imkanı yok ya idrardır dedi yada enfeksiyon
idrar tahlili yaptı birşey çıkmaıd bende daha yok idrar değildir diyemedim sustum:))

ama devam ederse git muhakkak ...

hurma cidden çok etkili bişey. ben geçen hafta nst ye girdim çok şükür sancı çıkmadı ama 1 değil de 3-5 yeseymişim belki de sancı çıkacaktı. 1 taneyle bile karnım baya baya sertleşmeye başlamıştı.

bu su gelmesi gibi olayı ben de yaşadım. hatta doktoru hastane gördüm ayaküstü yakalayıp sordum bi arkadaşımın ameliyatından sonra. önce yarın sabah gelin vajina ph sına bakalım dedi. hareketler normal çok şükür dedim. o zaman hiç tedirgin olmayın muayene zamanınızda gelin dedi. o da haftaya perşembe inş. demekki en önemli belirti hareketler

Tam ters durumdayız bende hiç yemek istemiyorum Bana da doktorum hergün iki tane ye dedi (1 aydır diyor) bende dün değil evvel gün yemeye başladım ama 1 tane ancak yiyorum.... Hem şekerim yükselecek diye korkuyorum hemde tatlıyı sevmiyorum keşke hurma yerine peynir ye deseler bana

hihi bende emindim. :) yok diyorum imkanı yok ya idrardır dedi yada enfeksiyon
idrar tahlili yaptı birşey çıkmaıd bende daha yok idrar değildir diyemedim sustum:))

ama devam ederse git muhakkak ...

.))sen öle deynce aceba uyku hali idrarmıydı die düşünmedim degl...şmdilk bi durum yok ama ynede yarın bi gidiym diorum dktra randevuyu aldım Allah kimseyi korktuguna ugratmasn valla sabah öle olunca epey tırstım ama ii ki varsınz rahtlamadm desem yalan olur.)

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese....

ya ben bişi sorcam böyle alttan alttan hasta olcakmışsınız gibi bi ağrı sancı gibi bişi oluyomu sizede ...

sat.a göre 32 + 1 olunca gidip alabilirsin.

teşekkür ederim canım, anladığım kadarıyla 32+4 te de gitsem bir şey olmaz dimi? randevum o güne geliyor da.

kızlar benim bu yersiz sorularım arada kaynayıp gidiyor ama bebeğinizin park yatağına herhangi bir süsleme yaptınız mı, ben böle cibinlik, kenarlara süslemeler filan yapsam mı diyorum ama fikir oluşturamadım kafamda, var mı bana yardımcı olabilecek olan?

hayırlı cumalar kızlar

bebişlerimiz ve kendimiz için birer fatiha okuyalım cuma vakti geldi

kızlar bişey sorcam... mevlüt için elbise aldınız mı.yada ne zaman almayı düşünüyorsunuz??bence doğumdan önce almak gerek,sonucta mevlüt 1ay içinde olmaz mı? bir de ben öyle gelinlik gibi bişey istemiyorum. daha değişik şirin bişey istiyorum.araştıran varsa fikir versin lütfeeen...:2::2:

Gunaydin herkese hayirli cumalar !...Gece hic mi hic uyuyamadim hem rahat bi pozisyon bulamadim,hem su bacaklarim mahvediyo beni.
Benim gibi huzursuz bacak sendromu ceken var mi acaba ?

Gunaydin herkese hayirli cumalar !...Gece hic mi hic uyuyamadim hem rahat bi pozisyon bulamadim,hem su bacaklarim mahvediyo beni.
Benim gibi huzursuz bacak sendromu ceken var mi acaba ?

ben ben ben... o kadar magnezyum falan içiyorum banA MISIN demiyor...zaten şu hamilelikte yakalanmadığım bir hastalık kalmadı desem yeridir....

sevcaaaannnn. şükür kavuşturana. tesadüf açıktım hemen yazayım dedim seni yakalamışken. konuşmak istersen burdayım ben canım benim. benim terapilerime ihtiyacın varsa yaz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…