- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.361
kıslar napıyosunuz ya evde oturmaktan sıkıldım kızçem dogsada gesmelere gıtsekya bu arada bısey sorcam ben capa medilefe hastanesıne gıdıyorumda sezeryan 700 tl dedıler istege baglı sezeryanda fıyat farkı oluyormu? onu sormadım:44: sızın hastanelerinizde soran oldumu hiç :44:
Benim hastanemde sezeryan 600 normal 400 tl canım başkent üniversitesi hastanesi.kıslar napıyosunuz ya evde oturmaktan sıkıldım kızçem dogsada gesmelere gıtsekya bu arada bısey sorcam ben capa medilefe hastanesıne gıdıyorumda sezeryan 700 tl dedıler istege baglı sezeryanda fıyat farkı oluyormu? onu sormadım:44: sızın hastanelerinizde soran oldumu hiç :44:
AMİN canım sağolasın..bende kullanıyodum bıraktırmıştı magnezyumu ultrasonda acıyınca kullan dedi..bende içicem..bide devid 3 verdi d vitamini sende kullanıyomusun canm..zor yürüyorum artık ya çok baskı yapıo dra dedim normal dedi..magnezyum ıcıyorum her gun canım
hafıf arada bı oldu bugun gectı gıttı sureklı olsa doktorumu ararım kesınlıkle ..
bende sana yazıyordum maslalah canım hep böyle güzel haberlerle gel yavrun uslu uslu gununu beklesın inşallah :)
canım bırı sana yardım etse normal bır zamanda bıle bu dedıklerın 1 ayda olmaz ıcıne sınıcek begenıceksın ..
dışarı çıkma yasağım olmasa gel beraber bakalım dıcem
bugun yıne yalnızım esım ıse gıttı bu hafta böyle .. annemler 2 sokak otemde ablam gelebılır ama nerde..
hı c bu konulara gırmeyeyım kırgınlığım cok cunku bu haftayı atlatsam rahatlıcam hayırlısı
ama benı degıl senı dert eder oldumınan her ısım bıttı desen cok rahatlıcam cunku yasaıdklarını
bırazda olsa yasadım neler hıssettgını anlıyorum
olmadı salla gıtsın yaa nekadar olursa Rabbım cozumu olmayan sıkıntı dert vermesın yeterkı ..
bendede arada oluyor bugun bı kackez oldu sankı bebegım ıcerden canımı acıtıyor Allahtan gectı gıttı
magnezyum ve demır hapı başka ılaca artık ızın yok dedı doktorum bu ara enfeksıyon ve erken doğum engelleme ıcın cok ılac ıgne ve serum kullandım..AMİN canım sağolasın..bende kullanıyodum bıraktırmıştı magnezyumu ultrasonda acıyınca kullan dedi..bende içicem..bide devid 3 verdi d vitamini sende kullanıyomusun canm..zor yürüyorum artık ya çok baskı yapıo dra dedim normal dedi..
bır hafta gece bır hafta gunduzcu esım ve ona karsıda mahcubum nıye kımse destek degıl dıye kızıyor haklı olarakCanim benim allah senden razı olsun dusunmen yeter.esin gece de calisiyor mu?? .şu kalan kisa zamanda keske isleri senin durumuna uyumlu olsa..abla konusunda seni anliyorum benimde iki ablam var otobus mesafesinde. .ikisinde ikiser çocuğu var sanirim onlarla ugrasmaktan bana vakit ayiramiyorlar..ilk cocugum bende biraz heyecanlari olsun beni yalniz birakmasinlar isterdim ama onlar sadece temizlikte gelip yardim ettiler onun disinda gelmiyorlat hic..annem surekli temizlik icin gelmek istiyor evin halini cok kafasina takiyor ama onunda ayak bileginde ciddi agrisi var o yuzden bize gelip is yapinca ben yatip işleri ona birakamiyorum üzülüyorum. .bugun yine disardan yeni geldim 5, 5 saattir disardaydik esimle..o da artik sec bir hali perde iyi kotu ilerde icine sineni alirsin dedi..oyle yapicam mecbur cunku sirada daha cok eksik var.aldigim kumasi koltuga diktirmeye dosemeci bulamadim yakinda gezmeye de yoruldum iki tane tek kisilik lastikli carsaf aldim oturma minderlerine gecirip idareten örtü olarak kullanicam..bir de yarin kayinvalidelerle piknige gidicez ..neyse esimin hatiri icin gidicem..
Birde imla kurallari cok iyi degil cunku tasindigimizdan beri tel.den giriyorum foruma
Kizlar bu arada benim yalanci kasilmalar sabah 3 disarda gezerken 3 aksam 3-4 gun icinde toplan 10u buluyor sizce bir nst ye girsem mi??
ya kızlar bişi dicem az önce bi yerde okudum ebeler bebeğin yola girip girmediğini makat gelişlimi olduğunu anlamak için şöle bişey yapıyorlarmış gebe kadın basını öne egerek karnına bakıyormuş eğer göbek deliğini görüyorsa bebek yola girmiş demek oluyormuş :44: ben denedim göbek deliğimi eğilsemde göremiyorumvarmı gören doğrumu acaba çok merakettim :44:
Kızlar selamlarAyaklarımı tuzlu suya koyuyorum şu an hem alevini alıyor hem de şişini alırmış acayip şişti ellerim ve ayaklarım a bu arada bizim kızlar nerde?kucukmeleklerim,Astirid,anne34,blech.... nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyor
ya kızlar bişi dicem az önce bi yerde okudum ebeler bebeğin yola girip girmediğini makat gelişlimi olduğunu anlamak için şöle bişey yapıyorlarmış gebe kadın basını öne egerek karnına bakıyormuş eğer göbek deliğini görüyorsa bebek yola girmiş demek oluyormuş :44: ben denedim göbek deliğimi eğilsemde göremiyorumvarmı gören doğrumu acaba çok merakettim :44:
Anladim canım ya insan gurbette degil birsey degil iki sokak oteden gelip bir ihtiyacina bakmazmimagnezyum ve demır hapı başka ılaca artık ızın yok dedı doktorum bu ara enfeksıyon ve erken doğum engelleme ıcın cok ılac ıgne ve serum kullandım..
bır hafta gece bır hafta gunduzcu esım ve ona karsıda mahcubum nıye kımse destek degıl dıye kızıyor haklı olarakdıger 2 ablam bırı cok yoğun gelemez ama dıgerı gelebılır buyuk kızları var onlarda gelebılır ama aradığı yokkı .. bekar ablam da var ıkı sokak otesı ya gel kal ama nerde annem zavallım babamam bakmasa gelır bırak bazı seyler eksık olsun senın huzurundan ote degıl canım 5bucuk saat az degıl sen hamılesın son donemde bol bol bl dınlenmelıyızkı doğum ve sonrasına adapte olalım yarın keyf yap bır gun dahı ola herseyı unut canım güzel bır pıknık olur inşallah :)
ya bır yandan cok telaş edıyoruz dıyorlar bır yandan aman dıkkat edın gelın dıyorlar en ıyı kendını kendın bılırsın canım ama nts cok zor bısey degıl bence gıt ıcını rahatlat bıde buna takılma ben acılde yatarken bır hamıle 26 haftalıktı dıs tedavısı ıcın doktoruna gıdıyor oda once kadındogumdan rapor aldıyo gıdıyo 4 cm açılma olmuş kadın o günden berı hastanede yatıyo yan donmesı bıle yasak yanı bız bılmeden sancı gelır gıder açılma olur anlamıyabılırız
Şimdi baktım canım göremedim göbek deliğimi benim zaten başından beri makat gelişli:) Doğruluk payı yüksek olabilir bebek aşağı imince göbek deliği görünenilir bencede.
Ben baş aşağı karnıma baktığımda eğilmememe gerek kalmıyor görüyorum cnm benim göbek çok şişmedi ondanmı dersin bu arada bebeğim makat duruşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?