- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.641
tünaydın kızlarrrrrr geceleri sık sık tuvalete kalkan varmı ?
Canim kolay degilmis yatmak valla kolay gelsin sana, ama az kalmis sonra ozgursun hayirlisiyla. Benimde bugun 33+1 offff yaaaa daha var 37 yi doldurmaya. Simdi kagan Kocatepenin ............ sitesine bakiyordum karisi ve kendisi Dr. Bebekleri 35+6 da dogmus ve sorunsuz masallah. Senin az kalmis dayan biraz daha... Bak sana moral olsun linki vereyim oku :) http://............/dosyalar/oneofus/tulin.html
Selamlar kızlar.Ben de bugün doktora gittim idrar yolları iltihaplanması çıktı,250 lökosit glikoz 300 .Bir de kasılmalarım varmış hafiften onlar için de ilaç yazdı,ama ilacın prospektüsüne bakıyorum da içilecek cinsten değil ve aslında hiç de içmek istemiyorum:105:Ayrıca kuzum ters duruyor ben normal doğum yapmak istiyordum oysa ki.Drum belki bu hafta dönebileceğini söyledi,dönmezse de artık azalan yerden dolayı dönemeyebilirmiş:18:
Benimki yirminci haftalarda donmustu, bugunku kontrolde baktik ki yine kafa yukari da :) ustelik cok nadir gorulurmus kafa asagidayken yukari tekrar donmesi. Doner belki bekle bakalim. Bizimksinin cani sıkıldı galiba bi döneyim dedi :)
Dr 1 haftaya kadar dönmezse zor döner bir daha dedi.Çünkü artık kilo alma hızı da artacak...Karnımda da yer kalmadığından dönemeyecek:18:Oğlumda böyle bir problem hiç olmamıştı napacaımı şaşırdım.
Böyle bişey yapıyorlarsa aslında cok güzel arkadaslar o kadar bilinçsiz çaresiz kadınlarımız var ki sizler yaptirabiliyosunuz ne mutlu onlar bu Icin gercekten sevindim inşallah küçük yerlerdede yapiliyodur bu uygulama en azından bebeğin sağlına bakıyorlar o kadar cok olay duydum ki üzücü paylaşmıyim hiç en azından engellenir bunlar
Kızlar bu gün kalktım kendi kendime karar verdi fazla yemiycem diye utanıyorum resmen ekmeğin üzerine nutella ile crem peynir sürdüm yedim tat alma duyum bozuldu sanki midem berbat tatlı yiyorum tuzlu istiyor böyle böyle sonu gelmiyor hiç Canım bı çay istiyor bı kahve ikisinide içermiyorum su icmek istiyorum kana nkana icim yanıyor içermiyorum bir ben mı böleyim hepimiz mı böyle normal mı sizce
Selamlar kızlar.Ben de bugün doktora gittim idrar yolları iltihaplanması çıktı,250 lökosit glikoz 300 .Bir de kasılmalarım varmış hafiften onlar için de ilaç yazdı,ama ilacın prospektüsüne bakıyorum da içilecek cinsten değil ve aslında hiç de içmek istemiyorum:105:Ayrıca kuzum ters duruyor ben normal doğum yapmak istiyordum oysa ki.Drum belki bu hafta dönebileceğini söyledi,dönmezse de artık azalan yerden dolayı dönemeyebilirmiş:18:
ben ikramlıkları hiç düşünmüyorum hele sadece doğuma ve bebeğime odaklandım misafirler karın doyurmaya gelmicek ya bebek görcekler kendmize gelene kadar bir kaç hafta geçicek zaten gelende çok şey beklemesin akışına bırakıyorum vallah bir kahve yanına çikolata yada hazır kurabiye yeter bana göre kendimi kasamampaylaşım için teşekkürler. bak okadar yazıdan neye takıldım..ikramlıkları buzluğa atmak için yaparken ...yapmışken 2 tepsi olsun yenir akşam çayla falan oluyor :))) ben o yüzden yapmıyom bişey...yoksaa fikir çook iyi..oh hazır hazır...ne beklicen birileri yapıversin diye... işin şakası bi tarafa bende yapcam...çantamı yerleştireyim bu haftasonu çünkü kesin lazım olacak...
sen nerde oturuyorsun cnm ben 2 sene sarımsaklıda grand hotele gttim çanakkalede yaşıyorum çok güzel gerçkten deniz olsun ortam tam aile ortamı ama çok soğuk denizi bebeği nasıl sokabiliriz denize sence orda :18:aynen bende senin gibi düşünüyorum.3-4 saatlık uzaklıktakı sarımsaklıya falan gıtmeyı dusünüyorz.bebek ayaklanmadan tatilin daha kolay olacagını düşünüyorum.
Siteyi Verdim ama galiba yasak silmisler. Arama motoruna " batuhan kocatepe dogum hikayesi " yazarsan cikiyor :)
kesinlikle aynı fikirdeyim ilgilenmeleri çok güzel beni endişelendiren ısrarla çağırmış olmaları acaba bişeymi kaçırdım dedim bir de çatı kontolü yapıyolarmı diye merak ettim çünkü her ay gidiyorum zaten sağlık ocağına tetenoz tansiyon kilo kan testleri için şimdiye dek beni arıyolardı cepten bu sefer eşimi arayıp ısrarcı olunca bişeymi oldu acaba dedim yarın gidicem bakalım
aynı beni tarif etmişsin
Başkent.......Tskler canim bi bakayim hemen hemde vakit gecer biraz :):)
Başkent.......
Okudum canim enteresan bi dogum hikayesi olmus ikiside dogumcu olmasina ramen ne kadar panik olmuşlar biz ne yaparız bilmiyorum 35 .6 demekki kuvezlik bı durum olmuyor ay bende bı görsem 36 haftayı yavaş yavaş kalkarım artık heralde yoksa dayanılacak gibi değil birde ben hiperraktivim biraz odamda yatıyorum biraz canepe de gına geldi yaaaaa
Canim kolay degilmis yatmak valla kolay gelsin sana, ama az kalmis sonra ozgursun hayirlisiyla. Benimde bugun 33+1 offff yaaaa daha var 37 yi doldurmaya. Simdi kagan Kocatepenin ............ sitesine bakiyordum karisi ve kendisi Dr. Bebekleri 35+6 da dogmus ve sorunsuz masallah. Senin az kalmis dayan biraz daha... Bak sana moral olsun linki vereyim oku :) http://............/dosyalar/oneofus/tulin.html
kesinlikle aynı fikirdeyim ilgilenmeleri çok güzel beni endişelendiren ısrarla çağırmış olmaları acaba bişeymi kaçırdım dedim bir de çatı kontolü yapıyolarmı diye merak ettim çünkü her ay gidiyorum zaten sağlık ocağına tetenoz tansiyon kilo kan testleri için şimdiye dek beni arıyolardı cepten bu sefer eşimi arayıp ısrarcı olunca bişeymi oldu acaba dedim yarın gidicem bakalım
Her ay devam ediyorsan bişey yoktur belki ısrarcı birine denk gelmissinizdir yada acemi falan yarın haber verirsin nasıl geçtiğini :)
O zaman normal bi kac kiside soyledi bana ama kilo alicam cok ona korkuyorum bide hep yatiyorum ufffffff
benimkide dönmedi cuma günü başka bir doktra gttm paztde herzamnkine günü gittim iki doktorda 36. hftaya kadar döner dedi ondan sonra şans son derece azalıyomuş
E benim dr um 39 kadar döner hiç korkma dedi ne alaka ayrıca arkadaşımın bebişide 37. haftada döndü bence senin dr un abartmış takma kafanı döner tabiki hatta genelde son haftalar dönüyorlar
ne yesem kesmiyor acaip bi döneme girdik sanırım içim yanıyor soğuk bişeyler içiyorum yok tatlı yiyorum arkasından tuzlu sonra yine tatlı sonu gelmiyo canım hep bişeyler çekiyo ama ne çektiğini anlayamıyorum tuhaf valla ben allahtan 8 kilo aldım çok kasmıyorum o yüzden kasık ağrılarım var bu aralar bende yatıyorum alırsak alıcaz artık kiloları napalım yemeden de olmuyo çünkü kıstıkça daha çok yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?