2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

oyyyoyyy maşallah bırak rahat olsun annesi bırak büyüsün.))doğum içinde endişelnme o inşallah seni üzmeden senin istedgn yolla gelcek.))

tavsiyelerin için çok teşekkürler :) bebekin büyüdükçe paylaşımlarına devam edersin di mi :)

Biz Bakırköy deki Timaş tan aldık

Günaydın tüm güzel annelere ve içlerinde mucizelere :)

Dün gelemedim malesef işe çok ağrılarım vardı bugün daha iyiyim ama gün geçtikçe çok zorlaşıyor gerçekten ve bunu sizden daha iyi kimse anlayamaz heralde inşallah 2 hafta daha dayanabilirim de canım yavrumla 2 hafta daha fazla doya doya zaman geçirebilirim gerçekten çok zor bir süreç kızlar Allah hepimize yardım etsin yavrularımızı kucaklarımıza alma hikayelerimizi yazmayı nasip eder inşallah
dilerim hepimiz için kolay bir gün olur hepinize kucak dolusu sevgiler muhteşem anneler :)

günaydın güzel anneler ve onların ipek böceklerii..bahar geliyor kelebeklerimiz uçmaya başlıcaklar...

ipek böceklerimizin kelebek olacağı vakitler yaklaşıyor. Allahın izniyle inşallah hepimiz kelebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz:)

ya kızlar dün akşam bebeğimin çamaşırlarının bir kısmını yıkadım. Sererken gözüme çok küçük geldiler:) size de öyle geldi mi?

ay bizim kuzularımız o kadar küçük mü olacaklar

Günaydın kızlaarrrr :)
Geçen hafta yerleştirdim ben de miniğin dolaplarını ve 0-3 ay aldığım hastane çıkışı takım çok küçük geldi gözüme,sanki olmaz gibi :)) ben de tabii tedbir olarak doğduğunda en küçük takımını giydirteceğim
Herkese mutlu günler

Günaydın kızlar ve minik prensler prensesler:) Sabah erken kalkmak ne zor geliyor ya 25 nisan gelse de izne çıksan diyorum. Sürekli oturmak da zor işyerinde bütün iç organlarım yer değiltiriyor sanki:) Benim minnak da ters hala ayakları aşağıda Dr çıkacak gibi hissedersin korkma demişti gerçekten öyle oluyor :))

kızlar göbek deliğimin yaklaşık yarım karış üstünde 10 dakikadır filan kalp ritmi gibi bi atma var kalbinin atışını mı hissediyorumdur sizce teleşlandım biraz önemli bişi yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…