2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese günaydınlar:)

artık havalar ısınsın ya soğuklardan çok sıkıldım. Montum da sıkmaya başladı son bir kaç gündür , havalar ısınsında hırkayla falan gezmeye başlasak ne güzel olur.

Günaydın kızlar :)
Biz yine güzel bi kahvaltı yaptık,bebiş çok sevmiş olacakki o daracık yerde sürekli bi hareket halinde :)
Herkese iyi,sağlıklı,mutlu günler :)

ben artık işe gelmek istemiyorum ama nisanın 25sine çookkkkk var yaaaa hamilelik boyunca izinli olsa hamileler keske dogum sonrasıda 1 yıl zuhahahhahah

gnydınlar,

Benimde haftaya son kısmetse izne çıkıyorum
gerçi sonrası ne olacak ben hiç evde duran biri değilim ki:S yürümemde yasak off sıkılırım ben evde herhalde.

canım Allah yardımcın olsun. böyle arada kalmak çok zor ama herkesin yaşadıkları çok farklı oluyor biliyorsun, hani doktorunla büyük bir sıkıntın varsa ya da hastane uygulamalarıyla tabi ki değiştir doktorunu ama inan birinin iyi doktor dediğine bir başkası kötü doktor diyor yani bu duruma ve insana bağlı o nedenle kimseyi dinlememeye çalış, doktorunla senin diyalogun size özeldir.

evet ya, benim de montun önünden fırtlayan göbeğim, hırkada daha güzel durabilir sanırım şöle tiril tiril tişörtler, elbiseler, rahat ayakkabılar filan. ohhh miss

küçükmeleklerim, Allah yardımcın olsun canım, az kaldı inşallah biraz daha sabret, dua ediyorum sana.

Son düzenleme:
günaydın bayanlar.
bir haftadır giremiyorum. hafta sonu müsait olamadım hafta içi de yoğunluk var işyerinde
2 gündür doğumla alakalı rüyalar görüyorum. dün gece rüyamda 37. haftadayım. yanımda bi doktor var. sen daha dur bu hafta doğurmayacaksın diyor. benim de içime 38-39. haftalar doğuyor doktor öyle deyince.
bu gece de rüyamda epidural sezeryan olacam. maalesef gerçekte şöyle bi kötü huyum var. eğer epidural olursam büyük ihtimalle komple bayılırım ameliyat esnasında. çünkü kafamda yaşarım karnımı eştiklerini düşünürüm bu defa kan aklıma gelir kan tutar küt giderim :18:

neyse epidural oluyorum beni konuşturmaya çalışıyorlar bebeğim hemencecik çıkıyor kucağıma veriyorlar kafam dağılıyor bu defa. ameliyatı unutuyorum derken dikişim felan atılıyor odaya çıkartıyorlar. bebeğimin damağına azcık hurma sürülüyor sonra zemzem suyu veriliyor 1 çay kaşığı kadar. sonra iki göğsümden de emziriyorum göğüslerimden sütler damlıyor hemen sütüm gelmiş. bebeğim 3400 gr doğmuş. rüyamda karnımda hala kıpırtılar var. doktora soruyorum neden oluyor diye. dikişin iyileşiyor ya ondan diyorlar. meğer gerçekte benimkisi içerden tekmeliyormuş çok gerçekçiydi ya

güaydın kızlarrr

ya eşimi sağlık ocağından aramışlar, eşin nasıl bu hafta sonuna kadar mutlaka gelsin diye

ne yapıcaklar acaba genel bi kontrol mü çatı kontrolü filan yapmıyo dimi sağlık ocağı tırstım yahu :26: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…