- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.621
kızlar bana bi yorum yapın. geçen perşembe doktor kontrolünde bebeğimin ince bağırsağının baş kısmında bi sıvı kütlesi görüldü. bağırsak tıkanıklığı olabilir dedi doktor. ancak bebek amniyon sıvısını içiyor bağırsağı tıkanık bebekler içemezler dedi. eğer Allah korusun bağırsak tıkanıklığı varsa doğduktan kısa süre sonra ameliyat olması gerekirmiş. kendimi tutamayıp tekrar doktora gidesim var belki de basit bişeydir dağılmıştır o sıvıinşaAllah...
kıyamam sana ya çok geçmiş olsun ciddi birşey olmadığını düşünüyorum yoksa doktor kontrol altında tutardı seni ,üzülme canım moralii yüksek tut , az bir süre kaldı kendini ve bebişini üzme ama böle kendi kendini yiyecegine bencede git tekrar doktora öptük seni
herke sizinde olunca evde uyuyor bir ben mi kaldım ama ya bizde haftaya perşembe rapor için gideceğiz inşallah haftaya çarşamba sonnnnnnnnnnnevimde olmak istiyorum artık ayaklarım taşımıyor beni artık dinlenmem lazım
GÜNAYDIN kızlarr.... ben doğuruyorum galiba tam bilemiyorum ama.. dün öğlenden beri kasıklarımda belimde adet ağrısı şeklinde ağrım var önceden geçiyordu şimdi hiç geçmiyor... tuvalete kalkıp geliyorum yatınca şiddetleniyor aynı adet ağrısı.. bir de bıçakla kesiliyor gibi oluyor ne kadar zamanda bir oluyor bilmem ama öncekine göre çok daha sık... yani ağrı hiç geçmiyor... bebeğimin hareketleri de değişti çok az hareket ediyor... bu ağrı çok kötü olmaya başladı... geçmiyor geçmiyor geçmiyorrr..... sizinde bu kadar uzun süre ağrınız oluyor mu ? pimpirikli davranıp doktora gidip de bi de bişi çıkmazsa diye kokuyorum... şuan 37+5 günlüğüm :S
kızlar bana bi yorum yapın. geçen perşembe doktor kontrolünde bebeğimin ince bağırsağının baş kısmında bi sıvı kütlesi görüldü. bağırsak tıkanıklığı olabilir dedi doktor. ancak bebek amniyon sıvısını içiyor bağırsağı tıkanık bebekler içemezler dedi. eğer Allah korusun bağırsak tıkanıklığı varsa doğduktan kısa süre sonra ameliyat olması gerekirmiş. kendimi tutamayıp tekrar doktora gidesim var belki de basit bişeydir dağılmıştır o sıvıinşaAllah...
tamam ben her şeyi kontrol edeyim evi falan toplayayım hem hareket edeyim... az önce mutfağı topladım adet oluyorum sanki ya... karnım taş gibi oldu yine.. düzenli değil sancılar ama sürekli... belki de ayaklarımı üşütmüşümdür :S olabilir mi ne bilim.... ishal falan demişler valla kalktığımdan beri 3 kere gittim.. korkuyorum gibi... bu sancılar başladıktan sonra kaç saat sonra doğum oluyor acaba? bi de su nişan gelmeden doğum olur mu? benim annemin hiç öyle suyu nişanı geldiğini hatırlamıyorum...
herke sizinde olunca evde uyuyor bir ben mi kaldım ama ya bizde haftaya perşembe rapor için gideceğiz inşallah haftaya çarşamba sonnnnnnnnnnnevimde olmak istiyorum artık ayaklarım taşımıyor beni artık dinlenmem lazım
Olur mu hiç bende burdayım cumaya ayrılıyorum bende artık evde olmak istiyorum çok yoruldum işyerindekiler neden izne ayrılmıyorsun buralarda doğuracaksın delimisin diyorlar keyfimden gidiyorum sanki ben evde olmak istemezmiyim
bu haftalarda kg vermemız normal ımzamızda yazıyordu canımgunaydınn tombikk göbüşlülerrrrbenımde dun sancım oldu bırazdan dra gıtcem ayakta fazla kaldım tasınma ısınden dolayısuyumuz azdı bılıosunuz,bu arada ben tartılıorum da kılo vermış gozukuorumm bakalım dr amcamız ne dıyecek
GÜNAYDIN kızlarr.... ben doğuruyorum galiba tam bilemiyorum ama.. dün öğlenden beri kasıklarımda belimde adet ağrısı şeklinde ağrım var önceden geçiyordu şimdi hiç geçmiyor... tuvalete kalkıp geliyorum yatınca şiddetleniyor aynı adet ağrısı.. bir de bıçakla kesiliyor gibi oluyor ne kadar zamanda bir oluyor bilmem ama öncekine göre çok daha sık... yani ağrı hiç geçmiyor... bebeğimin hareketleri de değişti çok az hareket ediyor... bu ağrı çok kötü olmaya başladı... geçmiyor geçmiyor geçmiyorrr..... sizinde bu kadar uzun süre ağrınız oluyor mu ? pimpirikli davranıp doktora gidip de bi de bişi çıkmazsa diye kokuyorum... şuan 37+5 günlüğüm :S
günaydın kızlar geçmişi baya zor okudum hastalara şifa diliyorum, bebişine kavuşacaklar var maşallah allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ben heyecanlanıyorum okudukça :)bizde dün doktora gittik herşey yolunda 2800 kg olmuşuz (maşallah) şimdilik normal doğum görünüyor dedi bir problem çıkmazsa normal olacak 20 gün sonraya gel dedi offf geçmiyor günler yailk defa nst ye girdim gülesim geldi sürekli bebişin kalp atışlarını duyuyorsun oda normal çıktı sancı %20 lerde yani yok gibi olaydı iyiydi kanım düşmüş biraz hapı iki tane içecegim artık bakalım bizi neler bekliyor öpüyoruz hepinizi su gibi geçsin kalan günlerimiz inşallah
kızlar bana bi yorum yapın. geçen perşembe doktor kontrolünde bebeğimin ince bağırsağının baş kısmında bi sıvı kütlesi görüldü. bağırsak tıkanıklığı olabilir dedi doktor. ancak bebek amniyon sıvısını içiyor bağırsağı tıkanık bebekler içemezler dedi. eğer Allah korusun bağırsak tıkanıklığı varsa doğduktan kısa süre sonra ameliyat olması gerekirmiş. kendimi tutamayıp tekrar doktora gidesim var belki de basit bişeydir dağılmıştır o sıvı inşaAllah...
Gunaydin guzel anneler. Vee sonunda evdeyiz kizimla. Sabah yuruyusumuzu yaptik. Ekmek yumurta aldik. Kahvaltimizi yapiyoruz. Sutcumuz geldi hem inek hem keci sutu aldik. Bol bol icelim de kalsiyum olsun kizima..
İclal aynı gün çıkıyoruz izne benimde çarşamba son inşallah:)) Bugün izin aldım çok zor oluyor çalışmak artık evde olmak çok iyi geliyor gerçekten:)
bebegım bende aynı durumdayım ama su dogum ıznı onaylanmadı bzmde 24 nısanda doluyor ama muayeneye cuma gunu gıdıcez yanı 26 nısanda arayada haftasonu gırdgı ıcın ıkı gunumuz bosa gıtmesın dıye pazartesı yanı 29 una baslatıcaz ıznımızı hayırlısıyla
günaydın hanımlar bende çalışanlardanımyanlız değilsiniz
27. nisana kadar çalışabiliyorum ama ben 22. nisanda randevumuz var o zaman raporu başlatacağım. işi gelmek çok zor geliyor artık. evde de bir sürü iş var yapılacak hepsini izne bıraktım.
Allahtan kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim de o konuda rahatım.
birde geçen hafta eminönünden bebek kurabiyesi için kalıpla, şeker hamuru aldım. Evde kendim deniycem. izne çıkayımda artık kendimi böyle uğraşlara vereyim ya
kızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?