2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sidelyacim nekadar cabuk oldu hayirlisi olsun,keske bizimde belli olsa,kizim yavas yavas
gelmeyi dusunse ii olcak artik,sende hic korkma,agri pompasi taktir,cok ise yariomus,hayirlisyla iisalh kavuscan bebisine
evet canım bugün gittim doktora dönmesi çok küçük bir ihtimal artık öyle karar verdik inş doğru karar vermişimdir 3.300 grm olmş bekltmeninde gereği kalmadı sanırım

sağolasın canım hayırlısı olsun artık ben genel istedim canım ayriyetten sipnalde takıcak doktorum çıkınca ağrı çekmemek için ablam öyle yptırmış biraz komik diyo doktorum ama yaparız sanada ablanada yaptım sonuçta dedi:)

allah yardımcın olsun benm de yarn randevum war buuyk ihtiml banada gn verr artık bebegmi kucagma almak istiorm :) senn az kaldı darısı basımıza
Sağol canım hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza benim saatlerim kaldı artık herşeyden haberdar edicem sizi inş

ayy demekk safakk 1
allah kolaylık versın cnm yatcaz kalkcaz sen bebişine kavuscaksın

sütünün gelmesine çok sevindim canım. bebeğin bol bol emsin inşallah. senin oğlan ne güzel süt kokuyordur şimdi

banada bir arkadaşım demişti herkes az kıyafet al diyo ama sen dinleme onları bebek sürekli çiş yapıyor kaka yapıyor bide sulu olduğu için beline çabuk çıkıyor diye. Bende o sebeple yeni doğan kıyafetleri normalden biraz fazla aldım.

bizde inşallah hayırlı zamanda alırız yavrularımızı kucağımıza.

canim bende dusunuyorum ama cok saglikli bilgilere ulasamadim.doktorumda cok gerekli gormedigini soyleyince bira daha uzaklastim ama sende arastirmalarini paylasirmisin ozellikle nerde saklatacagina yonelik.

cnm bız saklatıcaz ınsallah
haberlerdede ızlemıssındır thy de calısan hostes bı kızcağız kanserdi ısraıldekı bı gonulluden
verılen kök hucreyle şifa buldu kıı bız kendı bebeğimizinkını saklatıoz allah muhtaç edecek bı hastalık vermesın ama
hem kendısı kardesı hatta anne babası ıcın bıle kullanılabılıo..
para tuzagı dıyen yaklasımlarda var bız pişamn olmaktnsa yaptıralım dursun dedık..ınsan yapmadıgı seylerdn daha cok pişmn olurmuş..

Hamileliğimide 13 14 kiloyla tamamlamış bulunuyorum bu arada 48 le hamile kaldım 62 kilo falanım kızlar yürüyüş çok yaptım yürüyüş bandında sağlıklı beslendim ama her gün tatlımı yedim çok severim

Canim epidural de de oluomu bilmiorum ama genel anestezide ameliyattan sonra takiolar sen agrin oldukca bi tus var basiosun agri kesici verio arkadasim yaptrdi cok memnun kaldi,dr bir sor kesin vardr

kızlar epidural sezeryan diye birşey yok, doğrusu spinal anestezi altında sezeryan.

epidural ile de sezeryan sonrası ağrılar (pompa dediğin şey) için extra ağrı kesici destek veriliyor.. eğitimde anlattılar

Kızlar yarın için gün aldık 12 de sezaryanım var çnkleden istye geldik eşimle ailemin yanındayım bebeğim dönmemiş ters çok korkuyorum

canım korkutma kendini. Hayırlısı böyleymiş de ve bol bol dua et. hem kendin hem bizim için:)

allah yardımcın olsun inşallah çok çok kolay ve ağrısız sancısız bir doğum geçirirsin ve bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın.

Dualarımız seninle tatlım.

slm arkadaşlar haftasonu sezeryan olcam nasipse bana dua edin hepimizin allah yardımcısı olsun

dualarımız seninle ve senin gibi doğum yapacak tüm arkadaşlarımızla. Allah yardımcın olsun hayırlısı ile ağrısız sancısız kolay bir doğum geçirirsin ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Sağol canım dualarınızı hissedicem inş herşey güzel olucak iyiki bu forum var burda yazışmak çok rahatlatıyo hepiniz sağolun

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar yarın için gün aldık 12 de sezaryanım var çnkleden istye geldik eşimle ailemin yanındayım bebeğim dönmemiş ters çok korkuyorum

slm arkadaşlar haftasonu sezeryan olcam nasipse bana dua edin hepimizin allah yardımcısı olsun

allah yardımcınız olsun canım.. ne güzel nasıl doğum yapcağınız belli olmuşşş...önemli olan bebeğinize sağlıklı ve sağlıkla kavuşmanız...herşeyin hayırlısı...

Sidelyacim nekadar cabuk oldu hayirlisi olsun,keske bizimde belli olsa,kizim yavas yavas
gelmeyi dusunse ii olcak artik,sende hic korkma,agri pompasi taktir,cok ise yariomus,hayirlisyla iisalh kavuscan bebisine

ilk defa duyduğum bişey ...
her yerde uygulanıyormiki

oh ozaman hiç kilo kalmıcak ne güzelllll...pek özendimmm :))

canım Allah yardımcın olsun korkma inş. herşey yolunda gidecek..bebeğin dönmedi ama erken kavuşacaksın bunu düşün mutlu ol hayırlı haberlerini bekliyoruz

Arkadaşım 4 ay önce İstanbul Ermeni Hastanesinde doğum yaptı ona da dr.u çatısı dar olduğundan sezeryan demişti arkadaşım normal isteyince dr. bende normal doğumdan yanayım sana yardımcı olurum demiş ve normal doğum yaptı bir sıkıntı yaşamadı.

valla bilemiorum cnm eğer sez. düşünüosan dr na danış derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…