- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.601
Ay Tiramisunun dediği gibi doğum yaklaşınca ishal olabiliyormuş yaklaşmış olmasın sakın
midmaya bir de doğum başlaıngıcındaki o karnın ağrısı gibi şeyle ishalde olan karın ağrısı karıştırılabiliyor.Rahim kendini doğuma hazırlarken ishal olmuşuz yada adet olacakmışız tarzı ağrılar oluyor,o ağrıyı hiç sevmiyorumSancılarımın hepsini hissediyorum ama gelip geçiyor nasılsa,o karın ağrısı yok mu,her zaman hissediliyor.:88:
merhaba güzel annişler..dün kontrolüm vardı.oğlum 2870 gr olmuş.bugün 38.haftam başladı.ama kafam çok karışık.çatı mauyanesi yaptı az bi cnm acıdı ama olcak o kadar. çatım normalmiş 3 kg civarı doğurabilirsin dedi doktorum ama bi sıkıntım var.afedersiniz ama makattan 2 defa az bi zorlamamamdan kaynaklı kanamam olmuştu.doktor bunun çatlak oluğunu normal doğumda dahada artabilceğini söyledi o yüzden sezeryan olsun bence dedi ama kararı enson bana bıraktı..kısmetse haftaya çarşamba son bi muaneye ya çarşamba yada perşembe kısmetse 24-25 nisan yani epidural alalaım dedi.hem bi 10 gün adaha dursun kg alsın dedi ama son karar benim.dünden beri düşünüyorum ya kanamam daha da artarsa diye..evlenmeden önce bunun için bi tedavi görmüştüm.kalın bağrısakta çatlak vardı.ialç tedavisi görmüştüm. sezeryan olayım diyorum ama net değil sütüm gelmesse oğlum ufak olursa.en can sıkıcı şeyde her kafadan bir ses çıkıoo.herkes yorum yapıo.acaip gerildim.:18:
bugün kontrolümüz vardı
nst de %100 sancım çıktı 2 kere nst çektrdim 5 dk arayla
yatış verdi yatmadım ben gece yine gideceğiz nstye bakacakalr duruma göre hiç açılmadığından durumum belli değil
açılma olmazsa sancılar devam ederse sezeryana alacaklar
açılma olursa normal dğum için bekleyecekler
sancı durursa güle güle diyeceklermiş
anlayacağınız br bilinmeze gidiyorum
dualarınızı eksik etmeyin olurmu?
Günaydın ben de hala çalışıyorum arkadaşlar yalnız değilsiniz, ben 2 mayısta rapor alıcam daha çok var
merhaba güzel annişler..dün kontrolüm vardı.oğlum 2870 gr olmuş.bugün 38.haftam başladı.ama kafam çok karışık.çatı mauyanesi yaptı az bi cnm acıdı ama olcak o kadar. çatım normalmiş 3 kg civarı doğurabilirsin dedi doktorum ama bi sıkıntım var.afedersiniz ama makattan 2 defa az bi zorlamamamdan kaynaklı kanamam olmuştu.doktor bunun çatlak oluğunu normal doğumda dahada artabilceğini söyledi o yüzden sezeryan olsun bence dedi ama kararı enson bana bıraktı..kısmetse haftaya çarşamba son bi muaneye ya çarşamba yada perşembe kısmetse 24-25 nisan yani epidural alalaım dedi.hem bi 10 gün adaha dursun kg alsın dedi ama son karar benim.dünden beri düşünüyorum ya kanamam daha da artarsa diye..evlenmeden önce bunun için bi tedavi görmüştüm.kalın bağrısakta çatlak vardı.ialç tedavisi görmüştüm. sezeryan olayım diyorum ama net değil sütüm gelmesse oğlum ufak olursa.en can sıkıcı şeyde her kafadan bir ses çıkıoo.herkes yorum yapıo.acaip gerildim.:18:
doğduktan sonrada ay acaba uykusunda kusarmu boğazına kaçarmı. ay öksürdü ne oldu, ay niye ağlıyo ................Günaydınn anneler ve bebişleriGece kasılmalarım vardı bayağı kızım bayağı yaramaz olacak anlaşılan hiç abisine çekmemiş Bugün kontrolümüz var bakalım eşim de gelebilsin diye biraz geç gitmek istiyorum.Bugün de hava yağmurlu ve bozuk gibi duruyor bayağı soğumuş da kollarım üşüdü yatakta ondan mıdır bilmem garip garip rüyalar gördüm çoğunu da hatırlamıyorum
sersav sanırım kavuşuyorsun bebeğine artık hayırlısıyla inşallahnstde sancılar 80i gösterince ve düzenliyse doğuma alınabiliyor.Acaba sancı var diye neden doğumu başlatıyorlar senin canın yanmasın diye mi yoksa sancı esnasında bebeğe birşey mi oluyor acaba?Çünkü sersav sancılarım çıktı demiş ama sanki hissetmiyor gibi.Bazıları sancılarını hissediyor bazıları hissetmiyor.Allah'ım kolaylıklar versin sağ sağlim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah
midmaya bir de doğum başlaıngıcındaki o karnın ağrısı gibi şeyle ishalde olan karın ağrısı karıştırılabiliyor.Rahim kendini doğuma hazırlarken ishal olmuşuz yada adet olacakmışız tarzı ağrılar oluyor,o ağrıyı hiç sevmiyorumSancılarımın hepsini hissediyorum ama gelip geçiyor nasılsa,o karın ağrısı yok mu,her zaman hissediliyor.:88:
Astirid maaşallah diyim nazar değmesinSenin adına çok sevindim.Cumaya kadar çok fazla yormamaya çalış o zaman kendini sonra zaten evdesin oh ne güzel.Öteki haftaya doğum haberlerinin artacağını düşünüyorum,eşim de kızını 23 nisandan sonra bekliyormuş öyle sözleşiyorlardı akşam Ben de kızıyorum eşime artık doğsa doğabilir sonuçta gelsin diyorum.Gerçekten çok geriliyorum bazen yok karnım ağrıdı birşey mi var,yok hareket etmedi yok kordon dolanması vs...Anne karnı bebek için daha iyi ama dediğim gibi harektlerinin azalması yada işte o kordon 2. kere dolanmış mıdır,yada ilkinden kurtulmuş mudur,gerçekten sorun yaratır mı yada nasıl olacak,yani ne biliyim herşeyi böyle kafamda kurup abartıp evhamlı bir hale dönüşüveriyorum.Zaten öyleyim gerçi de...O yüzden diyorum en azından gözümün önünde olsun kızım,göreyim de rahatlıyım
GÜNAYDIN kızlarr.... ben doğuruyorum galiba tam bilemiyorum ama.. dün öğlenden beri kasıklarımda belimde adet ağrısı şeklinde ağrım var önceden geçiyordu şimdi hiç geçmiyor... tuvalete kalkıp geliyorum yatınca şiddetleniyor aynı adet ağrısı.. bir de bıçakla kesiliyor gibi oluyor ne kadar zamanda bir oluyor bilmem ama öncekine göre çok daha sık... yani ağrı hiç geçmiyor... bebeğimin hareketleri de değişti çok az hareket ediyor... bu ağrı çok kötü olmaya başladı... geçmiyor geçmiyor geçmiyorrr..... sizinde bu kadar uzun süre ağrınız oluyor mu ? pimpirikli davranıp doktora gidip de bi de bişi çıkmazsa diye kokuyorum... şuan 37+5 günlüğüm :S
GÜNAYDIN kızlarr.... ben doğuruyorum galiba tam bilemiyorum ama.. dün öğlenden beri kasıklarımda belimde adet ağrısı şeklinde ağrım var önceden geçiyordu şimdi hiç geçmiyor... tuvalete kalkıp geliyorum yatınca şiddetleniyor aynı adet ağrısı.. bir de bıçakla kesiliyor gibi oluyor ne kadar zamanda bir oluyor bilmem ama öncekine göre çok daha sık... yani ağrı hiç geçmiyor... bebeğimin hareketleri de değişti çok az hareket ediyor... bu ağrı çok kötü olmaya başladı... geçmiyor geçmiyor geçmiyorrr..... sizinde bu kadar uzun süre ağrınız oluyor mu ? pimpirikli davranıp doktora gidip de bi de bişi çıkmazsa diye kokuyorum... şuan 37+5 günlüğüm :S
günaydın hanımlar bende çalışanlardanımyanlız değilsiniz
27. nisana kadar çalışabiliyorum ama ben 22. nisanda randevumuz var o zaman raporu başlatacağım. işi gelmek çok zor geliyor artık. evde de bir sürü iş var yapılacak hepsini izne bıraktım.
Allahtan kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim de o konuda rahatım.
birde geçen hafta eminönünden bebek kurabiyesi için kalıpla, şeker hamuru aldım. Evde kendim deniycem. izne çıkayımda artık kendimi böyle uğraşlara vereyim ya
cnm dınlenınce gecmıyor aksıne sıklasıyorsa muhtemelem öncu sancılar yasıosun
dakıka tut,kolık tarzı sancı gelmesı lazım yanı gelıp gıtmesı
bende cok doğurmus gıbı konustum ama okuduklarım ole dıodu benımde dun oldu ama azalarak gectı ve yenıden olmadı
sen bı dra gıt cnm
kızlar hala karnım ağrıyo ama ishal durumum geçti bugünde takipteyim bakalım ne olacak hayırlısıyla 2 hafta daha en azından durursa sabırsız kızım iyi olacak daha 2500 gr. teyzeleri çok küçükTiramisu senin de hala karnın ağrıyor sanırım di mi? bugün kontrole gidecektin sanırsam gelince haberlerini bekliyorum bi de kendini o kadar örgüye verme boynun tutulur ben sıkılınca 1 erkek 1 kadın izliyorum internetten tavsiye ederim komik oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?