- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.161
valla sabhtan beri interntte araştrmadgm sayfa klmadı kimi zamnda az az gelio anlaşılmıo yazan yerler var.((( nasıl bişeydr bu yaaa... bi de sıvının azalmasınn bebeğe zararları varmş.((( inşallah bebeğime bşy olmz... Allah hepimize sağlıklı kavuştrsun bebşlerimizi...
Ya ne yapmak lazim acaba,cok sinir bozucu bisey.Hamile olmadan once de vardi bende,ama simdi 2 kat daha beter.Resmen ayaklarimi kesesim geliyo
günaydın kızlarrr... ya sabah sabah başıma bşy geldi korktum ilk sze bi soruyum dedm valla dktra gtmemk için zor duruyorum... brz ayrntılı anltcm nolur kmse kusura bkmasın.(( sabah tuvalete grdm oturdugum an brz sıvı geldi snra hemen bi kontrol ettim akıntım gibiydi rengi...ne bu şimdi akıntı mı? yoksa su mu gelio?nasıl anlaşılıo bu yaaa??? su gelse bebek harektli mi olr??? birileri beni aydnlatablr miiiiiii.(((((((
kızlar bişey sorcam... mevlüt için elbise aldınız mı.yada ne zaman almayı düşünüyorsunuz??bence doğumdan önce almak gerek,sonucta mevlüt 1ay içinde olmaz mı? bir de ben öyle gelinlik gibi bişey istemiyorum. daha değişik şirin bişey istiyorum.araştıran varsa fikir versin lütfeeen...:2::2:
benimde çok oluyor gece uyurken kramplar giriyor sürekli bir de de vajina bölgemde ağrılar başladı sızlama şeklinde sizde de varmı?
canım, ben de 40.gününde yapmak istiyorum mevlüdü Allah nasip ederse, illa 1 ay içinde mi yapılmalıymış? 40 mevlüdü diyorlar diye 40.gün diodum ama ne zamansa o zaman yapmalı tabi. ve elbise konusu. ben de hiç sevmiorum küçük bebeklere öyle pembe, beyaz gelinlikler, tüllü elbiseler filan. ben nette böyle altı şortlu, çok güzel çilekli kıyafetler görmüştüm altı kırmızı peyaz puantiyeli üstü yeşilli, bir de bant var çilekli kafasına. çok hoşuma gitmişti öyle bir şey alayım dedim.
kızlar bişey sorcam... mevlüt için elbise aldınız mı.yada ne zaman almayı düşünüyorsunuz??bence doğumdan önce almak gerek,sonucta mevlüt 1ay içinde olmaz mı? bir de ben öyle gelinlik gibi bişey istemiyorum. daha değişik şirin bişey istiyorum.araştıran varsa fikir versin lütfeeen...:2::2:
Gunaydin herkese hayirli cumalar !...Gece hic mi hic uyuyamadim hem rahat bi pozisyon bulamadim,hem su bacaklarim mahvediyo beni.
Benim gibi huzursuz bacak sendromu ceken var mi acaba ?
teşekkür ederim canım, anladığım kadarıyla 32+4 te de gitsem bir şey olmaz dimi? randevum o güne geliyor da.
kızlar benim bu yersiz sorularım arada kaynayıp gidiyor ama bebeğinizin park yatağına herhangi bir süsleme yaptınız mı, ben böle cibinlik, kenarlara süslemeler filan yapsam mı diyorum ama fikir oluşturamadım kafamda, var mı bana yardımcı olabilecek olan?
ben ben ben... o kadar magnezyum falan içiyorum banA MISIN demiyor...zaten şu hamilelikte yakalanmadığım bir hastalık kalmadı desem yeridir....
mevlüt şekerleri yapmayı düşünüyomusunuz? şu an o da benim kafamda hep yer ediyor. böyle küçük bir hatıra bırakmak istiyorum. doğum hediyesinden ziyade mevlüdünde herkes olacağı için mevlüt hediyesi gibi... tabi daha oğlumun da kıyafetini almadım. birde bebeğin içine koyulduğu böyle fistolu sonradan alt açma olarak kullanılabilecek şeyler varmış. hani bebek herkesin elinde gezmesin diye. ay ne çok iş var :44:
Ya ne yapmak lazim acaba,cok sinir bozucu bisey.Hamile olmadan once de vardi bende,ama simdi 2 kat daha beter.Resmen ayaklarimi kesesim geliyo
mevlüd şekeri için ben aldım malzemelerimi içine de klasik mevlüd şekerlerinden koyacam, hani akide şekeri oluyor, en üste de 1 lokumçok şirin külahlar aldım puantiyeli filan, küçük küçük, onlardan dağıtırız dedim, içimden öyle geldi.
bu arada biraz önce sordum yine sorcam cevaplanana kadarpark yatak süsleyen vaaaar mııııııı?
aynen canım bende de vardı ama hergün değildi ve bu kadar şiddetli değildi ve malesef yapılacakta birşey yok tek şey doğum gününü beklemek ve Allahın izniyle tüm şikayetlerimizden kurtulmak
yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı
ya kızlar bundan sonra bebişlerimiz haftada kaç kilo alır biliyomusunuz
canım bendede oluyo ara ara..benimde çok oluyor gece uyurken kramplar giriyor sürekli bir de de vajina bölgemde ağrılar başladı sızlama şeklinde sizde de varmı?
canım benimkilere benzio ahşap figürlü kokulu mıknatıslı ama mavisi :)
canım, ben de 40.gününde yapmak istiyorum mevlüdü Allah nasip ederse, illa 1 ay içinde mi yapılmalıymış? 40 mevlüdü diyorlar diye 40.gün diodum ama ne zamansa o zaman yapmalı tabi. ve elbise konusu. ben de hiç sevmiorum küçük bebeklere öyle pembe, beyaz gelinlikler, tüllü elbiseler filan. ben nette böyle altı şortlu, çok güzel çilekli kıyafetler görmüştüm altı kırmızı peyaz puantiyeli üstü yeşilli, bir de bant var çilekli kafasına. çok hoşuma gitmişti öyle bir şey alayım dedim.
mevlüt şekerleri yapmayı düşünüyomusunuz? şu an o da benim kafamda hep yer ediyor. böyle küçük bir hatıra bırakmak istiyorum. doğum hediyesinden ziyade mevlüdünde herkes olacağı için mevlüt hediyesi gibi... tabi daha oğlumun da kıyafetini almadım. birde bebeğin içine koyulduğu böyle fistolu sonradan alt açma olarak kullanılabilecek şeyler varmış. hani bebek herkesin elinde gezmesin diye. ay ne çok iş var :44:
ben aldım ama benimki gelinlik gibi ama öyle kabarık falan değil. Dantel gelinliklerden:) bende sade birşey istiyordum bu modeli görünce bittim.İstanbulda isen Havuzlu Han da sade şirin elbiselerde var diye biliyorum. ya da emin öününde mutlaka bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?