2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese günaydınn
güne kötü bir haberle başladım moralim çok bozuk. yarın bir arkadaşım gelecekti ziyarete ama ablasının gelininin bebeğini kaybetmişler 25 haftalık hamileydi duyunca ağlamaya başladım.tam o aradığında aklımdan kordon dolanırsa bebeğimin boynuna nasıl anlarım diye geçiriyordum.üzerine bu haber yıktı beni hala kendime gelemedim.çok dikkat edin bebeğin hareketlerine 3 gün olmuş ve kız anlamamış.allah kimse evlat acısı yaşatmasın herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın anşallah.

biz hala yatıyoruz ilaçlar devam ediyor beni de yatırdı doktor hastaneye bebiş aşağıya baskı yapıyordu açılmam filan yoktu allahtan ama 3 litre serum yedim ve şimdilik ilaçlar sayesinde bebiş biraz daha rahat

Olanlara çok üzüldüm fakat nolur nolur böyle seyleri buradan söylemeyin, herkes zaten kaygılı hergün bebeğim hareket ettimi diye zaten yazışıyoruz, böyle haberler duyunca insan ister istemez kendine yoruyor. Allah tüm anneleri ve bebekleri korusun, ama nolur kayıp haberleri vermeyelim. Snow naptı acaba ? Hadi iyi bir haber alalım :)

kızlar hani bi ot vardı sancı başlayınca suya koyuyosun duasını okuosun ot canlandığında o suyu içiosun, doğumun kolay oluomuş,onun duasını bilen varmı

bahsettiğin ot Fatma ana eli otu.banadaa bir tanıdığım verdi.suya koyuyorsun sancın başladığı zaman felak,naz,ayetelkürsi oku dedi. o açıldıkça rahminde açılıyormuş.kolay doğum oluyormuş.internette araştırdığımda sıcak suya koyun,açılınca hafiften birazda için diye yorumlar var.Velhasıl tabiki ona bel bağlamayacaksın ama kalben inanırsan yardımcı olacağını düşünüyorum.Ben yapmayı düşünüyorum.tabi unutmazsamm=)

bakalım 2. minik kuzumun kollarımda olmasına kaç gün kalmış......az önce abisinin duygusallıgı üstündeydi kolumda kendii öptürerek uyudu allahım nasıl güzel bir duygu ki bu inşallah minigimide böyle öpüp koklayabilirim yakında

Snowcumm bu sabah gözümü açtığım gibi aklıma geldin, Allah'ım beraberinde olsun. sağlıkla kavuş yavruna inşallah. darısı da geride kalan bizlere olsun.

ildauni cim can sıkıcı bir durum yaşıyorsun cidden ama bırak herbişeyleri odasını da düzersiin en güzelinden evine de yerleşirsin. yeni hayatınla yeni bir evde güzel olur her şey inşallah. yorma kendini ve stres yapma. özel günler yaşadığımızdan her şey çok güzel olsun, düzenleyelim, organize edelim istiyoruz ama asıl yaşanacakları kaçırıyoruz. en kısa zamanda istediin gibi bir ev bulursunuz inşallah
[/SIZE]

valla gulsevdam inan ben de kendime şaşırıyorum hamilelik öncesi hiç durmazdım evde, işte. Allah sağlık verdikçe hep koşturur dururdum. yürüyüş, spor, yemek, gezmek, koşturmak ama şimdi tam bir şişko tembel teneke oldum inşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşur ve eski sağlıklı günlerimize döneriz.onlarla koşturur, onlara uyanırız inşallah...

Son düzenleme:

webercim belli ki çok üzülmüşsün, içini dökmek istemişsin ama Baskent in de dediği gibi artık hepimiz öyle hassasız ki son zamanlarda, buradan duymaya ihtiyacımız olan güzel şeyleri paylaşalım. bu üzücü haberler inan hiç aklımdan çıkmıyor benim duyunca. keşke sana da söylemeselermiş. Allah'ımıza emanetiz. yapacak hiçbir şeyimiz yok. isteyen duasını eder, Allah'a sığınır, kimisi evrene güzel dilekler yollar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

güzel anne adayları; anneleriniz yanınızda mı yoksa sizde benim gibi gurbette misiniz? yada doğum için ne zaman gelecek anneleriniz yanınıza? sanki benimki doğumdan sonra bebek görmeye gelecek gibi 2 günlüğüne sonra güle güle kızım

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır göz atmıyordum kadınlar kulübüne, en son hamileyken girip bakmıştım. bi de bebeğimizin ilk aylarında deneyimlilerin yazılarını okuyup baya faydalanmıştım, Özellikle hastalandığında, ateşlendiğinde her türlü deneyime akla ihtiyaç duyuyo insan. şimdi kızımız 15 aylık. Artık yürüyo, çok hareketli ve pek fırsat bulamıyorum özel şeylere. Bi de aslında çalışmak isteyen bi anneyim ama bi türlü bi iş denk gelmedi. ben de kendimce bebek şekeri ve nikah şekeri yapmaya başladım. kendim tasarlıyorum ve yapıyorum. tamamen el emeği şeyler işte. en azından ufak da olsa şimdilik kızımın geleceğine katkı sağlar diye düşünüyorum. Keçe tasarım bebek şekeri isteyen, kendisi yapmak isteyip de vakti olmayan, veya elim yatkın değil diyen, beğenen arkadaşlar olursa blogum rnatasarim.blogspot.com :) En azından bi göz atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. ayrıca hamilelik ve doğumla ilgili sorunuz olursa da seve seve yanıtlarım. Şimdiden teşekkürler. En güzel ve sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almanız dileğiyle... Huzur dolu bi annelik diliyorum size!

Bence onu bi yakınınıza verin acil birşey olduğunda unutuluyor çünkü :)

hayırlı cumalar arkadaslar dun gece cok kotu oldum kalbım sıkıstı gıbı nefes alamk ıcın camlara kostum butun odaları gezdım bebek baskımı yapıyo acaba allah korusun kalbımde bı sorun olsaydı gunduzde olurdu dımı 5 te anca uyuyabıldım bu seferde uyku duzenı dıye bısey kalmıyor....esımde bı ara laktı sonra yatıs bazen cok sınırlenıyorum ama cok yogun calısıyo sabah 8 aksam 11 geldı ne yapsın yanı bebek dogsun yıne aynısını yapacak hep yatıslarda olacak Rabbım kolaylık versın bana....

canım ılk defa duydum gecmıs olsun ıns operesyona falan gerek kalmaz hersey yoluna gırer....

kilo demeyin kızlar
acaba doğumda kaç kilo gider? 10 kilo gitse keşke ne güzel olur:)
valla ben hep kılı almanın yollarını arayan bırı olarak 12 kılo aldım doguma kadar kac olur bılmem sezeryan olmustum ama gobegım kalmadı bırazcık bel kalınlasması oluyo ama:) kısıden kısıye degısır o normal dogumda gobegı baglıyosun ama sezeryanda baglanmıyo orası kotu.....

kremı kullanmıstım gogus catlaklarına ıyı gelıyo aman catlamsında o daha kotu...

canım satımız aynı gıbı benımkıde 18 mayıs gozukuyo ama sezryan olacagı ıcın mayıs bası gıbı olur dıyorum yanlı analamdıysam 10 yıl bır bekleyıs var bende 4 sene beklemıstım kuzumu duuskler olmustu soz vermıstım kendıme bebegım dogmadan bı corap alamyacam demıstım oylede yaptım almadım dayanmak zor oldu ama annem sagolsun bı kac parca almıs benden habersız dogana kadar ınanaamıyodum ama o gun cok farklı bır duygu ya bu benımmı dıyosun Rabbım ısteyen herkese tatdırsın ınsallah...eve geldıgımızde besıgı falan yoktu aman bı dogsunda carsafa sararım dıyodum sımdı 3 yasında nazlım 2. beklıyozz temızlıge gelınce dun camı slleyım dedım yagmur yagdı emekler bosa gıttı annemlerı beklıyom beklesın valla temızlık....

agda konusuna gelınce bacaklarımı sımdı alsam 1 ay gıdermıkı acaba ya bıkını bolgesınde ıdare edıyom artık jılettn korkuyom elıme hıc alamdım hemılelıkten once agda magda bıseyler yapıyodum sımdı goremıyomkı:) sezeryandan bı gun once krem kullanmayı dusunuyorum ay su kadınların ısı ne kadar zor ya sezeryan geldı aklıma masaya cırılcıplak yatıyosun heycandan korkudan unutuyon valla herseyı ıcerde erkeklerde var ama ... off sımdıden basladım yaaa hayırlısı olsun bakalım....

blech kullanıcısından alıntı
ben dün okulda düştüm..çok üzgünüm...kasılma çıktı. nts de.suyum falan gelmedi...ama 35+4 olınca 37 kadar bekletmeye çalışcaz dedi..serum taktı.iğne yaptı.kahvaltı yapıp 2. iğne için gitcem...bakalım..işallah çıkmaz belki kasılma

gecmıs olsun canım neysekı bısey olmaamıs dıkkat et kendıne...

Canım benim hiç korkma, eşin yanında olucaksa ve sana destek olmaya hazırsa herşey güzel olur. Ben özel hastanede doğum yapmıştım, bi odada kayınvalidem kayınpederim annem babam eşim, herkesle beraber çekmiştim sancıları :) bi de biraz uzun sürmüştü. 12 saat filan, ben sancı çektikce annemle kayınvalidem ağlıyodu filan :) bu da biraz zor oluyo zaten acı çekiyosun bi de onlar ağlıyo başında :) ama zaten o can havliyle pek kimseyi de görmüyo insanın gözü. sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah o da sağlıklı olsun! Az kalmış artık anne baba olmanıza, ii anlaşan bir karı kocaysanız çok tatlı oluyo anne babalık :)

eşim sağolsun dünyanın en iyi, en ilgili, en sevecen, en yardımsever (çok övdüm sanırım ama gerçekten öyledir :) eşidir, çok ta iyi anlaşırız, kayınvalidem de burda ama ben kendi annemi isterim yanımda, ağlasınlar diye değil elbet, zaten sancı çekerek doğurursam eğer yanımda istemem hiçbirini saatlerce.. ama annemde doğumdan bikaç gün önce gelse daha ii olur ama hiç niyeti yok kadının çok seviyorum annemi ama bu durum kızdırıyor beni

geçmiş olsun canım, senin bebiş de aceleci demekki. İnşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde gelir bebişin

Ben de gurbetteyim bdt 31 mayıs, annemler de 18inde gelecekler inşallah. Tabi bizim kız da aceleci davranmazsa

Hayatın içerisinde herşey var. Allah sabır verin o insanlara ama en azından şu günlerde burada olumsuz ve moral bozucu değil de motive edici payaşımlar yaparsak hepimiz için çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Herşey çok güzel olacak bunu aklınızdan çıkarmayın.

Ben değil de annem gurbette sayılır. Babam hasta olduğundan son gün gelecekler ama benimkiler de fazla kalmayacaklar. Sezaryende bile 3 günde bişeyiniz kalmıyor zaten. Hem ev çok kalabalık olunca da her kafadan bir ses çıkıyor herkes bebek ile ilgili bi fikir atıyor ortaya. İşin iyi tarafından bakın. Mevsim süper alın bebeğinizi gezin . Takılmayın böyle şeylere. Bebeğinizin sadece size ve babasına ihtiyacı var. Bir de maddi imkanlar yeterliyse ev işlerine yardımı biri alınabilir ilk zamanlarda. Ee daha ne olsun :))

merhabalar annişler ve minik bebişler bende en son geçen hafta bugün gittim doktora herşey yolundaydı nst yede bağlandım tedbir amaçlı sancım çıkmadı. Bu hafta bebişim resmen dans ediyo içerde dışardan farkedilen hareketler yapıyo inanamıyorum bende :) bu arada işyerinde son 2 haftam hayırlısıyla bi bitseydi. Sabah kalkmak çok zor geliyo işim ağır değilde. 10 kilo aldım şimdiye kadar arkadan görüntümde hiçbir değişiklik yok desem yeridir. Çalışmayıp evde oturanların çok kilo alması normal aslında bende evde otursam çok daha fazla kilo alırdım eminim:) Yeni doğan bebişlere rabbim anne babalarıyla sağlıklı ömürler versin inşallah. Benim hazırlıklar eh işte bitmeye yakın sayılır. bişey sorcam sizlere ben hasta bezi olarak depent in külot gibi olanını gördüm daha düzgün olur diye onu aldım ama sonra bilemedim yanlardan bantlı klasik hasta bezi dahamı iyi olurdu acaba?? siz hangisinden aldınız bana bi fikir verirmisiniz lütfen ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…