2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

melıcım anlıorum senıı bende ablamalrın butun doğumlarında bulundumm
ama bırısı mesela sevıncımı yada derdımı paylaşmaz bıle..ınsan kırılıo halbukı ben neler yapmıstım onun ıcın dıosun
kardeslık zaruri arkadaslıkmıs ama arkaadslık gönüllü kardeşlikmiş cnm bı cok arkaadsım cok daha fazla yanımda oldu oluo halada bu bsurecte,kı bızımkı 4. tüp de geldıı onca yolda neler cektımm bılırler ama cekmeyen anlamıomus meğer cnm
duşunup uzulmemeye calıs ben kabullendım artık 5 parmağın 5i bır olmouomus cnm yeterkı senın bebeğin ıyı olsun sen ıyı ol
ama cok ıyı nalıorumm cok da haklısın hıssettıklerınde cnm
ben de benzemz kımse sanayı ızlıorumm sırf guleyım dıee
cunku csı ve foxcrime ları ve medıumları ızlaye ızleye kabus gormeye başlayınca bıraktım onalrı

anldım cnım sğolsın

Yeniden mi ters döndü dersin evet senin ki karışık oldu bir sezaryan bir normal diyolar kontrolde belli olur artık :)

cnm karın cevresı ölçümü haftasından kucuk cıkmıstır buyuk ıhtımal oda kılosuyla ılgılı oluo zaten
verılen kagıtta AC yazan ölçüm oluo, FL de boyu hakkında bilgi verıo
Ben baş aşağı karnıma baktığımda eğilmememe gerek kalmıyor görüyorum cnm benim göbek çok şişmedi ondanmı dersin bu arada bebeğim makat duruşta

bende hep görüodum halada görüorum sanırım benımde karnım cok yok ondan cnm

Ben de göbek deliğimi görüyorum ama bnm oğlumun kafası aşağıda ...? Biz komşu teyzelere göre karnım aşağı inmiş nisanı çıkaramazsın sen dediler bugün ama bence hep biraz aşağıda idi bnm karnım yani tam göğsümün altından başlamıyor şişkinlik ama oğlum nasıl beceriyorsa sürekli kaburgalarımı tekmeliyor sanki canım çok acımaya başladı artık

cnm karın cevresı ölçümü haftasından kucuk cıkmıstır buyuk ıhtımal oda kılosuyla ılgılı oluo zaten
verılen kagıtta AC yazan ölçüm oluo, FL de boyu hakkında bilgi verıo

Evet canım gelişimi 1 hafta geri geliyor demek ondan dolayı ama boyu uzun olcakmış :))
Daha neler öğreneceğiz :):):)

Bugün kontrolum vardı, bebiş 3 kg olmuş MAŞALLAH ama iri olduğu için her an gelebilir bekle dedi. Ne kadar beklerse kardır artık. Bebeğin kafası aşağıdayken yukarı çıkmıştı şimdi tekrar aşağıya gelmiş kafası :) dönüp duruyor içerde :) iki hafta sonra tekrar kontrol var.

merhaba annecikler snowflaken dün doğum yaptı epidural sezeryanla oğluşu sağlıkla geldi dünyaya

ohhh misss valla kendi evimi temizlemişim gibi bi heves okudum

Biz burdayiz tehlikemiz geceli biz yerimizde durmuyoruz artık temizlik hazırlık derken cok giremiyorum ama takip ediyorum bende bu ara astirid görmedim nerlerde acaba

Maşallah. 3 kilo olmusuz ha:):)

Maşallah canım Allahım nazardan sakladın hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah:))

Evet canım gelişimi 1 hafta geri geliyor demek ondan dolayı ama boyu uzun olcakmış :))
Daha neler öğreneceğiz :):):)

Benim bebeğiminde karın çevresi geri çıkıyor doktor beli ince yanakları dolgun olcak diyor:) bende zayıfım zaten genetik birazda çok kilo önemli değil sağlıklı olsunda

Gece wcye kalktim..sonra aklima dogum sonrası surekli misafir geleceği geldi ve uykum kaçtı. .simdi kimse yok o zaman bebek sevmeye zirt pirt gelecekler..dogum sonrası eşimle ve bebegimle basbasa 1-2 aylik bir tatil yapabilseydim keşke. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…