2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Siteyi Verdim ama galiba yasak silmisler. Arama motoruna " batuhan kocatepe dogum hikayesi " yazarsan cikiyor :)

Selamlar kızlar.Ben de bugün doktora gittim idrar yolları iltihaplanması çıktı,250 lökosit glikoz 300 .Bir de kasılmalarım varmış hafiften onlar için de ilaç yazdı,ama ilacın prospektüsüne bakıyorum da içilecek cinsten değil ve aslında hiç de içmek istemiyorum:105:Ayrıca kuzum ters duruyor ben normal doğum yapmak istiyordum oysa ki.Drum belki bu hafta dönebileceğini söyledi,dönmezse de artık azalan yerden dolayı dönemeyebilirmiş:18:

Benimki yirminci haftalarda donmustu, bugunku kontrolde baktik ki yine kafa yukari da :) ustelik cok nadir gorulurmus kafa asagidayken yukari tekrar donmesi. Doner belki bekle bakalim. Bizimksinin cani sıkıldı galiba bi döneyim dedi :)

Benimki yirminci haftalarda donmustu, bugunku kontrolde baktik ki yine kafa yukari da :) ustelik cok nadir gorulurmus kafa asagidayken yukari tekrar donmesi. Doner belki bekle bakalim. Bizimksinin cani sıkıldı galiba bi döneyim dedi :)

Dr 1 haftaya kadar dönmezse zor döner bir daha dedi.Çünkü artık kilo alma hızı da artacak...Karnımda da yer kalmadığından dönemeyecek:18:Oğlumda böyle bir problem hiç olmamıştı napacaımı şaşırdım.

Son düzenleme:

E benim dr um 39 kadar döner hiç korkma dedi ne alaka ayrıca arkadaşımın bebişide 37. haftada döndü bence senin dr un abartmış takma kafanı döner tabiki hatta genelde son haftalar dönüyorlar

kesinlikle aynı fikirdeyim ilgilenmeleri çok güzel beni endişelendiren ısrarla çağırmış olmaları acaba bişeymi kaçırdım dedim bir de çatı kontolü yapıyolarmı diye merak ettim çünkü her ay gidiyorum zaten sağlık ocağına tetenoz tansiyon kilo kan testleri için şimdiye dek beni arıyolardı cepten bu sefer eşimi arayıp ısrarcı olunca bişeymi oldu acaba dedim yarın gidicem bakalım

aynı beni tarif etmişsin

benimkide dönmedi cuma günü başka bir doktra gttm paztde herzamnkine günü gittim iki doktorda 36. hftaya kadar döner dedi ondan sonra şans son derece azalıyomuş

ben ikramlıkları hiç düşünmüyorum hele sadece doğuma ve bebeğime odaklandım misafirler karın doyurmaya gelmicek ya bebek görcekler kendmize gelene kadar bir kaç hafta geçicek zaten gelende çok şey beklemesin akışına bırakıyorum vallah bir kahve yanına çikolata yada hazır kurabiye yeter bana göre kendimi kasamam

aynen bende senin gibi düşünüyorum.3-4 saatlık uzaklıktakı sarımsaklıya falan gıtmeyı dusünüyorz.bebek ayaklanmadan tatilin daha kolay olacagını düşünüyorum.
sen nerde oturuyorsun cnm ben 2 sene sarımsaklıda grand hotele gttim çanakkalede yaşıyorum çok güzel gerçkten deniz olsun ortam tam aile ortamı ama çok soğuk denizi bebeği nasıl sokabiliriz denize sence orda :18:

O zaman normal bi kac kiside soyledi bana ama kilo alicam cok ona korkuyorum bide hep yatiyorum ufffffff

Tskler canim bi bakayim hemen hemde vakit gecer biraz :):)
Başkent.......
Okudum canim enteresan bi dogum hikayesi olmus ikiside dogumcu olmasina ramen ne kadar panik olmuşlar biz ne yaparız bilmiyorum 35 .6 demekki kuvezlik bı durum olmuyor ay bende bı görsem 36 haftayı yavaş yavaş kalkarım artık heralde yoksa dayanılacak gibi değil birde ben hiperraktivim biraz odamda yatıyorum biraz canepe de gına geldi yaaaaa

Son düzenleme:

O zaman senin dogum tarih in 22 Mayıs oluyor galiba doğrumu ???

O zaman normal bi kac kiside soyledi bana ama kilo alicam cok ona korkuyorum bide hep yatiyorum ufffffff

ne yesem kesmiyor acaip bi döneme girdik sanırım içim yanıyor soğuk bişeyler içiyorum yok tatlı yiyorum arkasından tuzlu sonra yine tatlı sonu gelmiyo canım hep bişeyler çekiyo ama ne çektiğini anlayamıyorum tuhaf valla ben allahtan 8 kilo aldım çok kasmıyorum o yüzden kasık ağrılarım var bu aralar bende yatıyorum alırsak alıcaz artık kiloları napalım yemeden de olmuyo çünkü kıstıkça daha çok yiyesim geliyor

benimkide dönmedi cuma günü başka bir doktra gttm paztde herzamnkine günü gittim iki doktorda 36. hftaya kadar döner dedi ondan sonra şans son derece azalıyomuş

Benim erken doğum riskim de var doktorum sizin için 35. haftayı hedef olarak koyabiliyorum dedi şaşkınlığımdan neden diye neden sormadım kiYani 35. haftaya ne kaldı ki

E benim dr um 39 kadar döner hiç korkma dedi ne alaka ayrıca arkadaşımın bebişide 37. haftada döndü bence senin dr un abartmış takma kafanı döner tabiki hatta genelde son haftalar dönüyorlar

Ya zaten şu bir gerçek ki bir doktorun dediğini öteki demiyor kime ve neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız gerçekten.İlaç konusu da öyle ne biçim ilaç çıkarıyor bu ilaç firmaları da prospektüsünü okuyunca insanın içesi gelmiyor :88:

Canım sen iyisin ya ben 12 kilo aldım cok berbatim ya aynen canımın ne istedini anlayamıyorum aksam 7 oldumu midemdeki asit öldürüyor kusamiyorumda geçsin su hafta 37 osun ben kalkicam dayanamıyorum baslangictada yattım ben 4 ay düşük tehlikem vardı 3 ay İyiydim simdi yine aynı seyler saten Dr görüşmüştüm onceden 37 haftamı geçince akapunkur yapılıp erken doğuracaktim ama kızım hızlı davrandı hatta cok hızlı şimdide Dursun diye uğraşıyorum

sen nerde oturuyorsun cnm ben 2 sene sarımsaklıda grand hotele gttim çanakkalede yaşıyorum çok güzel gerçkten deniz olsun ortam tam aile ortamı ama çok soğuk denizi bebeği nasıl sokabiliriz denize sence orda :18:[/QUOTE]

bursada oturuyorum.haklı olabılırsın bıraz soguk denız ama güneye inmek içinde 10 saat gıtmek lazım.oda bebekle zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…