2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kıslar napıyosunuz ya evde oturmaktan sıkıldım kızçem dogsada gesmelere gıtsek ya bu arada bısey sorcam ben capa medilefe hastanesıne gıdıyorumda sezeryan 700 tl dedıler istege baglı sezeryanda fıyat farkı oluyormu? onu sormadım:44: sızın hastanelerinizde soran oldumu hiç :44:

Kızlarr bir merhaba diyim dedim birşeyler de yazacaktım ama aklım uçtu gitti yine Astiridden yine haber yok doğuma mı gitti acaba? meli kendini üzme lütfen bebeğini düşün eşya dediğin nedir di mi tatlım , sizler iyi olun

canım bende oraya gıdıyorum fahrıye hnm istege baglı daha pahalıymış ordakı bır bayan söyle 1,0000 tl dedı tabı yınede sor senn

Benim hastanemde sezeryan 600 normal 400 tl canım başkent üniversitesi hastanesi.

AMİN canım sağolasın..bende kullanıyodum bıraktırmıştı magnezyumu ultrasonda acıyınca kullan dedi..bende içicem..bide devid 3 verdi d vitamini sende kullanıyomusun canm..zor yürüyorum artık ya çok baskı yapıo dra dedim normal dedi..

Canim benim allah senden razı olsun dusunmen yeter.esin gece de calisiyor mu?? .şu kalan kisa zamanda keske isleri senin durumuna uyumlu olsa..abla konusunda seni anliyorum benimde iki ablam var otobus mesafesinde. .ikisinde ikiser çocuğu var sanirim onlarla ugrasmaktan bana vakit ayiramiyorlar..ilk cocugum bende biraz heyecanlari olsun beni yalniz birakmasinlar isterdim ama onlar sadece temizlikte gelip yardim ettiler onun disinda gelmiyorlat hic..annem surekli temizlik icin gelmek istiyor evin halini cok kafasina takiyor ama onunda ayak bileginde ciddi agrisi var o yuzden bize gelip is yapinca ben yatip işleri ona birakamiyorum üzülüyorum. .bugun yine disardan yeni geldim 5, 5 saattir disardaydik esimle..o da artik sec bir hali perde iyi kotu ilerde icine sineni alirsin dedi..oyle yapicam mecbur cunku sirada daha cok eksik var.aldigim kumasi koltuga diktirmeye dosemeci bulamadim yakinda gezmeye de yoruldum iki tane tek kisilik lastikli carsaf aldim oturma minderlerine gecirip idareten örtü olarak kullanicam ..bir de yarin kayinvalidelerle piknige gidicez ..neyse esimin hatiri icin gidicem..
Birde imla kurallari cok iyi degil cunku tasindigimizdan beri tel.den giriyorum foruma

Kizlar bu arada benim yalanci kasilmalar sabah 3 disarda gezerken 3 aksam 3-4 gun icinde toplan 10u buluyor sizce bir nst ye girsem mi??

Arkadaslar herkese ıyı akşamlar temızlık yapanlar olmuş kızlar dıkkat edın ılk aylar nasıl tehlıkelıyse son aylar da öle kendınızı ve bebegınızı tehlıkeye atmayın derım abla tavsıyesı banyo yıka falan ayağınız kayar Allah korusun yardımcı alabılıyorsanız ona yaptırın mümkün degılsede bosverın sonra uzulmektense bebekler gelınce yaparsınız taşınan arkadaslar zor bılıyorum ama akısına bırakın bebıs gelınce beraber alırsınız kalanları bu günler hem çok zor hemde çok guzel daha sonraları bu gunlerı ınsan özlüyo neyse çok uzattım kendınızı veeee bebıslere ıyı bakın

oldu mu bilmiyorum ama forumda son bir gobek resmi paylasmak istedim :) hatta sismis ellerimi bile cekecektim de vazgectim :) tombik tombik oldular nerde o kalem gibi parmaklar .

magnezyum ve demır hapı başka ılaca artık ızın yok dedı doktorum bu ara enfeksıyon ve erken doğum engelleme ıcın cok ılac ıgne ve serum kullandım..
bır hafta gece bır hafta gunduzcu esım ve ona karsıda mahcubum nıye kımse destek degıl dıye kızıyor haklı olarak dıger 2 ablam bırı cok yoğun gelemez ama dıgerı gelebılır buyuk kızları var onlarda gelebılır ama aradığı yokkı .. bekar ablam da var ıkı sokak otesı ya gel kal ama nerde annem zavallım babamam bakmasa gelır bırak bazı seyler eksık olsun senın huzurundan ote degıl canım 5bucuk saat az degıl sen hamılesın son donemde bol bol bl dınlenmelıyızkı doğum ve sonrasına adapte olalım yarın keyf yap bır gun dahı ola herseyı unut canım güzel bır pıknık olur inşallah :)

Kizlar bu arada benim yalanci kasilmalar sabah 3 disarda gezerken 3 aksam 3-4 gun icinde toplan 10u buluyor sizce bir nst ye girsem mi??

ya bır yandan cok telaş edıyoruz dıyorlar bır yandan aman dıkkat edın gelın dıyorlar en ıyı kendını kendın bılırsın canım ama nts cok zor bısey degıl bence gıt ıcını rahatlat bıde buna takılma ben acılde yatarken bır hamıle 26 haftalıktı dıs tedavısı ıcın doktoruna gıdıyor oda once kadındogumdan rapor aldıyo gıdıyo 4 cm açılma olmuş kadın o günden berı hastanede yatıyo yan donmesı bıle yasak yanı bız bılmeden sancı gelır gıder açılma olur anlamıyabılırız

Son düzenleme:
ya kızlar bişi dicem az önce bi yerde okudum ebeler bebeğin yola girip girmediğini makat gelişlimi olduğunu anlamak için şöle bişey yapıyorlarmış gebe kadın basını öne egerek karnına bakıyormuş eğer göbek deliğini görüyorsa bebek yola girmiş demek oluyormuş :44: ben denedim göbek deliğimi eğilsemde göremiyorum varmı gören doğrumu acaba çok merakettim :44:

Merhaba nisan ve mayıs anneleri :)))
Bugun kontrole gittim dr bebişimin herşeyi normal dedi ama göbeği küçükmüş böyle bişey duydunuz mu?
Bnde fit olcak dedim :)) bir de 2.500 kilosu dr küçük olacak dedi zaten sizinki gibi ters duruyo offf öyle işte herşeyin hayırlısı olsun artık napalım..

Şimdi baktım canım göremedim göbek deliğimi benim zaten başından beri makat gelişli:) Doğruluk payı yüksek olabilir bebek aşağı imince göbek deliği görünenilir bencede.

Kızlar selamlar Ayaklarımı tuzlu suya koyuyorum şu an hem alevini alıyor hem de şişini alırmış acayip şişti ellerim ve ayaklarım a bu arada bizim kızlar nerde?kucukmeleklerim,Astirid,anne34,blech.... nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyor

hımmm...
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor hemen arada birileri doğum yapıveriyor. snowcum tebrik ederim. 10 nisan da doğum yapacaktın diye hatırlıyodum 12 nisana alınmış (10 nisan evlilik yıldönümümdü de :))
ben de yazamıyorum pek te takip edemedim ne zamandır :26:
biraz gerilmeye başladım artık son zamanlar olunca birde herkes şunu da yap bunu da yap diye akıl veriyor çok güzel ama daha ben de geliyim şu işine yardım ediyim diyen olmadı
çok kafama takıyodum takmıycam diyorum ama biliyorum doğumdan sonra yine takıcam. keşke biraz daha rahat bırakabilsem kendimi.
çarşamba günü çok korkuttu oğluşum zaten beni tansiyonum yükselip ellerim şişince apar topar hastaneye çağırdı dr bizi çok şükür bişey çıkmadı.
düşünüyorum da acaba ben mi çok abartıyorum... daha hazırlığımın bitmesine çok var ıncık cıncık çok şey var ve doğumuma da az kaldı. neyse Allah yardım eder inşallah... :44:

tiramisucum ( hala nickine bayılıyorum )
ayaklarını biraz da yükselt istersen. bana da onu söylemişlerdi...

Ben baş aşağı karnıma baktığımda eğilmememe gerek kalmıyor görüyorum cnm benim göbek çok şişmedi ondanmı dersin bu arada bebeğim makat duruşta

Son düzenleme:
Anladim canım ya insan gurbette degil birsey degil iki sokak oteden gelip bir ihtiyacina bakmazmi evde erkek de yok gece sende kalsa ne iyi olur halbuki.. benim esimde isten 9 da 10 da geliyor..tek basina zor ama eminim geceleri yalniz olmak daha zordur..dun gece yalniz olsaydim düşünemiyorum bile karabasan cok kötüydü. .gece keske yalniz kalmasan hamile halinle canim ben tasindigimdan beri hic evde duramadim hergun 6-9 saat disarda kaplumbaga hiziyla gezdim baktım arastirdim..annem bacakların hep varis dolacak diye kiziyor hep umarim olmaz..
Doktor bana gunde 3den fazla olursa kasilman gel dedi benim fazla ama uzun suredir boyle hala da dogurmadim o yuzden boşuna hastanede yatmak serum almak ve stres yasamak istemiyorum..bir taraftanda acaba yanlis mi yapıyorum diyorum..ama dedigin gibi canim yarin yada pazartesi hemen gidip ntsye giricEm.Bu arada atvde dizi basladi cok eglenceliymis..yagmurdan kacarken ismi

Şimdi baktım canım göremedim göbek deliğimi benim zaten başından beri makat gelişli:) Doğruluk payı yüksek olabilir bebek aşağı imince göbek deliği görünenilir bencede.

Ben baş aşağı karnıma baktığımda eğilmememe gerek kalmıyor görüyorum cnm benim göbek çok şişmedi ondanmı dersin bu arada bebeğim makat duruşta

benimde makat gelişliydi 4 gün önce doktor dönmüş dedi yola girmiş ama hissediyorum şuan kızımın kafası yukarda ayakları aşada bende son haftalarda karın aşaya düşermiş öle sölüyolar benimki hala havada gören zaten yerleşmemiş daha diyor çok karışık işler

nbrr teyzoşlarr
bugun gezdık tozduk babiş ve kıızımızla
ama cook sıcaktıı hatta arabada klıma actık bı ara
bebek mağaqzxalrınada baktık tabi allahımmm yazlık sezon gelmıss
tatlı tatlı elbiseler al hepsını götür dedi gönül
kızlar benım suyum mu sızıo aacab iç çamasırımda hep ıslaklık oluo cok değil ama sıık sık wcye gıdıorum
kurulasam dahı ıslaklıkmı kalıo acaba dıorum bıyandan..
son kontrolde suyu azalmıs dedı ya drumuzda...turnusol alıp deneyım bakalımm bi..
doğum yapanlardan habere varmıı sole bı baktımm ama göreemdım sanki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…