- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.681
bencede artık evde olmamız lazım canım
canım ben 21 mart perşembe gitmiştim çalışabilir raporu için 5 hafta tam 25 nisan perşembe günü doluyor. pazartesi alsan sana bi getirisi olur mu ki 5 hafta dolduktan sonra diğerini ne zaman almıştın sen?
halilefe2013 canım sabah benimde sancım vardı uzandım yarım saat ve kendimi dinledim sadece 1 kere oldu sonra kalktım şimdide ayaklarımı uzattım oturuyorum ve rahatım bişey hissedersem hemen saati yazıyorum kenara ama en son 13:51 yazmışım mesela baya bi geçti üstünden canım ayakta durma uzan ve takip et eğer geçmiyorsa ertelemeden çıkın yola (bu arada sana katılıyorum o arada olanlar artçı sancıbugün deneyimledim bende asıl olanı o nefesini kesen )
kızların da dediği gibi bize haber vermeyi unutma hep birlikte öğreniyoruz burda meraklanır sancılanırız sonra
yok canım anormal olan birazcık benim çok değil ama biraz erkenmiş çünkü bebiş doğum kanalında yakında hissedersin sende az kaldı artıkbende hiç sancı felan olmuyo anormalmiyimki acaba.. :44:
Slm kızlar çarşıya çıktım sabahtan eczaneden eksiklerimizi aldım humana steel çayı,göğüs kalkanı, göğüs çatlak kremi lanolin,ıslak mendil aldım sonra aktara gittim lohusa şerbeti malzemelerini eksikleri aldım bebek şekerlerini ,kapı süsümüzü ödedim lohusa şerbet bardaklarını süslemiycektim ama takıp çıkarılabilen lastikli süsleri gösterdi bayan almaya karar verdim tepsi ve bardak süs malzemeleri aldım.Şimdi sadece büyük market alışverişini yapıcaz ve artık yavaş yavaş ev temizliğine başlıcam haftaya sonra oğluşumu bekliycem.
Aynen canim, bazen esime diyorumki simdi Eli cikivericek gibi geliyor asagidayken. :) bacagimi acsam dusecek saniyorum o kadar asagida ve hareketli.
cnmm bol bol su ıctımm artık 10 dk bı wcdeydım 4 lt ıctım
meyveyı coğalttım armut karpuz da yedım ılk defa valla kıs boyu asermıstım
bıde pekmez yedım aç karnına sabahalrı 4 kasık dedım doğpacaksa da barı azcık kılo aldırayım
oda susatıo ıyı su ıcırıo
bıde hiç stres etmedım cnm allahın dediği olur dedimm
napım en kötu ıhtımal doğum alırlar dedimm cok sukur rısklı haftalarda değiliz artık
Kızlar bende bugün garip garip şeyler hissediyorum. Karnımın içinde bir hareketlilik var ama bebişin her zamanki hareketleri değil sanki canımı biraz acıtıyor burulma gibi ama daha farklı demin hem hıçkırık hem o burulmalar oldu oturup kalkarken de kasığımda acı hissediyorum geliyor mu bizimki acaba :18:
Kızlar bende bugün garip garip şeyler hissediyorum. Karnımın içinde bir hareketlilik var ama bebişin her zamanki hareketleri değil sanki canımı biraz acıtıyor burulma gibi ama daha farklı demin hem hıçkırık hem o burulmalar oldu oturup kalkarken de kasığımda acı hissediyorum geliyor mu bizimki acaba :18:
ben kapı süsünü tamamen unutmuşum ya
ne kadar çok ayrıntı var evlenirken böyle zorlanmamıştım...
milupanın da steel tea si iyi diyorlar. birde kuzenim göğsüne hep sütünü sürmüş hiç çatlamadı diyor ama tabi yapıdan olabilir bilmiyorum. çatlarsa artık eczane çok yakın eczaneden alıveririrm.
lohusa bardağı süsünü bende takıp çıkanlardan aldım hatta bardakları süsledim vitrine koydum. tabi benim vaktim daha az olduğu için ev temizliğini de yaptırdım. tabi peşinden yağmur yağdı. son eksiklerimi de internetten istedim artık daha gezemiycem çarşı pazar onlarda bu hafta tamamlanırsa teyzeleri biz de neredeyse hazırız
bardak süslerinizi merak ettim fotoğraf koyabilirmisiniz birde nerede satılıyor almak isterim fiyatınıda yazarmısınız
ben bıraktım artık araba kullanmayı zaten birden vurunca dikkatim dağılıyor. ama dediğin doğru valla her iş bize bakıyor. işi biz yapmazsak kendi kendine olmuyor valla dediğin çok doğru canım.
bizde karar veremedik oğluşumun adına artık doğunca hangi özelliği öne çıkarsa ona göre koyarız. onun da fikrini alırız ya da bilmiyorum artık
farklı isimler konusunda sana gönülden katılıyorum şöyle normal yurdum isimlerinden olmalı biz de ortak karar veremiyoruz ben beğensem kocam beğenmiyo o beğense ben beğenmiyorumben listende oyumu ipek ten yana kullanıyorum canım zeynep te güzel ama o biraz çok gidiyo bu ara sen ipek koy bence
bu arada isim konusunda fikir beyan eden herkese teşekkürler aklınıza geldikçe yazın olur mu?
ay kızlarr gelıp gelıp bakıorum dogum varmı diye
emosderın naaptı acaba o, sersav ve halilefe sıradaki doğumun en guclu adayları
tiramisu ve küçükmeleklerım de olabilir
Kızzzlarrrr ben geldimmmBebişimin sizlere selamı var ellerinizden öpüyormuş teyzeleri Nstde kasılmalarım çıktı doktorum kasılmalarımın çok kuvvetli olduğunu doğumun çok yakın olduğunu söyledi , hatta bu gece ben nöbetçiyim birşey olursa mutlaka gel dedi Açılma olsaydı hatta suni sancıyla doğuma alacaktı ama alttan muayene oldum maalesef açılmam yok,kasılmalar kuvvetli hatta eliyle dahi hissetti doktorum ultrasonla karnıma bakarken,bebeğin hareketlerinin azaldığını söyledim doğuma hazırlanıyormuşuz ondan böyleymiş,ay gerçekten bu gece doğurur muyum doktorum bana gaz mı veriyor?Sancılarımı ben de hissediyorum ama düzenli değil ki işte doktorumuz da aynısını dedi düzenli olsa hemen alıcam doğuma diye.Şimdi bile var hatta kasılmalarım.Bari gidiyim banyo yapıyım belki bu gece suyum falan gelir ne biliyim sancım gelir inşallah hayırlısıyla yavruma kavuşurum Eğer birşey olmazsa da cuma günü için tekrardan çağırdı nstye girecekmişim,rahim ağzında incelme var önce 38miş sonra 31 olmuş en son 24 dedi sanırım?Ama bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama eğer böyle giderse uzun zaman sonra mı doğurucam demek oluyor ama doktor çok umut verici konuştu valla Bebeğin hareketlerini takip edelim 2 saati geçkin hareketsiz kalmaması lazım dedi.Sizlerin de kulağına küpe olsun kızlar bebek hareketlerine dikkat.Ayy içim kıpır kıpır topiğimiz hayırlı haberlerle dolsun taşsın inşallah
farklı isimler konusunda sana gönülden katılıyorum şöyle normal yurdum isimlerinden olmalı biz de ortak karar veremiyoruz ben beğensem kocam beğenmiyo o beğense ben beğenmiyorumben listende oyumu ipek ten yana kullanıyorum canım zeynep te güzel ama o biraz çok gidiyo bu ara sen ipek koy bence
bu arada isim konusunda fikir beyan eden herkese teşekkürler aklınıza geldikçe yazın olur mu?
Slm kızlar çarşıya çıktım sabahtan eczaneden eksiklerimizi aldım humana steel çayı,göğüs kalkanı, göğüs çatlak kremi lanolin,ıslak mendil aldım sonra aktara gittim lohusa şerbeti malzemelerini eksikleri aldım bebek şekerlerini ,kapı süsümüzü ödedim lohusa şerbet bardaklarını süslemiycektim ama takıp çıkarılabilen lastikli süsleri gösterdi bayan almaya karar verdim tepsi ve bardak süs malzemeleri aldım.Şimdi sadece büyük market alışverişini yapıcaz ve artık yavaş yavaş ev temizliğine başlıcam haftaya sonra oğluşumu bekliycem.
Kızzzlarrrr ben geldimmmBebişimin sizlere selamı var ellerinizden öpüyormuş teyzeleri Nstde kasılmalarım çıktı doktorum kasılmalarımın çok kuvvetli olduğunu doğumun çok yakın olduğunu söyledi , hatta bu gece ben nöbetçiyim birşey olursa mutlaka gel dedi Açılma olsaydı hatta suni sancıyla doğuma alacaktı ama alttan muayene oldum maalesef açılmam yok,kasılmalar kuvvetli hatta eliyle dahi hissetti doktorum ultrasonla karnıma bakarken,bebeğin hareketlerinin azaldığını söyledim doğuma hazırlanıyormuşuz ondan böyleymiş,ay gerçekten bu gece doğurur muyum doktorum bana gaz mı veriyor?Sancılarımı ben de hissediyorum ama düzenli değil ki işte doktorumuz da aynısını dedi düzenli olsa hemen alıcam doğuma diye.Şimdi bile var hatta kasılmalarım.Bari gidiyim banyo yapıyım belki bu gece suyum falan gelir ne biliyim sancım gelir inşallah hayırlısıyla yavruma kavuşurum Eğer birşey olmazsa da cuma günü için tekrardan çağırdı nstye girecekmişim,rahim ağzında incelme var önce 38miş sonra 31 olmuş en son 24 dedi sanırım?Ama bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama eğer böyle giderse uzun zaman sonra mı doğurucam demek oluyor ama doktor çok umut verici konuştu valla Bebeğin hareketlerini takip edelim 2 saati geçkin hareketsiz kalmaması lazım dedi.Sizlerin de kulağına küpe olsun kızlar bebek hareketlerine dikkat.Ayy içim kıpır kıpır topiğimiz hayırlı haberlerle dolsun taşsın inşallah
Valla canım sen iyi bırakabilmişsin ben daha da yapıştım sayılır kısa mesafe yerler olsa bile işlerim de öyle ters yönlerde oluyor ki yürüyerek gitsem ellerimi ayaklarımı bırak bileklerim dahi şişiyor.Bu arada bence özelliğine göre isim koymayın sonra çok pişman olursunuz,biz bizimkinin adını Özgür koyduk beyefendi harbiden özgürKimseye eyvallahı yok bebekliğinden beri kendi başına bi birey sanki
midmayacım sen yurdum isimlerinden olsun demişsin gerçi ama nickinden de yola çıkarak Maya çok güzel bir isim bence,yada Mia,Tuana,Aleyna... Bu arada hep "a" la bitenleri öneriyorum şimdi fark ettim
Astirid o bebeğin hareket ettiğindeki ağrı bende bir zamandır var.Böyle sanki gerdiriyor da içerden etim acıyor gibi.Ama o kasığındaki ağrı neden kaynaklanıyor acaba?Bir de hangi taraf?Sağ mı sol mu?Doktorunu aramayı düşündün mü hiç?
Şekerim kucukmeleklerim güzellik uykusundahalilefenin yanlış alarm olduğunu düşünüyorum ne yalan söyiyim.ama sersav daha güçlü bir ihtimal gibime geliyor,hem zamanı da gelmişti onun yanılmıyorsam.Tabii her an ben de doğurabilirim hastaneden bugün ilk defa cep telefonundan nete girdim çok zor giriliyor ama doğum vs olursa yazmaya çalışırım söz vermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?