2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

walla canım hayır olsun diyelim.ama sen bayaa filme çekmişsin gece gece... bu hamilelik bizi allak bullak etti..hayırlısyla doğursak artık.. son aya girdik sayılır...

herkese günaydııınnnnnn...
uffff kızlar acaip canım sıkılıo yaaa bu ara herşeyi kafama takar durumdayım.(((( napsam ne etsem nasıl zaman geçrsem bilemedm...

Herkese günaydın,
offf bu sabah işe gelmek banada çok zor geldi.27 nisana kadar nasıl çalışıcaz bilmiyorum

Aynen katılıyorum hislerine...

ben artık işe gelmek istemiyorum ama nisanın 25sine çookkkkk var yaaaa hamilelik boyunca izinli olsa hamileler keske dogum sonrasıda 1 yıl zuhahahhahah

Valla ne güzel teklif keşke öyle olsa..

Gece hiç uyuyamadım sağa döndüm sola döndüm yorganı açtım sırt üstü yattım kalktım gezdim her şeyi denedim. Bütün bu eziyetin üstüne kalk bir de işe gel Daha ne kadar sürecek bu çilemiz acaba Çok yorgunum

Sanmıyorum yaptıklarını tansiyon ölçüp, tartıp, bebeğin kalp atışlarını dinleyip yolluyorlar anlıycağın gereksiz yere bir de oraya yoruyorlar sanki hastanede kontrollerimiz yapılmıyor geçen beni de aradılar dedim yarın zaten doktora gitcem uğrarım doktordan sonra uğradım aile hekimine sonuçlara baktı yolladı ertesi günü hemşire hanım tekar aradı gelmediniz diye ben doktorla görüştüm dedim yok illa bende görecem.. Yahu hastanede 4 ayrı doktora gidiyorum bir de aile hekimine uğradım yetmedi illa hemşire hanımda görecek.. Nst ye girdim zaten diyorum kadının umrunda değil çocuğun kalp atışlarına baktı 2 dk herşey normal dedi sağolsun

sanki ben ve gittiğim 4 doktor bilmiyordu...

Fuzuli yere birde oraya yordu anlıyacağın beni..

illa gelsin deyince ısrarla başka bişey mi yapılcak acaba dedim :26: eşim söylemiş biz idrar hemoglobin ve açlık şekerine tekrardan bakıldı problem yok onlar için mi çağırıyosunuz demiş açıklama yapmamış illa haftasonuna kadar gelsin demiş beni de panik etti saolsun rutin kontolleri yapıcak demek ki kasmayayım ben öyleyse

Son düzenleme:
Korkma canım bende ısrarla tüm kontroller yapıldı diyorum genede çağırıyorlar sanki o bakıp iyisin demese olmayacak

sen giderken yanında testlerinin sonuçlarını da götür yoksa onları da tekrardan yapmaya kalkıyorlar

kzlar sağlık ocaklarında yeni bir uygulama var gebelerin kontrollerini yapmazlarsa ücretlerinden kesinti yapıyorlarmış bir süre aile hekimliği yapan bir arkadaşımdan duydummmm

Kızlar galiba hepimiz aynı durumdayız işe gelmek işkence oldu benimde 25 nisanda başlıyor iznim. Sıkalım dişimizi bu çalıştığımız her gün bebişimizin yanında geçireceğimiz 1gün demek:) Haftayı yarılafık günü de yarıladık. Geçecek inşallah sağlıkla sıhhatle:))

kzlar sağlık ocaklarında yeni bir uygulama var gebelerin kontrollerini yapmazlarsa ücretlerinden kesinti yapıyorlarmış bir süre aile hekimliği yapan bir arkadaşımdan duydummmm

Hmm doğrudur onlarında kendince haklı sebebi var tabi ama telle aradığında ben bugün zaten doktora gittim normal dediğimde test sonuçlarınıda istiyorsa telde söliyim oraya kontrol yaptım yazsın beni yormayıversin ne var sanki Hayır zaten yeterince yorgunum işten izin alıp hastaneye gidiyorum bir de sağlık ocağı musallat oluyor. Devletin gereksiz dayatması ben sıkıntım olduğunda sağlık ocağına giderim zaten... Hatta hastaneye giderim niye sağlık ocağına gidiyim. Tamam belki küçük bir yerde yaşıyor olsam ya da ne biliim hani hastaneye gitme imkanı olmayan biri olsam zaten giderim yada takip etsinler o zaman ne bilim şu an bana gereksiz vakit kaybı olarak geliyor oraya gitmek her gittiğimde sinir oluyorum.

Valla haklısın canım 1 gün bir gündür ama doğunca bebişle ilgilenecek mecalim kalmayacak bu gidişle

bi bakıma iyi aslında durumu olmayıp sağlık ocağına gidenleri de ihmal etmemiş olurlar şimdi çok ilgililer eskiden kimse kimsenin yüzüne bakmazdı demek ki sebebi buymuş

Cok teşekkür ederim canım hamile duası kabul olur derler inşallah Allah hepimizin güzel dualarını kabul eder

Böyle bişey yapıyorlarsa aslında cok güzel arkadaslar o kadar bilinçsiz çaresiz kadınlarımız var ki sizler yaptirabiliyosunuz ne mutlu onlar bu Icin gercekten sevindim inşallah küçük yerlerdede yapiliyodur bu uygulama en azından bebeğin sağlına bakıyorlar o kadar cok olay duydum ki üzücü paylaşmıyim hiç en azından engellenir bunlar

Haklısın tabi durumu olmayan bilinçsiz olanlar için iyi birşey ama zaten kontrollerini yaptıranları sık boğaz etmeseler

devlete bilgi veriolarmış cnm her ay belli dönemlerde oyüzden böle yapıolar eğer bilgi vermezlerse cezası falan varmış galiba,bide hamilelil takibinden para aldıklarını biliorum durum böle olunca bin defa arıolar neyse buda ii benm evim çok yakın karşımda sağlık ocağım ama uzak olanlara biraz sıkıntı tabi, sende telaşlanma rutin tansiyon kilo ve bilgilendirmme yapıolar

herkese günaydııınnnnnn...
uffff kızlar acaip canım sıkılıo yaaa bu ara herşeyi kafama takar durumdayım.(((( napsam ne etsem nasıl zaman geçrsem bilemedm...

Sanki hamileliğin basına tekrar donduk gibi geliyor bana stres mide bulantisi ama fazla takma canım oluruna bırak bebeğinide sıkıyorsun simdi çık dolaş gez üzerinde güzel bı tatlı ye bence bişey kalmaz

tünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?

ben 1 kere kalkıyorum cnm ama akşam 21:30 itibariyle hiçbir şey içmiyorum eğer içersem daha çok kalkmak durumunda kalıyorum çünkü zaten artık yatağa yatmakta kalkmakta bi ızdırap :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…