- 9 Temmuz 2010
- 43
- 5
- 86
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.341
Sabahın beşinde kalkıp bebek battaniyesi ören canlıya ne denir? :) HORMONLARI ZIPLAMIŞ HAMİLE KADIN :) ilk battaniye bitti bu ikincisi :)
canım gunlerdır mesajlarını takıp edıyorum hep bunalım hep uzuntu
yasadıkların senı fecı strese sokuyor ama bebegını düşünmen lazım o karabasanda stres sonucu
bende bu hafta esım gececı 2 hafta once gececiyken 2 kez acıllık oldum bır gece fenalık gecırdım
sımd korkuyorum yıne bısey olcakmı dıye sonra dağıtıyorum bu fıkrı relax olmalıyız zor ama oyle
hersey ıstedıgın gıbı bı yoluna gırse sende huzura kavusucaksın canım
Annesi yaninda olabilenler,ne kadar sansli.Gurbette olmak suan hic olmadigi kadar koyuyor.Ailemle hayatimin en guzel donemlerini paylasma sansim yok.Ustelik doguma gelebilmeleri de hala kesinlesemedi...Bilmiyorum napicam.Strese girmemek icin dusunmemeye calisiyorum :2:
ewet canım çok zor oluyor gurbetlik heleki bebek dogunca daha bi istiyorsun ki hem yardımcı hemde bebgini büyütürken onlarında o güzelligi tatmalarını sevmelerini. benim hamilelik boyunca en çok ilk sancım geldigi an içime çok koymuştu yolda aglamıştım resmen kimsem yok hastaneye bile yanlız gidiyoruz diye annem olsa diye( allahtan dogum o an başlamamıştı sancıydı sadece hemen o gece annemi çagırdım ertesi gün geldide rahatladım.inşallah senin ailende gelebilir.ama işte sonuçta gurbetlik 3 5 10 gün sonra yine aynı 19günlüktüm gittiginde kucagmda minicik bi bebek yanlız kalmıştım.... ayy bak tuhaf oldum yaa kızımı asla gurbete vermicem
Canim benim tasinmak bütün duzenimi bozdu. .yeni eve alismak yerlesmek esyalarin olmamasi uymamasi, yerlerde hali olmaması camda perde olmaması koltuga kumas diktirilmesi hepsi ayri yorgunluk ve stres..hali perde bakip duruyorum almisken icime sinsin istiyorum..dogumdan sonrs aceleyle baskalarinin zevkine gore alinsin istemiyorum..diger taraftanda hala bebegin kiyafetlerini utuleyemedim sekerleri alamadim kurabiye de yapmak istiyordum..yorgunluk stres kramplar beni iyice bunalim haline soktu..sadece hamilelikle bas ediyordum cok pozitiftim.. ama evin işlerinin bana kalması ve gezmeden dolasmadan halletme sansim olmayisi cok zor.
Senin isinde cok zor canim esin de yokmus yaninda cok korkmussundur gecmis olsuninsallah bir daha hic yalniz kalmazsin esin hep yaninda olur inşallah. .
kızlar karnım acayip acıyo yaa göbek deliği çevresi ve genel olarak yani resmen acıo batıo gibi hani spor yaparsında acır ya öle, sizlerdede varmı böle bi durum?
canım bugün ultrasondayken benimde acıdı dr o kramp dedi magnezyum yazıyım iç dedi bence dra bi sorun sizde..bendede arada oluyor bugun bı kackez oldu sankı bebegım ıcerden canımı acıtıyor Allahtan gectı gıttı
canım bugün ultrasondayken benimde acıdı dr o kramp dedi magnezyum yazıyım iç dedi bence dra bi sorun sizde..
kızlar çatı muaynesi olan var mı?
nasıl oluyor anlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?