2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

suyun azaldığı zaman bebeğin hareketleri de yavaşlarmış ama öyle biliyorum ben. bir ara ben de senin gibi çok evham yaptım ama hareketleri artınca aramamıştım doktoru.

Ya ne yapmak lazim acaba,cok sinir bozucu bisey.Hamile olmadan once de vardi bende,ama simdi 2 kat daha beter.Resmen ayaklarimi kesesim geliyo

benimde çok oluyor gece uyurken kramplar giriyor sürekli bir de de vajina bölgemde ağrılar başladı sızlama şeklinde sizde de varmı?

Yok canım su oldumu baya bı geliyor öyle az akıp durmaz birde rahat ol son kontrolün de sorun yoksa bişey olmaz açıklık yada bebek cok asada olur korkabilirsin normalse korkma benimde oluyor son bir hafta özellikle yataktan kalkınca bebek baskı yaparmış idrar torbasına merak etme suyun gitse ağrında olur yani

canım, ben de 40.gününde yapmak istiyorum mevlüdü Allah nasip ederse, illa 1 ay içinde mi yapılmalıymış? 40 mevlüdü diyorlar diye 40.gün diodum ama ne zamansa o zaman yapmalı tabi. ve elbise konusu. ben de hiç sevmiorum küçük bebeklere öyle pembe, beyaz gelinlikler, tüllü elbiseler filan. ben nette böyle altı şortlu, çok güzel çilekli kıyafetler görmüştüm altı kırmızı peyaz puantiyeli üstü yeşilli, bir de bant var çilekli kafasına. çok hoşuma gitmişti öyle bir şey alayım dedim.

Son düzenleme:
benimde çok oluyor gece uyurken kramplar giriyor sürekli bir de de vajina bölgemde ağrılar başladı sızlama şeklinde sizde de varmı?

Vajina bolgesinde agri olmasi normalmis,bebek yavas yavas dogum kanalina girdigi icin baski yapiyomus...Benim daha agrimiyo,sanirim basi tam asagiya inmedi diye:44:

mevlüt şekerleri yapmayı düşünüyomusunuz? şu an o da benim kafamda hep yer ediyor. böyle küçük bir hatıra bırakmak istiyorum. doğum hediyesinden ziyade mevlüdünde herkes olacağı için mevlüt hediyesi gibi... tabi daha oğlumun da kıyafetini almadım. birde bebeğin içine koyulduğu böyle fistolu sonradan alt açma olarak kullanılabilecek şeyler varmış. hani bebek herkesin elinde gezmesin diye. ay ne çok iş var :44:

ben aldım ama benimki gelinlik gibi ama öyle kabarık falan değil. Dantel gelinliklerden:) bende sade birşey istiyordum bu modeli görünce bittim. İstanbulda isen Havuzlu Han da sade şirin elbiselerde var diye biliyorum. ya da emin öününde mutlaka bulursun.

Gunaydin herkese hayirli cumalar !...Gece hic mi hic uyuyamadim hem rahat bi pozisyon bulamadim,hem su bacaklarim mahvediyo beni.
Benim gibi huzursuz bacak sendromu ceken var mi acaba ?

aynen canım korkulu rüyam o benim ve her gece çekiyorum o başlamadan uykuya daldım daldım dalamazsam saatlerce kıvranıyorum soğuk suya tutuyorum ama nafile sızım sızım sızlıyor kemiğim hamilelikteki en büyük belam diyebilirim

canım ben normal beşik aldım oyun parkı da düşünüyodum bir ara ama etrafında öyle tüller filan hoş olmaz bence ben alsaydım sadece tülden cibinlik koyacaktım üstüne

mevlüd şekeri için ben aldım malzemelerimi içine de klasik mevlüd şekerlerinden koyacam, hani akide şekeri oluyor, en üste de 1 lokum çok şirin külahlar aldım puantiyeli filan, küçük küçük, onlardan dağıtırız dedim, içimden öyle geldi.

bu arada biraz önce sordum yine sorcam cevaplanana kadar park yatak süsleyen vaaaar mııııııı?

Ya ne yapmak lazim acaba,cok sinir bozucu bisey.Hamile olmadan once de vardi bende,ama simdi 2 kat daha beter.Resmen ayaklarimi kesesim geliyo

aynen canım bende de vardı ama hergün değildi ve bu kadar şiddetli değildi ve malesef yapılacakta birşey yok tek şey doğum gününü beklemek ve Allahın izniyle tüm şikayetlerimizden kurtulmak

ben park yatağını süslemeyi gerek görmedim. Şık bir uyk seti onun en güzel süsü olur diye düşünüyorum.

aynen canım bende de vardı ama hergün değildi ve bu kadar şiddetli değildi ve malesef yapılacakta birşey yok tek şey doğum gününü beklemek ve Allahın izniyle tüm şikayetlerimizden kurtulmak

Insallah,tam gecmesin raziyim ama yeterki azalsin.Valla yatakta yilan gibi kivrim kivrim bacaklarim,duramiyorum.Allahtan esim oyle bi uyuyo ki rahatsiz etmiyorum onu.

yaa benim bebeğimde önden gidiyor hamileliğin başından beri.. sat a göre tarihi 2 mayıs ama doktor 9mayıstan önce olmaz diyor, ultrasona göre doğum tarihi 23-24-28 nisandan sonrası çıkmadı

Bnmde ultrasonda bebeğim önde ancak Dr bununla doğumun bi alakası olmadığını söyledi ultrason programına yüklenen parametrelere göre tarihi öne yada arkaya çekiyormuş program bnm BDT 25 Mayıs sat a göre 5-25 i arası normal doğum beklenir bebek gelmezse 40. Haftadan sonra ne olur onları o zaman konuşacağız dedi.

ya kızlar bundan sonra bebişlerimiz haftada kaç kilo alır biliyomusunuz

Bnm oğlum 10günde 250 gr almış Dr bundan sonra günlük 5-20 gr almasını bekliyoruz dedi.

Yok canım 1 ay içinde olacak diye birşey yok zaten 40 ı çıkınca yapılır normalde ama havalara göre ayarlayabilirsin gününü

Canım ben magnetlerden yapacaktım hediyelik ama eşim satın alırız yapmana gerek yok dedi valla bende yapmaktan vazgeçtim gidip alacağım ay sonra falan ama mevlütte dağıtmayacağım eve gelen misafirlere vereceğim kendime geceliğim var daha hiç giymediğim
takım içinden birini seçerim ama oğluşuma doğduktan sonra alacağım nasıl olsa aylık olacak çıkıp gezerken deneterek almayı düşünüyorum şimdiden gerek yok bence

maalesef canım izmirdeyim..ben de kemeraltına giderim o zaman napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…