- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.101
ilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Arkadaşlar bu arada ben doktorumu değiştirmeye karar verdim hatta hasteneyi de değiştiriyorum doktoruma çok kızdım çookİlk öğrendiğim günden beri 15 günde bir kontrole çağırdı ben hepsine gittim. Geçen gittiğimde doğum ücretini sordum sabit bir fiyat varmış onu söyledi ve indirim yapamam dedi halbuki 2 hafta önce birini o fiyatın çok çok altına doğum yaptırmış hemde doğumdan önce sadece bir kere o hastaneye gitmiş sonra doğuma girmiş. Çok bozuldum çok hastaneden çıkarken çok sinirliydim eşim beni sakinleştirmeye çalıştı ama yok ben bir daha bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum. Hemen araştırdık başka bir hastanede bir doktoru baya çok kişiden duydum 10 km daha uzak ama olsun gittik hastaneyle görüşmeye tam 3te biri fiyat söyledi epidural isteğe bağlı gerek görürsem yaptırcam diğer hastane zorunlu epidural yapıyormuş ondan fiyat yüksekmiş soyguncu bunlar.. Yeni doktorumla daha görüşmedik önümüzdeki haftaya randevu aldım inşallah anlaşabileceğim bir doktordur. Sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Arkadaşlar bu arada ben doktorumu değiştirmeye karar verdim hatta hasteneyi de değiştiriyorum doktoruma çok kızdım çookİlk öğrendiğim günden beri 15 günde bir kontrole çağırdı ben hepsine gittim. Geçen gittiğimde doğum ücretini sordum sabit bir fiyat varmış onu söyledi ve indirim yapamam dedi halbuki 2 hafta önce birini o fiyatın çok çok altına doğum yaptırmış hemde doğumdan önce sadece bir kere o hastaneye gitmiş sonra doğuma girmiş. Çok bozuldum çok hastaneden çıkarken çok sinirliydim eşim beni sakinleştirmeye çalıştı ama yok ben bir daha bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum. Hemen araştırdık başka bir hastanede bir doktoru baya çok kişiden duydum 10 km daha uzak ama olsun gittik hastaneyle görüşmeye tam 3te biri fiyat söyledi epidural isteğe bağlı gerek görürsem yaptırcam diğer hastane zorunlu epidural yapıyormuş ondan fiyat yüksekmiş soyguncu bunlar.. Yeni doktorumla daha görüşmedik önümüzdeki haftaya randevu aldım inşallah anlaşabileceğim bir doktordur. Sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
slm kizlar nasilsiniz bi mayis annesi olarak araniza katilmak istedim ben de gun sayiyorum ve aslinda su son gunlerin cok zor gectiginin farkindayim ama su acidan sabirsizlikkk:) insAllah saglikli hayirli bir sekilde aliriz kuzularimizi kollarimiza ben tibbi bi engel teskil etmedigi surece normal dogum olucam zaten yurt disinda sormuyorlar bile dogum nasil olsun diye:) suni sancisiz normal hersey normal olan bi dogum yapiyorlar ben de onu yapicam Allah izin verirse bide neten buldugum bi duayi sizinle paylasmak istedim
Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü ‘nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım
Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin...ALLAHIM
RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...
ben epidural sezeryen olacağım doğum dahil tüm masraflar 750 tl sizin orda fiyatlar nasıll
Evet kesinlikle öyle canım böyle soygunculara fırsat vermemmek lazım, herkese farklı fiyat uyguluyorlar. İnşallah yeni doktorumu severim çok methini duydum.benim yakın arkadaşımda özel muayehaneye gidiyordu her seferinde 150 tl veriyordu kadın sezeryan doğum için 3000 tl istemiş.. arkadaşım da doktorunu değiştirecek.. sen hiç canını sıkma canım böyle para düşkünü insanlar piyasada çok var...
Valla çok zekice uzun kollu aldıklarımızı da değerlendirmek lazım ben bunu düşünmemiştimbende öyle yapıyım
Yaa su geliyor demek bende bazen bi ıslaklık hissediyorum iyi kurulayamadım sanıyordumoff sürekli su içiyorum zaten.. Bu suyun yavaştan gelmesi doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyormuş peki? Oğlunun kg su da çok iyiymiş maşallah. Umarım bizim kg da normal çıkar fazla çıkmaz
Ben Kocabeyoğlu pasajından 50 tl ye kısa kollu pijama takımı aldım sabahlığı da var. Çok şirin bişey hala varmıdır bilmiyorum ama.. Giriş değil alt katta pijamacı yanlız GMK Bulvarı tarafından girip aşşağı inince gördüğümüz ilk pijamacı değil içeri doğru ilerliyoruz bir yüncü var hemen onun karşısında gecelik takımlarda vardı içlerinde ben o zaman pijama tercih etmiştim. Şimdi tek bir gecelik aldım 30tl ye ona sabahlık almıycam lizöz giyerim diye düşünüyorum. Bu arada hemen girişteki pijamacı dediğim pijamacının web sitesi var şimdi baktım ordada fiyatlar uygun geldi pijamadünyası diye aratırsanız bulursunuz sanırım webten satışları var
Valla benimkideben sevmiyorum zaten bana alıyor sonra bi bakıyorum bitmiş kendisi yiyip bitiriyor
Kizlaaar sizin catlaklar ne alemde ne kullaniyosunuz engellemek icin?
günaydın kızlar...umarım hepiniz iyisinizdir.benim tek sorunum bu ara bel ağrısı..sağ bacagımı cok zor hareket ettiriyorum.ha gayret 2 haftamız daha kaldı.ama zorlanmalar başladı gerçekten..gerçi doğuma da 5 hafta kaldı ama...:18::18::18:
bu süper bi haber inşallah küvezden de biran önce çıkarda hepten keyfi yerine gelirkızı da anası gibi şakacı
Allah analı babalı büyütsün
sen nasıl oldun bu arada cnm?
merhaba bende ilk dogumumu epidural anestezi ile olmuştum bende aşırı bel ve baş agrısı çektim hergün neskafe içiyordum deli gibi agrımasın diye bende görüşecegim o konuyu.araştırdıgıma göre bel ve baş agrısının sebebi anestezyenin hatasıymış igne girişi igne kalınlıgından oluyormuş......selam arkadaşlar,sezeryan alacak arkadaşlar anestezi için karasız kalmışlar bende o kararsızlardanım.ilk doğumumda epidural anestezi oldum,sonrasında çok bel ve baş ağrısı çektim.şimdi tek korkum yine aynısını yaşamak,doktorumla konuşacam o ne derse onu yapacaz artık.ama şuda var herkeste olmuyormuş,şans işte piyango gibi bişey banada denk geldi :) spinalde böyle ağrı olmuyormuş,yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla hayırlısı artık..bir arkadaş tüplerini bağlatmak hakkında sormuş benimde aklıma geldi ama herkes karşı,dönüşü yok allah korusun bişey olsa diğer çocuklara yeniden hamile kalamazsın dediler.yeni bebiş gelmiş hayırlı olsun ailesine işallah..
Hayırlı olsun çok sevindim dsd için ama erken doğum değildi onun neden küveze aldılarki acaba iyidir inşallah şekerden dolayımı acaba benim arkadaşım tam 36. haftasında doğurdu ertesi gün eve geldi Allah sağlık sıhhat versin hemen çıkarlar inşallah
Benim bir arkadaşım epidural yaptırdı sonrasında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta dün konuştum daha ayrıntılı sordum sadece 1-2 ay iğnenin yapıldığı yeri hissettim dedi o kadar. Ben sezeryan olursam da genel anestezi istemiyorum, yavrumun dünyaya geldiği ilk anları yaşamak istiyorum bakalım daha vakit var gibi drumuz da ne diyecek o gün çay içerken geçen gün bir hastaya epidural yaptık çok güzel tuttu neredeyse doğuracak gülüyordu dedi, sancılar bir başlasın en başından dayanamayacak gibi olursam yaptırayım diyorum ama eşim kesiin yaptır diyor benim de kafam karışık:44:
Kurabiyeler 1 liraya çok iyiymiş yaa, uğraşmaya değmez 1-2 hafta daha geçsin bakarım durumuma yapabilecek gibiysem yaparım yine olmazsa dediğini bir araştırayım
Canım iki bebek çok değil ki tüplerini neden bağlatmayı düşünüyorsun 3-4 olsa belki ama ben hiç sıcak bakmıyorum tüp bağlatmaya çünkü geri dönüşü yok, belki ileride karar değiştireceksin bebek isteyeceksin ama tabi bu benim fikrim sen bilirsin
Hmm anladım benim arkadaşın ablasının da suyu azalmış onun için iğne yapmışlar, suyu bol gelince doğum pozisyonundaki bebek 36. haftadan sonra ters dönmüş, hayırlısı olsun sağ salim gelsinler de nasıl geldikleri önemli değil
Güne ne güzel bir haberle başladık böyleİnş Zeynep Hanım da en kısa zamanda küvezden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?