2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm suyun sızmıs da olabılır ama geleb suyun bıle olsa
doğum hemen baslamaz merak etme..
uzun sure wc ye gıtmedıysen bıraz kaçmışda olabılırl
takıp et bakalım bı daha olckmı

Teşekkür ederim cevaplarınız için
Belki hiçbirşey yok ama tedirgin oldum bilmiyorum bide 2 gündür yordum kendimi annem evimi temizliyor ben yardım ediyorum. Acaba çok mu yordum kendimi diye vicdan da yaptım. Allah tan oğlum hareketlerini hiç azaltmadı.
Al-sense ped sordurdum eczaneye getiretecekler bakalım. Offff ilk hamişlik zormuş

canım mantar varsa ondan da oluyor bende olmustu gecen haftalarda suyum geldi zannettim ama mantardan dolayıymış kronik mantar kaşıntı falanda yapmıyor, doktorum fitil verdi de ondan sonra durdu. biraz bekle devamı gelmiyorsa büyük ihtimalle su değildir. doktor demişti suyun gelse tutamazsın demişti. benim pijamam epey ıslanmıştı hemde 10 dk 2 defa değiştirmeme rağmen. için rahat etmiyorsa bi ara doktorunu telefonla sor canım

ben hala kızıma bir isim bulamadım ya :S
cnm klasık mı sevıosun can canlı mı olsun ıstıosun bılmıorum ama
ben bıkac tane yazayımm fıkır olur belkı
alin(ışığın kaynağı)
eflin(cennete acılan kapı)
lena (yasın de gecıor)
aden(cennet)
benimkilerde sızlama yokta çok fazla kaşınıyor.korkuyorum da kaşımaya çatlak olmasın diye..gerçi zaten çatladılar da.... ((
bende tatlı tatlı kasıorum valla göbüşte kasınıoo
napim kasıorum bende
kucukmleleklerım kızın sana SOS verdı sımdıde gelmıo yalamaz
ben her an beklıodum oysakı senden

elfo cnm yenıden gıt bence usg de yanılma payı olabılıo
arkadasın bebeğinın kalbımnde beyaz bır nokta gozukmustu
baska bı dra gıttı orda gozukmedı mesela

cnm biz rüya koymaya karar verdik belki yanınada zeynep ekleyebiliriz sende değerlendir bi istersen

ayy darısı başıma cnm naptında düzelmiş suyun benmde bu hafta alt sınırda çıktı nekadar su içtin günde yada takviye başka bişey yaptınmı yazarsan çok sevinirim

kızlar kocam geldi yemeğe yavaş yavaş hareket ederken karnımın sağ tarafıma müthiş bir ağrı girdi, tam 1 dk boyunca geçmedi... nefes aldırmadı nerdeyse. ondan 15 dk sonra karnımın orta kısmına benzer ağrının hafifi girdi, sonra kasıklarım kesilior gibi oldu ve o da baya bir uzun sürdü hatta hala oluyor... kocaya bişi demedim sadece çok ağrım var dedim... zaten panik gözümün içine baktı bişi demedim ya... tamamen emin olmak istiyorum şu sancılardan.. eğer 1 dk süren ağrı tekrar ne zaman gelcek onu takip edicem.. şuan 1 saat oluyor.. sanırım doğum sancısı oydu...

kızlar bebiş hareket ettikçe alttarafımdada bişiler hissediorum başı aşağıda bu hafta biraz daha inmiş dedi drmuz sizlerdede oluyomu noormalmi sizce

Bence bi dr'a git canim sonucta artik dogum olsa da zamanidir. Hayirlisi olsun...

kızlar doktor yakın olsa hemen gitcem valla ama biz kaş tayız doktor fethiyede.. 100 km git 100 km gel.. az değil bir de ağlayasım geliyor yaa kimse yok iyi ki siz varsınız...

kızlar bebiş hareket ettikçe alttarafımdada bişiler hissediorum başı aşağıda bu hafta biraz daha inmiş dedi drmuz sizlerdede oluyomu noormalmi sizce

Aynen canim, bazen esime diyorumki simdi Eli cikivericek gibi geliyor asagidayken. :) bacagimi acsam dusecek saniyorum o kadar asagida ve hareketli.

listemizde bir kaç isim var ama ortak karar veremiyoruz bir türlü kocişle.
gülce
zeynep
bahar
aybike
sıla
ipek
farklı isim takmak istemiyorum anlamı güzel olsun sıradan olsada olur.

evet mantardan oluyor bu şekilde. bende kronikleşmiş şekilde olduğu için yoğun sulu akıntıyı çok yaşıyorum. bende bazen suyum mu diye çok endişe ediyorum:18::18: ama doktor kontrolünde su ile ilgili birşey söylemeyince artık mantardan olduğuna inandırdım kendimi.

kızlar doktor yakın olsa hemen gitcem valla ama biz kaş tayız doktor fethiyede.. 100 km git 100 km gel.. az değil bir de ağlayasım geliyor yaa kimse yok iyi ki siz varsınız...

Sende haklısın ya bişey yoksa diye düşünüyorsun ama takvimine aktım 16 günün kalmış zaten, akşama kadar yat ve dinlen geçmezse akşama git madem. Zaten doğum sancısıysa geçmeyecek ve artacaktır. Canım seni takipteyim merakta bırakma bizi

gülce
zeynep
bahar
aybike
sıla
ipek

benimde ipek ya da zeynepti favorim. biz kızımıza zeynep 'İ seçtik.

benimde ipek ya da zeynepti favorim. biz kızımıza zeynep 'İ seçtik.

Yegenimin ismi Evet Zeynep isminde cok severim. Zeynep'in bizde ki anlami degerli tas olmasi lazim AMA asil anlami ( arapca bilen bir arkadasim soyledi) babasinin degerlisi, babasinin kiymetlisi anlamindaymis, bu isim arapcadir oradan biliyor. Zeynepler babaya cok duskun olur, babalarda Zeynebine

cnmm bol bol su ıctımm artık 10 dk bı wcdeydım 4 lt ıctım
meyveyı coğalttım armut karpuz da yedım ılk defa valla kıs boyu asermıstım
bıde pekmez yedım aç karnına sabahalrı 4 kasık dedım doğpacaksa da barı azcık kılo aldırayım
oda susatıo ıyı su ıcırıo
bıde hiç stres etmedım cnm allahın dediği olur dedimm
napım en kötu ıhtımal doğum alırlar dedimm cok sukur rısklı haftalarda değiliz artık

canım bence sen beklemeden git artık bi an önce doktora 100 km var diyosun ya daha da kötüleşirsen Allah korusun neden çekiniyosun doktora gitmekten anlamadım ki

gülce
zeynep
bahar
aybike
sıla
ipek
farklı isimler konusunda sana gönülden katılıyorum şöyle normal yurdum isimlerinden olmalı biz de ortak karar veremiyoruz ben beğensem kocam beğenmiyo o beğense ben beğenmiyorum ben listende oyumu ipek ten yana kullanıyorum canım zeynep te güzel ama o biraz çok gidiyo bu ara sen ipek koy bence

bu arada isim konusunda fikir beyan eden herkese teşekkürler aklınıza geldikçe yazın olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…