2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm kızlar hepinize güzel agrısız sızısız bol tekmeli bi gün dilerim :))))) dün kontrole gittim bebişim iyimiş 1800 gr olmuş 32,haftayla uyumlu dedi doktorrum.birde bebegi durabildigi kadar durmasını istiyorum dedim oda ewet öyle fln dedi sonrada mayısın 15i 20si arası alırız dedi....iyide o tarihte daha 38,haftayı doldurmuyo bile...galiba başka doktor arayışına giricem

Gunaydin, canim belki dr.un daha vakit var diye net bir hesap yapmamistir, 20 si degilde 25 gibi alsa normal olacak gibi, cunku sezeryan olunca 10 gun once aliyorlar diye biliyorum.

niye takıntılısın canım bebiş önden mi gidiyor geriden mi geliyor?

geriydi canım 1 ağustosdu satımız sonra gerıden geldıgı ıcın gec döllenme olmuştur dediler 8 ağustosa cektıler son adet tarıhını bugun 34 haftalık olduk ben askerı hastenedeyım bırazdan gıdıcem kontrole bakalım ne kadar olmuş minik kızım:)))

uykusuz bir gecenin sabahında işe gelmek

herkese günaydın.

ahhh ahhh aynı durumdayım yastıkla güreşmekten yoruldum sağa dönuyorum olmuyo sola dönüyorum canım acıyo uyuyamadan sabah 6.30 da kalkıp azıcık bısıler atıstırıp işe geliyorum ama az kaldı dıyorum kendıme az daha sabır bırde korkuyorum azıcık dalsam artık kocaman oldu maşşllh uzerıne yuklenırım dıye korkuyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremedim evim temizlendi gelen giden derken bu zaman oldu işte geçenlerde kırmızı lekelenmem sonucu acil doktora gittim evime yakın ilgi hastanesi var güngörende oraya doktor bebegimin makat gelişli olduğunu söyledi şok oldum çünkü 2 aydır yoluna dönmüşdü ama kızızım son anda süprüz yaptı :44:doktor bu saatten sonra dönmez sezeryan olucak dedi bakalım artık :44: bugün kendi doktorumla görüşeceğim eğer sezeryan derse gün alıcam bakalım hayırlısı lolsun hepimiz için
buarada dsde doğum yapmış inanılmaz sevindim allah bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip etsin kuvezden çıkar umarım biran önce kızlar darısı bize bakalım 2 ci annemiz kim olucak

ay be güzelim kafanı taktığın şeye bak benim yerimde olsan cinnet geçirirsin demekki satıcı en azından anlamamış da öyle demiş benim işyerimde çalışan 3-5 embesil ilkokul çocuğu gibi her gördüklerinde şişko şişko diye sesleniyorlar ben ne yapayım he ağızlarını burunlarını kırmak geliyo mu inan geliyo ama boşver diyorum şu küçük beyinlilerle bir olma sinirlenip bebeği de üzme diyorum geçip gidiyorum. yoksa o kadar embesil dolu ki hangi biriyle uğraşacaksın

Günaydın güzel anneler ve melekleri

dün haberlerde geçen doğum izninin uzatılması inşallah gerçekleşirde bebeklerimizle 2 ay daha uzun kalabiliriz...

canım benim geçen hafta itibari ile haftada 1 oldu bence bekle 1 hafta daha

ben 33. haftada gittim doktora, artık 2 haftada bir çağırır diye beklerken 1 ay sonra gel dedi. şaştım kaldım. ama ben dayanamadım 3 hafta sonraya randevu aldım. bu gidiştede bir ay sonra gel derse artık 40. hafta gideriz her halde

bu arada yinede doktorum arada ağrın olursa , bebek hareketlerinde azalma, suyunda azalma yada kanama durumu olursa hemen gel dedi hakkını da yemiyeyim

anammmmmmmmm kızlar bu haftayı da yarıladık gittikçe zaman azalıyor bak yine heyecan bastı beni:)

Günaydın herkese bende nezamandır ugrayamadım el ayak şişmesinden konuşmuşsunuz bende de aynı problem var ama benimki sadece yürüdüğüm zaman oluyo bide sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıorum uyuşuyo ya bide bi şey sorcam oğlumun hareketleri azaldı sizdede azalma varmı tıstım açıkçası

Geçenlerde bende korkmuştum Dr normal bebek büyüdü yerı daraldı dedı bazen karnımdan çıkacakmış gıbı oluyor bazen tık yok bende şaşırdım hayırlısıyla bı doğursak bu gün Dr gıdıcem ınsallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…