- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.141
sezeryandan çok korkuyorum ya.. alttan her şekilde çıkarırım gibi geliyor... daha cesaretliyim yani...
amiiinnn canım ellerine sağlık çok güzel bi dua Allah gönlümüze göre versin inşallah miniklerimizi hepsi de hayırlı,ahlaklı,vicdanlı evlatlar olsunlar inşallahslm kizlar nasilsiniz bi mayis annesi olarak araniza katilmak istedim ben de gun sayiyorum ve aslinda su son gunlerin cok zor gectiginin farkindayim ama su acidan sabirsizlikkk:) insAllah saglikli hayirli bir sekilde aliriz kuzularimizi kollarimiza ben tibbi bi engel teskil etmedigi surece normal dogum olucam zaten yurt disinda sormuyorlar bile dogum nasil olsun diye:) suni sancisiz normal hersey normal olan bi dogum yapiyorlar ben de onu yapicam Allah izin verirse bide neten buldugum bi duayi sizinle paylasmak istedim
Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım
Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin...ALLAHIM
RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...
canım daha iyi olmana çok sevindim sen çok yattın diye bunalıyosun seni çok iyi anlıyorum ama sabır az kaldı canım herşey güzel olacakdaha ıyıyım canım ıkı gundur gece yatarken korkuyorum bugun bısey olcakmı dıye
ama sımdılık normal hamıleık sıkayetlerı dışında bısey yok bugun doktorula randevum var birazdan gıdıcem
1 haftadır yat evde dur cıdden krız gecırcem dışarıyı görücem dıye aglıcam nerdeyse umarım doktor yasakları kaldırır
arkadaşım gece suyu gelmıs 38+5 onun gunu evde suan sancısı gelmesını bekliyor
doğumu bana yakın hastanede olcak bugun yarın doğurur artık bebısını severım
okadar neselı kı suan sancısı gelmesını bekliyor bılzerde böyle oluruz o anlar gelınce inşallah :)
bu konu hakkında çok konuşulmuş ama korkmayın kızlar ben daha önce ameliyat oldum ve genel anesteziydi doğal olarak onda da dediğiniz sıkıntıları yaşadım doktoruma söylediğimde anestezinin ağır gelmiş olabileceğini bunun aslında çok nadir görüldüğünü söylemişti ki bu ameliyat son derece güzel bi hastanede olmuştu yani anestezi sonrasında yaşadıklarınız anestezi yapan kişiye veya sizin bünyenize göre değişiyo herkeste acılı olacak diye birşey yokselam arkadaşlar,sezeryan alacak arkadaşlar anestezi için karasız kalmışlar bende o kararsızlardanım.ilk doğumumda epidural anestezi oldum,sonrasında çok bel ve baş ağrısı çektim.şimdi tek korkum yine aynısını yaşamak,doktorumla konuşacam o ne derse onu yapacaz artık.ama şuda var herkeste olmuyormuş,şans işte piyango gibi bişey banada denk geldi :) spinalde böyle ağrı olmuyormuş,yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla hayırlısı artık..bir arkadaş tüplerini bağlatmak hakkında sormuş benimde aklıma geldi ama herkes karşı,dönüşü yok allah korusun bişey olsa diğer çocuklara yeniden hamile kalamazsın dediler.yeni bebiş gelmiş hayırlı olsun ailesine işallah..
baskentcim bence ikisine birden gerek yok magnetleri de mevlütte verirsinArkadaslar birsey sormak istiyorum, hem bebek cikolatasi hem de magnet aldiysaniz hangisini hastaneye gotureceksiniz? Cikolata zaten gider hastanede dagitmak icin, magnetleride goturecek misiniz? Zaten sepetim bir tane icine magnetleri koysam cikolatalari nereye koyacam, cikolatalari koysam magnetleri nereye koyayim? Ben napiyim ?.....
benimki 1 aydır baş aşağı duruyor canım hıçkırıklarını da aslında tüm karnımda ama en çok karnımın altında hissediyorum ve beni acayip güldürüyo bu durumKızlar bişey sorcam,bebeğiniz hıçkırdığı zaman hıçkırığı nerenizde hissediyorsunuz tam olarak?Özellikle bebeği normal pozisyonda duranlar cevaplarsa sevinirim.Benimkisi ters duruyor ya teyzeleri,acaba dönüyor mu anlamak için soruyorum
http://www............./dogum-izni-6-ay-oluyor-270616-haber
kızlar bi göz atın hayırlısı olsun diyelim.
canım açılmıyor ne olmuş çıkmış mı yoksa yasa
meclis kapanmadan genel kurula göndereceklermiş fatma şahin öyle demiş bize yetişir mi bilmiyorum ama inşallah yetişir
ay doğum izni yazın google a 2 yeni lik çıkıyor 2 saat önce verilmiş ordan bakabilirsiniz kızlar.
senin bebişin kaç kiloydu canım
ayın 27 sinde 2900 gramdı..
Doğum izni 6 ay oluyor Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, doğum iznini 6 aya çıkaracak yasa taslağının önümüzdeki hafta bakanlığa sunulaca - Kent Gazetesi - Bursanın Cesur Gazetesi
Doğum izninde son aşama/Doğum iznini 6 aya çıkaran Yasa Tasarısı'nda son aşamaya gelindi. Tasarı bu yasama dönemi kapanmadan parlamentoya sunulacak - HABERTURK TV
evet kızlar çıkıyor galiba :))))))
Yupppiiiiiiiiiiiiiiii :)))
doğum izni 6 ay oluyor aile ve sosyal politikalar bakanı fatma şahin, doğum iznini 6 aya çıkaracak yasa taslağının önümüzdeki hafta bakanlığa sunulaca - kent gazetesi - bursanın cesur gazetesi
doğum izninde son aşama/doğum iznini 6 aya çıkaran yasa tasarısı'nda son aşamaya gelindi. Tasarı bu yasama dönemi kapanmadan parlamentoya sunulacak - haberturk tv
evet kızlar çıkıyor galiba :))))))
yupppiiiiiiiiiiiiiiii :)))
ben epidural sezeryen olacağım doğum dahil tüm masraflar 750 tl sizin orda fiyatlar nasıll
benim yakın arkadaşımda özel muayehaneye gidiyordu her seferinde 150 tl veriyordu kadın sezeryan doğum için 3000 tl istemiş.. arkadaşım da doktorunu değiştirecek.. sen hiç canını sıkma canım böyle para düşkünü insanlar piyasada çok var...
Canım bu benim 2. doğumum ilki normaldi ikincisi de normal olacak inşallah. İlk gittiğim hastanede sezeryan normal farketmez 1350 TL idi şimdiki sorduğum normal 400, sezerayn 650 isteğe bağlı sezeryan 2000 TL. Bunlar epiduralsiz fiyatlar epidural istersem ne kadar olacak onu doktorumla görüşmem gerekiyormuş. Zaten ben ağrıya dayanamazsam öyle epidural istiyorum.
kızlar ya benim de doktorum herhangi bi hastanede değil.muaynehanesi var oaraya gidiyorum.aylık 100 tl alıyor benden. doğumu yapacagım hastane konusunda da yönledirdi beni ama bir de kendisi para alıcak sanırım. ne kadar alır sizce sormadım hiç ama ortalama fiyatları bilen var mı??
bir de bizim banka normal doğumda 1.050tl sezeyanda 1.850tl karşılıyor.doktor parası da buna dahil. acaba benden ekstra para çıkar mı???:18::18:
İnşallah yasa bize yetişir arkadaşlar hesapladınızmı benim doğum iznim 22 ağustosta bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?