2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bu arada ben doktorumu değiştirmeye karar verdim hatta hasteneyi de değiştiriyorum doktoruma çok kızdım çook İlk öğrendiğim günden beri 15 günde bir kontrole çağırdı ben hepsine gittim. Geçen gittiğimde doğum ücretini sordum sabit bir fiyat varmış onu söyledi ve indirim yapamam dedi halbuki 2 hafta önce birini o fiyatın çok çok altına doğum yaptırmış hemde doğumdan önce sadece bir kere o hastaneye gitmiş sonra doğuma girmiş. Çok bozuldum çok hastaneden çıkarken çok sinirliydim eşim beni sakinleştirmeye çalıştı ama yok ben bir daha bu adamın yüzünü bile görmek istemiyorum. Hemen araştırdık başka bir hastanede bir doktoru baya çok kişiden duydum 10 km daha uzak ama olsun gittik hastaneyle görüşmeye tam 3te biri fiyat söyledi epidural isteğe bağlı gerek görürsem yaptırcam diğer hastane zorunlu epidural yapıyormuş ondan fiyat yüksekmiş soyguncu bunlar.. Yeni doktorumla daha görüşmedik önümüzdeki haftaya randevu aldım inşallah anlaşabileceğim bir doktordur. Sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

sabah sabah hayırlı bir haber oldu inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar... Allah analı babalı büyütsün inşallah... darısı tüm hamişlerin başına....

ben epidural sezeryen olacağım doğum dahil tüm masraflar 750 tl sizin orda fiyatlar nasıll

benim yakın arkadaşımda özel muayehaneye gidiyordu her seferinde 150 tl veriyordu kadın sezeryan doğum için 3000 tl istemiş.. arkadaşım da doktorunu değiştirecek.. sen hiç canını sıkma canım böyle para düşkünü insanlar piyasada çok var...

çok heycanlandım....hayırlı olsun bebeğimiz...maşallah ona..sağlıkla büyüsün:)) ayy için kıpır kıpır oldu..

canını sıkma zararın neresinden dönersen kardır, allah hayırlı insanlarla karşılaşırsın sağlıkla gelsin inşallah bebişin

içim kıpır kıpır oldu doğum haberine birde baktım benim tarihe pofffff daha çoook var birden yüzüm düştü bende bebişimi görmek istiyorum artık gelsin mıncırayım seveyim
gerçektende şu son aylar zaman geçmek bilmiyor keşke biraz hazırlık bıraksaydım herşeyi halledince işte kalmadı yapacak bi şekerler kaldı onu da önümüzde ay hallederim

allah bize sabır, sağlık, huzur versin bebişlerimiz sağlıkla gelsin

slm kizlar nasilsiniz bi mayis annesi olarak araniza katilmak istedim ben de gun sayiyorum ve aslinda su son gunlerin cok zor gectiginin farkindayim ama su acidan sabirsizlikkk:) insAllah saglikli hayirli bir sekilde aliriz kuzularimizi kollarimiza ben tibbi bi engel teskil etmedigi surece normal dogum olucam zaten yurt disinda sormuyorlar bile dogum nasil olsun diye:) suni sancisiz normal hersey normal olan bi dogum yapiyorlar ben de onu yapicam Allah izin verirse bide neten buldugum bi duayi sizinle paylasmak istedim

Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü ‘nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım

Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...ALLAHIM

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

Hoşgeldin aramıza canım ben seni diğer topikten (eylülde hamile kalmak isteyenler) tanıyorum inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Dua çok güzelmiş çıktısını alıyorum hemen

ben epidural sezeryen olacağım doğum dahil tüm masraflar 750 tl sizin orda fiyatlar nasıll

Canım bu benim 2. doğumum ilki normaldi ikincisi de normal olacak inşallah. İlk gittiğim hastanede sezeryan normal farketmez 1350 TL idi şimdiki sorduğum normal 400, sezerayn 650 isteğe bağlı sezeryan 2000 TL. Bunlar epiduralsiz fiyatlar epidural istersem ne kadar olacak onu doktorumla görüşmem gerekiyormuş. Zaten ben ağrıya dayanamazsam öyle epidural istiyorum.

selam arkadaşlar,sezeryan alacak arkadaşlar anestezi için karasız kalmışlar bende o kararsızlardanım.ilk doğumumda epidural anestezi oldum,sonrasında çok bel ve baş ağrısı çektim.şimdi tek korkum yine aynısını yaşamak,doktorumla konuşacam o ne derse onu yapacaz artık.ama şuda var herkeste olmuyormuş,şans işte piyango gibi bişey banada denk geldi :) spinalde böyle ağrı olmuyormuş,yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla hayırlısı artık..bir arkadaş tüplerini bağlatmak hakkında sormuş benimde aklıma geldi ama herkes karşı,dönüşü yok allah korusun bişey olsa diğer çocuklara yeniden hamile kalamazsın dediler.yeni bebiş gelmiş hayırlı olsun ailesine işallah..

Evet kesinlikle öyle canım böyle soygunculara fırsat vermemmek lazım, herkese farklı fiyat uyguluyorlar. İnşallah yeni doktorumu severim çok methini duydum.

Hayırlı olsun çok sevindim dsd için ama erken doğum değildi onun neden küveze aldılarki acaba iyidir inşallah şekerden dolayımı acaba benim arkadaşım tam 36. haftasında doğurdu ertesi gün eve geldi Allah sağlık sıhhat versin hemen çıkarlar inşallah

evet canım doğuma hazırlık artık bu su gelmesi falan

Kizlaaar sizin catlaklar ne alemde ne kullaniyosunuz engellemek icin?

çokşükür hala yok krem kullanıyorummm lierach ama şu 30 gün için bir tüpe daha ihtiyacm var ama internetten siparişimiz hala gelmediii

allah ömrünü kaderini güzel eylesin inşallah darısı bizeee:)

bizde de ağrıııııı vaar çaresi de mümkün mertebe az uyumak canım ben işten ayrıldımmm ama yine uyuyamıyorum sabah7 de babamızı yolcu edip ayaktayız cnmmm

BU ARADAAAA BİZ NST YE GİRMEYE BAŞLADIK AMA SANCI FALAN ÇIKMADIII ŞÜKÜR

Son düzenleme:
bu süper bi haber inşallah küvezden de biran önce çıkarda hepten keyfi yerine gelir kızı da anası gibi şakacı
Allah analı babalı büyütsün

sen nasıl oldun bu arada cnm?

daha ıyıyım canım ıkı gundur gece yatarken korkuyorum bugun bısey olcakmı dıye
ama sımdılık normal hamıleık sıkayetlerı dışında bısey yok bugun doktorula randevum var birazdan gıdıcem
1 haftadır yat evde dur cıdden krız gecırcem dışarıyı görücem dıye aglıcam nerdeyse umarım doktor yasakları kaldırır
arkadaşım gece suyu gelmıs 38+5 onun gunu evde suan sancısı gelmesını bekliyor
doğumu bana yakın hastanede olcak bugun yarın doğurur artık bebısını severım
okadar neselı kı suan sancısı gelmesını bekliyor bılzerde böyle oluruz o anlar gelınce inşallah :)

merhaba bende ilk dogumumu epidural anestezi ile olmuştum bende aşırı bel ve baş agrısı çektim hergün neskafe içiyordum deli gibi agrımasın diye bende görüşecegim o konuyu.araştırdıgıma göre bel ve baş agrısının sebebi anestezyenin hatasıymış igne girişi igne kalınlıgından oluyormuş......

hayırlı olsun bebegini bian önce sag salim evine getiri inşallah

Arkadaslar birsey sormak istiyorum, hem bebek cikolatasi hem de magnet aldiysaniz hangisini hastaneye gotureceksiniz? Cikolata zaten gider hastanede dagitmak icin, magnetleride goturecek misiniz? Zaten sepetim bir tane icine magnetleri koysam cikolatalari nereye koyacam, cikolatalari koysam magnetleri nereye koyayim? Ben napiyim ?.....

walla kızlar ben normal doğum düşünüyorum ve epidural istemiyorum.çunku belden vurulan iğne beni ürkütüyor. sakat bile kalır insan.belki riski yok ama kuzenim 6 ay önce dogum yaptı hala igne yeri ağrıyor.biraz da anestezicinin ustalığına bağlı. bunu doktoruma da soyledim ama o epidural vurulmalısın dedi.bence de sezeryan olcaklar hiç epidurale girmesin.genel anestezi en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…