2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese güzel haftasonları dilerim.bizde pazartesi gidicez doktora kısmetse..o kadar merak edioyurm ki bebişleri nasıllar? bi an önce haber verseler de rahatlasak

slm anneler dün gece hiç uyuyamadım zombı gıbıyımmkasılmam cok oldu bıde rgl agrısı gıbı bır agrı sag tarafıma hiç yatamıyorum canım cok acıyo oturarak uyudumm :)) şu 38 gün gecsede rahatlasamm

herkese ıyı hafta sonlarıııı........

Sabahın beşinde kalkıp bebek battaniyesi ören canlıya ne denir? :) HORMONLARI ZIPLAMIŞ HAMİLE KADIN :) ilk battaniye bitti bu ikincisi :)

canım masallah ıyelım bende ormek ıstedım ama bı guzel ornek bulamadım resımlerını koyabılırmısın?

kızlar selamlar bayadır giremiyordum yavaş yavaş doğumlarımız başladı :) hepimize heyecan basıyor tabi:) normal doğum yapan yok sanırım henüz değil mi geçmişi çok okuyamadım...

benim de işyerimde önümüzdeki hafta son haftam bugün de evde temizlikçi abla var o iş yapıyor bende peşinde çok da acıktım kuzenim gelecek birazdan muhabbete çok yorulmıyım da muhabbet edelim yemek yiyelim diye takılcaz beraber:) evin böyle ayakta olması bile beni yoruyo hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alalım da enerjimizde gelsin inşallah

hepinize sağlıklar diliyoruz kızımla teyzeleri:)

Canim benim tasinmak bütün duzenimi bozdu. .yeni eve alismak yerlesmek esyalarin olmamasi uymamasi, yerlerde hali olmaması camda perde olmaması koltuga kumas diktirilmesi hepsi ayri yorgunluk ve stres..hali perde bakip duruyorum almisken icime sinsin istiyorum..dogumdan sonrs aceleyle baskalarinin zevkine gore alinsin istemiyorum..diger taraftanda hala bebegin kiyafetlerini utuleyemedim sekerleri alamadim kurabiye de yapmak istiyordum..yorgunluk stres kramplar beni iyice bunalim haline soktu..sadece hamilelikle bas ediyordum cok pozitiftim.. ama evin işlerinin bana kalması ve gezmeden dolasmadan halletme sansim olmayisi cok zor.
Senin isinde cok zor canim esin de yokmus yaninda cok korkmussundur gecmis olsun insallah bir daha hic yalniz kalmazsin esin hep yaninda olur inşallah. .

Ay banyoyu temizledim evi süpürdüm bulaşıklar toz alma derken şimdi karnımızı doyurduk sizide ziyaret ettik şimdi uyku vakti yatıp dinleneyim biraz

ewet canım çok zor oluyor gurbetlik heleki bebek dogunca daha bi istiyorsun ki hem yardımcı hemde bebgini büyütürken onlarında o güzelligi tatmalarını sevmelerini. benim hamilelik boyunca en çok ilk sancım geldigi an içime çok koymuştu yolda aglamıştım resmen kimsem yok hastaneye bile yanlız gidiyoruz diye annem olsa diye ( allahtan dogum o an başlamamıştı sancıydı sadece hemen o gece annemi çagırdım ertesi gün geldide rahatladım.inşallah senin ailende gelebilir.ama işte sonuçta gurbetlik 3 5 10 gün sonra yine aynı 19günlüktüm gittiginde kucagmda minicik bi bebek yanlız kalmıştım.... ayy bak tuhaf oldum yaa kızımı asla gurbete vermicem

Haklisin,sanirim dogum zamaninda burda goremezsem daha cok koyar...Maalesef benim durumumda bi telefonla gelemiyolar iste.

kızlar karnım acayip acıyo yaa göbek deliği çevresi ve genel olarak yani resmen acıo batıo gibi hani spor yaparsında acır ya öle, sizlerdede varmı böle bi durum?

selam kızlarr doktordan geldim oğluşumuz iyi herşey yolunda MAŞALLAH..dönmüş artık doğuma hazır 2275 gr olmuş MAŞALLAHnts de sancım cıkmadı kalp atışı normal çok şükür..demir hapına devam birde devid 3 verdi damla vitamin onu kullancakmışım artık 2 haftada 1 kntrole gidicez nts ye gircez..

canım bırı sana yardım etse normal bır zamanda bıle bu dedıklerın 1 ayda olmaz ıcıne sınıcek begenıceksın ..
dışarı çıkma yasağım olmasa gel beraber bakalım dıcem
bugun yıne yalnızım esım ıse gıttı bu hafta böyle .. annemler 2 sokak otemde ablam gelebılır ama nerde..
hı c bu konulara gırmeyeyım kırgınlığım cok cunku bu haftayı atlatsam rahatlıcam hayırlısı
ama benı degıl senı dert eder oldum ınan her ısım bıttı desen cok rahatlıcam cunku yasaıdklarını
bırazda olsa yasadım neler hıssettgını anlıyorum
olmadı salla gıtsın yaa nekadar olursa Rabbım cozumu olmayan sıkıntı dert vermesın yeterkı ..

kızlar karnım acayip acıyo yaa göbek deliği çevresi ve genel olarak yani resmen acıo batıo gibi hani spor yaparsında acır ya öle, sizlerdede varmı böle bi durum?

bendede arada oluyor bugun bı kackez oldu sankı bebegım ıcerden canımı acıtıyor Allahtan gectı gıttı

canım bugün ultrasondayken benimde acıdı dr o kramp dedi magnezyum yazıyım iç dedi bence dra bi sorun sizde..

magnezyum ıcıyorum her gun canım
hafıf arada bı oldu bugun gectı gıttı sureklı olsa doktorumu ararım kesınlıkle ..

bende sana yazıyordum maslalah canım hep böyle güzel haberlerle gel yavrun uslu uslu gununu beklesın inşallah :)

Son düzenleme:
kızlar çatı muaynesi olan var mı?
nasıl oluyor anlatabilir misiniz?

Ben sancım olduğu gün oldum valla kimseyi korkutmak istemiyorum ama bana zor geldi çatı dediğin şey ta rahmin iç kısmında bir yermiş ve parmağını oraya kadar sokuyor ebe ben burdan okuduklarım yok acımadı şöyle kolay böyle kolay diyince gayet rahat gittim ama beklediğim gibi değildi yani ben rahmin ağız kısmına bakıyorlar sanıyordum çok şaşırdım biraz canım acıdı hazırlıklı ol ama dayanılmıycak bişey değil tabiki

Slm kızlar bu ara o kadar yiogun geçiyor ki anlamıyorum hiç bişey gecmisi zor bitirdim bende dolabıma bugün tuzlu kurabiye yaptım koydum sırayla yapicam bişeyler gelen cok oluyor bu gün musafirim var yapicamizi söylemiyorum canınız çeker üzülürüm neyse ........ Bu arda düşen Hamis olmuş olmuş galiba Allah korumuş ikisinizde gecmis olsun canım ....... Tasinanimiz varmış Allah yardimcİn olsun cok zor 15 gün oldu tasinali daha tam yerlesemedik ........son 27 gunüm kalmış ama artık ben kaktım cok hareketliyim hiç durmuyorum yerimde ama hafif hafif sancı devam gece hiç uyumadım yarım saatlik uykum var . kızlar bişey soracaktım ağdam yapıldı cok şükür temizlendim kadın iyi yapmış mı diye kontrol ederken ya benim alt tarafım cok şişmiş açılmış resmen onu farkettim normal mı acaba sizdede mı öyle ama kızımdan tık yok doğsun artık yaaaaaa cok zorlanıyorum bide gelen eksik olmuyor .:

Bugün çok verimli geçti benim için kızlar:) Baktım kendimi iyi hissediyorum temizliğe verdim kendimi yatak odamın perdelerini tüllerimi yıkadım pencerelerini kapısını sildim dip köşe her yeri sildim süpürdüm miss gibi oldu çok rahatladım ama dinlene dinlene yaptım arada bebişi sevindirdim tatlılarla :) iş yaparken çok rahat durdu bugün maşallah normalde kasılıyor toplanıyor falan yapamıyordum haftalardır. Birde küçük odam var onu temizledim dip köşe kapı cam artık dinlenmeye çekildim aylardır böyle temizlik yapmamıştım iyi oldu belki bebiş de döner bu sayede:)) Artık salon mutfak da haftaya yardımcı abla gelince inşallah, yarın banyoları temizleyeyim diyorum ama bakalım bugün ki temizlik çok yormamışsa yaparım. Birde yarın bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım yavaş yavaş ütülerim en geç önümüzdeki haftasonuna çantam hazır olmalı hayat süprizlerle dolu Kek börek işine ancak bu işlerim biterse girebilcem doğum iznine çıktığımda çalışırken zor bu işler gerçekten ama şu üzerimdeki mislinliği attımya benim minnak izin verirse gerisi gelir artık benim gibi geç kalanlar silkinin bakalım bir yerden başlayınca gerisi geliyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…