- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #32.661
ben ikramlıkları hiç düşünmüyorum hele sadece doğuma ve bebeğime odaklandım misafirler karın doyurmaya gelmicek ya bebek görcekler kendmize gelene kadar bir kaç hafta geçicek zaten gelende çok şey beklemesin akışına bırakıyorum vallah bir kahve yanına çikolata yada hazır kurabiye yeter bana göre kendimi kasamam:
Aynen canım sonuna kadar katılıyorum şana ben lousa olcam gelen getirsin bana hiç yormam kendimi Mevlüt de yspmiycam bir sürü masraf eziyet her yer pis olcak 10 tane arkadasımı çağırcam yaparız mevludunu ikramım bir pasta yaparım yanında kahve yeter İnsanlar eksik aramaya geliyorlar Kur'an okumuyolar getirdikleri hediye atsam atılmaz satsam satılmaz gibisinden onun Icin yakın anrkadaslarim yeter evimi temizlerler pastamı yaparlar Kuran'ı okur giderler ben birinci kızımda yaptım 80 kisi geldi evimde yeniydi herseyime zarar verildi birde 500 euro alışveriş patladı bana sonuc 40 Yasin okundu gecen hafta evime taşındım bir kaç yakın arkadasım çalışıyordu baskalarına söyledim yardım etsinler diye kimisi hasta oldu kimisi eşi evde oldu kimisi misafiri geldi herkesin ısı çıktı 10 kisiden gele gele 2 kisi geldi acayip morelim bozuldu yeme içme olsa koşarlar sinirden ağladım yakın arkadaşlarım aradılar aksam temizlik bitti mı diye bende anlattım durumu pazar gunü geldiler 4 kisi temizlediler yerleştirdiler bide yemek yaptılar arkadas insan dediğin böyle olur o yüzden insanlardan soğudum benim kötü günümde olmayan iyi gunünde hiç olmasın yime dostlarilarmis onun Icin 80 kisiylede olur 10 kisiylede kendime hiç eziyet etmicem kendim ailem Icin yasiycam artık kimseye yaranmak zorunda değilim Mevlüt parasıyla ailemin yanına gelcem tr bu sene cok kötü gecti stres atmam lazım çenem düştü yine konu nerden nereye taşıdım vala
gunaydin anneler bu haftada bitti hele sukur 35 haftayi doldurduk bugun kaldimi 5 hafta ,evde de ortam limoni kv basimda,bazen diyorum bebegim 37 haftada gelse de ben de kv den erkenden kurtulsam
uyuyamiyorum ya! Of
uyuyamiyorum ya! Of
gunaydin anneler bu haftada bitti hele sukur 35 haftayi doldurduk bugun kaldimi 5 hafta ,evde de ortam limoni kv basimda,bazen diyorum bebegim 37 haftada gelse de ben de kv den erkenden kurtulsam
oyyy kv orda mi kolay gelsin
az kaldi di mibenim de 36 gun
bitsin bitsin de gelsin bebislerrrrrrrrrrrr
Sizin az kalmış benim 44 gunüm var daha
o da birsey degil
bir zamanlar 3 basamakli sayilardan dusmeye calisiyorduk
artik az kaldi
O zaman senin dogum tarih in 22 Mayıs oluyor galiba doğrumu ???
istanbulda hangi özel hastanelere gidiyorsunuz? avrupa yakasında olan var mı?
günaydın kızlarrrr,, bizde sabahın köründen beri uyanığız,uyuyamıyoruz pofff( bu arada bişey sorcam: benim kağıttan bişiler yapıştrmam lazım çok sayıda, sizce uhu tarzı şeylerin kokusu zararlımıdır, yada prit, sanki onun kokusu yok gibii..
günaydın tatlı anneler... biz de dün devlet hastanesindeki doktora gittik... kan ve idrara bakıldı, idrar yolundaki enfeksiyon için tek kullanımlık toz verdi. idrarda eser miktarda protein çıktı ama enfeksiyon kaynaklıdır dedi... neyse bebeğe baktı 2900 gram dedi.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... tam 2 hafta önce 2124 gram çıkmıştı :S böyle giderse normal doğum zor dedi kendi doktorumuz gibi... yarın kendi doktorumuzla randevumuz var, çalışamaz diye rapor alıp tatile çıkıyoruztabi evdeki işleri saymazsak... bizden haberler böyle...
maşallah canımmmm ne yiosunuz da alıo bebşler bu kiloları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?