- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.421
Hayirli pazarlar bende yarin spinal anesteziyle yavruma kuvusucan Allahin izniylelutfen banada dua edin hersey guzel gecsin mayis annesiydim nisana kaydi her seyin hayirlisibiraz tirsiyorum dogum yapmislara hayirli saglikli evlatlar yapacaklarada Allahim kolaylik versin amin
Iyi pazarlar diliyorum herkese simdiden....Uykum kactı gene,oyle donup duruyorum,daha dogrusu bi savas halindeyim yatakla.Esim ise ohhh,horul horul,pireler ucusuyo
Günaydıııın, dün akşam kv ile konuştum kafaya koymuş doğumdan önce gelecekmiş, nazik bir şekilde ev küçük annem doğumda gelsin o gidince siz gelin dedim ama yok kadın planını yapmış bile eşimle konuştuk napıyım kadın ilk anlarında torunun yanında olmak istiyor gelme mi diyim dedi, hatta babam, ağbim kim isterse ben gelin derim dediBakalım doğumu beklerken ya da sonrasında neler yaşayacağız
Sabahları çok aç uyanıyorum, eşim hala uyuyor kalksa da bana gidip simit alsa keşke cnm çekti
Hayirli pazarlar bende yarin spinal anesteziyle yavruma kuvusucan Allahin izniylelutfen banada dua edin hersey guzel gecsin mayis annesiydim nisana kaydi her seyin hayirlisibiraz tirsiyorum dogum yapmislara hayirli saglikli evlatlar yapacaklarada Allahim kolaylik versin amin
herkese iyi pazarlar.... biz dün doktorumuza gittik... her şey normal dedi.. sadece çocuk iriliğine bağlı normal olmayabilir dedi ama bakalım... daha önce 4400 gram normal doğurttuk ama çok sağlıklı bişi değil aslında dedi.. bizim tosun 3343 gram ölçüldü.. boyu 50 cm.. 2 hafta sonrasına çağırdı... açıkçası her hafta gel der sanıyordum ama neyse artık... doğum tarihimiz sat a göre 2 mayıs ama doktor tutturdu 9-12 mayıs arası doğar diyehiç memnun edici olmadı yani insan az erken söyler sabırsızız sonuçta dimi ama... yani o tarihe kadar içimde bir fil büyütcem herhalde 2 hafta sonra kontrole gidicem nst bağlıycaz dedi, bir de tuşe(çatı muayenesi) yapacam hazırlıklı gelin dedi bizim muayene böyle bir garip geldi geçti velhasıl...
Ay sende kavusuyorsun bebisine hadi masallah hic korkma allah yardimcin olur allahin izniyle ikinizde saglikla kurtulun insallah
Gecmiyor gunler kizlar ya offff etrafimdakilerede ayri gicigim simdi iyi gunlermis cikmasa dicekmisim madem ole sende cikartmayaydin :)) ya saglikla gelsin bebisim canim benim gelsinde seveyim sarayim onu
geçmiş olsun canım, senin bebiş de aceleci demekki. İnşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde gelir bebişin
Okkes38 canim, Allah geleni aratmasin tabi yalnizlik da zorama bizim yetistirme tarzimiza muhalefet olup bebegin herseyine karisirlarsa yalniz olmak yorucu olsada daha huzurlu olur. .rabbim hepimizin yardimcisi olsun lohusa depresyonundan korusun bizi..amin
ewet o konuda sıkıntı oluyor kişilik itibariyle annem öyle her işime karışmaz ses etmez allahtanoyüzdenyanımda olsaydıda olurdu.aslında kaynanamdapekkarışmazdaayinedebikaynanaedasıvar tabi....bide o eski bebeler yok artık yeni nesil bebeler hep öyle kundakla aglasada at yatagında aglasın lafları hikaye.....
herkese selamlar. arkadaşlar dünden beri belimde inanılmaz bir ağrı var. ayaklarım çok şişti ve göğüslerim de inanılmaz acıyor. acaba doğum sancıları olabilirmi? doktoruma ulaşamıyorum şuanda. bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Şiddeti artmıyorsa aynı ritimdeyse gitmene gerek yok canım sen bilirsin ayak ağrıları bence 1 haftadır cekiyorum ılık ılık hissettiriyor kendini Dr bana normal dedi ama iccim rahat etsin diyorsan bir gozuk istersemkızlar saat 2.5 tan beri karnım ağrıyo.geçmiyo ağrısı şiddetli değil ama ara ara şiddetleniyo ne yapmalıyım
Şiddeti artmıyorsa aynı ritimdeyse gitmene gerek yok canım sen bilirsin ayak ağrıları bence 1 haftadır cekiyorum ılık ılık hissettiriyor kendini Dr bana normal dedi ama iccim rahat etsin diyorsan bir gozuk istersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?