2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ınsallah cnm bende oyle dusunuorum herseyde vardır bır hayır dıorum...
cnm cok geçmiş olsun okulda benım de en cok korktuğum seylerdendi düşmek
öğrencıler dıkkatsızce kosusuturuoalr köşelerden fılan..
ama uzulme stres etme hiçç hayırlııs ne zamansa ozaman gelsın bebekler
ben hiç takılmıorum erken gelme ıhtımalıne cunku belkı
içerde kalması hayırlı değildir bişey olacaktır belkı doğmasıdır hayırlı olan dıorum
sonucta bız allahtan daha ıyı bılemeyiz sen elındne gelenı yap ilaçalrını kullan gerısı allaha emanet cnm ınsallh

bende bu hafta hiç kılo almadım cnm bebk de daha az almış
ticker amca demıstı zaten kılo kaybı bıle olabılıomus bu son haftalarad dıe..sen aldıysan senın aldığının bı kısmını
beebk de almıs oluo merak etme

Kızlar ya siz maşallah ne güzel çok dozunda kilo almışsınız benim maşallahım var 18 kilo aldım nasıl oldu hiç anlamadım:)

28. haftamdan berı yuruyus yapamıyorum 32. haftamda zatı yasaklar geldı dışarı çıkmam bıle yasak
böyle hareketsız olmasam bu kadarda kg almazdım stresten yıyorum ıste ama yınede sağlıklı seyler tüketmeye dıkkat edıyorum
yemegım annem gonderıyo eskı düzene dönsem sebze ağırlıklı yerımde annem godnerınce artık ne gelırse yyıorum mecburen ..
18 kgda fazla degıl canım son ay cok kg alınıyo ya ben bu aydan korkuyorum ılkdefa haftada 1 kg aldım
bebısler sağlıklı olsunda azımlı olunca verılır kglar 4 gözle bekliyorum doğumdan sonra eskı guclu ben olmayı
spor yapmayı

Biz bugün 34+5 olduk ultrasona her gittiğimizde girdim ama ntsye bir defa girdim o da zaten ağrım olduğu için randevu harici gittiğimde. Son haftalarda nts ye sürekli bakılıyor mu acaba yani herhangi bir şikayetimiz olmasada bağlanıyor muyuz cihaza bilgisi olan var mı kızlar?

güzelim daha dün başladılar zaten satmaya 1hafta sürer heralde ama kalmayabilir biran önce bak istersen...

ne kullanıyorsunuz canım.yazının başını kaçırdım da anlayamadım

Lansinoh lanolin kullanacağım bnde artık inş :) yeni doğum yapmış bi kaç arkadaş ve kremi aldığım eczacı evocap e vit kapsüllerini önerdi doğumdan sonra kullanılıyormuş. İnş ihtiyacımız olmaz

kilo demeyin kızlar
acaba doğumda kaç kilo gider? 10 kilo gitse keşke ne güzel olur:)

5 ıle 7 kg arası gıdıyormus ama kımısı hıc kg vermeden evıne gelmıs doğum hıkayelerınde okudum sastım ..

bebıs alsında yeterkı :) ben şişeyım evet kımısı verebılıyormus ama ben o verebılceklerden degılım
artık son haftalarda bebekler daha az kg alıyormus sen almasanda yedıklerınde o beslenir annesı :)

uykusuz ve rahatsız bi geceden sonra ayılmaya çalışıyoz kızımla pekbicicinin haberinden sonra ben iyice tırstım
hiç bişeyim hazır değil ....3 hafta sonra doğum şekline karar verilecek dün gece 3 te popomda bi ıslaklıkla uyandım eyvahhh

suyum geldi dedim ama yanlış alarmmış accucuk altımıza kaçırmışısız kızımla

Maşallah canım nazar değmesin sana dediğin gibi bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım ondan sonrada spor topiklerinde buluşuruz mayıs anneleri kilo veriyor diye :))

Ben dün kontrole gittim 15 gün sonra çağırdı Dr um herhangi bi sancı şikayetim yok ama bi dahaki gelişinde nst ye alacağız seni dedi. Nst de sadece sancı mı ölçülüyor başka neye bakılıyor?

evocap ı neden kullanıyoruz ki. kuzenim o kapsulleri kırıp yüzüne sürüyordu gece yatmadan.e vitamini cildi beslediğinden

kilo demeyin kızlar
acaba doğumda kaç kilo gider? 10 kilo gitse keşke ne güzel olur:)

Süper olurdu hem de canım:) bende çok merak ediyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım bir de nedense bana normal doğumda daha çok gidiyormuş gibi geliyor etrafımda gördükleri den belki de yanılıyorumdır.

evet cnm onlar ıyı olsunda bız de verırız doğumdan sonra bende 10 kılo aldım toplamda.. kılo aldıkca sevınıorum demekkıı bebek de aldı dıe
cnm doğumda bebek en az 3 kılo onun kadarda plesantasının agırlığı var amnıyon sıvısı en az 1 kılo..sezeryanbıle olsa
en az 7 kılo gıtmelı ama bazı kadınlarda ödem oluomus vucutta onun ıcın kılo gıtmemıs gıbı gözukebılırmıs
hatta arkadasımın kızının kırkı cıktı hala ayaklarım şiş 42 numara oldu dıo

Ben dün kontrole gittim 15 gün sonra çağırdı Dr um herhangi bi sancı şikayetim yok ama bi dahaki gelişinde nst ye alacağız seni dedi. Nst de sadece sancı mı ölçülüyor başka neye bakılıyor?
Ben girdiğimde hemşire elime birde buton vermişti bebiş hareket ettikçe basmamı istedi kalp atışlarının da kontrol edildiğini söylemişti canım sancının yanı sıra.

normal doğumda daha çok gidiyor bence de 20 gün doğum yapan arkadaşımı doğumdan 2 sonra görmüştüm abartmayayım ama göbek kalmamıştı kızda inşallah kısmet olur da normal yaparız tabi benim bebiş doğum yoluna girerse

cnm valla doğum plansız bır eylem hiç belli olmuo ne zaman başlayacağı
sen herseyını hazır et tez elden bak kızların içerde hiç durası yok

normal doğumda gider bence 10 kilo..zaten bebek 3ün üstünde.suyu+sonu derken 10u bulur.ama sezeryanda bulmaz diye tahmin ediyorum..tecrübeliler bilir onu

kişiden kişiye değişiyo canım, ben doğumdan 2 gün sonra tartıldığımda 3 kilo gitmişti sadece, ama 1 hafta sonra tartıldığımda toplamda 8 kiloyu bulmuştu

bebeğin kalp atışlarına da bakılıyor.eline bi düğme veriyorlar.bebek hareket ettikçe sen düğmeye basıyorsun.bi de sancın var mı die ayrı bişey bağlıyorlar canım..

Pekbiciciden sonra bende tırstım canım çünkü bizim aynı gün çıkıyordu takvimde:)) Birde kızlar erkekler kadar çok beklemez diyorlar hep benim de sanırım 25inde belli olur artık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…