- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.261
herkese günaydınn
güne kötü bir haberle başladım moralim çok bozuk. yarın bir arkadaşım gelecekti ziyarete ama ablasının gelininin bebeğini kaybetmişler 25 haftalık hamileydi duyunca ağlamaya başladım.tam o aradığında aklımdan kordon dolanırsa bebeğimin boynuna nasıl anlarım diye geçiriyordum.üzerine bu haber yıktı beni hala kendime gelemedim.çok dikkat edin bebeğin hareketlerine 3 gün olmuş ve kız anlamamış.allah kimse evlat acısı yaşatmasın herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın anşallah.
kızlar hani bi ot vardı sancı başlayınca suya koyuyosun duasını okuosun ot canlandığında o suyu içiosun, doğumun kolay oluomuş,onun duasını bilen varmı
çok ama çok heyecanlıyımmm haıle oldugumu ogrendıgım gun yazdım buaraya heyecanla sımdı aynı heyecanla doguma gıdecegım gunu yazıyorum yarın sabah ınsallah oglum hayırlısıyla kucagımda olur dualwrınızda bu gece benı de unutmayın ollurmu bıracık korkuyorum sankı
gunayydınnnn
snowww suan doğumdadır,guzel haberlerını beklıyoruz
bende ruyamda doğuma gıdıodum ama unutup yemek yemısım yasakya o gün
artık her gun doğururum ben ruyada
bu arada kıslar benım iştahh tamamemn gitti hatta mıdem bulanıo bazen
haftaya c.tesı yenıden bakıcak dr teyzesii kızımı iyi sulamam lazımm suyu azalmaya başlamış
ev tasıyacaz onun da tarıhı bellı değil,tasıncamız evdekı kısıler ne zaman cıkarsa ozaman tasıncaz..
doğumdan önce olabılse barii..o ev sahıbınede hakkımı helal etmıorumm cocuğumun odasını hazırlayamadım buıle
tasınma olcak die...oda evlenckk yenı kuracağı yuvayı bıole bırılerını uzerek yapmasaydı keske
çokda uzulememeye calısıorumm yeterkı bebegım saglıcakla doğsun eve getırelım ınsallah
28. haftamdan berı yuruyus yapamıyorum 32. haftamda zatı yasaklar geldı dışarı çıkmam bıle yasak
böyle hareketsız olmasam bu kadarda kg almazdımstresten yıyorum ıste ama yınede sağlıklı seyler tüketmeye dıkkat edıyorum
yemegım annem gonderıyo eskı düzene dönsem sebze ağırlıklı yerımde annem godnerınce artık ne gelırse yyıorum mecburen ..
18 kgda fazla degıl canım son ay cok kg alınıyo ya ben bu aydan korkuyorum ılkdefa haftada 1 kg aldım
bebısler sağlıklı olsunda azımlı olunca verılır kglar 4 gözle bekliyorum doğumdan sonra eskı guclu ben olmayı
spor yapmayı
herkese günaydınn
güne kötü bir haberle başladım moralim çok bozuk. yarın bir arkadaşım gelecekti ziyarete ama ablasının gelininin bebeğini kaybetmişler 25 haftalık hamileydi duyunca ağlamaya başladım.tam o aradığında aklımdan kordon dolanırsa bebeğimin boynuna nasıl anlarım diye geçiriyordum.üzerine bu haber yıktı beni hala kendime gelemedim.çok dikkat edin bebeğin hareketlerine 3 gün olmuş ve kız anlamamış.allah kimse evlat acısı yaşatmasın herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın anşallah.
bahsettiğin ot Fatma ana eli otu.banadaa bir tanıdığım verdi.suya koyuyorsun sancın başladığı zaman felak,naz,ayetelkürsi oku dedi. o açıldıkça rahminde açılıyormuş.kolay doğum oluyormuş.internette araştırdığımda sıcak suya koyun,açılınca hafiften birazda için diye yorumlar var.Velhasıl tabiki ona bel bağlamayacaksın ama kalben inanırsan yardımcı olacağını düşünüyorum.Ben yapmayı düşünüyorum.tabi unutmazsamm=)
KIZLAR dün kontrolümüz vardı. bebeğin ince bağırsağının hemen başlangıcında doktor minik bi sıvı kütlesi gördü. bu bir bağırsak düğümlenmesi olabilir ama oldukça küçük ve bağırsak düğümlenmesi olan bebeklerin amniyon sıvısı oldukça fazla olur. sizinkisi normal ve bu su içilmiş. bağırsağı düğümlenmiş olsaydı suyu içemezdi dedi.
peki Allah korusun öyle bir durum varsa ne olur dedik. emdiği sütü sürekli kusar ve küçük bir operasyon geçirmesi gerekebilir dedi. inş. o minicik bedeni sadece başarılı bir sünnet için operasyon geçirir. başka da hiçbir sıkıntısı olmaz. bu konuda bilginiz var mı? o minik su kütlesi neyin nesidir başına gelen var mı?
valla ben hep kılı almanın yollarını arayan bırı olarak 12 kılo aldım doguma kadar kac olur bılmem sezeryan olmustum ama gobegım kalmadı bırazcık bel kalınlasması oluyo ama:) kısıden kısıye degısır o normal dogumda gobegı baglıyosun ama sezeryanda baglanmıyo orası kotu.....kilo demeyin kızlar
acaba doğumda kaç kilo gider? 10 kilo gitse keşke ne güzel olur:)
Lansinoh lanolin kullanacağım bnde artık inş :) yeni doğum yapmış bi kaç arkadaş ve kremi aldığım eczacı evocap e vit kapsüllerini önerdi doğumdan sonra kullanılıyormuş. İnş ihtiyacımız olmaz
Hepimize hayırlı Cumalar bu mübarek günde Allah hakkınızda ki tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah. Bir bir doğum haberlerini almaya başlayınca bende düşündüm açıkcası çok mu çabuk geçti diye Allaha şülür kızum beni hiç üzmedi maşallah güzel geldik bugüne kadar. Belki benim ki 10 yıllık uzun bir bekleyiş olduğu için şaşkınlığımı bile atamadan yarı inanır yarı inanamaz geçirdim günlerimi hala kucağıma almadan tam anlamıyla inanamayacağım galiba:) Bugün öğleden sonra 3'de görmeye gideceğiz çakılımızı artık sadece 5 haftamız kaldı 19 Mayısa dığacağımı sanmıyorum ama nedense içimden bir his mayısın 2.haftası 6-12 mayıs arası gelecek diyor:) Hepimiz için hayırlısı olsun şimdilik hala bilmiyorum normal mi sezeryan mı olacak ama dönmüş gibi gelmiyor hemüz ayaklarını aşağıda kafasını yukarda hissediyorum çünkü. Snow şu sıralarda doğumdadır belkide Allah yardımcısı olsun inşallah. Bu arada ben start verdim dün akşam itibariyle işe güce:) Geç oldu ama güç olmasın halılar gityi bakalım yıkamacıya yarında kapı pencere silme işi var ama ben silemem zaten yardıma bir abla çağırdı temizliğe hadi bakalım benim gibi geç kalanlar varsa artık başlayalımmayıstan çok nisan bebeği oldu bizimkiler baksanıza güzel havaların kokusunu alan bebiş geliyor:)
güzel anne adayları; anneleriniz yanınızda mı yoksa sizde benim gibi gurbette misiniz? yada doğum için ne zaman gelecek anneleriniz yanınıza? sanki benimki doğumdan sonra bebek görmeye gelecek gibi 2 günlüğüne sonra güle güle kızım
Canım benim hiç korkma, eşin yanında olucaksa ve sana destek olmaya hazırsa herşey güzel olur. Ben özel hastanede doğum yapmıştım, bi odada kayınvalidem kayınpederim annem babam eşim, herkesle beraber çekmiştim sancıları :) bi de biraz uzun sürmüştü. 12 saat filan, ben sancı çektikce annemle kayınvalidem ağlıyodu filan :) bu da biraz zor oluyo zaten acı çekiyosun bi de onlar ağlıyo başında :) ama zaten o can havliyle pek kimseyi de görmüyo insanın gözü. sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah o da sağlıklı olsun! Az kalmış artık anne baba olmanıza, ii anlaşan bir karı kocaysanız çok tatlı oluyo anne babalık :)
biz hala yatıyoruz ilaçlar devam ediyor beni de yatırdı doktor hastaneye bebiş aşağıya baskı yapıyordu açılmam filan yoktu allahtan ama 3 litre serum yedim ve şimdilik ilaçlar sayesinde bebiş biraz daha rahat
güzel anne adayları; anneleriniz yanınızda mı yoksa sizde benim gibi gurbette misiniz? yada doğum için ne zaman gelecek anneleriniz yanınıza? sanki benimki doğumdan sonra bebek görmeye gelecek gibi 2 günlüğüne sonra güle güle kızım
herkese günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?