- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.641
kızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?
al benden de o kadar canım uyuz oluyorum insnalara yaf sen daha burda mısın diyor sizene kardeşim istersem burda dogurum istersem baska yerde 1 gün daha fazla vakit gecireyim diye oglumla resmen sürünerek geliyorum artık işe millette laf olsun konusuyor iste
Gunaydin kizlar bende bi uyku bi uyku gozumu acamiyorum benim kiz dogmiycak bide o kadar y attim dr simdi bol bol yuru diyor bakalim artik bekliycez ellerimin sisliginden kapatamiyorum .........halilefe aman dikkat hastane de uzakmis. Yatinca gecmiyorsa hiç durma canım git hemen sen bilirsin
kızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?
kızlar göğüslerimde birkaç gündür inanılmaz sızlama oluyor sizlerdede varmı erken mi başladı acaba diye düşünüyorum süt gelmiyor ama tedirgin oldum.
en hayırlı en uygun zamanda gelsinler inşallah canım teşekkür ederim hareketlerini takip ediyorum bugün oldukça kıpırdağızmidmaya canım bebeğinin hareketlerini dinlemeyi unutma.2500 gr çok küçük diyoruz ama o 3000 gr da olsa miniminnacık doğacak annesi söyliyimOğlum 3 kilo doğmuştu ve ne biliyim küçüktü sanki,aslında ortalama bir değerde doğdu ama,3500de falan doğan bebekler hafiften tombiş gibi gözüküyorlar sanki,ona da benim yapım müsade etmiyor zaten,rahmim taşımaya elverişli değilmiş o yüzden oğlumu erken doğurdum zaten,kilo çok da önemli değil ciğerleri gelişlmiş olsun kuvözde kalmasın yeter.Sütün de yarayışlı olunca 2 ayda o yanaklar tombiş tombiş olur Canım benim de karnım ağrıyor Bakalım doktor teyzemiz ne diyecek?Ya aslında bir idrar tahlili de istesem mi diyorum iltihaptan enfeksiyondan başımızı kaldıramadık zaten hiç Örgüye gelince kaç tane örgüm var görsen birinden sıkılıp diğerini alıyorum Ya aslında ben de 1 kadın 1 erkek seviyordum ama sonradan sanki biraz kendilerini tekrar etmeye başladılar sıkıldım.Ama tabii başka film ve dizi izleyebilirim esasında dur bugün bi denemeye çalışiyim.Ha bugün ütü var beyazları ütülücektim,hem ütü yapıyım belki kızım gelir
canım o kadar bariz belli oluyo ki fark etmemen imkansız 1 günde oldu benim ama en büyük belirtisi ayağa kalkınca oluyo canım bi baskı hissediyosun aşağıya doğru ve o baskı leğen kemiklerinle bacaklarına yayılan bi ağrıyo dönüşüyo hatta şöyle söylim yürüyüşün bile değişiyo iyice penguen oluyosunkızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?
canım evde varsa tansiyon aletin ölç kendin yoksa git eczanede ölçtür baş ağrısı hamilelikte önemli bi konu ama eğer tansiyon değilse sanırım çok problem olmuyo o yüzden tansiyon ölçümü önemliyaaa kızlarrr 2gündür felaket başım agrıo.((( napcağımı bilemedm sağlık ocağına gtsem tansiyon ölçüp gndercek biliorum var mı bi bildiğinz nie ağrır ki baş?????
ben hala kızıma bir isim bulamadım ya :S
benimkilerde sızlama yokta çok fazla kaşınıyor.korkuyorum da kaşımaya çatlak olmasın diye..gerçi zaten çatladılar da....((
Merhaba hanımlar
Sabah ben iç çamaşırımda biraz fazla bi ıslaklık oldu hafiften pijamam da ıslanmıştı tedirgin oldum şuyum mu geldi acaba ?????? Bebeğim hareket ediyor ama midem bulanmaya başladı psikolojik midir bilmiyorum yaaaa
Merhaba hanımlar
Sabah ben iç çamaşırımda biraz fazla bi ıslaklık oldu hafiften pijamam da ıslanmıştı tedirgin oldum şuyum mu geldi acaba ?????? Bebeğim hareket ediyor ama midem bulanmaya başladı psikolojik midir bilmiyorum yaaaa
yaaa kızlarrr 2gündür felaket başım agrıo.((( napcağımı bilemedm sağlık ocağına gtsem tansiyon ölçüp gndercek biliorum var mı bi bildiğinz nie ağrır ki baş?????
ben hala kızıma bir isim bulamadım ya :S
kucukmeleklerim bende de aynı durum var yürüyemiyorum arabayla gidiyorum her tarafa işim düştüğünce bu sefer görenler kızıyorlar evde otur bebeğini bekle artık diye napiyim araba kullanmasam o kadar yolu yürüyerek nasıl gidicemHer iş de bize bakıyor pazar,alışveriş,temizlik,yemek vs... ne biliyim sanki biz bunları yapmasak kendiliğinden olacak bitecek.Bak dedim eşime beraber gidelim doktora dedim tamam öğleden sonra işlerim biter dedi şimdi aradım bitmemiş geç kalıyoruz şimdi de çekip gidemiyorum da keşke kendim gitseydim.Bu arada uyuyabildiğin kadar uyu canım uyku iyidir demek ki vücudunun ihtiyacı var doğum sonrası uykusuz geceler için hazırlık
kkubimm hormonlardan dolayı yada gerilim tipi baş ağrısı da olabilir stresten ama kızların da dediği gibi tansiyonunu ölçtür canım en azından eczaneye git sağlık ocağı uzaksa.Bir de başına patates bağlarsan ağrısını alır derler ama dener misin bilmem
Valla canım biz de aynıydık iyi ki bir eşime söyledim bu sefer kızın adını da sen koy diye hiç sevmediğim istemediğim isimler söyledi çok üzüldüm başıma ağrılar girdi oğlumun adını ben koymuştum dedim kızınkini de eşim koysun şimdilik yeni bir isimde karar kıldık ama kocam sonradan nüfus memurluğundayken bana bir süpriz yapıp da değiştirmeye kalkmazsaİsim konusu da hakkatten çok gerdi beni adıyla büyüsün yavrularımız
Merhaba hanımlar
bende bulamadım canım yalnız değilsin :44: bu konuda fikirlere açığım arkadaşlar yeni nesil isimler fazla enteresan geliyo bana şöyle söylendiğinde hemen anlaşılacak anlamı güzel bir isim öneriniz varsa benim kızın isim annesi olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?