- 19 Ocak 2011
- 201
- 2
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.521
ahhhhhhhh oğlum 2 dakika durmuooo..dönüyo sağa sola aşağı
istanbulda hangi özel hastanelere gidiyorsunuz? avrupa yakasında olan var mı?
maşallah de cnm nazr değmesin zamanı gelincebu hissi özliycez sanırım
ben avrupa yakasındayım cnm ama muaynehaneye gidiyorum
dr ücreti nasıl yüksek mi?normal doğum falan
kontrol ücreti 150 TL ama doğum konusunu konuşmadık sadece tabipler odası fiyatlarıyla hareket edeceğini söyledi o kadar
cnm msj için teşekkür ederim.ama işte ben taaaa istanbul sayılmayacak bi yerde de oturuyorum..uzak olmasalar var bazı hastaneler var ama.. en yakın küvezi .yoğunbakımı olan mecburen ona gidiyorum.buralar pek gelişmiş değil..( aslında memnundum .arkadaşımın bi tanıdığıbi olay yaşadı....onu anlattı.bugünde yine para için bebekleri bu iyi ememiyor.2 gün küvezde kalsın falan diyim öle küveze alıyorlarmış dedi..dr sevmiştim.normal istediğimdede ters bişey söylememişti ama bu saatten sonra kimi bulcam.hepsi uzak moralim bozuk..
bide keşke söylemeseydi diyorum..bir sürü insan var orda doğum yapan doğum hastanesi olarakta biliniyor genelde.
cnm msj için teşekkür ederim.ama işte ben taaaa istanbul sayılmayacak bi yerde de oturuyorum..uzak olmasalar var bazı hastaneler var ama.. en yakın küvezi .yoğunbakımı olan mecburen ona gidiyorum.buralar pek gelişmiş değil..( aslında memnundum .arkadaşımın bi tanıdığıbi olay yaşadı....onu anlattı.bugünde yine para için bebekleri bu iyi ememiyor.2 gün küvezde kalsın falan diyim öle küveze alıyorlarmış dedi..dr sevmiştim.normal istediğimdede ters bişey söylememişti ama bu saatten sonra kimi bulcam.hepsi uzak moralim bozuk..
merhaba kızlar ..
benım yavru benı bıraz korkuttu haftasonu ..
gecmıyen bı sırt agrım vardı doktorumu aradım sehır dısında oldugundan
bana en yakın devlet hastanesıne gıtmemı soyledı gıttım muayene nts ultrason sonrası
rahımde yumusama acılma ve sancı cıktı yatıs verdıler bır gun yattım serumdan sonra sırt agrım azaldı
sancım hıc cıkmayana kadar nts gırdım sonrası bos yatak yok ve benden agır hastalar gelıyor dıye benı taburcu ettıler
berbat seyler yasadım detaya gırmıcem .. sonra kendı doktoruma gıttım sehır dısından dönünce
daha oncede ıdrar yollarımda hafıf ıltıhaplanma vardı megerse o degerlerım cıkmıs
enfeksıyondan dolayı erken dogum tetıklenmıs ıgne yaptı doktorum cok acıtıyo bır gun oldu yenı yenı gecıyo agrısı
her hafta vurulcakmısım ıkıde antıbıyotık ılac verdı bır hafta kullanıcam haftaya doktora gıdıcek bundan sonra sıkı takıpte olcakmısım
yeme ıcme dısında ayakta durmam yasak takı ben yasagı kaldırana kadar dedı .. bende durumlar boyle kızlar
kendınıze cok dıkkat edın ufak bı agrı yada belırtıde ıdrar yolunda herhangı bı sıkıntıda doktorunuza gıtmeyı ıhmal etmeyın ..
Güne kötü başladım kızlar ya Dr geldi eve simdi nts bağladı 3 tane sancım çıktı ginekologik muayene yapcam kolonda açılma varsa hastaneye Alcam dedi neyse baktı şükür açılma Var ama büyüme 2cm ama hiç kıynasma diye defalarca söyledi 19 Nisan kadar dikkat et yoksa kuvez alırız dedi morelimi boZdu oturmak bile yasak ya mide bulantım sordum bebek poposuyla midemi ittiriyomys onun Icin asit oluyormuş birde epilasyon sordum hiç bı sakıncası yok ama benim 15 Nisan falan beklememi söyledi ruya konusu tamamıyla normal terleme falan kalbini cok sikistirmayip nefesini kesmedigi sürece normal bütün sorunları sordum zamanımız bol olunca ama ben nasıl yaticam 1 ay var hemen hemen bilmiyorum:;(
Bana iyi gibi geldi ama seninle aynı hafta değiliz tam emin değilm ben en son 32+1 de gittiğimde 1950 idi normalmiş arada 3 hafta var normaldir herhalde seninki de doktorun bu konuda bişey demedi mi aslında imzana hamilelik takvimi eklersen orada yaklaşık olabileceği kg yu yazıyor zaten
valla canım bende dün kontrole gittim 31+1 dik 2210 gr olmuş şeker falanda yok bende doktorda bebeği iyi benziyosun dedi 10 günde yarım kilo almış benim sipa
Kucukmeleklerim senin cocugunu okula birakma isi ne oldu. Cözebildin mi onu?
Kizlar cok stres oldum...Yarin annemin konsoloslukla gorusmesi var,buraya doguma yanima gelebilmek icin.Ona o kadar ihtiyacim var ki...Umuyorum bi aksilik cikartmazlar.Dualarinizi esirgemeyin
Kizlar cok stres oldum...Yarin annemin konsoloslukla gorusmesi var,buraya doguma yanima gelebilmek icin.Ona o kadar ihtiyacim var ki...Umuyorum bi aksilik cikartmazlar.Dualarinizi esirgemeyin
Yok canım ya çözemedim kadın geliyor temizliğe şansıma ehliyeti yok kantine bırakayım dedim belediye ye yazdırmaya gittim bir sürü kağıt istiyorlar ev vergisini falan napcaklarsa bıktım buranın kağıdından onları toplamam Icin bir gün lazım bende fazla hareket edemiyorum artık kaynana ya muhtaç oldum bir gün aldı ogle arası aksam kızımı aldım mhareketleri tuaf geldi kuzenleri geliyor oraya 5 erkek cocuk 1 saatte öğrendiklerini söylesem inanmazsınız bugün ceza verdim aglayarak uyudu simdi arkadasım çağırdı yemeğe öğlen okulun yanında oturuyor gittim onun oğluyla oynarken affedersin pic dedi cocuğa daha bu ne neler neler öğrenmiş saten araştırıyor her şeyi simdi beynimden vurulmuşsa dondum anlattım soylenmiyceni neden ama Arda abi bana söyledi diyor bı gün gitti bir ay toplayamam kızımı onun Icin dişimi sıkıyorum götürüp getiriyorum öğle sonları vermicem artık ogretmeniyle konuştum sabahları iki kere gitcem Tmm şaşırdım ikiside Canım ikidinide riske atmak istemiyorum artık sabir
Canim Allah yardimcin olsun. Simdi idare etsen bile dogumda yine ihtiyacin olacak yardimciya. Kizinin egitimide cok onemli haklisin hep aklinda kalacak bunlar. İnsallah kuzucuklarinin nasibine karsina hayirli bir kapi acar Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?