- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.081
Canım benim de o gün aklıma çok yattı epidural, sezeryan ya da normal farketmez, yaptıracağım diye düşündüm. Dün çocuk doğuran tanıdıklarla biraz oturduk, onlar da sakın epidural yaptırma, çok bel ağrısı oluyor, yaptıranlar pişman olmuş falan dediler. Sezeryan olacaksan genel anestezi yaptır dediler, yine aklım karıştı. Her kafadan bir ses çıkıyor, hala emin değilim.
Kurabiye dağıtmayı ben de istiyorum ama kendim yapabilirmiyim bilmiyorum. Geçen gün burda bir ilan gördüm, ufak boy kurabiyeleri tanesi 1 liradan yapıyorlar. 40-50 tane yaptırsam 2 memlekete de yeter. Çikolata da ayarlayacağız İnşallah. Çikolata- kurabiye karışık bir sepet yaparım belki. Bana 15 gün dayanıyor dediler ve en geç 1 hafta öncesinden sipariş vermemiz gerekiyormuş. Artanları da buzdolabında saklarım bitene kadar, daha geç bozulur.
Senin de girişini yapmışlardır mutlaka ama muhasebecinizle konuş derim, SGK'dan otomatik mail falan gelmiş mi?
kızlar bir şey soracağım ikinci bebeği doğuracak arkadaşlara tüplerini bağlatmayı düşünen varmı ben düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim dr.um pek sıcak bakmıyor ama haftaya kontrolde hem anestezi şeklini hemde bunu konuşacağım
36.haftam oldu canım bebegım ters duruyor
tam makat gelısı ve donmuyor
suyum da bol degıl donmesı ıcın uygun degıl
o yuzden mecburı sezeryanolacak benım
ilk bebeğimiz geldi kızlar :) dsde doğum yapmış az once görüştüm gayet ıyı
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben netten baktım ..mağzadan baktım..lohusa diyince fiyat dediğin gibi oluyordu genelde.sonra bide bakırköye gideyim dedim.. haluk bayramın lohusası denk geldi.mavi şirinde kısakollu pijama takımı sabahlıklı 50 tl yanlış hatırlamıyorsam aldım geçtim.
gecelikte yine öyle denk geldi.mağzada çok uyguna .şirin yine onuda öle aldım.normalde gecelik giymiyorum.
gecelikte bak istersen burda bir arkadaş paylaşmıştı lcw kırmızı bi geceliği nette satışı var.
Art l Hamile Pijama ve Sabahlk Takm 1937 bu lohusa takımını aldım ben de fethiyeden pembe olanını.. etiketinde 151,80 yazıyordu yarı fiyatına verdi kadın, hem de siparişle getirtti.. yıkadım dün gayet de güzel hiç bişi olmadı içinde bandajı da var...
Ben Kocabeyoğlu pasajından 50 tl ye kısa kollu pijama takımı aldım sabahlığı da var. Çok şirin bişey hala varmıdır bilmiyorum ama.. Giriş değil alt katta pijamacı yanlız GMK Bulvarı tarafından girip aşşağı inince gördüğümüz ilk pijamacı değil içeri doğru ilerliyoruz bir yüncü var hemen onun karşısında gecelik takımlarda vardı içlerinde ben o zaman pijama tercih etmiştim. Şimdi tek bir gecelik aldım 30tl ye ona sabahlık almıycam lizöz giyerim diye düşünüyorum. Bu arada hemen girişteki pijamacı dediğim pijamacının web sitesi var şimdi baktım ordada fiyatlar uygun geldi pijamadünyası diye aratırsanız bulursunuz sanırım webten satışları var
spinal anestezi sezeryan olmuş sesı cıvıl cıvıl cok ıyıydı gunduz 5 de doğum olmuş gecesı ateşi çıkınca hastaneye gitmiş
zeynebimiz kuvezde inşallah dua edelım bıranonce kuvezden çıksın annesiyle evıne gıtsın :)
hayırlsıyla vaktı saatınde hepımıze Rabbım yavrulaırmızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
ay cuma günü kontrolümüz var çok heyecanlıyız belki doğuma dair bişeyler söyler doktorumuz.
bizimde yarın kontrolumuz< var bu arada aynı tarıhte beklıyoruz meleklerımızı bızımkısıde 15.05.2013 gorunuyor bızde cok heycanlıyız bırde kontrolden sonra bebeişlerimizin kilosunu yazalaım olurmu bn takıntılıyımda bu aralar;:))))
Yenı bebegımız hayırlı olsun Allah anasına babasına bağışlasın kızlar ben ıkı uç gündür kalbım sıkışıyor zor nefes alıyorum geceyı zaten hıc sormayın bı kabus ne yapıcımı şaşırdım yedıklerımdenmı dedım maaşımda kahvaltıda ıkı dılım ekmek yedım yıne zorluyo sızede oluyomu?
Aaaa çok iyi fikir canım valla hiç aklıma gelmemişti :26: kendimden utandım şimdi beynim durmuş sanırım iyi oldu söylediğin teşekkür ederim :46
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?