2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
amiiinnn canım ellerine sağlık çok güzel bi dua Allah gönlümüze göre versin inşallah miniklerimizi hepsi de hayırlı,ahlaklı,vicdanlı evlatlar olsunlar inşallah

canım daha iyi olmana çok sevindim sen çok yattın diye bunalıyosun seni çok iyi anlıyorum ama sabır az kaldı canım herşey güzel olacak

bu konu hakkında çok konuşulmuş ama korkmayın kızlar ben daha önce ameliyat oldum ve genel anesteziydi doğal olarak onda da dediğiniz sıkıntıları yaşadım doktoruma söylediğimde anestezinin ağır gelmiş olabileceğini bunun aslında çok nadir görüldüğünü söylemişti ki bu ameliyat son derece güzel bi hastanede olmuştu yani anestezi sonrasında yaşadıklarınız anestezi yapan kişiye veya sizin bünyenize göre değişiyo herkeste acılı olacak diye birşey yok

baskentcim bence ikisine birden gerek yok magnetleri de mevlütte verirsin

benimki 1 aydır baş aşağı duruyor canım hıçkırıklarını da aslında tüm karnımda ama en çok karnımın altında hissediyorum ve beni acayip güldürüyo bu durum

canım açılmıyor ne olmuş çıkmış mı yoksa yasa

meclis kapanmadan genel kurula göndereceklermiş fatma şahin öyle demiş bize yetişir mi bilmiyorum ama inşallah yetişir
ay doğum izni yazın google a 2 yeni lik çıkıyor 2 saat önce verilmiş ordan bakabilirsiniz kızlar.

Kızlar dün gece 12ye 10 kala eşime 1 nisan şakası yaptım.yataktaydık uyuyacaktık.karnım ağrıyo diye bi sızlanmaya başladım.önce çok panik yapmadı doğuruyomusun dedi.sonra ben iyice bağırdım karnım ağrıyo off falan diye.hemen yataktan çıkmaya hazırlandı.1 nisannn dedim bi kaldıı böylee yazık çok korktuu gülmekten öldüm ya:)

Doğum izni 6 ay oluyor Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, doğum iznini 6 aya çıkaracak yasa taslağının önümüzdeki hafta bakanlığa sunulaca - Kent Gazetesi - Bursanın Cesur Gazetesi
Doğum izninde son aşama/Doğum iznini 6 aya çıkaran Yasa Tasarısı'nda son aşamaya gelindi. Tasarı bu yasama dönemi kapanmadan parlamentoya sunulacak - HABERTURK TV

evet kızlar çıkıyor galiba :))))))
Yupppiiiiiiiiiiiiiiii :)))

ben epidural sezeryen olacağım doğum dahil tüm masraflar 750 tl sizin orda fiyatlar nasıll

kızlar ya benim de doktorum herhangi bi hastanede değil.muaynehanesi var oaraya gidiyorum.aylık 100 tl alıyor benden. doğumu yapacagım hastane konusunda da yönledirdi beni ama bir de kendisi para alıcak sanırım. ne kadar alır sizce sormadım hiç ama ortalama fiyatları bilen var mı??
bir de bizim banka normal doğumda 1.050tl sezeyanda 1.850tl karşılıyor.doktor parası da buna dahil. acaba benden ekstra para çıkar mı???:18::18:

çıkabilir canım bence doğum yapacağın hastane ile anlaş konuş öncesinde sonra kötü bir sürpriz olmasın

Selam kizlar !

DSDE icin cok sevindim,Rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin !

Ben de kontrole gittim bugun,binlerce kez sukur her sey yolundaymis,kafa asagida,bi problem yok.Kilosu 1800 mus,boyu 42.7 cm...Cok azcik zayif olacak belki ama normal degerler dedi,ben de zaten kafama takmiyorum,saglikli olsun da.Bizde haberler boyle kuzular !!!

slm kizlar dogum korkusundan konu acilmisken nasil yendim bilmiyorum Allahin kudreti hic korkmuyorum sadece heycan var hastaneye gidene kadar da olucak sanirim ondan sonrasi kolay korkmayin zaten o an o durumun icinde olucaksiniz kormkayin nete hamile kaldigimdan beri arkastirmadigim okumadigim konu yok pskolojik olarak korku dogumu uzatiyor ve kasilmalari yavaslatiyor cunku normal dogum yapmayi dusunenlere sunu soyliyim kaslarimizin biri bebegi itiyo biri de bebege yol vermek icin cabaliyor bizim yapmamiz gereken tek sen doktorun ve ya hemsirelerin dedigi anda degil agri olunca ikinmamiz agriniz ara ara durabilir dogum aninda o an keninizi yormayin sadece kasilma olunca ellerinizle bir yere tutunun destek alin cenenizi gogsunuze dayiyarak ikinin ve oldugunca karninizdan nefes alin ki butun gucunuzle ikinma pozitif bir sonuc getirsin sakin ama sakin pakige kapilmayin dogum aninda bir kadinin Allaha yaptigi butun dualar kabul olurmus bol bol dua edin gozlerinizi kapatin kendinizi bebeginizle bir cicek bahcesinde hayal edin ve sadece o kokuya ulasmak icin elinizden geleni yapin yakin akrabalarimdan biri bana dogumunu soyle anlatmisti ilk dogumu ve tansiyonu surekli yuksekmis kedni doktoru dahil butun hastanedeki doktorlar musade altinda 3 gun serumla tutmuslar doktor sezeryana alalim cunku riskli demis tansiyondan dolayi kadin da hamileligi boyunca ben kolay dogurucam lafini kafasina koymus doktora demis bi deneyin bakin yarim saate dogururum imza falan atmis kizlar tam yarim saate dogurmus yani olay kafada bitiyor kotu dusunmeyin normal dogumdan da korkmayin korkulucak bisi olsa nie insanlar bir bebek daha istesin ki hem bu dogal bi surec ilk defa oldugu icin bilmiyorum da demeyin Allah oyle pilanli yapmis ki herseyi bizim bilmemize gerek yok dogal olarak vucut oyle tepki vericek zaten bi de son haftalarda bol bol hurma yiyin oksitosin etkisi yapar yani sancinin normal ilerlemesini saglar .Kuran i Kerimde Meyrem suresinde yaziyor meyrem hurma dalini kendine silkeledi ve kolayca bebegini eline aldi ama son haftalarda insAllah isinize yarar Allah hepimize hayirli zamanda saglikli sag saglim bir sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hem bizler kurtulalim hem bebislerimizi Amin

Peygamber efendimizin dogum aninda okunmasini soyledigi bi dua bu ben sabah aksam okuyorum:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle,

Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.
Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti
eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu
hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih
ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

İnşallah yasa bize yetişir arkadaşlar hesapladınızmı benim doğum iznim 22 ağustosta bitiyor.

hesaplamazmıyım :)) ben bu haftadan sonra çıkarsam ki şu an için öyle planlıyorum malesef 1 hafta daha kaldıramayacağım ( doğum iznim 29 Temmuz da bitiyor fakat kendi izinlerimi de kullanırsam 16 eylül de bitiyor eğer yasa da çıkarsa 12 Kasım da bitiyor :))
bakalım hayırlısıyla bekliyoruz hepimiz güzel haberleri
eğer yasa çıkmazsa da 1 ay da ücretsiz izin kullanırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…