2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese iyi pazarlar.... biz dün doktorumuza gittik... her şey normal dedi.. sadece çocuk iriliğine bağlı normal olmayabilir dedi ama bakalım... daha önce 4400 gram normal doğurttuk ama çok sağlıklı bişi değil aslında dedi.. bizim tosun 3343 gram ölçüldü.. boyu 50 cm.. 2 hafta sonrasına çağırdı... açıkçası her hafta gel der sanıyordum ama neyse artık... doğum tarihimiz sat a göre 2 mayıs ama doktor tutturdu 9-12 mayıs arası doğar diye hiç memnun edici olmadı yani insan az erken söyler sabırsızız sonuçta dimi ama... yani o tarihe kadar içimde bir fil büyütcem herhalde 2 hafta sonra kontrole gidicem nst bağlıycaz dedi, bir de tuşe(çatı muayenesi) yapacam hazırlıklı gelin dedi bizim muayene böyle bir garip geldi geçti velhasıl...

Hadi gozun aydin.Rabbim saglikla sihhatle kavustursun yavruna.Stres yapma hic,pozitif dusun.Yolun sonuna geldin ne guzel =)

Iyi pazarlar diliyorum herkese simdiden....Uykum kactı gene,oyle donup duruyorum,daha dogrusu bi savas halindeyim yatakla.Esim ise ohhh,horul horul,pireler ucusuyo

ayyy ben 1 gun ıyıysem dıger gun kotuyum yıne uyuyamadım saat 5 te uyudum sıkıldım basım dondu aynene canım benımkıde horul horul yattı elımdekı yastıkla bogasım geldıbebek doguncada aynısını yapacak vayy annelere....

benım kayınvalıdemde cıt yok sımdı esımle konustuk gelecekmı dıye gelmesın dedı cunku bılıyo kadının huyunu herseye karısır ama ama hıcbır ıs yapmaz annem hızmetımızı yapar dusuklerımde kızın annesı gıder bakar demıstı sımdıde ben ıstemıyom tabıkı ama gelecem derse gelme dıyemeyız bakalım gorcez lohusalıkta her kafadan bır ses kaldıramıyosun....

canım Allah yardımcın olsun saglıcakla kavusursun ınsallah yavruna....

artık zaman gecmıyo dımı masallah bebısıne valla benım dr her gıttıgımde sen kımın takıbındesın deyıp duruyo sınır oluyom bu saatten sonra dr degısılmez bakalım artık...

temızlıge gelınce bende kapıları sılcem dursun dıyorum ama dayanamıyorum dınlene dınlene sılerım artık hepınızı opt ıyı pazarlar.....

dogum yapanlardan nıye bır haber yok yaaaaa merak ettım haaa beıslerı gorduler burayı unuttularr:)aman saglıklı olsunlarda....

bende bi kaç gündür giremedim foruma...

Kızlar 36.hafta bebişimin kilosu 3200 ü geçti normal doğumu 14 mayıs ama doktor gününü beklemeye gerek yok dedi 37.haftadan itibaren doğabilir dedi....ne olacak şimdi suni sancıyla mı doğurcam anlamadım gittiiiii.....ultrasona göre 26 nisanda doğurmam gerekiyo..

Ay sende kavusuyorsun bebisine hadi masallah hic korkma allah yardimcin olur allahin izniyle ikinizde saglikla kurtulun insallah

Gecmiyor gunler kizlar ya offff etrafimdakilerede ayri gicigim simdi iyi gunlermis cikmasa dicekmisim madem ole sende cikartmayaydin :)) ya saglikla gelsin bebisim canim benim gelsinde seveyim sarayim onu

banada aynısını diyorlar ya sinir oluyrum sanki hamlelik çok kolay da

ewet o konuda sıkıntı oluyor kişilik itibariyle annem öyle her işime karışmaz ses etmez allahtanoyüzdenyanımda olsaydıda olurdu.aslında kaynanamdapekkarışmazdaayinedebikaynanaedasıvar tabi....bide o eski bebeler yok artık yeni nesil bebeler hep öyle kundakla aglasada at yatagında aglasın lafları hikaye.....

Evet canim bizler mi cocuklari oyle yapiyoruz acaba..sakin bebek cok az..

herkese selamlar. arkadaşlar dünden beri belimde inanılmaz bir ağrı var. ayaklarım çok şişti ve göğüslerim de inanılmaz acıyor. acaba doğum sancıları olabilirmi? doktoruma ulaşamıyorum şuanda. bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Bizim de dün doktor kontrolümüz vardı. Normalde Pazartesi gidecektim ama dün sabah kalktığımda karnımı çok sert hissettim, içim rahat etmedi, eşimle birlikte gittik. NST'de sancım çıkmadı ama doktorum yine bir serum bağladı, kan idrar testi istedi. Stres kaynaklı olabilir, çalışma artık dedi. Ben de zaten Pazartesi iş göremez raporumu alacaktım dedim. Yarın raporumu alıp tekrar detaylı bir muayene olacağım. Bu arada bebeğim hala ters durduğu için sezeryan tarihini de konuştuk, 29 Nisan ile 2 Mayıs arası olacak kısmetse. En geç 2 Mayıs'ta alalım dedi. 38+3 günlük falan olacak İnşallah.

Bebeğim 2500 gram civarında şu an, biraz ufak ama normal değerlerinin içinde. Bu konuya takılmamaya çalışıyorum, sağlıklı olması daha önemli benim için. Çünkü beslenmeme de dikkat ediyorum, tavsiye edilen şeyleri her gün az da olsa yemeye çalışıyorum, sonuçta bazı şeyler benim elimde değil.

Kayınvalidem 2500 gram çok az çok küçük, ayakkabı kadar olacak demişti. Sanki yarın doğuma gidiyorum, önümde daha 15-20 günüm var. (İnşallah yine kilo alıp biraz daha büyüyecek, 3000 gram civarı olur diye düşünüyorum.) Bebek çok küçük olacak, o kadar da hzaırlık yaptık dedi, bu arada daha bebeğimi bir çorap almışlıkları yok, bir anakucağı aldık, onun parasını veriyor 5 taksitte, 1 defada da değil, nasıl bir mantıksa bu artık, eve almayacağız herhalde küçük doğarsa. Ben de küçük diye hazırlık yapmayalım mı dedim? Genellikle cevap veren bir insan değilim ama tutamadım artık kendimi, bundan sonra tutmayı da düşünmüyorum. İlk fırsatta altınları da hazırlayın, çok bişey kalmadı diyeceğim.

Bizden haberler böyle kızlar....

Canım panık yapma bence dogum sancısı degıldır benım4. Yınede panıklıyorum dün bende Dr ardım sancım vardı bugün yıne ara sıra gırıyo desene bı dedıgım bı dedıgımı tutmuyor ya bende. Şaşkınım ama sunu sölıyım dogum s ancısı adet sancısının sıddetlısı bı affedersin asırı gaz tuvaletin gelır gıbı oluyo

kızlar saat 2.5 tan beri karnım ağrıyo.geçmiyo ağrısı şiddetli değil ama ara ara şiddetleniyo ne yapmalıyım
Şiddeti artmıyorsa aynı ritimdeyse gitmene gerek yok canım sen bilirsin ayak ağrıları bence 1 haftadır cekiyorum ılık ılık hissettiriyor kendini Dr bana normal dedi ama iccim rahat etsin diyorsan bir gozuk istersem

Sıra sende demek yaaaaaa kızlar mayisa kimse kalmicak galiba baksanıza hızlanıyor doğumlar .......Allah yardımcın olsun canım saglıkla kucama alırsın bebeğini inşallah

Şiddeti artmıyorsa aynı ritimdeyse gitmene gerek yok canım sen bilirsin ayak ağrıları bence 1 haftadır cekiyorum ılık ılık hissettiriyor kendini Dr bana normal dedi ama iccim rahat etsin diyorsan bir gozuk istersem

yarın zaten randevum var o yüzdende telaş yapmıyorum bi gitseydim içim rahatlıycak yarını bekliyorum anlayacağın.benimde ayaklarım ağrıyo artık taşıyamıyolar beni heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…