2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evocap ı neden kullanıyoruz ki. kuzenim o kapsulleri kırıp yüzüne sürüyordu gece yatmadan.e vitamini cildi beslediğinden

Göğüs çatladığında kullanılıyormuş. Lanolin yavaş iyileştiriyormuş ama kapsüller aynı gün acıyı alıyormuş. Ve doğal birşey olduğu için tekrar göğsün yıkanmasına temizlenmesine gerek olmuyormuş. Çatlak göğüsle emzirmek çok zor bide lohusalık falan Allah yardımcımız olsun :)

Hayırlısı canım inşallah :) benimde henüz ters duruyor kafasına göre takılıyor gönlüm normalden yanaydı ama yine de hayırlısı olsun diyorum nasıl iyi olacaklarsa öyle gelsinler inşallah:)

cnm valla doğum plansız bır eylem hiç belli olmuo ne zaman başlayacağı
sen herseyını hazır et tez elden bak kızların içerde hiç durası yok

zaman az içimden bi ses yetiştiremeyeceğim kızım zırt diye gelivercek diyor halılar yıkanıcak, perdeler yıkanıcak, cam ,pencere kapı, zırt vırt silinecek
bebeşin kıyafetleri yıkanacak
daha benim tüylerim ((kibarcasını söyledim ama görüntü hiç iç açıcı değil ))duruyor

hala hastane çantası hazır değil dondurucuya kek, kurabiye yapılıcak çoook işim var çokkk

slm ben ortalarda kalan annelerdenim bebişim mayıs sonu ya da haziran başı gibi gelecek inşallah bekliyoruz. o yüzden iki topiği de takip ediyorum. biliyorum çoook alakasız olacak ama sormadan edemezdim; dondurucuya kurabiye konurda keki nasıl koyuyorsunuz? yani normal yediğimiz gibi yapıp direk atıyo musunuz tadı değişmiyor mu, tekrar çıkardığınızda ısıtıyor musunuz yoksa kendi kendine çözülmesini mi bekliyosunuz. ben de denemek istiyorum... bide şu TÜY :) olayı var tabii, kendiniz mi yapacaksınız yoksa kuaför falan mı ben çok kararsız kaldım gerçi daha erken ama hiç belli olmaz, bu kadar

rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah börek, poğaça kesin yapıcamda ama keki hiç denemedim bi defalık yapıp denemek istiyorum açıkçası araştırmalarım devam ediyortüy işinide ağda yapıcam.. bacaklarım için kuaföre giderim ama malum bölgeyi açmaya utanıyorum onu bi şekilde kandim halladicem inşallah

KIZLAR dün kontrolümüz vardı. bebeğin ince bağırsağının hemen başlangıcında doktor minik bi sıvı kütlesi gördü. bu bir bağırsak düğümlenmesi olabilir ama oldukça küçük ve bağırsak düğümlenmesi olan bebeklerin amniyon sıvısı oldukça fazla olur. sizinkisi normal ve bu su içilmiş. bağırsağı düğümlenmiş olsaydı suyu içemezdi dedi.
peki Allah korusun öyle bir durum varsa ne olur dedik. emdiği sütü sürekli kusar ve küçük bir operasyon geçirmesi gerekebilir dedi. inş. o minicik bedeni sadece başarılı bir sünnet için operasyon geçirir. başka da hiçbir sıkıntısı olmaz. bu konuda bilginiz var mı? o minik su kütlesi neyin nesidir başına gelen var mı?

Arkadaşlar günaydınlar

kilo muhabbeti almış başını gitmiş benim kilo da oldu 9 zaten tombulum bu kglar gitmezse iyice toparlak kalıvericem

son 1 aya kadar 4 kg almıştım seviniyordum doğum yapınca hamile kaldığımdan bile zayıf olcam diye

Ama son ayda geldi kglar inşallah başka almam ve dediğiniz gibi doğumla 10kg veririz

Gece hiçç uyuyamadım gene sağa dön sola dön yastıkları o tarafa çevir bu tarafa çevir zaten yatakta 8 yastıkla yatıyoruz sonra birkaç yastık ve bir örtü alarak gece bütün odaları ziyarette bulundum. Sonra geri başladığım yere geri döndüm.

Tiramisu bende bu aralar CSI:Las Vegas'a taktım kafayı 2-3 bölüm arka arkaya izliyorum. Gece de rüyamda cinayet filan çözcem yakında.. Belki benim oğlanda CSI filan olur bu kadar izlememin üzerine kim bilir neyse anne karnında ing. öğreniyorlar fena mı

Bizde ev kuşuyuz kocamla geçen uzun zaman sonra bir sinemaya gittik film kötüydü... 40 da yılda bir sinemaya gidiyorum oda berbat çıktı şansa bak

teşekkür ederim olmazsa bende yaptığım kekten bi dilim atayım buzluğa denemiş olurum hem. gerçi o dönem annem yanımda olur ama bizimki köy kadını öyle kek pasta yapamaz ver eline oklova börek açsın bende gitmek istemiyorum malum yer için ama yetişmekte oldukça zorlanıyorum, kardeşim eldivenle yapmıştı bi de öyle denerim olmazsa

selam kızlar nasılsınız? herkese hayırlı cumalar :) mübarek cuma günü rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve yavrularımızı hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ( amin)

dün Pekbicici nin doğum haberini duyunca bende rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm hemde doğuma kendi doktorum yerine başka bir doktor girmiş böyle erken doğumları duydukça hepimizi korkular sarmaya başladı galiba:)

allahtan ben bebeğin tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. Hastane çantasını hazırlamakla, evin temizliği kaldı. Ev temizliği için kadın çağırıcam, halılarıda yıkamaya vericem inşallah. Ah birde kuaföre uğrama durumu var ama ne zaman gitsem karar veremiyorum.

Yarın bizimde kontrolümüz var bir aksilik olmazsa, inşallah herşey yolundadır.

bu arada Snow acaba doğumdan çıktı mı? bu mübarek günde yavrusunu hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Kızlar, bebişlerinize bebefon aldınız mı? Ben ilk cocuğumdan hatırlıyorum onsuz biryere gidemiyordum, birde ben yanımdan hemen ayırdığım için çok gerekmişti, hemen ayırmasanız bile o odasında uyurken siz rahat rahat tv izliyorsunuz. Eksikler varsa diye bir hatırlatma

A101 de ki banyo için leğen maşrapa file kampanyası bitti mi acaba, yoksa 1 hafta satıstamı olacak
dün başladı zaten kampanya canım devam eder ama kalmışsa tabi baya uyguna geliyor bende kavasıyla maşrapasını aldım küvetim vardı ama küvetide giderliymiş güzel yani :)

Amin canım inşallah :) Snowu bende çok merak ediyorum büyük ihtimal çıkmıştır bebişini seviyodur:)

dün başladı zaten kampanya canım devam eder ama kalmışsa tabi baya uyguna geliyor bende kavasıyla maşrapasını aldım küvetim vardı ama küvetide giderliymiş güzel yani :)

Teşekkürler canım, ben istanbulda oturduğum yerde A101 görmedim hiç, anneme söyledim izmirde evine yakın iki tane A101 var bakacak, kısmet artık bulursa alır. Teşekkürler

Burdaki A101lerde hala var bulunduğunuz yerde kalmışsa bakın derim bende dün aldım setin fıstık yeşilini çok güzel tavsiye ederim :))

Son düzenleme:

şimdi yemek topiklerine baktım biraz ..keki pişirip atıyolarmış buzluğa..

zamanı gelince çıkarıyolarmış ,,ısıtmaya gerek yokmuş kendi kendine çözünüp kalıyomuş...

tabi sıcak istersen çözündükten sonra biraz ısıtabilirsin fırında beende o kadar erkek dra açtım da,, kuaföre gelince utanıyorum bi tuhafım bende

canım çok geçmiş olsun.. Allah yardım eder inş. bişeycik olmaz...

bize üniversitede hocanın biri zorla izletmişti.. durup dururken sezeryan istemeyin falan diye.. hem de erkek arkadaşlarla izlemiştik...

yaa benm bebek de ters ama yerleşmedi sanırım benim de suyum fazla çünkü hala çok hareketli... mahvediyor beni... bu aralar suyum fazla mı acaba diye düşünüyordum ben de.. yarın doktor kontrolümüz var sorcam mutlaka...

Hanımlar lanolin göğüs kremi kullanan yada kullanmayı düşünen varmı acaba ?[/QUOTE]

ben kullanmaya başladım canım.. göğsümde siyah pullar vardı onlar gitti sürünce.. kurumuştu sanırım.. yalnız kremi çok zor çıkarıyorum içinden..

merhaba kizlar dr dan geldik cati muayene mi olduk normal dogum oluak insallah ,suyum fazla oldugu icin dr 1 hafta bekleticek 38+1 den sonra dogum baslamadiysa suni sanciyla dogurtacakmis beni yani haftaya dogumum olablir benimde

off korktum ya... sat ımız aynı benimde yerleşmedi napcam ya..

ben atıyorum canım.. her hangi bişi olmuyor yani biraz tadı değişik oluyor ama okadar olur artık..

ben kuaförde halleettim kızlar ağda işimi. bebişim maşallah hiç durmadı ama.. çok acıdı ama çok rahat oluyor valla napayım dayandım..

doğumdan sonra kglar verılıyorda lohusalık bıtımı yemeğe vurursak kendımızı alırız
yengem lohusa donemı bıtınce fazalsyla kgları verdı ama sonra bı tatlı krızıne gırdı suan cok kg aldı

neyse kızlar ben kaçar doktora gıdıyorum ınsallah nts sancı çıkmaz güzel haberlerle gelırım hepınız opuldunuz
oğlum tarafından :) ozellıkle kız anaları

Canım valla bencede şanslıymışım dr tedbir amaçlı dedi ama ilaç gerçekten çok ağır bir ilaç dakikada 8 damla verildi sonra ben fenalaştım baş ağrısı çarpıntı ellerim titredi dr geldi başka bir ilaç daha enjekte etti seruma birde 5 damlaya düşürdü biraz rahatladım ama sabah hemen çıkmak istedim hastaneden 4 gündür kayınvaldemdeydim ama bugün evdeyim inmiycem artık daha rahatım hatta dün çarşıya çıktım biraz yürüdüm ama Allahıma şükür sancım falan yok kasılmada hissetmiyorum.

Arkadaslar bisey sormak istiyorum, hastane odasinin suslenmesinden bahsedilmis daha once, herkes susleyecek mi acaba? Ve neler yapiliyor susleme icin? Birtek kapi susunden haberim var... Siz neler yapacaksiniz?

Canım bizde eşimle dün bebek şekerlerini sipariş verdik birde kapı süsü aldık 50 tl şekerler için süslü bir sepet alıcak birde şerbet dağıtacağım tepsiyi süsliycem başka bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.

Ay canım bizde ev aldım 2 ay oldu ama Allah tan temelden beğendik biz taşınana kadar oğlum 6 aylık olacak sen çok dayanıklıymışsın biz şimdi almış olsak heralde anca doğumdan birkaç ay sonra anca taşınabilirdik.

artık aramızda doğum yapmaya başlayanlarda var ne ilginç.. sanki hiç zaman geçmeyecek ve doğum vakti gelmeyecek gibiydi.. heyecandan öleceğim :) ama daha doğum çantamı bile hazırlamadım ben sanki hala zaman varmış gibi :)

Merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldik yeni doktorumu çok sevdim çok ilgilendi doğum hakkında konuştuk o da benim gibi normal doğum olsun istiyor gerekirse epidural istiycem. Bu arada kızım çok hızlı kilo almaya başladı maşallah 2600 gr 47 cm boyu herşeyimiz normal bu sefer yzünü tam göstermedi doktor baya uğraştı yüzünü dönsün diye sonunda kızdı heralde ekrana bir yumruk attı kızım. Snowdan bir haber yok heralde inşallah sağsalim kucağına almıştır bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…