- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.381
Anladim canım ya insan gurbette degil birsey degil iki sokak oteden gelip bir ihtiyacina bakmazmievde erkek de yok gece sende kalsa ne iyi olur halbuki.. benim esimde isten 9 da 10 da geliyor..tek basina zor ama eminim geceleri yalniz olmak daha zordur..dun gece yalniz olsaydim düşünemiyorum bile karabasan cok kötüydü. .gece keske yalniz kalmasan hamile halinle canim ben tasindigimdan beri hic evde duramadim hergun 6-9 saat disarda kaplumbaga hiziyla gezdim baktım arastirdim..annem bacakların hep varis dolacak diye kiziyor hep umarim olmaz..
Doktor bana gunde 3den fazla olursa kasilman gel dedi benim fazla ama uzun suredir boyle hala da dogurmadim o yuzden boşuna hastanede yatmak serum almak ve stres yasamak istemiyorum..bir taraftanda acaba yanlis mi yapıyorum diyorum..ama dedigin gibi canim yarin yada pazartesi hemen gidip ntsye giricEm.Bu arada atvde dizi basladi cok eglenceliymis..yagmurdan kacarken ismi
magnezyum ve demır hapı başka ılaca artık ızın yok dedı doktorum bu ara enfeksıyon ve erken doğum engelleme ıcın cok ılac ıgne ve serum kullandım..
bır hafta gece bır hafta gunduzcu esım ve ona karsıda mahcubum nıye kımse destek degıl dıye kızıyor haklı olarakdıger 2 ablam bırı cok yoğun gelemez ama dıgerı gelebılır buyuk kızları var onlarda gelebılır ama aradığı yokkı .. bekar ablam da var ıkı sokak otesı ya gel kal ama nerde annem zavallım babamam bakmasa gelır bırak bazı seyler eksık olsun senın huzurundan ote degıl canım 5bucuk saat az degıl sen hamılesın son donemde bol bol bl dınlenmelıyızkı doğum ve sonrasına adapte olalım yarın keyf yap bır gun dahı ola herseyı unut canım güzel bır pıknık olur inşallah :)
ya bır yandan cok telaş edıyoruz dıyorlar bır yandan aman dıkkat edın gelın dıyorlar en ıyı kendını kendın bılırsın canım ama nts cok zor bısey degıl bence gıt ıcını rahatlat bıde buna takılma ben acılde yatarken bır hamıle 26 haftalıktı dıs tedavısı ıcın doktoruna gıdıyor oda once kadındogumdan rapor aldıyo gıdıyo 4 cm açılma olmuş kadın o günden berı hastanede yatıyo yan donmesı bıle yasak yanı bız bılmeden sancı gelır gıder açılma olur anlamıyabılırız
Yeniden mi ters döndü dersin evet senin ki karışık oldu bir sezaryan bir normal diyolar kontrolde belli olur artık :)benimde makat gelişliydi 4 gün önce doktor dönmüş dedi yola girmiş ama hissediyorum şuan kızımın kafası yukarda ayakları aşadabende son haftalarda karın aşaya düşermiş öle sölüyolar benimki hala havada gören zaten yerleşmemiş daha diyor çok karışık işler
cnm karın cevresı ölçümü haftasından kucuk cıkmıstır buyuk ıhtımal oda kılosuyla ılgılı oluo zatenMerhaba nisan ve mayıs anneleri :)))
Bugun kontrole gittim dr bebişimin herşeyi normal dedi ama göbeği küçükmüş böyle bişey duydunuz mu?
Bnde fit olcak dedim :)) bir de 2.500 kilosu dr küçük olacak dedi zaten sizinki gibi ters duruyo offf öyle işte herşeyin hayırlısı olsun artık napalım..
Ben baş aşağı karnıma baktığımda eğilmememe gerek kalmıyor görüyorum cnm benim göbek çok şişmedi ondanmı dersin bu arada bebeğim makat duruşta
cnm karın cevresı ölçümü haftasından kucuk cıkmıstır buyuk ıhtımal oda kılosuyla ılgılı oluo zaten
verılen kagıtta AC yazan ölçüm oluo, FL de boyu hakkında bilgi verıo
bende hep görüodum halada görüorum sanırım benımde karnım cok yok ondan cnm
cnm karın cevresı ölçümü haftasından kucuk cıkmıstır buyuk ıhtımal oda kılosuyla ılgılı oluo zaten
verılen kagıtta AC yazan ölçüm oluo, FL de boyu hakkında bilgi verıo
Eki Görüntüle 684946 Eki Görüntüle 684946 oldu mu bilmiyorum ama forumda son bir gobek resmi paylasmak istedim :) hatta sismis ellerimi bile cekecektim de vazgectim :) tombik tombik oldular nerde o kalem gibi parmaklar.
Bugün çok verimli geçti benim için kızlar:) Baktım kendimi iyi hissediyorum temizliğe verdim kendimi yatak odamın perdelerini tüllerimi yıkadım pencerelerini kapısını sildim dip köşe her yeri sildim süpürdüm miss gibi oldu çok rahatladım ama dinlene dinlene yaptım arada bebişi sevindirdim tatlılarla :) iş yaparken çok rahat durdu bugün maşallah normalde kasılıyor toplanıyor falan yapamıyordum haftalardır. Birde küçük odam var onu temizledim dip köşe kapı cam artık dinlenmeye çekildim aylardır böyle temizlik yapmamıştım iyi oldu belki bebiş de döner bu sayede:)) Artık salon mutfak da haftaya yardımcı abla gelince inşallah, yarın banyoları temizleyeyim diyorum ama bakalım bugün ki temizlik çok yormamışsa yaparım. Birde yarın bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım yavaş yavaş ütülerim en geç önümüzdeki haftasonuna çantam hazır olmalı hayat süprizlerle doluKek börek işine ancak bu işlerim biterse girebilcem doğum iznine çıktığımda çalışırken zor bu işler gerçekten ama şu üzerimdeki mislinliği attımya benim minnak izin verirse gerisi gelir artık benim gibi geç kalanlar silkinin bakalım bir yerden başlayınca gerisi geliyor!!
hiç kilolu görünmüyosun...kaç kilo aldın...merak ettim
Kızlar selamlarAyaklarımı tuzlu suya koyuyorum şu an hem alevini alıyor hem de şişini alırmış acayip şişti ellerim ve ayaklarım a bu arada bizim kızlar nerde?kucukmeleklerim,Astirid,anne34,blech.... nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyor
Bugün kontrolum vardı, bebiş 3 kg olmuş MAŞALLAH ama iri olduğu için her an gelebilir bekle dedi. Ne kadar beklerse kardır artık. Bebeğin kafası aşağıdayken yukarı çıkmıştı şimdi tekrar aşağıya gelmiş kafası :) dönüp duruyor içerde :) iki hafta sonra tekrar kontrol var.
Maşallah ne güzell :)) gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla:) Darısı geride kalan hepimize inşallah:))merhaba annecikler snowflaken dün doğum yaptı epidural sezeryanla oğluşu sağlıkla geldi dünyaya
hiç kilolu görünmüyosun...kaç kilo aldın...merak ettim
Bugün kontrolum vardı, bebiş 3 kg olmuş MAŞALLAH ama iri olduğu için her an gelebilir bekle dedi. Ne kadar beklerse kardır artık. Bebeğin kafası aşağıdayken yukarı çıkmıştı şimdi tekrar aşağıya gelmiş kafası :) dönüp duruyor içerde :) iki hafta sonra tekrar kontrol var.
Evet canım gelişimi 1 hafta geri geliyor demek ondan dolayı ama boyu uzun olcakmış :))
Daha neler öğreneceğiz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?