- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.321
Günaydııınn kızlarrHayret verici bi biçimde bu gece uyanmadım,tabii tuvalet molalarını saymazsak Kİ aslında oldukça sıklardı.4 yada 5 kere kalktım sanırım Ya hayır bir de kalkarken falan karnım çok acıyor,çok nazlıyım çok Sabahtan kasılmalarım başladı,bugün biraz gezmeyi planlıyorum bakalım yapabilecek miyim
:
Maşallah canım ya:)) Ben uykudan gözümü açamıyorum sadece 2 defa tuvalete kalkıyorum gözlerim kapalı ben bebeklende sürekli uyurmuşım annem zorla uyandırmaya çalışırdım emzirmek için diyor:)) Benim bücut hiç alışmıyor bu gece nöbetlerind ne olacak bakalım:))Sabahın beşinde kalkıp bebek battaniyesi ören canlıya ne denir? :) HORMONLARI ZIPLAMIŞ HAMİLE KADIN :) ilk battaniye bitti bu ikincisi :)
Günaydın kızlar. .gece karabasan uyutmadi benikac kez geldi . harektsiz nefessiz kaldım. .ışığı tvyi actim uyumadan bekledim mecbur..bi de hergun ayakra kalmaktan oyle sistimki gece. .gun geçtikçe daha sisiyorum..bugunlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum garip bir agirlik ve bunalim var üstümde. .acaba dogum mu yaklasti ki..karnimda kasilip duruyo..allah yardımcımız olsun kizlar..
Günaydın kızlar. .gece karabasan uyutmadi benikac kez geldi . harektsiz nefessiz kaldım. .ışığı tvyi actim uyumadan bekledim mecbur..bi de hergun ayakra kalmaktan oyle sistimki gece. .gun geçtikçe daha sisiyorum..bugunlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum garip bir agirlik ve bunalim var üstümde. .acaba dogum mu yaklasti ki..karnimda kasilip duruyo..allah yardımcımız olsun kizlar..
Herkese iyi hafta sonlari
bugun canim sikkin kizim sabahtan beri bi tik yapmadi yaa oysa benim onun minik kiyafetlerini yikiyorum onun sevindirik olmasi lazim degil mi ama
teyzoşlarımııızzz..... doktora gidiyoruz biz bugün, saat 15:00 da randevumuz var... doktor amcamız neler diycek bakalım... :) öptük kocaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?