- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.581
kızlar oğlumla benden size kocaman bi günaydınn..
bu arada bebek şekerlerinizi hazırladınız mı,,nedir nasıldır?
Ben 5 kere kalkiyorum canim sivi alsam da almazamda hemde hamileligimin basindan beritünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
Pufff bentünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
Merhaba mayıs anneleri bende sessiz takipteyim 32 nci haftamın içindeyim oğlum olacak inşallah merak ettiğim son bir haftadır tekmeler azaldı ama bol hareket var ve bebeğim aşağı dönmüş bunun etkisi varmıdır acaba dün kntrolümüz vardı herşey normal dedi doktor teyzemiz ama ben saymamız gereken dönem olduğu için buna takılmış durumdayım :)
güaydın kızlarrr
ya eşimi sağlık ocağından aramışlar, eşin nasıl bu hafta sonuna kadar mutlaka gelsin diye
ne yapıcaklar acaba genel bi kontrol mü çatı kontrolü filan yapmıyo dimi sağlık ocağı tırstım yahu :26: :18:
tünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
normal tatlım bendede öyle :)[/QUO teşekkür ederim canım napıımm alışmışım o minnak tepiklere şimdi bi garip gelio haliyle yavrum içimde kayar gibi ayakları göğüs altımda ittirip duruyo aman sağlıklı olsunlarda bunlarda güzel :))
Merhaba mayıs anneleri bende sessiz takipteyim 32 nci haftamın içindeyim oğlum olacak inşallah merak ettiğim son bir haftadır tekmeler azaldı ama bol hareket var ve bebeğim aşağı dönmüş bunun etkisi varmıdır acaba dün kntrolümüz vardı herşey normal dedi doktor teyzemiz ama ben saymamız gereken dönem olduğu için buna takılmış durumdayım :)
Sanki hamileliğin basına tekrar donduk gibi geliyor bana stres mide bulantisi ama fazla takma canım oluruna bırak bebeğinide sıkıyorsun simdi çık dolaş gez üzerinde güzel bı tatlı ye bence bişey kalmaz
normal canım artık tekme atmıyor kendi geriyor itiyor ayaklarıyla kaburgalarımı eziyor. hareketlerini hissediyosun ama öyle pıtır pıtır değil baya kafasını falan elimle hissediyorum oynaşırken...
normal canım artık tekme atmıyor kendi geriyor itiyor ayaklarıyla kaburgalarımı eziyor. hareketlerini hissediyosun ama öyle pıtır pıtır değil baya kafasını falan elimle hissediyorum oynaşırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?