2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bebekler doğduktan sonra daha hızlı büyüyorlar diye doktorlar fazla bekletmek istemiyorlar sanırım...

evet ya kucukmeleklerim nereye kayboldu acaba? sürekli gelirdi...

selam kızlarr bayadır gıremedım
bel sırt agrıları zorlıyo cok artık sankı ustumden tır gecmıs gıbı her daım
sızlerde ıyısınız umarım
gecmıse cok bakamadım ama anladıgım kadarıyla
3. Bebısımızde gelmıs dsds dogurmuss hayırlı ugurlu olsun saglıkla buyusun zeynep bebek ınss

gulsevdam cnm sanada neler olmus oyle son gnlerde zor seyler yasamssın
allaha emanet olun ınsallah kendını yorma
bebısın gununu beklıcek ıns annesı

bnmde bı ton kasılma sızlama vs olıyo fln ama
ustune dusmuyorum dınlenınce gecıyo dıye genelde
bakalım dr a gıdınce anlasılcak artk neyın nesı ıcerde durumlar nedır merak edıyorum

ya bebek sekerı aldık dıyenler olmus, sımdıden nasıl alıyosunuzkı sekerı cıkolatayı kı
nasıl saklıcanız onu bozulmazmı smdıden :26:

Yok canım bu 2-5 yenidoğana tam oluyor diğeri biraz büyük gelebilir o zaman tuvaleti dışarı çıkıyormuş tam bedenini almak en iyisi zaten 5 kg kadar kullanabilir bebek bu bezi.Bu arada arkadaşıma kaç kere küçük beden kıyafet al dediğim halde gitti hep 56 cm aldı kıyafetleri bebiş kıyafetin içinde yüzünce gitmiş eşi yeni kıyafetler almış 50 cm canım çabuk büyüyecek diye koca koca kıyafetmi giyer bebek çok komikti giydiği büyük kıyafetler bebek gözükmüyordu.

slm kızlar . bende mayıs annelerindenim buraya yazmasamda sizi takip ediyorum sürekli.aranızda bebek şekeri yapan varmı. ben kendim yaptım sizce nasıl olmuşEki Görüntüle 675238 ben içine lavanta koydum. mıknatıslı dolap süsü oldu.degişik fikirleriniz varsa bekliyorum

kaç kiloydu peki canım

Benimde oğlum dönmezse eğer sezeryan yolları gözüküyor bana dr 39 falan alırız dedi sevindim hatta ben sancımın bile gelmesini beklemeyi düşünüyorum erken doğmazsa oğlum Allah ın bir bildiği varki bebekler 40. hafta doğuyor anne karnındaki geçen 1 gün bile önemli bence bebeğin gelişimi için bence dr nuzla konuşun erken almasın bebeği yazık ya

ya bebek sekerı aldık dıyenler olmus, sımdıden nasıl alıyosunuzkı sekerı cıkolatayı kı
nasıl saklıcanız onu bozulmazmı smdıden :26:

İçlerine badem şekeri gibi olan çikolatalar var ya onlardan koyacağız mavi ve beyaz ama daha hazırlamadık alıp buzdolabına koyduk orada da birşey olmaz sanırım, doğum telaşıyla gidip bulamazdık onlardan o yüzden dün görmüşken aldık, doğuma 1-2 gün kala şekerlerin içlerine koyup serin bir yerde muhafaza etmeyi düşünüyorum

Ellerine sağlık çok güzel olmuş ben de dün malzemelerini aldım ama daha hazırlamadım benimkiler metal puset şeklinde içlerinde de çikolata dolu kese olacak, insan nasıl hevesli oluyor dün o yorgunlukla gelip hazırlayacaktım ama çikolatalar erir diye kaldırdık

Ben de onu anlamıyorum cnm yaa, sezeryan olunca neden erken alıyorlar ki çocuğu 1 hafta 10 gün önemli çocuk için ben de senin gibi düşünüyorum

günaydın kızlar.. bizde dün kontrolümüze gittik , bi sorun çıkmadı şükür nst mizde dahil herşeyimiz normal görünüyoo,,artık hareketlerini takip et dedi sayısı falan önemli değil günde hareket ediyosa yeterli dedi,bebeğim ters dönmüş ama yinede sezeryan ihtimali var çünkü bnm bacağımn iç tarafında siğil çıkmştı o normal doğum esnasında bebeğe zarar verebilirmiş eğer dokunursa,virüsmüş çünkü hatta bi arkadaşımda bunun yüzünden sezerayana alındı,, sizde böyle bi durum var mı yada duyduğunuz bildiğiniz?

evet çikolataysa erken daha ben lavanta oldugu için yaptım.evet nasıl bi hevesle geldim hemen başına oturdum filan bunlar ilk yapışımdı digerleri daha düzgün olur işallah 100 tane yapıcam ben yarısına yazı yazdırmayı düşünüyorum hadis şerifflerden "evlat kokusu cennet kokusudur"diye.

Kızlarr maaşallah valla O kadar şeyin arasında bu ikramlarla filan nasıl uğraşıyorsunuz bu ne hamaratlık Valla benim hiç şeker çikolata gibi düşüncelerim yok arkadaş çevrem zaten yok,ailelerimiz var işte onlar da şeker hastası,tansiyon hastası,kolesterol hastası.E tatlı yenilmiyor tuzlu yenilmiyor hafif yağlı olsa o hiç yenilmiyor uğraşıma bile değmicek diye hiç heveslenmiyorum bile.Aslında benim de arkadaş çevrem filan olsa ben de yapardım çok da güzel olurdu,gerçi ne zaman doğum yapacağım konusu da biraz muallakta kaldı en azından şu kızım döndü mü dönmedi mi o bir kesinleşseydi hayırlısıyla Ben ikramdan ziyade sık sık temizlik yapıyorum aslında perdeleri 3 hafta önce yıkamıştım ama yine yıkamak istiyorum malum az kaldı ama sonra kim asacak onları :26: Annem asıyor yazık üzülüyorum ona da hem tansiyonu var hem de bel fıtığı var tavan da uzun biraz boyu zaten zar zor yetişiyor e eşim de yorgun oluyor ben kendim assam tansiyonum falan düşer de yere kapaklanırım diye korkuyorumHerşeye de bir bahanem var ama,şu temizlik işleri beni hem çok yoruyor hem de çok temizlik yapmak istiyorum yardım edecek kimsem de yok,ya bir de öyle pis huyum var ki herşeyi illa ben yapıcam,o zaman içime siniyor ama benim de pek halim yok 10 dk iş yapıyorum yarım saat mola veriyorum

Artık son zamanlarda şişmeler normal kilo alma da öyle ben hamileliğimin 20. haftasında 10 günde 4 kilo almıştım Aşırı bir şişme ve su tutulumu vardı,tansiyonum 14/9la dikkat çekmeye başladı zamanla yükseldi yükseldi hamileliğim de ilerledikçe 17/10 oldu.Oğlum 7. aya girmeden erken doğum olursa diye ciğerlerinin gelişmesi için iğne yapıldı.O iğne de bana acayip alerji yaptı,kaşıntı kaşıntı....Yani size şöyle diyim hepinizin içi rahat etsin,öyle bir durum başınıza gelince (Allah korusun ama) bir terslik olduğunu anlıyorsunuz.Acaba mı diye kafanızda soru işareti olmuyor,çünkü belirtileri o kadar bariz oluyor ki dışardan insnalar bile acayip şişmişsin diyebiliyorlar.İdrar tahlilinde de yanlış hatırlamıyorsam idrarda protein çıkıyor,öyle birşey olsa zaten doktorunuzun en ufak bir şüphesi olsa bu konuda gereken bütün önlemleri alır merak etmeyin,çünkü preeklamsi hayati durum söz konusu,öyle umursamamaya gelecek birşey değil Allah korusun,annenin ve bebeğin hayatını tehdit eden hamilelikte karşılaşılabiecek en büyük tehlikelerden bir tanesi.Zaten iyice ilerlerse gebelik haftasına bakılmaksızın gebelik sonlandırılıyor,oğlumu kaybedicem diye çok korktum çok stresli geçti hamileliğim,Rabbime şükürler olsun onu bize bağışladı ,çok da sağlıklı bir doğum yaptım

Astirid yine çok iyi kilo almışsın canım,maaşallah Preeklamsi konusunu dediğim gibi hiiiiiiiiiiç kafana takmaKilo aldım kilo aldım demiyor musunuz hayret bişeysiniz.Ben oğlumda 25 kilo aldım Şimdi de 20 kilo aldım Kilo alma öyle değil böyle olur,ben hiç kafama takıyor muyum cık cık cık Tansiyonunuzu sık sık ölçtürün o yeter,mesela o kadar kilo almama rağmen tansiyonum çok düşük gidiyor hatta 8/4'e kadar düşüyorDün gece yine bölük pörçük uykuların içindeydimKalkıyım bi ara örgü öreyim dedim ama,onu da kıza çok örüyorum sökülmesi falan kolay oluyor icabında oğluma öreyim dedim ör ör bitmediKıza olunca örüyorum söküyorum yeniden başlıyorum daha kolay oluyor küçük olduğu için Sonra bir de oğluma haksızlık yapmışım gibi hissediyorum üzülüyorum:26:Bir de şey var ama küçük çocuklara örgü işi yakıştırıyorum ama sanki büyük çocuklara gerçekten her örgü yakışmıyor.Dur bak çok heveslendim gideyim bi yüncüye neler varmış bakıyım

canım yine sen bilirsin ama bence perdeleri asma işini sen yapma. özellikle bu dönemlerde çok riskli olduğu ile ilgili şeyler biliyorum. O sebeple ben hiç bu işe girişme derim ama yine de sen bilirsin.

Canım kuzenimin oğlu 3 700 doğdu maşallah 8 aylık olmasına rağmen toplu bi bebektı ya bide biri şey yazmış 56 büyük geliyo diye yeni doğan bebeğe çok üzüldüm bizim hemen hemen bütün ikili takımlarımız 56 ne yapcamben

cnm kapı süsünü ve lohusa süslerini nekadara aldınız istanbulda değilim ama ordan alabilme imkanımda var bulunduğum yerle karşılaştırmak istiorum fiyatları

Cnm ben onlar yakılabiliyor diye biliyorum yaksalar hamilelik sırasında bir zararı olur mu?

cnm kapı süsünü ve lohusa süslerini nekadara aldınız istanbulda değilim ama ordan alabilme imkanımda var bulunduğum yerle karşılaştırmak istiorum fiyatları

Valla cnm bir sürü şey aldık en son da indirim yapıldı o yüzden kaça aldığımızı bilmiyorum lohusa süslerinin içinde 12 tane var bir de sürahi için yaptırdık sanırım 10 tl filandı kapı süsü de 30-35 olabilir ama şu an atıyor da olabilirim net bilmiyorum dediğim gibi

anladım canım genelde aynı demekki fiyatlar bende kapı süslerini hep 25-45 arası sordum denk geldiim yerlerde, önümüzdeki hafta bende o işleri halletsem ii olcak:)ayy ayrıntı ayrıntı fenalık geldi nie herşeyi kadınlar düşünmek zorunda kiii....

bugün doğum fotoğrafçımızı da ayarladık haftaya ilk resimlerimiz çekilcek sonrakiler de inşallah hastanede ve sonrasında artık bebişimizi beklemek kaldı geriye ayy çok heyecanlıı zamanlar

kızlar aranızda muayene olucak varsa vajinal .. yumuşama varmı dıye rahımde sorabılır mı ?
merak edıyorum sadece benmı boyleyım .. dogumakadar yat yat patlarım gercı dun doktora gıttım geldım
gece ve sabah ağrılarım oldu 4 saat falan uyudum ...

Benimkide sağa doğru yamuk

evet ya kucukmeleklerim nereye kayboldu acaba? sürekli gelirdi...

Valla en son eşine doğruyorum diye 1 Nisan şakası yapacaktı diye hatırlıyorum sonra bir daha sesi çıkmadı

Tiramisu canım hak veriyorum sana vallahi çikolata pasta hiç uğraşacak gibi değilim ben orada acı çekiyim millet çikolata yesin hiç mümkün değil gelen çikolatasını istiyorsa getirsin yahu hastanede kalacağım 1 gün bütün hısım akrabanın hastaneye doluşmasına gerek varmı ben anlamadım. Kv çikolata yaptıralım hastaneye gelenelere dedi bende dedim ki yemeyiversinler, gelmeyiversinler ne işleri var Benimde eşimden başka yakında yardım edecek yok valla sağ olsun o yapıyor ağır işleri bende yan gelip oturuyorum (yatamıyorum miğde yanmasından ) Şaka bi yana erkeğin yaptığı temizlikten ne olacak mecbur gene o evde değilken köşe bucağı bir süpürüveriyorum görse kızacak da ama ne yapayım ortayı süpürüyor koltukların arkası filan duruyor... Ama artık bende yapamıyorum belim ağrıyor bazı yerlere eğilmek lazım bazen eğilipte kalkamıyorum o sebeple bırak olduğu gibi kalsın dedim artık eşimin yaptığı kadar... Bence sende kendini fazla zorlama yorma doktor beline çok dikkat et sonra bir ömür çekersin dedi..

Yaa kg çok değil diyorsun ama ben zaten tombulum bide bu kiloların yarısı kalsa yandığımın resmidir bi dolap kıyafet heba... hiç birine sığamam şu günden sonra da daha kg alırsam işim zor hayır zayıf olsam 25 kg hiç koymaz zaten 86 kg ile başladım şimdi 94 kg yum sen düşün halimi Allahtan boyum normal ama yinede hamilelikten öncede tombul halim vardı hamileliğim o yüzden çok bellide olamadı.. aMAn saçmaladım durdum neyse oğluşum sağ salim gelsin de artık kilolarıda ne yaparız görücez (Rejim -Spor en sevmediğim şeylerdir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…