2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin guzel anneler. Vee sonunda evdeyiz kizimla. Sabah yuruyusumuzu yaptik. Ekmek yumurta aldik. Kahvaltimizi yapiyoruz. Sutcumuz geldi hem inek hem keci sutu aldik. Bol bol icelim de kalsiyum olsun kizima..

kıyamam sana ya çok geçmiş olsun ciddi birşey olmadığını düşünüyorum yoksa doktor kontrol altında tutardı seni ,üzülme canım moralii yüksek tut , az bir süre kaldı kendini ve bebişini üzme ama böle kendi kendini yiyecegine bencede git tekrar doktora öptük seni

tamam ben her şeyi kontrol edeyim evi falan toplayayım hem hareket edeyim... az önce mutfağı topladım adet oluyorum sanki ya... karnım taş gibi oldu yine.. düzenli değil sancılar ama sürekli... belki de ayaklarımı üşütmüşümdür :S olabilir mi ne bilim.... ishal falan demişler valla kalktığımdan beri 3 kere gittim.. korkuyorum gibi... bu sancılar başladıktan sonra kaç saat sonra doğum oluyor acaba? bi de su nişan gelmeden doğum olur mu? benim annemin hiç öyle suyu nişanı geldiğini hatırlamıyorum...

sağol canım. bu iş kendisiyle alakalı değil yenidoğan doktorlarıyla alakalı olduğu için bence çok üstüne durmadı. ya da tam olarak tanı koyamadığı için. zaten hayati tehlike oluşturacak bir durum yok dedi şükür ama minicik bedeni bıçak altına yatsın istemem sünnet operasyonu haricinde. biz de sizi öptük canım dualarınızı esirgemeyin

Olur mu hiç bende burdayım cumaya ayrılıyorum bende artık evde olmak istiyorum çok yoruldum işyerindekiler neden izne ayrılmıyorsun buralarda doğuracaksın delimisin diyorlar keyfimden gidiyorum sanki ben evde olmak istemezmiyim

Canım gidemiyorsan bile ara bari doktoru sanki ban doğum yaklaşmış gibi geldi

Bencede tekar git doktora düzelmiştir belki yada başka bir doktora görün için rahat etsin en azından

Tiramisu canım bende 23 Nisan dan sonra bekliyorum valla eşim zaten her an bekliyor dediğin doğru gelsinlerde artık korkularımız bitsin hareket etti mi suyu azaldı mı kg arttı mı ve bu sorular uzayıp gider.. Gerçi doğuncada başka korkular olacak ya...

Midmayacım bende de var karın ağrısı valla kızının kg su kötü değil bence iyi bakalım perşembe benimki kaç çıkacak korkuyorum 2800 ü geçtiyse yandım... Ben 1800 doğmuşum hiç bişeyim yok valla

Gizlisevdam bence doktorun ne diyorsa onu dinle sonradan çekmektenkse... yada çok içine sinmiyorsa başka bir doktora daha görün derim.

Canım bence başka bir doktora da git için rahat etsin bir doktora bağlı kalma derim ben.İnşallah yanlış filan görmüştür.Allah'a emanet olun...

halilefe2013 oğlumda hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam vardı ama ne nişanım geldi ne suyum geldi...Hatta suyumu hastanede patlatmışlardı.Bir önceki geceden hafif hafif sancılarım vardı o zaman ama doğum sancıları olduğunu anlayamamıştım,o gün de pazara gidicem diye uğraşıyordum hastaneye gitmeyip pazara gitseydim pazarda doğuracakmışım demek ki

Astirid doğduktan sonra sarılık ve şu iğneler ne biliyim topuk kanıydı aşıydı vs insanı çok geriyor ama onun harici oğlumda bir sıkıntı olmamıştı inşallah kızımda da olmaz,inşallah sizin hiç sarılık probleminiz olmaz.Oğlumda olduğuna göre kızım da sarılık olur diye tahmin ediyorum,bebeklerin %90'ı doğduktan sonra sarılık olurmuş,sizler o %10luk dilimin içinde olun inşallah.Oğlum sarılık yüzünden bir gün hastanede yatmak zorunda kaldı 3 günlüktü o zaman.Ne çok ağlamıştım,Allah başka dert vermesin...

Son düzenleme:

Herkesin suyu önceden gelmiyormuş cnm doğum sırasında patlatıyorlarmış yani suyunun ve nişanının gelmemiş olmasını dikkate alma. İlk doğumlar 12-14 saat filan sürermiş sanırım
Bak eğitimde not almışım:
gerçek doğum sancıları düzenli aralıklarla gelir
ağrı aralarındaki süre giderek azalır
Ağrıların süre ve şiddeti artar
Ağrı belden başlayıp karına yayılır
Ağrı yürümekle artar

İclal aynı gün çıkıyoruz izne benimde çarşamba son inşallah:)) Bugün izin aldım çok zor oluyor çalışmak artık evde olmak çok iyi geliyor gerçekten:)

bebegım bende aynı durumdayım ama su dogum ıznı onaylanmadı bzmde 24 nısanda doluyor ama muayeneye cuma gunu gıdıcez yanı 26 nısanda arayada haftasonu gırdgı ıcın ıkı gunumuz bosa gıtmesın dıye pazartesı yanı 29 una baslatıcaz ıznımızı hayırlısıyla

al benden de o kadar canım uyuz oluyorum insnalara yaf sen daha burda mısın diyor sizene kardeşim istersem burda dogurum istersem baska yerde 1 gün daha fazla vakit gecireyim diye oglumla resmen sürünerek geliyorum artık işe millette laf olsun konusuyor iste

Gunaydin kizlar bende bi uyku bi uyku gozumu acamiyorum benim kiz dogmiycak bide o kadar y attim dr simdi bol bol yuru diyor bakalim artik bekliycez ellerimin sisliginden kapatamiyorum .........halilefe aman dikkat hastane de uzakmis. Yatinca gecmiyorsa hiç durma canım git hemen sen bilirsin

bu haftalarda kg vermemız normal ımzamızda yazıyordu canım
guzel haberlerle gel ınsallah doktordan

canım su bazen dogum anında doktorlar mudahele edıp patlatıyorlar yanı ıılla nişan yada su gelıcek dıye bısey yok sancılarına ıyı bak belden baslayıp kasıklara iniyorsa duzenlı aralıklarla gelıyorsa doktora gıt canım ne olur ne olmaz ..

masallah yavruna canım :)

canım doktoruna guven bısey yoktur inşallah bıdahakı gıdısınde guzel haberler alırsın ıcın rahatlar inşallah

Gunaydin guzel anneler. Vee sonunda evdeyiz kizimla. Sabah yuruyusumuzu yaptik. Ekmek yumurta aldik. Kahvaltimizi yapiyoruz. Sutcumuz geldi hem inek hem keci sutu aldik. Bol bol icelim de kalsiyum olsun kizima..

ya benı kıskandırma kapına hemde kecı sutu mu gelıyor en saglıklısı esım gece ısten cıktı sagolsun arkadasıma ugradı koyden yumurta getırıyor arkadasım onları aldı geldı sutumude gunluk cam sıse aldı dun bıtmıstı .. ah kapıma sutcu gelse oyle alsam
afıyet sıfa olsun yavruna ve sana :)

bişey çıkmazsa çıkmasın sen dr.a git .neden böyle düşünüyorsun aylarca kontrole gidip para veriyoruz en önemli zaman şimdi nstye bağlarlar ihmal etmeyin.

İclal aynı gün çıkıyoruz izne benimde çarşamba son inşallah:)) Bugün izin aldım çok zor oluyor çalışmak artık evde olmak çok iyi geliyor gerçekten:)

bencede artık evde olmamız lazım canım

canım ben 21 mart perşembe gitmiştim çalışabilir raporu için 5 hafta tam 25 nisan perşembe günü doluyor. pazartesi alsan sana bi getirisi olur mu ki 5 hafta dolduktan sonra diğerini ne zaman almıştın sen?

kızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?

hayırlısı olsun galiba cidden doğuruyorsun. 2 ay önce bi arkadaşım aynı senin gibi sancılanmıştı. üstelik ne nişan geldi ne de suyu. geçmek bilmeyen bi adet ağrısı vardı. hastaneye vardığında 5 cm açıklığı vardı. maş. gayet kolay şekilde doğurdu. inş. sende kolaycacık doğurursun

aynı durumdayız sanırım:) ben de 26sına kadar çalışabilirim ama artık taşımıyo ayaklarım beni çok zorlanıyorum işe gelirken bende 22sinde başlatıcam iznimi artık inşallah doğumdan önce biraz dinlenmek istiyorum uykusuzluk beni mahvetti
ama olsun minik kızım için heeeeeeerşeye değer:) sağlıklı sıhhatli alalım da inşallah kucağımıza:)

ben de bu bebek çikolatası kurabiyesi olayına takıldım bu ara naapsam hiç bilemiyorum cuma annem gelcek inşallah artık onunla bakıcam bişiler:)
kolay gesin sana umarım güzel olur kurabiyeler:):)

yaaa kızlarrr 2gündür felaket başım agrıo.((( napcağımı bilemedm sağlık ocağına gtsem tansiyon ölçüp gndercek biliorum var mı bi bildiğinz nie ağrır ki baş?????

kızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?

valla canım ben anlamıyorum top gibi hala hiç aşşagı inmedi heralde.hatta görenler erkek mi diyor bi de daha dönmediği için olabilir benimkinin bu kadar top durması..
Bu arada doktorum sancıların geldiğni anlatmak için elini yumruk yap üsütne dokun dedi.karnın aynen böyle sert olcak dedi ve belinde olcak ağrı dedi. şimdilik bnede böyle bir durum yok.. zaten evde bir sürü iş var.daha gelmesin kuzum kalsın içerde 2-3 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…