2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Amin

Hayırlı uğurlu olsun Bizde biran evvel kavuşalım bebişlerimize

Gerçi ben daha izne bile ayrılamadım

Olmaz mı hiççç ahh yine bana haram gecelerrr....... uyku yok sürekli dön babam dön sonra tuvalete git su iç derken sabah olsun.. 2 dk dalıncada garip garip rüyalar gör...

aynı kararsızlık bende de var o anı görmeyi çok istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum benim teyzemde çok kötü olmuştu 3-4 gün kendine gelemedi bende öyle olmaktan çok korkuyorum bakalım bende danışıcam doktoruma

bende normal istiyorum çok ama doktor kilosundan dolayı sezeryan diyor ( o yüzden benimki zorunlu olacak malesef ya gününden önce doğacak 4 kiloyu geçmeyecek ya da sezeryan olacak gibi görünüyor yaramazlık yapsa da biraz erken doğsa fena olmaz hani :))

ben de bazen erken doğsa diyorum, aynı durumdayız.. bakalım hangimiz önce doğurcak.. hurma yemeye başladım valla...

benim artık her gece adet ağrısı gibi ağrım oluyor ve o ağrıyla uyanıyorum 10 dk sonra geçiyor... bi ümit erken olur inşallah...

Son düzenleme:

Canım anestezi uzmanı o kadar övdü ki orada olsan sen de karar değiştirirdin. Bir tehlikesi yok iğne diş hekimlerinin kullandığından daha ince ve kısa sinirlere istesek de değdiremeyiz ve ancak iğnenin üzerine düşerseniz filan tehlike arz eder dedi kadın

Aile hekimim bana 37.haftayı gördüğünde sabah öğle akşam 2 şer hurma ye,39 olunca avuç avuç ye dedi=)))

EPİDURAL VE SPİNAL ANESTEZİ İLE SEZARYEN
canım bence bunu bi oku, spinal anestezide bağ ağrısı daha fazla oluyormuş esas, bende de pıhtılaşma sorunu var yani ne spinal ne epidural olamıyorum gibi anladım bu yazıdan ve tırsmaya başladım, genel anestezi istemiyorum

ya doktorlar şekeri olan herkese aynı şeyi söylüyor her halde. bana da bebeğin iri olma riski olabilir dedi şekerden dolayı. yediklerine dikkat et dedi. Ama ben zaten şekerli şeyler , hamur işi, makarna, pilav , ekmek falan herşeyi kestim. sadece birşeylerin ucundan tadına bakar oldum. Daha ne yapayım anlamadım ki

herkese diyorum hastaneye gelen bana tatlı şeyler getirsin, başka birşey istemiyorum diye , çıldırdım yani

aslında dediğim mantıklı benimkide 37. haftayı doldursun sonra yaramazlık yapsada sorun olmaz herhalde

Kızlar bişey sorcam,bebeğiniz hıçkırdığı zaman hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz tam olarak?Özellikle bebeği normal pozisyonda duranlar cevaplarsa sevinirim.Benimkisi ters duruyor ya teyzeleri,acaba dönüyor mu anlamak için soruyorum

hurma erken mi doğurtturuyo bende yiyim öyleyse hemde çok severim valla :))

canım bende şeker yok ama doktorun dediğine göre bebişim 10 gün önden gidiyomuş gününü tamamlarsa 4 ü geçer ve o zaman sezeryan yaparız dedi

benim bütün vücudum titriyor hatta tekme atınca bile sarsılıyorum artık. büyüdükçe bütün bedenimi sarsmaya başladı...

canım benim bebiş doğum pozisyonunu aldı ve hıçkırığını kasıklarımda hissediyorum hep

canım bende şeker yok ama doktorun dediğine göre bebişim 10 gün önden gidiyomuş gününü tamamlarsa 4 ü geçer ve o zaman sezeryan yaparız dedi

benim de aynı şekilde şeker falan çıkmadı ki kilolu olmama rağmen... adetten hemen sonra ilişkiden mi hamile kaldım bilmiyorum ama ondan olabilir gibi geliyor bana :S sizin ilişki tarihi belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…