- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.221
Günaydın herkese bende nezamandır ugrayamadım el ayak şişmesinden konuşmuşsunuz bende de aynı problem var ama benimki sadece yürüdüğüm zaman oluyo bide sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıorum uyuşuyo ya bide bi şey sorcam oğlumun hareketleri azaldı sizdede azalma varmı tıstım açıkçası
Günaydın herkese bende nezamandır ugrayamadım el ayak şişmesinden konuşmuşsunuz bende de aynı problem var ama benimki sadece yürüdüğüm zaman oluyo bide sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıorum uyuşuyo ya bide bi şey sorcam oğlumun hareketleri azaldı sizdede azalma varmı tıstım açıkçası
Tatlım ben prima Premium care 1 numara aldım, kg 2-5 yazıyor üstünde. Bu yenidoğan için olanmış. Sadece bir paket aldım, o da hastane çantasına koymak ve eve ilk geldiğimizde babamız gidip yenisini alana kadar idare etsin diye. Çok stoklama dedi arkadaşım çünkü kısa sürede 2 numaraya geçme ihtimalin var o zaman stoklarsın dedi.kızlar bende birşey soracağım bebek bezini neye göre aldınız 0 yaş mı aldınız kg a göre mi aldınız?
Güzel şeylere kolay ulaşılmıyor işte cnm hiçbr şeyi kafana takma bebişin haftasını yakalar, zamanında da doğar inş.bugun doktoruma gıttım açıl doğuma gıdıcegı ıcn fazla ılgılenemedı yasaklar aynen devam yatıcakmısım
25 nısana kadar dayan dedı bebıs o güne kadar rıske atma ıyıde ben patlarım evde otur otur
tansıyon dusmus 6 9 ıkı gndur fecı basım donuyo 10 gun snra nts gırcem
bebıs hala geriden gelıyo ama doktor ıcın 38. hafta tamamlaması onemlı ..
benım hep ıcıme 1 mayısdan sonra dogucak gıbı ıcıme doguyordu hayırlsıyla vaktını tamamlar inşallah
kızlar bende birşey soracağım bebek bezini neye göre aldınız 0 yaş mı aldınız kg a göre mi aldınız?
Ay ne guzel bir haber bu demek zeynep geldi zaten bir muzurluk yapacagi belliydi fistigin 1 nisan sakasi yapmis :)) dsde tebriklerrr insallah saglikla evinize donun , darisi basimiza hadi bakalim
uykusuz bir gecenin sabahında işe gelmek
herkese günaydın.
ay be güzelim kafanı taktığın şeye bak benim yerimde olsan cinnet geçirirsin demekki satıcı en azından anlamamış da öyle demiş benim işyerimde çalışan 3-5 embesil ilkokul çocuğu gibi her gördüklerinde şişko şişko diye sesleniyorlar ben ne yapayım he ağızlarını burunlarını kırmak geliyo mu inan geliyo ama boşver diyorum şu küçük beyinlilerle bir olma sinirlenip bebeği de üzme diyorum geçip gidiyorum. yoksa o kadar embesil dolu ki hangi biriyle uğraşacaksın
kızlar bende birşey soracağım bebek bezini neye göre aldınız 0 yaş mı aldınız kg a göre mi aldınız?
Tatlım ben prima Premium care 1 numara aldım, kg 2-5 yazıyor üstünde. Bu yenidoğan için olanmış. Sadece bir paket aldım, o da hastane çantasına koymak ve eve ilk geldiğimizde babamız gidip yenisini alana kadar idare etsin diye. Çok stoklama dedi arkadaşım çünkü kısa sürede 2 numaraya geçme ihtimalin var o zaman stoklarsın dedi.
Aynengece hiç uyku tutmadı kalktım gezdim durdum sabahda 7 de kalktım şimdi gözümden uyku akıyor bugün gidip rapor alıyım 3 gün bari yoksa bu haftayı bitik halde tamamlıycam.
Yok artık nasıl yahiç duymadım böylesini iş yerinde dedin demi vallahi diyecek birşey bulamıyorum onlar nasıl işe alınmış acaba 5 yaşındakiler kadrosu mu varmış?? AAA şaştım kaldım valla bencede takma hiç sinirde olma beyin kısımları gelişmeden kalmış belli ki Valla hiç bir şeyi takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz. Ben yine dün taktım bişeyleri ne oldu uyuyamadım. Her şey olacağına varıyor bazı ayrıntılara takılmaktan şu en mutlu heycanlı yaşamamız gereken anları kendi kendimize zehir ediyoruz bazen.. En güzeli takmamak
ay canım senin gelip bizim işyerini görmen lazım evlere şenlik bir yerde çalışıyorum ne kadar beyinsiz embesil varsa burda toplanmış sorma(
Canım yazdıkların her anneye lazım kıtabındanmı?
Bu arada dün hava güzel olunca ve eşim işten erken gelince kendimizi Eminönü'ne attık, önce bir Haşim İşcan'a uğrayıp bebek arabamızı ve küvetimizi aldık, Eminönü'nde Havuzlu Han'a gittik bebek şekerlerimizi, kapı süsünü, lohusa şerbeti süsünü aldık çok şükür sürekli aklımdaydı nasıl birşey alalım, ne zaman gidebiliriz vs. çok fazla dolaşmamamıza rağmen eve geldiğimde canım çıkmıştı, bir sürü çeşit arasından karar vermek çok zor neyse ki halloldu geriye yavrumuzu beklemek kaldı, kızlar bence alacağınız şeyler varsa çok ertelemeden bir an önce alın zaman ilerledikçe alışveriş daha yorucu oluyor çünkü
galıba mayıs bebeklerı acelecı kızlar bnmde sancım cıktı nts de ogleden sonra yıne gtcem bakalım ne dıcekler
Tatlım ben prima Premium care 1 numara aldım, kg 2-5 yazıyor üstünde. Bu yenidoğan için olanmış. Sadece bir paket aldım, o da hastane çantasına koymak ve eve ilk geldiğimizde babamız gidip yenisini alana kadar idare etsin diye. Çok stoklama dedi arkadaşım çünkü kısa sürede 2 numaraya geçme ihtimalin var o zaman stoklarsın dedi.
Öyle tabi ama ben alışkınım çok koymadıBöle densizler var hayır kendisi zayıf ben önce sölemedim yok sağolun istemiyorum dedim bende kullanıyorum çok rahat dedi birde... Bende teşekkürler rahattır eminim ama ben hamileyim dedim kız kızardı bozardı Allahtan çok sakin bir günüme denk gelmişti.. Benim oğluşumda yaygın duruyo o yüzden acaba kız olabilir mi hata varmı diye her gittiğimde soruyorum ama 3 ayrı doktor da erkek olduğunu söyledi artık eminim..
Bu benimkinden de bombaymış vallahiValla insanlarda hiç göz nizam yok
Kız gece gece gülmekten öldürdün beni 2-3 kg yu son 20 günde aldımondan sinirim bozuldu çünkü diyet yapıyorum ilk 7 ay sadece 4 kilo almıştım böyle bitiririm diyordum ama 2 haftadır aldım şimdi aldığım toplam kg 7-8 civarında değişiyor.
Bak preeklamsi de fazla kilo alımı demişsin düşündürdü şimdi :18: ben haftaya gidince doktora bu konuyu bi açıyım
Dediğin gibi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik valla ben daha da bir yerlerim çürümeden doğsun çocuğum diye dua ediyoruma rtık her geçen gün bir yerim arıza verir olduBütün defolarım çıktı meydana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?