2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kaç haftalıksın ki? hergünü aynı olmuyor bebeklerin bazen coşuyorlar bazen daha durgun ama yerleri daraldıkça hareketleri de daralıyor haliyle o nedenle olabilir ama bana doktorum günde 10 kereden az haraket ederse gel demişti ama iki gündür benim bebişin de haraketleri azaldı eskisi kadar kıpır kıpır değil ama daha cumartesi gittim herşey normaldi şükür bu cumartesi tekrar gidicem

Gunaydin benimde ayaklarim sisiyor ara ara cok normal bununla birlikte kusma basdonmesi vb anormal bir durum yoksa korma , bebeginde yeri daraldi cook normal az hareket etmesi benimkide agiglasti itip kakiyo ole tekmeler gece sakin ve migdem daha az doluyken oluyor kafani takma cok takiliyorsan saglik ocagina ugra bir baksinlar , az kaldi sabir ve pozitif dusunce

gunaydınnnnnn
nasılsınız annelerrr bakalımmmm
bu arada kucukmeleklerımı göremıorum acılması vardı
doğum yapmış olabılır mı acaba..
dsde den baska haber varmı kıslar cok kalmaz zeyno kuvezde muhtemelen

cnm benım kızında azaldı sankı
daha uzun uyuo artık ve gece wc ye kalktığımda da cok hareketlı değil ve açken
ama akşam da hiç durmuo normaldır heralde dıorum bende

kızlar bende birşey soracağım bebek bezini neye göre aldınız 0 yaş mı aldınız kg a göre mi aldınız?
Tatlım ben prima Premium care 1 numara aldım, kg 2-5 yazıyor üstünde. Bu yenidoğan için olanmış. Sadece bir paket aldım, o da hastane çantasına koymak ve eve ilk geldiğimizde babamız gidip yenisini alana kadar idare etsin diye. Çok stoklama dedi arkadaşım çünkü kısa sürede 2 numaraya geçme ihtimalin var o zaman stoklarsın dedi.

Güzel şeylere kolay ulaşılmıyor işte cnm hiçbr şeyi kafana takma bebişin haftasını yakalar, zamanında da doğar inş.

kızlar bende birşey soracağım bebek bezini neye göre aldınız 0 yaş mı aldınız kg a göre mi aldınız?

Ben bir paket yenidoğan aldım, unnadoda kampanya var oradan da 1 numara ya da 2 numara almayı düşünüyorum prima premium care'de 0: prematüre, 1: yenidoğan

Ay ne guzel bir haber bu demek zeynep geldi zaten bir muzurluk yapacagi belliydi fistigin 1 nisan sakasi yapmis :)) dsde tebriklerrr insallah saglikla evinize donun , darisi basimiza hadi bakalim

galıba mayıs bebeklerı acelecı kızlar bnmde sancım cıktı nts de ogleden sonra yıne gtcem bakalım ne dıcekler

uykusuz bir gecenin sabahında işe gelmek

herkese günaydın.

Aynen gece hiç uyku tutmadı kalktım gezdim durdum sabahda 7 de kalktım şimdi gözümden uyku akıyor bugün gidip rapor alıyım 3 gün bari yoksa bu haftayı bitik halde tamamlıycam.

Yok artık nasıl ya hiç duymadım böylesini iş yerinde dedin demi vallahi diyecek birşey bulamıyorum onlar nasıl işe alınmış acaba 5 yaşındakiler kadrosu mu varmış?? AAA şaştım kaldım valla bencede takma hiç sinirde olma beyin kısımları gelişmeden kalmış belli ki Valla hiç bir şeyi takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz. Ben yine dün taktım bişeyleri ne oldu uyuyamadım. Her şey olacağına varıyor bazı ayrıntılara takılmaktan şu en mutlu heycanlı yaşamamız gereken anları kendi kendimize zehir ediyoruz bazen.. En güzeli takmamak

Ben 1 tane 0 aldım arkadaşlarında dediği gibi sonra büyür de olmazsa diye 2.yi almaya korktum bir tanede 2 numara aldım artık bitirince duruma göre alıcam stok yapmayı planlamıştım ama buralarda okuduklarımdan vazgeçtim. Şİmdi birde çocuğa alerji yaparsa pişik yaparsa o bezi beğenmezse ne biliim

Günaydınn kızlarBezi ben de premium care 1 numara aldım,kga göre aldım.Oğlumda da prima kullanmıştım molfix hoşuma gitmemişti ıslak mendil konusu tartışılır tabiiBir keresinde hangi markanındı hatırlamıyorum ama yenidoğan ıslak mendil almıştık çok çirkin kokuyorduAslında bebek için en iyisi kaynamış ve soğumuş suyu bir kaba koyarak pamuğu ıslatarak bebeğin altını temizlemek.Çünkü oğlum haziran doğumlu biraz havalar da sıcaktı ama yenidoğan için olan ıslak mendillerden kullanmıştım ama yine de pişik olmuştu altı kıyamam.Sonradan pamukla temizlemeye başladım bir süre maaşallah poposunda hiçbi sorun kalmadı

Astirid bebeğim sana da cevap vericem ama az sonra

bende ondan almayı düşünüyodum ama size danışmadan almim dedim :) sağol canım bende 1 tane alıcam alerji yapabilme durumu da var benim yeğenim prima kullanamadı mesela alerji yaptı onda

Bu arada dün hava güzel olunca ve eşim işten erken gelince kendimizi Eminönü'ne attık, önce bir Haşim İşcan'a uğrayıp bebek arabamızı ve küvetimizi aldık, Eminönü'nde Havuzlu Han'a gittik bebek şekerlerimizi, kapı süsünü, lohusa şerbeti süsünü aldık çok şükür sürekli aklımdaydı nasıl birşey alalım, ne zaman gidebiliriz vs. çok fazla dolaşmamamıza rağmen eve geldiğimde canım çıkmıştı, bir sürü çeşit arasından karar vermek çok zor neyse ki halloldu geriye yavrumuzu beklemek kaldı, kızlar bence alacağınız şeyler varsa çok ertelemeden bir an önce alın zaman ilerledikçe alışveriş daha yorucu oluyor çünkü

hayırlı olsun canım gül güle kullanın aldıklarınızı

bmeral sancıların kaç çıkıyor?En son gittiğimde bende de sancı çıktı,30-40-50 olarak

canım yanlış biliyo olabilirim ama bende pirima aldım ama 0 2,5 almadım ben onlar erken doğan bebekler için yani düşük kilolu bebekler için diye biliyorum kuzenimde pirimanin 3 6 kilosunu aldı bilmiyorum küçük gelmezmi 2,5 kilo o 3 6 aldı ve rahat rahat oldu ve 8 aylık doğum yaptıgi halde tabi yinede sen bilirsin

Sorma benim oğlum bu aya kadar top gibi duruyordu karnım sivriydi şimdi ayakları sağda kafa solda duruyor yaygın yaygın oldu karnım birde sürekli ya sağa toplanıyor yada sola karnım yamuk geziyorum dışardan farkediliyor eşim dalga geçiyor yamulmuşsun diye

Bende primanın 2-5 kg olanından sadece 1 paket aldım sonra eşim gider alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…