2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gnydınlar,

çok entresan bende aynıyım haftalar sonra ilk defa gece ne çıkardım nede tuvalete gittim neredeyse deliksiz uyudum
2 kere kalktım alışmıştım gece 2 de kalkıp 6-7 da yatmaya... 8de tekrar kalkmaya
maşallahhh ikimizede

Günaydın kızlar. .gece karabasan uyutmadi beni kac kez geldi . harektsiz nefessiz kaldım. .ışığı tvyi actim uyumadan bekledim mecbur..bi de hergun ayakra kalmaktan oyle sistimki gece. .gun geçtikçe daha sisiyorum..bugunlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum garip bir agirlik ve bunalim var üstümde. .acaba dogum mu yaklasti ki..karnimda kasilip duruyo..allah yardımcımız olsun kizlar..

Sabahın beşinde kalkıp bebek battaniyesi ören canlıya ne denir? :) HORMONLARI ZIPLAMIŞ HAMİLE KADIN :) ilk battaniye bitti bu ikincisi :)
Maşallah canım ya:)) Ben uykudan gözümü açamıyorum sadece 2 defa tuvalete kalkıyorum gözlerim kapalı ben bebeklende sürekli uyurmuşım annem zorla uyandırmaya çalışırdım emzirmek için diyor:)) Benim bücut hiç alışmıyor bu gece nöbetlerind ne olacak bakalım:))

Günaydın canım çok geçmiş olsun Ayetel kürsi Nas ve Felak oku yatmadan veya gördüğünde kalkınca Allah korusun seni ve bebeğini

Herkese iyi haftasonları kızlar elim ayağım davul gibi şişmiş yine panda gibiyim:) Bugün biraz iş güç yapcam bakalım inşallah:)

selam kızlar hafta sonu geldi yine zaman yaklaştıkça tasa sarıyo hepimizi iş güç çanta dogum falan.ben mutfagımı temizledim doguma yakın tekrar üstten bi temizlerim.salonumun perdesini dantelini hallettim dip köşe banyom kaldı sadece yavaş yavaş yapmak zorundayım paçamda bi tane daha sıpa var mecbur...

canım gunlerdır mesajlarını takıp edıyorum hep bunalım hep uzuntu
yasadıkların senı fecı strese sokuyor ama bebegını düşünmen lazım o karabasanda stres sonucu
bende bu hafta esım gececı 2 hafta once gececiyken 2 kez acıllık oldum bır gece fenalık gecırdım
sımd korkuyorum yıne bısey olcakmı dıye sonra dağıtıyorum bu fıkrı relax olmalıyız zor ama oyle
hersey ıstedıgın gıbı bı yoluna gırse sende huzura kavusucaksın canım

Günaydın arkadaşlar. Ev topluyorum diye uğrayamıyorum buralara. Yarın öğleden sonra Allahın izniyle taşınıyorum. Bi süre daha gelemem topice. Gerçi doğum da yaklaştı, Allah hakkımızda hayırlısını versin. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah bebeklerine ve onlara hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Herkesi öpüyorum.

Annesi yaninda olabilenler,ne kadar sansli.Gurbette olmak suan hic olmadigi kadar koyuyor.Ailemle hayatimin en guzel donemlerini paylasma sansim yok.Ustelik doguma gelebilmeleri de hala kesinlesemedi...Bilmiyorum napicam.Strese girmemek icin dusunmemeye calisiyorum :2:

Herkese iyi hafta sonlari

bugun canim sikkin kizim sabahtan beri bi tik yapmadi yaa oysa benim onun minik kiyafetlerini yikiyorum onun sevindirik olmasi lazim degil mi ama

Herkese iyi hafta sonlari

bugun canim sikkin kizim sabahtan beri bi tik yapmadi yaa oysa benim onun minik kiyafetlerini yikiyorum onun sevindirik olmasi lazim degil mi ama

Yapar canım endişe etme ama takipide bırakma, geçen gün benimde öyle olmuştu sabahtan hareket eden bebek akşama doğru hafifffffff dalgalandı. Arada uyuyorlar canım bazen uzun sürüyor galiba uykuları , birde dikkat ettim 1 gün önce çokkkk yorulduysan ertesi gün çok hareket etmiyor benimki. Endişe etme herşey yolundadır.

Maaşallah bu ne hamaratlık hırka falan ben de ördüm ama battaniyeye başlamadım açıkcası,battaniyeyi nasıl ördün tunus örgüsüyle falan mı yoksa düz örgüyle mi canım?

Tunus işi canım, zaten zor ilerliyor git gel bir sıra ama ilkini sırf krem rengi yaptım hazır gibi oldu, bunuda açık mavi yapıyorum. Battaniyede seviyorum Tunus işini

teyzoşlarımııızzz..... doktora gidiyoruz biz bugün, saat 15:00 da randevumuz var... doktor amcamız neler diycek bakalım... :) öptük kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…