- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.241
evocap ı neden kullanıyoruz ki. kuzenim o kapsulleri kırıp yüzüne sürüyordu gece yatmadan.e vitamini cildi beslediğinden
Hayırlısı canım inşallah :) benimde henüz ters duruyor kafasına göre takılıyor gönlüm normalden yanaydı ama yine de hayırlısı olsun diyorum nasıl iyi olacaklarsa öyle gelsinler inşallah:)normal doğumda daha çok gidiyor bence de 20 gün doğum yapan arkadaşımı doğumdan 2 sonra görmüştüm abartmayayım ama göbek kalmamıştı kızda inşallah kısmet olur da normal yaparız tabi benim bebiş doğum yoluna girerse
cnm valla doğum plansız bır eylem hiç belli olmuo ne zaman başlayacağı
sen herseyını hazır et tez elden bak kızların içerde hiç durası yok
zaman aziçimden bi ses yetiştiremeyeceğim kızım zırt diye gelivercek diyor halılar yıkanıcak, perdeler yıkanıcak, cam ,pencere kapı, zırt vırt silinecek
bebeşin kıyafetleri yıkanacak
daha benim tüylerim ((kibarcasını söyledim ama görüntü hiç iç açıcı değil))duruyor
hala hastane çantası hazır değildondurucuya kek, kurabiye yapılıcak çoook işim var çokkk
slm ben ortalarda kalan annelerdenim bebişim mayıs sonu ya da haziran başı gibi gelecek inşallah bekliyoruz. o yüzden iki topiği de takip ediyorum. biliyorum çoook alakasız olacak ama sormadan edemezdim; dondurucuya kurabiye konurda keki nasıl koyuyorsunuz? yani normal yediğimiz gibi yapıp direk atıyo musunuz tadı değişmiyor mu, tekrar çıkardığınızda ısıtıyor musunuz yoksa kendi kendine çözülmesini mi bekliyosunuz. ben de denemek istiyorum... bide şu TÜY :) olayı var tabii, kendiniz mi yapacaksınız yoksa kuaför falan mı ben çok kararsız kaldım gerçi daha erken ama hiç belli olmaz, bu kadar
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahbörek, poğaça kesin yapıcamda ama keki hiç denemedim bi defalık yapıp denemek istiyorum açıkçası araştırmalarım devam ediyor tüy işinide ağda yapıcam.. bacaklarım için kuaföre giderim ama malum bölgeyi açmaya utanıyorum onu bi şekilde kandim halladicem inşallah
dün başladı zaten kampanya canım devam eder ama kalmışsa tabi baya uyguna geliyor bende kavasıyla maşrapasını aldım küvetim vardı ama küvetide giderliymiş güzel yani :)A101 de ki banyo için leğen maşrapa file kampanyası bitti mi acaba, yoksa 1 hafta satıstamı olacak
Amin canım inşallah :) Snowu bende çok merak ediyorum büyük ihtimal çıkmıştır bebişini seviyodur:)selam kızlar nasılsınız? herkese hayırlı cumalar :) mübarek cuma günü rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve yavrularımızı hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ( amin)
dün Pekbicici nin doğum haberini duyunca bende rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm hemde doğuma kendi doktorum yerine başka bir doktor girmişböyle erken doğumları duydukça hepimizi korkular sarmaya başladı galiba:)
allahtan ben bebeğin tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. Hastane çantasını hazırlamakla, evin temizliği kaldı. Ev temizliği için kadın çağırıcam, halılarıda yıkamaya vericem inşallah. Ah birde kuaföre uğrama durumu var ama ne zaman gitsem karar veremiyorum.
Yarın bizimde kontrolümüz var bir aksilik olmazsa, inşallah herşey yolundadır.
bu arada Snow acaba doğumdan çıktı mı? bu mübarek günde yavrusunu hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
dün başladı zaten kampanya canım devam eder ama kalmışsa tabi baya uyguna geliyor bende kavasıyla maşrapasını aldım küvetim vardı ama küvetide giderliymiş güzel yani :)
Burdaki A101lerde hala var bulunduğunuz yerde kalmışsa bakın derim bende dün aldım setin fıstık yeşilini çok güzel tavsiye ederim :))dün başladı zaten kampanya canım devam eder ama kalmışsa tabi baya uyguna geliyor bende kavasıyla maşrapasını aldım küvetim vardı ama küvetide giderliymiş güzel yani :)
teşekkür ederim olmazsa bende yaptığım kekten bi dilim atayım buzluğa denemiş olurum hem. gerçi o dönem annem yanımda olur ama bizimki köy kadını öyle kek pasta yapamaz ver eline oklova börek açsınbende gitmek istemiyorum malum yer için ama yetişmekte oldukça zorlanıyorum, kardeşim eldivenle yapmıştı bi de öyle denerim olmazsa
ben dün okulda düştüm..çok üzgünüm...kasılma çıktı. nts de.suyum falan gelmedi...ama 35+4 olınca 37 kadar bekletmeye çalışcaz dedi..serum taktı.iğne yaptı.kahvaltı yapıp 2. iğne için gitcem...bakalım..işallah çıkmaz belki kasılma
Hay ben kafamakizlar sakin ama sakin nette dogum videosuymus resimiymis bakmayin ben baktim ve su an tirstim :)) allah verir gucunu kuvvetini ama sanki o ani yasadim size tavsiye ole merak felan etmeyin gidelim hastaneye olsun bitsin biz gormeden :))
evet su fazla oldugu icin bebegin kafasi kanala inmemis,hala yuzuyor icerde benimki,1 hafta sonra hala inmediyse riske atmayalim dedi,kordonun bebekten once gelme ihtimali olabiliyormus su fazlaliginda o da tehlikeli imis,dr kendi kontrolunde olsun birsey olacaksa diye dusunuyor.aslinda erken degil 38 hafta bitmis 39 hafta icinde olacagiz.
merhaba kizlar dr dan geldik cati muayene mi olduk normal dogum oluak insallah ,suyum fazla oldugu icin dr 1 hafta bekleticek 38+1 den sonra dogum baslamadiysa suni sanciyla dogurtacakmis beni yani haftaya dogumum olablir benimde
teşekkür ederim olmazsa bende yaptığım kekten bi dilim atayım buzluğa denemiş olurum hem. gerçi o dönem annem yanımda olur ama bizimki köy kadını öyle kek pasta yapamaz ver eline oklova börek açsınbende gitmek istemiyorum malum yer için ama yetişmekte oldukça zorlanıyorum, kardeşim eldivenle yapmıştı bi de öyle denerim olmazsa
şimdi yemek topiklerine baktım biraz ..keki pişirip atıyolarmış buzluğa..
zamanı gelince çıkarıyolarmış ,,ısıtmaya gerek yokmuş kendi kendine çözünüp kalıyomuş...
tabi sıcak istersen çözündükten sonra biraz ısıtabilirsin fırındabeende o kadar erkek dra açtım da,, kuaföre gelince utanıyorum bi tuhafım bende
gulsevdam canım sağolasın yazdıkların içimi rahatlattı.Ama yine hastaneye gideceğim diye oğlumun yanında olamadım,eşim beni hastaneye bıraktı o sırada oğlum uyuyakalmıştı vedalaşamadık,onlar diğer hastaneye geçtiler ben benimkine geçtim.Oğlum uyanınca hep beni sormuş babasına saklanıyorum oyun yapıyorum zannetmiş baba hadi anneyi bulalım diyormuş eşimeKardeşi geleceği için çok heyecanlı karnımı öpüp duruyor bebek gerindiği zaman filan anne bebek artık çıkmak istiyor diyor,oyuncak aldım oğluma dedim ki bunlardan birini bebek aldı sana birini de ben aldım dedim,nasıll sevindi anlatamam İkinci çocuğa sahip olma duygusu da değişik oluyor Allah sizlere de yaşatsın inşallah Valla canım ben 38inci haftaya kadar durabileceğimizi zannetmiyorum tamam şu yazı acayip uzun oldu ama bunu yazarken bile 3 kere kasılma oldu karnımda,yatamıyorum da zaten.Kendi başıma olsam yatıyım hadi,bak ben birşeyi yapmazsam hiç kimse hiçbir şey yapmıyor,salon şu an o kadar dağınık ki ben toplamadım diye kimse ellememiş Sen de yatıyorsun sanırım bilmiyorum gelip gidip yardımcı olan birisi var mı sana ama böyle durumlarda arkadaşlar çok önemli,ben bu konuda pek şanslı değilim maalesef umarım sen şanslısındır Hep güzel günleri,ailenizi düşünerek günlerini tamamlamaya bak canım,zaten az kalmış annesi şunun şurasında ne kadar var Bu sıkıntı durumlarına en güzel yapılacak şey bence yeni hamurişi tarifleri öğrenmek(o bazen yorucu olabiliyor onu geçersek)daha sonrası da örgü örmek kızlar Gerçekten deneyin bilmiyorsanız öğrenin biliyorsanız yapmaya devam edin bebişleriniz için birşeyler örün hem sizi oyalar hem de bebeğiniz için mesela minicik bir hırka filan yapmaya başladığınızda onu sevmeye başlıyorsunuz bebiş yerine güzel oluyor
smone kasılmaların şiddetli değilmiş ama o adet sancısı gibi varsa o kötü ediyor insanı ya.Kasılmalarını hissediyor muydun peki?Ama doktorun iyi biriymiş baak bazıları 50lerin falan üstüne çıkmayınca umursamıyor,hastaneye gittik beni yatırdılar sedyeye dedim ya o canımı acıtan bi tane hemşire vardı,baktı sancılar 35 falan gösteriyordu,yok senin sancın falan dedi ukala ukala tepemde,ben de dedim ama ağrım var sonuçta dedim çıktı gitti,25 dk nstde kalınca sancılarım hemen göründü 78e vuruyor hastaneye yatmalısın falan dediler bu sefer.E hani sancım falan yoktu?Bak orda kalsaydım serum bağlıcaklardı hiç sormadılar hiç bahsetmediler başağrısından filan ben Allah bilir mahvolacaktım,birşeyin yan etkisi baş ağrısıysa sor bir bakalım değil mi baş ağrısıyla ilgili bir problemi var mı,hadi hamile olmasam neyse diyeyim hani hem serumu alırım başım da ağrıdı mı ona göre en ağırından iğne vs de yapsınlar ama şu an için mümkün değil ki,sonuçta ben strese girersem ben üzülürsem ben acıçekersem bebeğim de etkileniyor.Neyse...Şimdi nasıl peki durumun arada geliyor mu karın ağrısı vs?
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, hastane odasinin suslenmesinden bahsedilmis daha once, herkes susleyecek mi acaba? Ve neler yapiliyor susleme icin? Birtek kapi susunden haberim var... Siz neler yapacaksiniz?
Gunaydin canım arkadaslarim, sabah sabah pekbicici nin dogum yaptigini okudum bi tuhaf oldum.rabbim hepimize saglikki hayirli dogumlar nasip etsin..duygusallastim yabende gittikce yaslastigini hissediyorum hatta annemler ablamlar beni hep yalniz bırakıyor gibi düşünüyorum icten ice kiriliyorum onlara. .bebegimi beklemek yerine eve hali perde dolap bakip duruyorum malum yeni tasindik evin cok eksigi var..hicbir ise yetisemiyorum.umarim bebegim beni sasirtmaz hayirli ve dogru zamanda gelir..optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?