- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.121
Aminilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Yenı bebegımız hayırlı olsun Allah anasına babasına bağışlasın kızlar ben ıkı uç gündür kalbım sıkışıyor zor nefes alıyorum geceyı zaten hıc sormayın bı kabus ne yapıcımı şaşırdım yedıklerımdenmı dedım maaşımda kahvaltıda ıkı dılım ekmek yedım yıne zorluyo sızede oluyomu?
selam arkadaşlar,sezeryan alacak arkadaşlar anestezi için karasız kalmışlar bende o kararsızlardanım.ilk doğumumda epidural anestezi oldum,sonrasında çok bel ve baş ağrısı çektim.şimdi tek korkum yine aynısını yaşamak,doktorumla konuşacam o ne derse onu yapacaz artık.ama şuda var herkeste olmuyormuş,şans işte piyango gibi bişey banada denk geldi :) spinalde böyle ağrı olmuyormuş,yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla hayırlısı artık..bir arkadaş tüplerini bağlatmak hakkında sormuş benimde aklıma geldi ama herkes karşı,dönüşü yok allah korusun bişey olsa diğer çocuklara yeniden hamile kalamazsın dediler.yeni bebiş gelmiş hayırlı olsun ailesine işallah..
walla kızlar ben normal doğum düşünüyorum ve epidural istemiyorum.çunku belden vurulan iğne beni ürkütüyor. sakat bile kalır insan.belki riski yok ama kuzenim 6 ay önce dogum yaptı hala igne yeri ağrıyor.biraz da anestezicinin ustalığına bağlı. bunu doktoruma da soyledim ama o epidural vurulmalısın dedi.bence de sezeryan olcaklar hiç epidurale girmesin.genel anestezi en iyisi..
bende normal istiyorum çok ama doktor kilosundan dolayı sezeryan diyor( o yüzden benimki zorunlu olacak malesef ya gününden önce doğacak 4 kiloyu geçmeyecek ya da sezeryan olacak gibi görünüyor yaramazlık yapsa da biraz erken doğsa fena olmaz hani :))
walla kızlar ben normal doğum düşünüyorum ve epidural istemiyorum.çunku belden vurulan iğne beni ürkütüyor. sakat bile kalır insan.belki riski yok ama kuzenim 6 ay önce dogum yaptı hala igne yeri ağrıyor.biraz da anestezicinin ustalığına bağlı. bunu doktoruma da soyledim ama o epidural vurulmalısın dedi.bence de sezeryan olcaklar hiç epidurale girmesin.genel anestezi en iyisi..
bende bugün 8, 9 tane hurma yedim dün 11, 12 daha yeni bşldım yemeye her gün bu kadar çok yemiyorum bu iki gün abarttım şu ana kadar bir sorun bebeğim faydalancak en azından :) ama dr sormk lazım hiç bilmiyom ne kdr ycğimi :)
selam arkadaşlar,sezeryan alacak arkadaşlar anestezi için karasız kalmışlar bende o kararsızlardanım.ilk doğumumda epidural anestezi oldum,sonrasında çok bel ve baş ağrısı çektim.şimdi tek korkum yine aynısını yaşamak,doktorumla konuşacam o ne derse onu yapacaz artık.ama şuda var herkeste olmuyormuş,şans işte piyango gibi bişey banada denk geldi :) spinalde böyle ağrı olmuyormuş,yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla hayırlısı artık..bir arkadaş tüplerini bağlatmak hakkında sormuş benimde aklıma geldi ama herkes karşı,dönüşü yok allah korusun bişey olsa diğer çocuklara yeniden hamile kalamazsın dediler.yeni bebiş gelmiş hayırlı olsun ailesine işallah..
Aile hekimim bana 37.haftayı gördüğünde sabah öğle akşam 2 şer hurma ye,39 olunca avuç avuç ye dedi=)))
bende normal istiyorum çok ama doktor kilosundan dolayı sezeryan diyor( o yüzden benimki zorunlu olacak malesef ya gününden önce doğacak 4 kiloyu geçmeyecek ya da sezeryan olacak gibi görünüyor yaramazlık yapsa da biraz erken doğsa fena olmaz hani :))
ben de bazen erken doğsa diyorum, aynı durumdayız.. bakalım hangimiz önce doğurcak.. hurma yemeye başladım valla...
benim artık her gece adet ağrısı gibi ağrım oluyor ve o ağrıyla uyanıyorum 10 dk sonra geçiyor... bi ümit erken olur inşallah...
hurma erken mi doğurtturuyo bende yiyim öyleyse hemde çok severim valla :))
ya doktorlar şekeri olan herkese aynı şeyi söylüyor her halde. bana da bebeğin iri olma riski olabilir dedi şekerden dolayı. yediklerine dikkat et dedi. Ama ben zaten şekerli şeyler , hamur işi, makarna, pilav , ekmek falan herşeyi kestim. sadece birşeylerin ucundan tadına bakar oldum. Daha ne yapayım anlamadım ki
herkese diyorum hastaneye gelen bana tatlı şeyler getirsin, başka birşey istemiyorum diye , çıldırdım yani
aslında dediğim mantıklı benimkide 37. haftayı doldursun sonra yaramazlık yapsada sorun olmaz herhalde
Kızlar bişey sorcam,bebeğiniz hıçkırdığı zaman hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz tam olarak?Özellikle bebeği normal pozisyonda duranlar cevaplarsa sevinirim.Benimkisi ters duruyor ya teyzeleri,acaba dönüyor mu anlamak için soruyorum
Kızlar bişey sorcam,bebeğiniz hıçkırdığı zaman hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz tam olarak?Özellikle bebeği normal pozisyonda duranlar cevaplarsa sevinirim.Benimkisi ters duruyor ya teyzeleri,acaba dönüyor mu anlamak için soruyorum
canım bende şeker yok ama doktorun dediğine göre bebişim 10 gün önden gidiyomuş gününü tamamlarsa 4 ü geçer ve o zaman sezeryan yaparız dedi
doğal oksitosin rahmi uyarıyor diye biliyorum. magnezyum içmeyi falan da kestim, kasılmalarımı önler diye. kararttım gözümü yani
benim de aynı şekilde şeker falan çıkmadı ki kilolu olmama rağmen... adetten hemen sonra ilişkiden mi hamile kaldım bilmiyorum ama ondan olabilir gibi geliyor bana :S sizin ilişki tarihi belli mi?
kararlıyım doğurucam diyosun yani :))
sezeryandan çok korkuyorum ya.. alttan her şekilde çıkarırım gibi geliyor... daha cesaretliyim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?