2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar hepınızden Allah razı olsun desteyınız ve en cokta dualarınız ıcın hepınız en guzel sekılde yavrularınıza kavusursunuz ıns hepınızı opuyorum oglumdan dırsat buldukca gelırım aranıza su anda emıyo

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeccccccccccccceellllllllleeeeerrrrr

selam teyzeler nasılsınız?

Dün gece baya kanamam oldu cok telaslandık esımle acilen hastanenin yolunu tuttuk. nöbetçi dr alttan muayene etti acılmam oldugunu söyledi. bebegime baktı bebegim durumu iyiydi. Hemen nst ye aldı.nst de cok hafif sancılarım göründü. şu an yapabılecek bısy yok bekleyecegız gözlem yapacagız dedi.eve gönderdi. ertesi gün kendi dr gıdersen daha saglıklı olur dedı ..neyse sabahı zor ettım zaten hic uyumadım ara ara kontrol ettım wcde.

Bugün kendı dr gittim durumu anlattım altttan oda kontrol etti.Kanamayı ve acılmayı gordu..Hemen o da 20 dk nstye bagladı sancım cok fazlaydı ama bende sancı yoktu. Yarım saat beklıycez sonra tekrar bu sefer sure 40 dkydı..Yine sancım vardı...İyice emin olmak için tekrar 1 saat tekrar nstye aldı.Yine sancılarım cok fazlaydı bunlar daha cok acılmaya sebep olur dedi.Şuan dogum olmazsa cok ıyı olur erken henüz dedi.Dogumu durdurmak için.Hemen yatış verdi.Serum takıldı.Tekrar nst yine sancı cıktı sancım bı turlu azalmıyordu.Birde stresten midir nedir sürekli bir mide bulantısı.Neyse sancımın azalması için ..1şişe daha serum daha...Sonra nidilat dıye bır ılac verdı 15 dk bır...sonra yıne nst. En sonunda cok az da olsa sancım azaldı.Sen nasıl hıssetmıyorsun dedı dr.Ama gerçekten hissetmiyordum.Magnezyum ve nitilata devam edecegim haftaya tekrar kontrol var ..En ufak bı sıkıntıda hemen gel dedı.Ayaga kalkmak yurumek yasak oturmak da yasak..

Mevla hepimizin evlatlarını hayırla kucagımıza almamızı nasip etsin. Dua istiyorum arkadaşlar..

Son düzenleme:

canım gecmıs olsun vayyy erkencı azcık daha dur ne acelen var deseydın neysekı sımdı ıyısındır ınsalllah Rabbım zamanında saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah........

TRAMİSUUUUU
Kız valla yaptım yaptım ama,sonradan yine bi isim krizi yaşandı anlatmak istemiyorum,çok ağladım hıçkıra hıçkıra çok üzüldüm o zamandan beri kasılmalarım var hala geçmek bilmedi.Karnım taş gibi oluyor valla ben öyle uzanmayı da sevmem çok mecbur kalmadıkça.Geçenlerde acile gittik ben sedyede oturuyorum ebeler kızıyor doğuracaksın böyle oturmaya devam edersen diye kızım da inatçı anasının karnını pek seviyor herhalde çıkıcak çıkıcak diyoruz nazlanıyor hanımefendi Bakalım eğer bu gece doktora gidilecek bir durumum olmazsa yarın randevumuz var bizim de,sizin randevu nasıl geçti anlat bakalım annesi

valla zor yetıstık hastaneye en son bızdık dr kacası vardı ben soylemesem bısey soylemıyo nts falanda gırılmedı kılosu ıyıymıs suyu yagı ıyıymıs:) cok sukur sezeryan tarıhını ezaman olur dedım 10 gun sonra gel dedı eve geldık sukur senın kontrolun yarınmıydı...

canım bosver ısım konusuna esın bısey demıyomu ya benımkı anne duskunudur ama sukur koyalım falan demıyo zaten ruyasında betul gormus bende ısmaıl gordum BETUL ISMAIL KOYACAGIZ artk sızde gobek ısmını kv koy nufusuna yazma....

Çok geçmiş olsun bebeğiniz birazcık daha uslu Dursun inş Rabbim ikinizi de korusun sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın inş :)

Bişey sorcam canım senin ilk doğumun mu ve neden sezeryanla oluyor?Benim kontrolüm yarın canım sabahtan gidiyim diyorum nst falan çok uzun sürüyor hastane faslı.Tatlım isim konusuna gelince kızımızın ismini babası koyuyor zaten bana da diyor takma kafanı kim ne derse desin ama işte ben eşim kadar rahat biri değilim ki çok hassas yapım var hamile olduğumdan beri daha da beterim:26: Eşim çok iyi niyetlidir kimseyi üzmek kırmak istemez sadece kv değil yani karışan kp kayınlarım ne biliyim canım her kafadan bir ses çıkıyor herkes birşey söylüyor,akşam eşim alışverişe götürdü beni kıyamam yolda patladım ona,halbuki eşimi hiç kırmak istemiyorum germek istemiyorum ama ne yapabilirim,herkes isim koymaya bu kadar meraklıysa yapsınlar 3-5 çocuk daha,ama bize karışmasınlar,dışardan müdahale edilince tahammül edemiyorum,hani 2-3 aylık hamile olsam isim düşünsek belki tartışmaya açık olabilirim,ama nerdeyse çocuğun kimliği çıkacak artık,yani kimse sormuyor neye ihtiyacın var işte atıyorum bebeğin şusu var mı busu var mı şunu da biz alalım diyen yok,habire yorum var habire eleştiri var,kimse sormuyor şunu tamamladın mı yorganlarını vslerini temizledin mi perdelerini yıkadın mı neye ihtiyacın var ne eksiğin var diye soran yok,bekliyorum vallahi ne yalan söyleyim,belki birşey isteyecekliğimden değil ama laf olsun diye bile sorsalar kabulüm,ama yok,bugün banyoları temizledim mesela annem diyor ki yapma boşveeerr, e tamam hadi yapmayım ne olacak o banyonun hali biri bana bunu söylesin?Yapma demekle çözüm mü oluyor anlamıyorum?Bazı doğum yapmış annelerin mesajlarını da okuyorum da gerçekten artık kimsenin kimseye faydası kalmamış kimseden birşey beklememek gerekiyor .ben kendim için konuşayım çevremde şöyle yapıcı iş bitiren faydalı hiçbir insan yok.Herşey maddiyat da demek değil ama maddiyattan daha beter maneviyatımız eksik.Aman ya sizin de moralinizi bozdum ama bugün çok ağladım bağıra bağıra kusuruma bakmayın hala biraz içim sıkkın bunlar da geçecek

Gecmis olsun canım yat kalkma dinlen bol bol benimde sorumluydu 8 ayımda dinlenirsen sorun olmaz Allah yardımcın olsun

Benımde ucuncu sezeryandı cok sukur ıyı gectı sadece bez kendı kendımızı korkutuyoruz sakın olsak her seyın tadı daha guzel cıkarırıda kendımıze soz gecıremıyoruz sen de sakın ol bebegınındunyaya gelısını anbean tadını cıkarg gulsevda arkadasın cevap verıcem ama olmuyor ıns anlar burdan

Son düzenleme:

Bosverin kafanıza takmayın kimseden fayda yok alıştım ben Umut bile etmiyorum herkes kendi havasında görmezden gelip geciyorum yoksa patlardim stresten heralde

olurmu canım bıraz rahatladıysan ne ala....aynene canım gelıp yapayım dıyen yok bosver dıyolar gerısını koyuveroyolar rabbım kımselere muhtac etmesın.. bubenım 6. gebelıgım ıgne kullanıyorum 4dusuk 5. sag dr ılkınde normal dogumda ters bısey olursa mudahale edemeyız dedı ondan sezeyan olduk ama sagolsun sezeryanda parca bıraktı sagolsun 4ay kanama kesılmedı ıns bunda bısey olmaz 10 gun sonra gun alaca ıste hadı opt ıyı gclrrrr....

İyi akşamlar kızlar bu gün rdv vardı tabi vajina muayene koskoca hastanede şansıma turk erkek çıkmasın mı Dr la o gircek artık yardımcı asistan utandım yerin dibine girdim sanki alışkın olmadığım Icin tuaf oldu dedi vajina muayenenizi ben yapbilirmiyim dedim kusura bakma sen cikabilirmisin dedim Dr şaşırdı bana Türkiye'de erkek Dr yokmu dedi vajina muayene yok ancak acil durumlarda yapiliuor banada doğumda erkek olsa tabi bişey söylemem ama simdi itiraz hakkım var dedim neyse muayene gelelim ....dedi bebeğin hazır 38 haftamdayim ...Dr dedim bana bişey söyle ne yapayım doğurmak istiyorum artık cok zor geçiyor dedim yada ne zaman doğar sizce falan dedim 1 mm kalmış açılmış bugün git esinle sex yap gel yarın doğurursun dedi gülerek cinsel iliski etkiliyor biliyorum ama bu kadar doguma yakinmiyim emin olamadım güldüğü Icin hayırlısı artık uyku düzeni falan bişey kalmadı uyuyamiyorum hiç

Canım Allah yar ve yardımcın olsun... 10 güncük sular seller gibi geçsin inşallah

kucukmeleklerim sende mi yurtdışındasın,nerdesin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…