- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.201
slm kızlar hepinize güzel agrısız sızısız bol tekmeli bi gün dilerim :))))) dün kontrole gittim bebişim iyimiş 1800 gr olmuş 32,haftayla uyumlu dedi doktorrum.birde bebegi durabildigi kadar durmasını istiyorum dedim oda ewet öyle fln dedi sonrada mayısın 15i 20si arası alırız dedi....iyide o tarihte daha 38,haftayı doldurmuyo bile...galiba başka doktor arayışına giricem
niye takıntılısın canım bebiş önden mi gidiyor geriden mi geliyor?
uykusuz bir gecenin sabahında işe gelmek
herkese günaydın.
Kızlar artık herkes 2 haftada 1 gidiyor dimi dr bana 30. haftadan sonra 2 haftada 1 dedi dr bu cuma 2 hafta olacak ama acaba önümüzdeki haftamı gitsem diyorum siz nasıl yapıyorsunuz
AAa dönmüştür belki (İnşallah) valla ben bu hıçkırıklar esnasında fenalık geçiriyorum..okşuyorum yapma diyorum nafile tık tık tık...
Benimde eller ayaklar şişiyor sabahları ayakkabıya zor bela sığdırıyorumama ben alyansımı çıkardım vallahi parmağımı acıtıyordu ne yapayım normalde bende hiç çıkarmam ama..
bende 2-3 kg aldım hiç almam zannediyorum artık off ben zaten tombiktim iyice tombalak oldum.. yakında yuvarlanarak gidicem her yereayy bu preeklemsiden bende korkuyorum gerçi şişmelerde normal herhalde artık çok belirgin başka bir işaret varmı canım? Tansiyonum normalde düşüktür ama bu aralar normal sınırlarda yani çok yüksek değil ama benim normalde 10-8 filandır 11-9 12-9 filan çıkıyor çok bir fark sayılmaz herhalde..
Aman siz benim çektiklerimi görseniz kimse hamile olduğumu anlamıyor direk şişko muamelesi yapıyorlargeçen pijama bakıyorum iç çamaşırı mağazasında satıcı kız korse önermesin mi çıldırdım o noktada ne korsesi hamileyim hayret bişey ya.. sana ne benim göbeğimden belki ben öyle seviyorum... Yolda yürürken bakanlar şişko olarak bakıyorlar...
canım benim geçen hafta itibari ile haftada 1 oldu bence bekle 1 hafta daha
çok güzelmiş...sen kendin mi yapcaksın.siteden fiyat aldınmı?
Günaydın herkese bende nezamandır ugrayamadım el ayak şişmesinden konuşmuşsunuz bende de aynı problem var ama benimki sadece yürüdüğüm zaman oluyo bide sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıorum uyuşuyo ya bide bi şey sorcam oğlumun hareketleri azaldı sizdede azalma varmı tıstım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?