- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.561
günaydın bayanlar.
bir haftadır giremiyorum. hafta sonu müsait olamadım hafta içi de yoğunluk var işyerinde
2 gündür doğumla alakalı rüyalar görüyorum. dün gece rüyamda 37. haftadayım. yanımda bi doktor var. sen daha dur bu hafta doğurmayacaksın diyor. benim de içime 38-39. haftalar doğuyor doktor öyle deyince.
bu gece de rüyamda epidural sezeryan olacam. maalesef gerçekte şöyle bi kötü huyum var. eğer epidural olursam büyük ihtimalle komple bayılırım ameliyat esnasında. çünkü kafamda yaşarım karnımı eştiklerini düşünürüm bu defa kan aklıma gelir kan tutar küt giderim :18:
neyse epidural oluyorum beni konuşturmaya çalışıyorlar bebeğim hemencecik çıkıyor kucağıma veriyorlar kafam dağılıyor bu defa. ameliyatı unutuyorum derken dikişim felan atılıyor odaya çıkartıyorlar. bebeğimin damağına azcık hurma sürülüyor sonra zemzem suyu veriliyor 1 çay kaşığı kadar. sonra iki göğsümden de emziriyorum göğüslerimden sütler damlıyor hemen sütüm gelmiş. bebeğim 3400 gr doğmuş. rüyamda karnımda hala kıpırtılar var. doktora soruyorum neden oluyor diye. dikişin iyileşiyor ya ondan diyorlar. meğer gerçekte benimkisi içerden tekmeliyormuşçok gerçekçiydi ya
Herkese günaydın,
offf bu sabah işe gelmek banada çok zor geldi.27 nisana kadar nasıl çalışıcaz bilmiyorum
ben artık işe gelmek istemiyorum ama nisanın 25sine çookkkkk var yaaaa hamilelik boyunca izinli olsa hamileler keske dogum sonrasıda 1 yıl zuhahahhahah
güaydın kızlarrr
ya eşimi sağlık ocağından aramışlar, eşin nasıl bu hafta sonuna kadar mutlaka gelsin diye
ne yapıcaklar acaba genel bi kontrol mü çatı kontrolü filan yapmıyo dimi sağlık ocağı tırstım yahu :26: :18:
Sanmıyorum yaptıklarını tansiyon ölçüp, tartıp, bebeğin kalp atışlarını dinleyip yolluyorlar anlıycağın gereksiz yere bir de oraya yoruyorlar sanki hastanede kontrollerimiz yapılmıyor geçen beni de aradılar dedim yarın zaten doktora gitcem uğrarım doktordan sonra uğradım aile hekimine sonuçlara baktı yolladı ertesi günü hemşire hanım tekar aradı gelmediniz diye ben doktorla görüştüm dedim yok illa bende görecem.. Yahu hastanede 4 ayrı doktora gidiyorum bir de aile hekimine uğradım yetmedi illa hemşire hanımda görecek.. Nst ye girdim zaten diyorum kadının umrunda değil çocuğun kalp atışlarına baktı 2 dk herşey normal dedi sağolsun
sanki ben ve gittiğim 4 doktor bilmiyordu...
Fuzuli yere birde oraya yordu anlıyacağın beni..
Aynen katılıyorum hislerine...
Valla ne güzel teklifkeşke öyle olsa..
Gece hiç uyuyamadım sağa döndüm sola döndüm yorganı açtım sırt üstü yattım kalktım gezdim her şeyi denedim. Bütün bu eziyetin üstüne kalk bir de işe gelDaha ne kadar sürecek bu çilemiz acaba Çok yorgunum
Sanmıyorum yaptıklarını tansiyon ölçüp, tartıp, bebeğin kalp atışlarını dinleyip yolluyorlar anlıycağın gereksiz yere bir de oraya yoruyorlar sanki hastanede kontrollerimiz yapılmıyor geçen beni de aradılar dedim yarın zaten doktora gitcem uğrarım doktordan sonra uğradım aile hekimine sonuçlara baktı yolladı ertesi günü hemşire hanım tekar aradı gelmediniz diye ben doktorla görüştüm dedim yok illa bende görecem.. Yahu hastanede 4 ayrı doktora gidiyorum bir de aile hekimine uğradım yetmedi illa hemşire hanımda görecek.. Nst ye girdim zaten diyorum kadının umrunda değil çocuğun kalp atışlarına baktı 2 dk herşey normal dedi sağolsun
sanki ben ve gittiğim 4 doktor bilmiyordu...
Fuzuli yere birde oraya yordu anlıyacağın beni..
illa gelsin deyince ısrarla başka bişey mi yapılcak acaba dedim :26: eşim söylemiş biz idrar hemoglobin ve açlık şekerine tekrardan bakıldı problem yok onlar için mi çağırıyosunuz demiş açıklama yapmamış illa haftasonuna kadar gelsin demiş beni de panik etti saolsun rutin kontolleri yapıcak demek ki kasmayayım ben öyleyse
kzlar sağlık ocaklarında yeni bir uygulama var gebelerin kontrollerini yapmazlarsa ücretlerinden kesinti yapıyorlarmış bir süre aile hekimliği yapan bir arkadaşımdan duydummmm
Kızlar galiba hepimiz aynı durumdayız işe gelmek işkence oldu benimde 25 nisanda başlıyor iznim. Sıkalım dişimizi bu çalıştığımız her gün bebişimizin yanında geçireceğimiz 1gün demek:) Haftayı yarılafık günü de yarıladık. Geçecek inşallah sağlıkla sıhhatle:))
kzlar sağlık ocaklarında yeni bir uygulama var gebelerin kontrollerini yapmazlarsa ücretlerinden kesinti yapıyorlarmış bir süre aile hekimliği yapan bir arkadaşımdan duydummmm
canım Allah yardımcın olsun. böyle arada kalmak çok zor ama herkesin yaşadıkları çok farklı oluyor biliyorsun, hani doktorunla büyük bir sıkıntın varsa ya da hastane uygulamalarıyla tabi ki değiştir doktorunu ama inan birinin iyi doktor dediğine bir başkası kötü doktor diyor yani bu duruma ve insana bağlı o nedenle kimseyi dinlememeye çalış, doktorunla senin diyalogun size özeldir.
evet ya, benim de montun önünden fırtlayan göbeğim, hırkada daha güzel durabilir sanırımşöle tiril tiril tişörtler, elbiseler, rahat ayakkabılar filan. ohhh miss
küçükmeleklerim, Allah yardımcın olsun canım, az kaldı inşallah biraz daha sabret, dua ediyorum sana.
illa gelsin deyince ısrarla başka bişey mi yapılcak acaba dedim :26: eşim söylemiş biz idrar hemoglobin ve açlık şekerine tekrardan bakıldı problem yok onlar için mi çağırıyosunuz demiş açıklama yapmamış illa haftasonuna kadar gelsin demiş beni de panik etti saolsun rutin kontolleri yapıcak demek ki kasmayayım ben öyleyse
Böyle bişey yapıyorlarsa aslında cok güzel arkadaslar o kadar bilinçsiz çaresiz kadınlarımız var ki sizler yaptirabiliyosunuz ne mutlu onlar bu Icin gercekten sevindim inşallah küçük yerlerdede yapiliyodur bu uygulama en azından bebeğin sağlına bakıyorlar o kadar cok olay duydum ki üzücü paylaşmıyim hiç en azından engellenir bunlar
güaydın kızlarrr
ya eşimi sağlık ocağından aramışlar, eşin nasıl bu hafta sonuna kadar mutlaka gelsin diye
ne yapıcaklar acaba genel bi kontrol mü çatı kontrolü filan yapmıyo dimi sağlık ocağı tırstım yahu :26: :18:
herkese günaydııınnnnnn...
uffff kızlar acaip canım sıkılıo yaaa bu ara herşeyi kafama takar durumdayım.(((( napsam ne etsem nasıl zaman geçrsem bilemedm...
tünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
tünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?