2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar karnınızın aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz?

bebegın bası aşağıda ayakları yukarda ya gogus altına baskı yapıyor
bebıs kanala doğru ındıkce yukardakı baskı azalıyor rahatlıyorsun göbekte asagı ınıyor
bıldıgım bu canım :)

kubimm tansıyondanda olabılır bas ağrın kı tansıyon gebelıkte cok onemlı yınede gıt ıstersne sağlık ocağına ..

Aynen bende sürünerek geliyorum ayaklarım taşımıyor artık insanlarda bilmiyor anlamıyor konuşuyor işte kızmayım diyorum gene kızıyorum işte aman neyse biz kendi işimize bakalım boşver elalemi çocuğu olmayan anlamıyor işte...

Öyle kolay sanki kendileri yürüsünler bakalım ben zaten zor adım atıyorum birde o kadar yürüycem hiç mümkün değil

Valla bana herkes inmiş diyor bilemiyorum ki

kızlar göğüslerimde birkaç gündür inanılmaz sızlama oluyor sizlerdede varmı erken mi başladı acaba diye düşünüyorum süt gelmiyor ama tedirgin oldum.

kızlar göğüslerimde birkaç gündür inanılmaz sızlama oluyor sizlerdede varmı erken mi başladı acaba diye düşünüyorum süt gelmiyor ama tedirgin oldum.

benimkilerde sızlama yokta çok fazla kaşınıyor.korkuyorum da kaşımaya çatlak olmasın diye..gerçi zaten çatladılar da.... ((

en hayırlı en uygun zamanda gelsinler inşallah canım teşekkür ederim hareketlerini takip ediyorum bugün oldukça kıpırdağız benim de yarım kalmış bi battaniyem var canım elim gitmiyo ya bu konuda bi ayarım yok zaten oturunca saati fark etmeyip uyumuyorum bile bitinceye kadar sonra sıkılıp bi bırakıyorum aylarca duruyo durduğu yerde
bu arada benim sancılarım da var sanırım ya bıçak giriyo gibi oluyo sonra çıkıyo sanırım bunlar sancı ama cumartesi günü baktı dr. amcamız kanala inmiş 2 hafta daha beklemeli dinlen bol bol geleceğini sanmıyorum demişti,idrar ve kan tahlili de verdim onlarda temiz çıktı yani bu ağrı enfeksiyon ağrısı da olamaz sancı aralarını dk tutuyum dedim ama beceremedim sanki 10 dk gibiydi sonra yattım yarım saat hafifledi takipteyim bakalım :18:

canım o kadar bariz belli oluyo ki fark etmemen imkansız 1 günde oldu benim ama en büyük belirtisi ayağa kalkınca oluyo canım bi baskı hissediyosun aşağıya doğru ve o baskı leğen kemiklerinle bacaklarına yayılan bi ağrıyo dönüşüyo hatta şöyle söylim yürüyüşün bile değişiyo iyice penguen oluyosun

yaaa kızlarrr 2gündür felaket başım agrıo.((( napcağımı bilemedm sağlık ocağına gtsem tansiyon ölçüp gndercek biliorum var mı bi bildiğinz nie ağrır ki baş?????
canım evde varsa tansiyon aletin ölç kendin yoksa git eczanede ölçtür baş ağrısı hamilelikte önemli bi konu ama eğer tansiyon değilse sanırım çok problem olmuyo o yüzden tansiyon ölçümü önemli

weber canım benim göğüslerim 3 haftadır falan sızlıyo bende de süt gelme durumu yok ayrıca damarlarım mosmor belli oluyo çok çirkin oldular merak etme bence normal bi durum süt doluyolar

ben hala kızıma bir isim bulamadım ya :S

bende bulamadım canım yalnız değilsin :44: bu konuda fikirlere açığım arkadaşlar yeni nesil isimler fazla enteresan geliyo bana şöyle söylendiğinde hemen anlaşılacak anlamı güzel bir isim öneriniz varsa benim kızın isim annesi olabilirsiniz

Merhaba hanımlar
Sabah ben iç çamaşırımda biraz fazla bi ıslaklık oldu hafiften pijamam da ıslanmıştı tedirgin oldum şuyum mu geldi acaba ?????? Bebeğim hareket ediyor ama midem bulanmaya başladı psikolojik midir bilmiyorum yaaaa

benimkilerde sızlama yokta çok fazla kaşınıyor.korkuyorum da kaşımaya çatlak olmasın diye..gerçi zaten çatladılar da.... ((

Benim inanilmaz fazla kasiniyo,artik dayanamiyorum deli gibi kasiyorum dayanamiyorum cunku.Simdilik alt taraflar biraz catladi acikcasi,umarim sonradan porsuk bi sekilde kalmazlar.

Pijamani islatacak kadarsa belki yavastan suyun geliyo olabilir canim,ben ihmal etme derim.

canım suyun da gelmiş olabilir idrar da kaçırmış olabilirsin son zamanlarda olabiliyomuş en iyisi eczaneden bi test kağıdı al alsense gibi bişeydi adı sanırım tam hatırlayamıyorum ondan alıp bi bak bakalım bizi de haberdar et merakta bırakma

günaydın kızlar,
bizde boğaz ağrısıyla başladık güne zaten yataktan da zor kalktık. kahvaltıyı da zor yaptık artık pekmez tahin yiyoruz biraz kilo alalım diye dün gece bende de bir iki ağrı girdi ama uykumdan anlayamadım gaz sancısı mı başka bişey mi sürecek mi diye takip ederken uyuyakalmışım. şimdi iyiyiz çok şükür. yarın doktora gidicez inşallah iyi geçer kontrolumuz.
halilefe ne yaptı acaba ya doğumu başladı mı ki. belirsizlik ne zor bilemiyorsun ki ne zaman gelecek hazırlıkları biran önce bitirmek lazım...

kucukmeleklerim bende de aynı durum var yürüyemiyorum arabayla gidiyorum her tarafa işim düştüğünce bu sefer görenler kızıyorlar evde otur bebeğini bekle artık diye napiyim araba kullanmasam o kadar yolu yürüyerek nasıl gidicem Her iş de bize bakıyor pazar,alışveriş,temizlik,yemek vs... ne biliyim sanki biz bunları yapmasak kendiliğinden olacak bitecek.Bak dedim eşime beraber gidelim doktora dedim tamam öğleden sonra işlerim biter dedi şimdi aradım bitmemiş geç kalıyoruz şimdi de çekip gidemiyorum da keşke kendim gitseydim.Bu arada uyuyabildiğin kadar uyu canım uyku iyidir demek ki vücudunun ihtiyacı var doğum sonrası uykusuz geceler için hazırlık

yaaa kızlarrr 2gündür felaket başım agrıo.((( napcağımı bilemedm sağlık ocağına gtsem tansiyon ölçüp gndercek biliorum var mı bi bildiğinz nie ağrır ki baş?????

kkubimm hormonlardan dolayı yada gerilim tipi baş ağrısı da olabilir stresten ama kızların da dediği gibi tansiyonunu ölçtür canım en azından eczaneye git sağlık ocağı uzaksa.Bir de başına patates bağlarsan ağrısını alır derler ama dener misin bilmem

ben hala kızıma bir isim bulamadım ya :S

Valla canım biz de aynıydık iyi ki bir eşime söyledim bu sefer kızın adını da sen koy diye hiç sevmediğim istemediğim isimler söyledi çok üzüldüm başıma ağrılar girdi oğlumun adını ben koymuştum dedim kızınkini de eşim koysun şimdilik yeni bir isimde karar kıldık ama kocam sonradan nüfus memurluğundayken bana bir süpriz yapıp da değiştirmeye kalkmazsa İsim konusu da hakkatten çok gerdi beni adıyla büyüsün yavrularımız

ben bıraktım artık araba kullanmayı zaten birden vurunca dikkatim dağılıyor. ama dediğin doğru valla her iş bize bakıyor. işi biz yapmazsak kendi kendine olmuyor valla dediğin çok doğru canım.

bizde karar veremedik oğluşumun adına artık doğunca hangi özelliği öne çıkarsa ona göre koyarız. onun da fikrini alırız ya da bilmiyorum artık

kıslarr geldık doktordan
çok sukur suyumuz düzelmiş
ıyı sulamısım kızımı demekkı
amann dıkkat edın ölçun gunde ıctıgınız suyu..
ben susadıkca ıcıodum..
bu arada pekbiciciyi görmustum hastaneye gıdeceken asagıda
yazmamıs bişey
doğumdasım olunca merak ettim iyice
neyse onlar ıyı olsunda elbet bı gun haber alırız..

cnm suyun sızmıs da olabılır ama geleb suyun bıle olsa
doğum hemen baslamaz merak etme..
uzun sure wc ye gıtmedıysen bıraz kaçmışda olabılır
takıp et bakalım bı daha olckmı

Benim kizim olacak diye dusunmustum Melek Duru diye cagiriyorduk, Melek ismi baska bir isimle kullanildiginda o kisiye cok sans kattigina inaniyorum AMA bizim Melek Duru METEHAN'a döndü :)

slm kızlar dogum yapan arkadslardan hala bı haber yokmu ya merak ettım ....

HALIFELIİİ canı ıstersen bı dr gıt 36. haftayı atlatmıssın sukur bebeısın ne zaamn gelecegı bellı olmaz guzel haberlerını beklıyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…