- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.661
Benim inanilmaz fazla kasiniyo,artik dayanamiyorum deli gibi kasiyorum dayanamiyorum cunku.Simdilik alt taraflar biraz catladi acikcasi,umarim sonradan porsuk bi sekilde kalmazlar.
Pijamani islatacak kadarsa belki yavastan suyun geliyo olabilir canim,ben ihmal etme derim.
canım suyun da gelmiş olabilir idrar da kaçırmış olabilirsin son zamanlarda olabiliyomuş en iyisi eczaneden bi test kağıdı al alsense gibi bişeydi adı sanırım tam hatırlayamıyorum ondan alıp bi bak bakalım bizi de haberdar et merakta bırakma
cnm suyun sızmıs da olabılır ama geleb suyun bıle olsa
doğum hemen baslamaz merak etme..
uzun sure wc ye gıtmedıysen bıraz kaçmışda olabılırl
takıp et bakalım bı daha olckmı
Merhaba hanımlar
Sabah ben iç çamaşırımda biraz fazla bi ıslaklık oldu hafiften pijamam da ıslanmıştı tedirgin oldum şuyum mu geldi acaba ?????? Bebeğim hareket ediyor ama midem bulanmaya başladı psikolojik midir bilmiyorum yaaaa
cnm klasık mı sevıosun can canlı mı olsun ıstıosun bılmıorum amaben hala kızıma bir isim bulamadım ya :S
bende tatlı tatlı kasıorum valla göbüşte kasınıoobenimkilerde sızlama yokta çok fazla kaşınıyor.korkuyorum da kaşımaya çatlak olmasın diye..gerçi zaten çatladılar da....((
kucukmleleklerım kızın sana SOS verdı sımdıde gelmıo yalamazGunaydin kizlar bende bi uyku bi uyku gozumu acamiyorum benim kiz dogmiycak bide o kadar y attim dr simdi bol bol yuru diyor bakalim artik bekliycez ellerimin sisliginden kapatamiyorum .........halilefe aman dikkat hastane de uzakmis. Yatinca gecmiyorsa hiç durma canım git hemen sen bilirsin
kızlar bana bi yorum yapın. geçen perşembe doktor kontrolünde bebeğimin ince bağırsağının baş kısmında bi sıvı kütlesi görüldü. bağırsak tıkanıklığı olabilir dedi doktor. ancak bebek amniyon sıvısını içiyor bağırsağı tıkanık bebekler içemezler dedi. eğer Allah korusun bağırsak tıkanıklığı varsa doğduktan kısa süre sonra ameliyat olması gerekirmiş. kendimi tutamayıp tekrar doktora gidesim var belki de basit bişeydir dağılmıştır o sıvıinşaAllah...
bende bulamadım canım yalnız değilsin :44: bu konuda fikirlere açığım arkadaşlar yeni nesil isimler fazla enteresan geliyo bana şöyle söylendiğinde hemen anlaşılacak anlamı güzel bir isim öneriniz varsa benim kızın isim annesi olabilirsiniz
kıslarr geldık doktordan
çok sukur suyumuz düzelmiş
ıyı sulamısım kızımı demekkı
amann dıkkat edın ölçun gunde ıctıgınız suyu..
ben susadıkca ıcıodum..
bu arada pekbiciciyi görmustum hastaneye gıdeceken asagıda
yazmamıs bişey
doğumdasım olunca merak ettim iyice
neyse onlar ıyı olsunda elbet bı gun haber alırız..
kızlar kocam geldi yemeğe yavaş yavaş hareket ederken karnımın sağ tarafıma müthiş bir ağrı girdi, tam 1 dk boyunca geçmedi... nefes aldırmadı nerdeyse. ondan 15 dk sonra karnımın orta kısmına benzer ağrının hafifi girdi, sonra kasıklarım kesilior gibi oldu ve o da baya bir uzun sürdü hatta hala oluyor... kocaya bişi demedim sadece çok ağrım var dedim... zaten panik gözümün içine baktı bişi demedim ya... tamamen emin olmak istiyorum şu sancılardan.. eğer 1 dk süren ağrı tekrar ne zaman gelcek onu takip edicem.. şuan 1 saat oluyor.. sanırım doğum sancısı oydu...
kızlar bebiş hareket ettikçe alttarafımdada bişiler hissediorum başı aşağıda bu hafta biraz daha inmiş dedi drmuz sizlerdede oluyomu noormalmi sizce
listemizde bir kaç isim var ama ortak karar veremiyoruz bir türlü kocişle.
gülce
zeynep
bahar
aybike
sıla
ipek
farklı isim takmak istemiyorum anlamı güzel olsun sıradan olsada olur.
kızlar doktor yakın olsa hemen gitcem valla ama biz kaş tayız doktor fethiyede.. 100 km git 100 km gel.. az değilbir de ağlayasım geliyor yaa kimse yok iyi ki siz varsınız...
listemizde bir kaç isim var ama ortak karar veremiyoruz bir türlü kocişle.
gülce
zeynep
bahar
aybike
sıla
ipek
benimde ipek ya da zeynepti favorim. biz kızımıza zeynep 'İ seçtik.
cnm biz rüya koymaya karar verdik belki yanınada zeynep ekleyebiliriz sende değerlendir bi istersen
ayy darısı başıma cnm naptında düzelmiş suyun benmde bu hafta alt sınırda çıktı nekadar su içtin günde yada takviye başka bişey yaptınmı yazarsan çok sevinirim
kızlar doktor yakın olsa hemen gitcem valla ama biz kaş tayız doktor fethiyede.. 100 km git 100 km gel.. az değilbir de ağlayasım geliyor yaa kimse yok iyi ki siz varsınız...
farklı isimler konusunda sana gönülden katılıyorum şöyle normal yurdum isimlerinden olmalı biz de ortak karar veremiyoruz ben beğensem kocam beğenmiyo o beğense ben beğenmiyorumlistemizde bir kaç isim var ama ortak karar veremiyoruz bir türlü kocişle.
gülce
zeynep
bahar
aybike
sıla
ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?