2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım çok saol anlattıklarım için benim şimdiden kafamı kurcalayan çoğu soruma cevap vermişsin allah bebeğini analı babalı büyütsün. inşallah bizlerde sağ sağlim alırız bebekklerimizi kucağımıza zaman azaldıkca tereddütlerde sorunlarda artıyor sanki insanı korkutuyor :44: özellikle kayınvalidemden bekliyorum süt emzirme yok gazı var bebek benle yatsın muhabbetlerini şimdiden diyor inşallah sütün gelir yoksa mama verirriz hemen çok biliyo ya alam yarabbim tecrübelerini inan harfiyen dikkate alacağım ve elimden geldiğince bebeğimle sadece ben ilgileneceğim

slm kızlar soyle bır baktımda hepımızde aynı sıkayetler tuvalete sık cıkma ve gece uyuyama bende geceler afakanlar basıyo cok sıkılıyorum ofluya puflaya yatıyorum ıyıkı yaza denk gelmedı tam zamanı bence erken dogum rıskı olan arkadaslarında rabbım yardımcısısı olsun butun bebekler zamanında gelır ınsalllah hepınızı opt....

bende bulamadım şu şeker işini kızlar yaa daha doğrusu kararsızlıktan muzdaribim, galiba bende son dakika içime sinmeyen bişi alırım

bi bakıma iyi aslında durumu olmayıp sağlık ocağına gidenleri de ihmal etmemiş olurlar şimdi çok ilgililer eskiden kimse kimsenin yüzüne bakmazdı demek ki sebebi buymuş

evet öylee canımmm beni de çağırdılar aşılara bile gitmedim ben yeni evli olduğumdan kaydımı aldırmadım dolayısıyla annemin ordaki sağlıkçılar çağırıyor, bende gitmedim baya kızmışlar banaaa yengem oraya gittiğinden arada onu fırçalıyorlarmış

kesinlikle aynı fikirdeyimmmmm doktorumuz var olmayanları çağırsınlar yahu

ellerineee sağlık arkadaşımmmmm süper bilgiler:)))

tecrubelerini paylaştığın için çok sağol. İnşallah bizde sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize:)

slm anneler.idraryolları enfeksiyonu bendede oldu...2 gündür sağ kaığımda çok ağrı vardı dün yürümekte bile zorlandım çıkışta hastaneye gittik. apandisit olabilir dedi başladım ağlamaya...( korkdum kuzucuğum erkenden çıkarsa diye...ama artık zor durumlarda bebeğe dokunmadan ağpandisit ameliyatı olabiliyormuş.işte bbebek bir kaç gün uyuyuyormuş.tabi buda iyi bişey değil ama korkudan insan herşeyi düşünüyo....( ultrason,dahiliye,genel cerrahi derken...idrar yolları enfeksiyonu dedi. adım atamıyordum o ilginç.kadınlarda biliyosunuz genelde olur ya idrar yolları enfeksiyonu...üşütmeden falan amahiç böle olduğumu bilmem..6 iğne yazdı sabah akşam.sonrada hap verdi kullan diye.ağrı kesici içme dedi.hamilelerde apandisit tam tesbit edilemiyor çünkü dedi.ama genel cerrahi dr u normal insanda apandisit alta olur ama hamilelerde onun biraz üstünde oluyor dedi ..karın şeklinden dolayı bilginiz olsun.ihmal etmeyin. ağrınız olursa gidin.olmaz işallahta...

soru bir:idraryolları enfeksiyonu çıktı ama hiç erken doğumu tetikler falan demediler bana?

soru iki: ultrasoncu mr ile kontrolü gereklidir yazmış raporuna .hamileye nasıl mr yapılcak ki? yapılmadıda..
anlamaddım...
öle işte erken doğum riski olan anneler allah yardımcınız olsun.. sağlıkla bebişlerimizi alırız işallah

korktuğumda keşke daha çok yemek yeseydim diye geldi aklıma ozaman bebeğim daha büyük olurdu.şimdi daha küçücük diye :))

bende şuanda 35.haftamdayım.1 Nisanda 35 dolcak.1 ayı aşkındır dönüz oğlumda.hazır dönmüşken neden kendimi kestireyim diyorum.ama prematüre riske ne seni nede onu riske sokmak isterim normalle dedi.dr öle diyince allak bullak oluosun tabi..haftaya cuma gene gidicem kısmetse.duruma göre bakarız artık nasıl hayırlıysa dedi.sen yatırmusun hep?:26:bana çok dikkat et dedi.yatmıorum yavaş olmak kaydıyla işyerindeyim masa başı..dediğin gibi bakmak zor birde süt falan olmaz allah korusun düşün düşün şimdi.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin..güzel güzel bi alsak kucağımıza.

paylaşım için teşekkürler. bak okadar yazıdan neye takıldım..ikramlıkları buzluğa atmak için yaparken ...yapmışken 2 tepsi olsun yenir akşam çayla falan oluyor :))) ben o yüzden yapmıyom bişey...yoksaa fikir çook iyi..oh hazır hazır...ne beklicen birileri yapıversin diye... işin şakası bi tarafa bende yapcam...çantamı yerleştireyim bu haftasonu çünkü kesin lazım olacak...

aynen bende senin gibi düşünüyorum.3-4 saatlık uzaklıktakı sarımsaklıya falan gıtmeyı dusünüyorz.bebek ayaklanmadan tatilin daha kolay olacagını düşünüyorum.

İstanbulda oturuyorum. Ve Haldır Haldır mobilya bakıyorum. Ayrı bir konu açtım ama çok yazan olmadı evet bayanlar Bana hangi mobilyayı kaça ve nerden aldığınızı marka ve modelini sunta mı mdf mi bileğinize zahmet özel mesaj atarmsınız Çok dua ederim . Lütfen beni bu karmaşıklıktan kurtarın

anadolu yakasımı avrupa yakasımı
anadolu ise aldığım yeri tavsiye edebilirim

tesekkur ederız ıhtıyacımız olacak tavsıyelerınıze

bız yaptırdık cnm hazır almadık

Benim bu gun 34.4 canim oturmakta yasak bana sadece uzancam oturaniyorum saten aciklik var 2cm bide 15 3 tane sancim cikti sancilar cok Buyuk degildi Buyuk olsa giderdim dogum à simdi acilmayi engellemek Icin igné verdi hafta da 1 kere vurulcak birde sanci kesmeye ilac verdi kesin soyledi 19 nisandan once olursa direk piramature dedi Yani hep yatiyorum sadece okula goturup getirdi yorum kizimi biraz daha sanci falan artarsa hastane ye alcani soyledi korktum àonun icin kiynasmiyorum kizim bu ara kendi hazirliyo yemegini allahtan alti yasinda

Canim senin ne kadarlik oldu simdi, kac hafta bittiginde artik ohh diyebilecez?

34.4 bu gun onlarin hesabi 19 nisan 37 dolduruyorum 19 nisan da.... ben birinci kizimida 37 hafta dogum yapmistim Yani anlicagin daha cok var
Zaman su gibi Aksa bisey istemiyorum kadin dedi 37 gectimi normal dogum sayiyoruz dedi senin kac haftalikti tel d'en girdigim Icin goremiyorum

ayy bugün göbek deliğim batıyo kızlar yaaa, sanki göbeğim büyücek gibi hissediorum, sizede oluyomu sanki midem ağrıoda göbek deşiğiime vuruo gibi

Canim kolay degilmis yatmak valla kolay gelsin sana, ama az kalmis sonra ozgursun hayirlisiyla. Benimde bugun 33+1 offff yaaaa daha var 37 yi doldurmaya. Simdi kagan Kocatepenin ............ sitesine bakiyordum karisi ve kendisi Dr. Bebekleri 35+6 da dogmus ve sorunsuz masallah. Senin az kalmis dayan biraz daha... Bak sana moral olsun linki vereyim oku :) http://............/dosyalar/oneofus/tulin.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…