2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar oğlumla benden size kocaman bi günaydınn..
bu arada bebek şekerlerinizi hazırladınız mı,,nedir nasıldır?

Günaydın herkese sabah sabah şifonyerim için kulp ve ayak seçmeye gittik yarın geliyor sonunda dolabımız zaten herşeyimizi yıkadık hazırladık dolabınıda yerleştirince başka işimiz yok nisan sonuna doğruda bir temizlik işi yaparız o kadar valla yıkama ütüleme işini yapmayanlara Allah kolaylık versin çok zor oldu hatta o kadar yorulmuşum dünden önceki gün akşam 9 da uyumuşum sabah 7 de kalktım ama benim oğluş tüm gün uyudu çünkü doğru dürüst hiç oynaşmadı bugün anca kendine geldi çocuk bebeğin haraketleri anneyle çok alakalı gerçekten ben yorulunca oda etkileniyor haraketler azalıyor hemen

tünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
Pufff ben
3-4 kere su içmek için 3-4 kerede tuvalet için

ayy ben daha bulamadım yaaa hatta karar bile veremedim
hazırlayanlardan bende fikir bekliyorum.

Merhaba mayıs anneleri bende sessiz takipteyim 32 nci haftamın içindeyim oğlum olacak inşallah merak ettiğim son bir haftadır tekmeler azaldı ama bol hareket var ve bebeğim aşağı dönmüş bunun etkisi varmıdır acaba dün kntrolümüz vardı herşey normal dedi doktor teyzemiz ama ben saymamız gereken dönem olduğu için buna takılmış durumdayım :)

normal tatlım bendede öyle :)

yok canım ya beni de çağırmışlardı. kalp atışına bakıyo, tansiyona falan bakıyor bi de doktor ne dedi kilon ne kadar ödem var mı falan. başka muayene yapmıyolar.

normal canım artık tekme atmıyor kendi geriyor itiyor ayaklarıyla kaburgalarımı eziyor. hareketlerini hissediyosun ama öyle pıtır pıtır değil baya kafasını falan elimle hissediyorum oynaşırken...

Sanki hamileliğin basına tekrar donduk gibi geliyor bana stres mide bulantisi ama fazla takma canım oluruna bırak bebeğinide sıkıyorsun simdi çık dolaş gez üzerinde güzel bı tatlı ye bence bişey kalmaz

ahhh aahhhh şu havalar azcık düzelse atcam kndimi dışarı canım amaa.(( Allah sabr versin bize ve sağlıklıca kavuşlm bebşlermze ne deyimmm...

ben kendim yapıyorum cnm ama hastaneye değil mevlütte vericem hastane için çikolata çiçek sepetlerinden alıcam zaten hastanede ikramlar veriyo
tül,lavanta,mıknatıs ve boncuk aldım yapıyorum bişeyler

normal canım artık tekme atmıyor kendi geriyor itiyor ayaklarıyla kaburgalarımı eziyor. hareketlerini hissediyosun ama öyle pıtır pıtır değil baya kafasını falan elimle hissediyorum oynaşırken...

evet ya ama bizim elimize gelen tek yeri poposu ve ayakları artık ama bu hareketlerde çok tatlı artık onu net bi şekilde hissediyoruz :)

Ayyyy bu kadar güzel tarif edilir :)

okurken bile hoşuma gittii ayyynnennn böyle yapıyooo

bende mevlütte dağıtmak için bunları aldım kardeşimle birlikte kutuların içine koyup kurdelayla süsledik,hastane içinde kuzucukla civcivli magnet aldım bunların aynısı civcivin mavi olanı var bende hayırlısıyla doğsun kuzucuklarımız artık çok heyecanlanıyorum çook

Eklentiler

• $mevlüt şekeri.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $mevlüt şekeri (1).webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $100_1877.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $CİVCİZ.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…