2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım erken doğacak diye hiç korkma ben 32 haftalık doğmuşum hemde 1800 kg ama sapasağlam geldim bu güne çok şükür kuzenimde 30 haftalık doğdu o da 1200 filan dı ama hiç bir sağlık sorunu olmadı kızlar biraz erken doğabiliyor. Sanırım sabırsız oluyoruz

Bu arada miyde yanması benide tüketti hiç yatamıyorum otururken nispeten iyi ama azıcık yatay pozizyona gelsem hemen acı asitler yukarı doğru yol alıyor...

gunaydin anneler bu haftada bitti hele sukur 35 haftayi doldurduk bugun kaldimi 5 hafta ,evde de ortam limoni kv basimda,bazen diyorum bebegim 37 haftada gelse de ben de kv den erkenden kurtulsam

o da birsey degil
bir zamanlar 3 basamakli sayilardan dusmeye calisiyorduk
artik az kaldi

Benim bı tuaf saten gicik oluyorum sat 21 Temmuz doğumum 12 Mayıs sat göre 28 Nisan olcakti ne güzel ben pek bı dayanamıyorum canım bugün yan tarafları morarnis bacaklarımın yatmaktan 30 görsem yatmiycam hiç

günaydın kızlarrrr,, bizde sabahın köründen beri uyanığız,uyuyamıyoruz pofff ( bu arada bişey sorcam: benim kağıttan bişiler yapıştrmam lazım çok sayıda, sizce uhu tarzı şeylerin kokusu zararlımıdır, yada prit, sanki onun kokusu yok gibii..

O zaman senin dogum tarih in 22 Mayıs oluyor galiba doğrumu ???

Dogum tarihi 14 Mayis SAT gore, AMA benimki o tarihi bekleyecek gibi durmuyor, kafa asagi, kafa yukari kilosuna bakmadan donup duruyor :) iri oldugu icin erken gelir dedi doktor. 36. Haftayi bi gecsek rahatliyacagim. Aynen bende hiperaktifim yatmak ne kelime oturasim gelmiyor :) valla isimiz zor Allah kolaylik versin....

günaydın tatlı anneler... biz de dün devlet hastanesindeki doktora gittik... kan ve idrara bakıldı, idrar yolundaki enfeksiyon için tek kullanımlık toz verdi. idrarda eser miktarda protein çıktı ama enfeksiyon kaynaklıdır dedi... neyse bebeğe baktı 2900 gram dedi.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... tam 2 hafta önce 2124 gram çıkmıştı :S böyle giderse normal doğum zor dedi kendi doktorumuz gibi... yarın kendi doktorumuzla randevumuz var, çalışamaz diye rapor alıp tatile çıkıyoruz tabi evdeki işleri saymazsak... bizden haberler böyle...

uhu zararlı ama pritt daha az zararlı biz anaokulunda pritt tarzı yapıştırıcı kullandırıyoruz çocuklara

maşallah canımmmm ne yiosunuz da alıo bebşler bu kiloları?

günaydın herkeslereeeeeeeeee. artık çalışmak çok zor. neyse ki bu hafta son ve bitti sayılır. keşke şu doğum izni uzasaydı da bebişlerimizle daha çok vakit geçirebilseydik

maşallah canımmmm ne yiosunuz da alıo bebşler bu kiloları?

valla özel bişi yemedim bu son 2 haftada... anlamadım yani... herzamanki şeyler genelde... süt,peynir, yumurta falan işte... içimde bu kadar büyük bir çocuk olduğuna inanamıyorum... karnım geniş de ondan mı bu kadar rahat büyüyor anlamadım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…