2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim bir arkadaşım epidural yaptırdı sonrasında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta dün konuştum daha ayrıntılı sordum sadece 1-2 ay iğnenin yapıldığı yeri hissettim dedi o kadar. Ben sezeryan olursam da genel anestezi istemiyorum, yavrumun dünyaya geldiği ilk anları yaşamak istiyorum bakalım daha vakit var gibi drumuz da ne diyecek o gün çay içerken geçen gün bir hastaya epidural yaptık çok güzel tuttu neredeyse doğuracak gülüyordu dedi, sancılar bir başlasın en başından dayanamayacak gibi olursam yaptırayım diyorum ama eşim kesiin yaptır diyor benim de kafam karışık:44:
Kurabiyeler 1 liraya çok iyiymiş yaa, uğraşmaya değmez 1-2 hafta daha geçsin bakarım durumuma yapabilecek gibiysem yaparım yine olmazsa dediğini bir araştırayım

Canım iki bebek çok değil ki tüplerini neden bağlatmayı düşünüyorsun 3-4 olsa belki ama ben hiç sıcak bakmıyorum tüp bağlatmaya çünkü geri dönüşü yok, belki ileride karar değiştireceksin bebek isteyeceksin ama tabi bu benim fikrim sen bilirsin

36.haftam oldu canım bebegım ters duruyor
tam makat gelısı ve donmuyor
suyum da bol degıl donmesı ıcın uygun degıl
o yuzden mecburı sezeryanolacak benım

Hmm anladım benim arkadaşın ablasının da suyu azalmış onun için iğne yapmışlar, suyu bol gelince doğum pozisyonundaki bebek 36. haftadan sonra ters dönmüş, hayırlısı olsun sağ salim gelsinler de nasıl geldikleri önemli değil

Güne ne güzel bir haberle başladık böyle İnş Zeynep Hanım da en kısa zamanda küvezden çıkar

lcw daki geceliği gördüm de sabahlıklı olsa daha iyi olur diye vazgeçtim :44: :44:

75 tl iyi fiyat o kadarını gözden çıkardım da artık bakalım bulabilirsem....

lohusa pijamalarımı pijama dünyasından almıştım fiyatı uygun diye satıyorlar ama buradaki arkadaşlar da aynı ürünü nerdeyse yarı fiyatına almışlardı....
senin dediğin yere bakayım birde nasıl olsa alınacak bari biraz daha uygun fiyatlısı olsun...

dsde doğum yapmış gözümüz aydın başladık bakalım mayıs grubu olarak Allahım zeynebimize sağlık sıhhat versin inşallah....

günaydın kızlar...umarım hepiniz iyisinizdir.benim tek sorunum bu ara bel ağrısı..sağ bacagımı cok zor hareket ettiriyorum.ha gayret 2 haftamız daha kaldı.ama zorlanmalar başladı gerçekten..gerçi doğuma da 5 hafta kaldı ama...:18::18::18:

bu süper bi haber inşallah küvezden de biran önce çıkarda hepten keyfi yerine gelir kızı da anası gibi şakacı
Allah analı babalı büyütsün

sen nasıl oldun bu arada cnm?

ay ne güzel bir haber. dsde doğum yaptığına göre artık bizim forumunda doğumları başlamış oldu allahın iziyle.

Rabbim inşallah Zeynep bebeğide annesine kavuşturur ve birlikte en kısa zamanda evlerine çıkabilirler. Dualarımız onlarla.

ay çok heyecanlandım ben şimdi. İnşallah hepimiz zamanında bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz.

kızlar ben yatakta dönerken karnımın altı ama sol tarafım çekiyo bazen (böyle yanma gibi bişey) sizde de oluyo mu?

ay cuma günü kontrolümüz var çok heyecanlıyız belki doğuma dair bişeyler söyler doktorumuz.

ayyyy ne güzel bir sürprizz buuu tebrımk ederımm dseee
yapacağını yaptı zeynep valla
cabucak cıksın ınsallh küvezdenn

bize de böyle haber vermeyi nasıp etsın rabbimm

oy oyyyyyyyyyy dsd dogurmusun demek.........cok sevindim önce ikizler simdi de dsd.......inş. darısı bizim basımıza....RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömürler gecirmeyi nasip etsin bebişinle.........=)

kızlar nöbetten yeni cıktım....metroyla gelirken cama yaslanarak uyumusum bi uyandımm sanki kaburgalarımmm batıyo galiba bebişş ayaklarıyla ittiriyo kaburgalarımı...uykuda da rahat vermiyooo simdiden yaramazlıklara basladı benim paşa=) neyse bakalım bi dogsun ısırıcam o ayaklarını........... herkese günaydınn...bana iyi geceler

ay cuma günü kontrolümüz var çok heyecanlıyız belki doğuma dair bişeyler söyler doktorumuz.

bizimde yarın kontrolumuz< var bu arada aynı tarıhte beklıyoruz meleklerımızı bızımkısıde 15.05.2013 gorunuyor bızde cok heycanlıyız bırde kontrolden sonra bebeişlerimizin kilosunu yazalaım olurmu bn takıntılıyımda bu aralar;:))))

gulsevdam ne güzel bir haber verdin böyle, dsde sırasını kaptırmadı. önceden de ikizlerimiz vardı, inşallah sırada snow var. ayyy negüzel pıtır pıtır gelio bebişkolarımız

kızlar yatakta sola dönerken ağırlık hissetmeler, akşamları adet sancısı gibi sancılar, bazen kasığa batmalar, makat ağrıları... bunlar bende de oluyor ama ben korkmuyorum nedense, bunlar normaldir diye düşünüyorum yani düşünsenize artık 1,5 2 hatta bazılarımızın 3 kg lık tontişleri var içerde. tüm biyolojimiz değişmiş durumda. kadın doğumcu bir arkadaşım ve geçen gün eko çektirdiğim kardiyologun dediklerine yürekten inanıyorum "hamilelik bir hastalık değil, diyen yalan söyler, hamilelik ağır bir hastalık sürecidir" doğru valla
.

niye takıntılısın canım bebiş önden mi gidiyor geriden mi geliyor?

Yenı bebegımız hayırlı olsun Allah anasına babasına bağışlasın kızlar ben ıkı uç gündür kalbım sıkışıyor zor nefes alıyorum geceyı zaten hıc sormayın bı kabus ne yapıcımı şaşırdım yedıklerımdenmı dedım maaşımda kahvaltıda ıkı dılım ekmek yedım yıne zorluyo sızede oluyomu?

canım bende nefes almada çok zorluk çekiyorum birde ne yesem sanki gırtlağımda takılıp kalıyor

Günaydın kızlar Ya bir gün girmiyorum neelr olmuş neler.Maşşallah ilk bebişimiz de doğmuş kaç haftalık doğdu bilen var mı? Allah analı babalı büyütsün bizimkileri de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aaaa çok iyi fikir canım valla hiç aklıma gelmemişti :26: kendimden utandım şimdi beynim durmuş sanırım iyi oldu söylediğin teşekkür ederim :46

Canım rica ederim estağfirullah ben meraklıyım böyle şeylere hem insan ne kadar unutmayım dese de sonra zar zor hatırlıyor bazı şeyleri öyle miydi böyle miydi diye çok güzel oluyor.

Günaydın arkadaşlar üçüncü bebeğimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşup evlerine dönerler. İkizlerimiz en son küvezdeydi durumları nasıl oldu acaba inşallah sağlıklarına kavuşmuşlardır.
Gece boyu miğde yanması oldu miğdemin içinde kor var sanki şurup içtim biraz rahatlattı ama hala geçmedi bonus saçlı olacak benim kızım heralde.

Ay ne guzel bir haber bu demek zeynep geldi zaten bir muzurluk yapacagi belliydi fistigin 1 nisan sakasi yapmis :)) dsde tebriklerrr insallah saglikla evinize donun , darisi basimiza hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…