- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.181
canım ben nettende baktım gitigidiyordan bide mağazaya baktım kayınvalidem ben alcam dedi ona aldırrım bidahaki ay yıkıyıp hazırlıyım doğumdan sonra uğraşamam bide doğumdan sonraki ay yani haziran sonu falan düşünüyorum çünkü 9 temmuzda ramazan girio zor olur ramazan girmeden yapmak lazım diedüşünüorum..kızlar bişey sorcam... Mevlüt için elbise aldınız mı.yada ne zaman almayı düşünüyorsunuz??bence doğumdan önce almak gerek,sonucta mevlüt 1ay içinde olmaz mı? Bir de ben öyle gelinlik gibi bişey istemiyorum. Daha değişik şirin bişey istiyorum.araştıran varsa fikir versin lütfeeen...:2::2:
Kızlar dr geldim 10 gün önce sancılarım vardı bugün tekrar nts ye girdim sancı falan çıkmadı bebek çok haraketli olduğu için onları kasılma sanıyor olabilirsin dedi dr birde rahim kanalına baktı normalmiş oğlum 1700 gr olmuş ama istersen tedbir ama çlı 2 defa ciğer geliştirici iğne verdi vurdurabilirsin bir sorun yok tedbir amaçlı sadece dedi bebeğe bir zararı yokmuş ama bilemedim vurduran varmı bu iğneden bebeğe bir zararı olursa diye korkuyorum
merhaba kızlar bir sorum olucak çatlaklarla karşılaşan varmı acaba aramızda ben bu aralar kafayı bununla bozmuş durumdayım
bugün 31.haftama girdim şuan bir problem yok ama çok az tatlı tatlı kaşınmalar başladı korkmaya başladın doğrusu
canım bendede oluyo ara ara..
merhaba kızlar nasılsınız,
bugün doktorumuzda randevumuz vardı , oğlum normal doğum şeklini almış ,demekki gögüs altımdaki hareketler tombik ayaklarmışşş
32. haftaddayız , 2.300 gr 44 cm dedi drumuz. hamur işi , tatlı ve beyaz ekmeği kes , kilolu bebek istemiyorum dedi.
aslında çok tatlıda yemiyorum ama demekki besleniyor maşallahhh diyin.
bugün minnak kıyafetlerimizide makinaya attık yıkadık , kuruduktan sonra ütüleyip hastane çantamıza koymak kaldı , hayırlısıyla doğsunlar artık.
bu arada doğum izin raporumuda aldım,artık raporluyuz.
bebişlerinizi ve sizleri kocamannn öpüyoruz..
sanırım canım bende çok muz yiyorum kivi portakal nar 12 kilo aldım :)sen kaç kilo aldın canım senle günümüz aynı..sanırım doğum kanalına girdi minikler
oyy maşallah tosun paşayabizde önden gidiyoruz muz çok yiyorum o kilo aldırıyormuş bebişe normal istediğim için çok da kilolu olsun istemiyorum açıkçası:18::18::18:
merhaba kızlar bir sorum olucak çatlaklarla karşılaşan varmı acaba aramızda ben bu aralar kafayı bununla bozmuş durumdayım
bugün 31.haftama girdim şuan bir problem yok ama çok az tatlı tatlı kaşınmalar başladı korkmaya başladın doğrusu
kızlarr ben artık hiç bi iş yapamıyorum yaaa, hemn yoruluyorum heryerim kasılıp kalıyooo,,az önce oğlumun çamaşırlarını makineye attım annemde yarın gelip ütüleyip onları çantamı hazırlıcak,o gelene kadar ona ön hazırlık olsun hemde ancak kurur düşüncesiyle ama öldüm yaaa o küçücük şeyleri ters çevirip makineye atmak bile zulüm gibi geldiii,acaba ben mi böyleyim sadecee,,şimdide oğlum sıkıştırıp duruyoo ayaklarımı kollarımı bilemedim ama sanki göğsümün altından çıkacak şimdii (( oğlum bi doğsun ısırcam o ayaklarını ellerini poposunu beni böyle sıkıştırdığı için ))
sanırım canım bende çok muz yiyorum kivi portakal nar 12 kilo aldım :)sen kaç kilo aldın canım senle günümüz aynı..
MAŞALLAH canım...canım dr şimdilik normal görünüo dedi bi aksilik olmassa normal düşünüorum amazaman neyi gösterir bilemem..13 nissan da kntrolumuz var NTS ye gircez.... sen ne düşünüosun8,5-9 arası gidip geliyorum canım bebek 29. haftada 1550 gramdıbizim oğlana muz çok yarıyormuş okadar meyve yedim ki inşallah oğlum sever eltim hiç yiyememiş hamileliğinde şimdi oğlu ağzına sokmuyor meyveyi peyniri ve yoğurdu
sen normal sezeryan ne düşünüyosun?
MAŞALLAH canım...canım dr şimdilik normal görünüo dedi bi aksilik olmassa normal düşünüorum amazaman neyi gösterir bilemem..13 nissan da kntrolumuz var NTS ye gircez.... sen ne düşünüosun
anladım canım sen yinede druna miyomu söyle nolur nolmaz..hayırlısı ile kucaklarımız alırız İNŞALLAH bebiişlerimizi..benim rahim duvarına yapışık bir myomum vardı ilk doktorum sezeryan olursan alırız demişti :44:
şimdiki doktorumla ise henüz doğum şeklini konuşmadık,doktorum normal doğum taraftarı sormuyor doğum şeklini ona gidenler genelde normal doğum isteyenler oluyor çünkü...zorda kalmadıkça sezeryan yapmıyor...bizimde şimdilik bir sıkıntımız yok normal doğum konusunda tek myom kafamı karıştırıyor doğumdan sonra yine ameliyat gerekecekmi belli değil ilerleyen haftalarda karar verilecek canım
arkadaşlar hastane çantanızı hazırladınız mı neler koydunuz bende hazırladım ama eksik varmı diye sizinle paylaşayım istedim 2 çanta hazırladım bebeğiminkinde 1 takım hastane çıkışı 1 tane 5li takım 2 çift çorap ıslak mendil, şampuanını ,bebek yağını,1o tane bebek bezi koydum 2tane ağız silme mendili koydum şimdilik bu kadar eksiğim varsa yazın lütfen kendimede 2 takım pijama 3 tane kilot 2 tane emzirme atleti, peçete 1 paket ped 1 pakette göğüz pedi koydum başak ne konulur kızlarrrrrrrrrrrrr yardım
anladım canım sen yinede druna miyomu söyle nolur nolmaz..hayırlısı ile kucaklarımız alırız İNŞALLAH bebiişlerimizi..
Kızlar dr geldim 10 gün önce sancılarım vardı bugün tekrar nts ye girdim sancı falan çıkmadı bebek çok haraketli olduğu için onları kasılma sanıyor olabilirsin dedi dr birde rahim kanalına baktı normalmiş oğlum 1700 gr olmuş ama istersen tedbir ama çlı 2 defa ciğer geliştirici iğne verdi vurdurabilirsin bir sorun yok tedbir amaçlı sadece dedi bebeğe bir zararı yokmuş ama bilemedim vurduran varmı bu iğneden bebeğe bir zararı olursa diye korkuyorum
kızlar başıma neler geldi neler....
bebeğim ters dönmüş gün boyunca aşağı bi baskısı vardı yürüyünce falan rahatsız edici bi baskıydı.akşam 9 gibi banyodan çıktım bi de baktım ki su geliyo aşağı resmen.doktorumu aradım suyum gelio dedim hemen hastaneye gel erken doğum olabilir dedi..ağlayarak bolll bollllllll dua ederek çantalarımı aldım ve gittik....2 hemşire 1 ebe alttan kontrol etti açılma yok dedi...ama suyun geldiği için doğuma alıcaz.ya suni sancı yada sezeryan yokmu başka yolu dedim hemsire yok dedi....ama bebeğim daha küçük deil kıvrandım.sonra ebe geldi baktı o da dedi açılma yok bu bebeğin sıvısına benzemio intihap olabilir...bu gece burada kal...doktor geldi ultrasona baktı bebeğin suyu ii dedi.3 serum 4 iğne sürekli nst ile sabahı bulduk....doktor bol bol dinlen ve su iç dedi..bi ped verdi bunu sakla dedi tekrar akıntın olursa bunu kullan renk değişirse hemen gel dedi..aman kızlar kritik haftalarda kendinizi fazla yormayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?