- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.221
ınsallah cnm bende oyle dusunuorum herseyde vardır bır hayır dıorum...Hayırdır inşallah canım Allahım hayra çıkardın rüyanı:) İnşallah yeni taşınacağınız evde çok daha güzel günleriniz olur takma kafana benişi susuz bırakma sen yeter:))Midem ben biraz fazla kaçırırsam bulantı olmasada çok rahatsız ediyor son zamanlarımızya iyice daraldı içerisi karıştı birbirine:)
cnm cok geçmiş olsun okulda benım de en cok korktuğum seylerdendi düşmekben dün okulda düştüm..çok üzgünüm...kasılma çıktı. nts de.suyum falan gelmedi...ama 35+4 olınca 37 kadar bekletmeye çalışcaz dedi..serum taktı.iğne yaptı.kahvaltı yapıp 2. iğne için gitcem...bakalım..işallah çıkmaz belki kasılma
kgyu takma canım kı cok almadın kı bende şiş yok ama suana kadar 11.5 kg almışım
delı gıbı ıstahım açıldı evde dınlenmem gerek ya stres yaptım yıyorum sonuç haftada 1 kg ılkdefa bu hafta almışım
herkese hayırlı cumalar güzel hamişler:)
bugun doktoruma gıdıcem nts var ultrasona gırmeyıde ıstıcem doktorumdan merakla bekliyorum oğlum nasıl
umarım kg almıştır haftasını yakalamıştır kabus gıbı rüyalar gordum bu gece hepaklımda ya
Kızlar ya siz maşallah ne güzel çok dozunda kilo almışsınız benim maşallahım var 18 kilo aldım nasıl oldu hiç anlamadım:)
güzelim daha dün başladılar zaten satmaya 1hafta sürer heralde ama kalmayabilir biran önce bak istersen...
ne kullanıyorsunuz canım.yazının başını kaçırdım da anlayamadım
kilo demeyin kızlar
acaba doğumda kaç kilo gider? 10 kilo gitse keşke ne güzel olur:)
bende bu hafta hiç kılo almadım cnm bebk de daha az almış
ticker amca demıstı zaten kılo kaybı bıle olabılıomus bu son haftalarad dıe..sen aldıysan senın aldığının bı kısmını
beebk de almıs oluo merak etme
kilo demeyin kızlar
Maşallah canım nazar değmesin sana dediğin gibi bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım ondan sonrada spor topiklerinde buluşuruz mayıs anneleri kilo veriyor diye :))28. haftamdan berı yuruyus yapamıyorum 32. haftamda zatı yasaklar geldı dışarı çıkmam bıle yasak
böyle hareketsız olmasam bu kadarda kg almazdımstresten yıyorum ıste ama yınede sağlıklı seyler tüketmeye dıkkat edıyorum
yemegım annem gonderıyo eskı düzene dönsem sebze ağırlıklı yerımde annem godnerınce artık ne gelırse yyıorum mecburen ..
18 kgda fazla degıl canım son ay cok kg alınıyo ya ben bu aydan korkuyorum ılkdefa haftada 1 kg aldım
bebısler sağlıklı olsunda azımlı olunca verılır kglar 4 gözle bekliyorum doğumdan sonra eskı guclu ben olmayı
spor yapmayı
Biz bugün 34+5 olduk ultrasona her gittiğimizde girdim ama ntsye bir defa girdim o da zaten ağrım olduğu için randevu harici gittiğimde. Son haftalarda nts ye sürekli bakılıyor mu acaba yani herhangi bir şikayetimiz olmasada bağlanıyor muyuz cihaza bilgisi olan var mı kızlar?
Lansinoh lanolin kullanacağım bnde artık inş :) yeni doğum yapmış bi kaç arkadaş ve kremi aldığım eczacı evocap e vit kapsüllerini önerdi doğumdan sonra kullanılıyormuş. İnş ihtiyacımız olmaz
kilo demeyin kızlar
5 ıle 7 kg arası gıdıyormus ama kımısı hıc kg vermeden evıne gelmıs doğum hıkayelerınde okudum sastım ..
bebıs alsında yeterkı :) ben şişeyım evet kımısı verebılıyormus ama ben o verebılceklerden degılım
artık son haftalarda bebekler daha az kg alıyormus sen almasanda yedıklerınde o beslenir annesı :)
Ben girdiğimde hemşire elime birde buton vermişti bebiş hareket ettikçe basmamı istedi kalp atışlarının da kontrol edildiğini söylemişti canım sancının yanı sıra.Ben dün kontrole gittim 15 gün sonra çağırdı Dr um herhangi bi sancı şikayetim yok ama bi dahaki gelişinde nst ye alacağız seni dedi. Nst de sadece sancı mı ölçülüyor başka neye bakılıyor?
Süper olurdu hem de canım:) bende çok merak ediyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım bir de nedense bana normal doğumda daha çok gidiyormuş gibi geliyor etrafımda gördükleri den belki de yanılıyorumdır.
uykusuz ve rahatsız bi geceden sonra ayılmaya çalışıyoz kızımlapekbicicinin haberinden sonra ben iyice tırstım
hiç bişeyim hazır değil ....3 hafta sonra doğum şekline karar verilecekdün gece 3 te popomda bi ıslaklıkla uyandım eyvahhh
suyum geldi dedimama yanlış alarmmış accucuk altımıza kaçırmışısız kızımla
normal doğumda gider bence 10 kilo..zaten bebek 3ün üstünde.suyu+sonu derken 10u bulur.ama sezeryanda bulmaz diye tahmin ediyorum..tecrübeliler bilir onu
Ben dün kontrole gittim 15 gün sonra çağırdı Dr um herhangi bi sancı şikayetim yok ama bi dahaki gelişinde nst ye alacağız seni dedi. Nst de sadece sancı mı ölçülüyor başka neye bakılıyor?
Pekbiciciden sonra bende tırstım canım çünkü bizim aynı gün çıkıyordu takvimde:)) Birde kızlar erkekler kadar çok beklemez diyorlar hep benim de sanırım 25inde belli olur artık :)uykusuz ve rahatsız bi geceden sonra ayılmaya çalışıyoz kızımlapekbicicinin haberinden sonra ben iyice tırstım
hiç bişeyim hazır değil ....3 hafta sonra doğum şekline karar verilecekdün gece 3 te popomda bi ıslaklıkla uyandım eyvahhh
suyum geldi dedimama yanlış alarmmış accucuk altımıza kaçırmışısız kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?