- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.461
evet canım bugün gittim doktora dönmesi çok küçük bir ihtimal artık öyle karar verdik inş doğru karar vermişimdir 3.300 grm olmş bekltmeninde gereği kalmadı sanırımSidelyacim nekadar cabuk oldu hayirlisi olsun,keske bizimde belli olsa,kizim yavas yavas
gelmeyi dusunse ii olcak artik,sende hic korkma,agri pompasi taktir,cok ise yariomus,hayirlisyla iisalh kavuscan bebisine
sağolasın canım hayırlısı olsun artık ben genel istedim canım ayriyetten sipnalde takıcak doktorum çıkınca ağrı çekmemek için ablam öyle yptırmış biraz komik diyo doktorum ama yaparız sanada ablanada yaptım sonuçta dedi:)Canım Allah yardımcın olsun bolca dua edeceğim sana korkma Allah yardım eder yarun inşallah bu saatlerde bebişin kollarında olacak benimde bebeğim ters bu da bir kader demek ki bizler için hayırlısı bu olumlu düşün herşey çok güzel olacak :) Epidural mi genel anestezi mi olacak?
Sağol canım hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza benim saatlerim kaldı artık herşeyden haberdar edicem sizi inşallah yardımcın olsun benm de yarn randevum war buuyk ihtiml banada gn verr artık bebegmi kucagma almak istiorm :) senn az kaldı darısı basımıza
canim inslh bebegini saglikli hayirla kucakla hayirli olsun gunun. benim bdt seninle ayni gun. doktorum daha tarih vermemisti 20 mayisi gorunce sasirdim bian 20 guncuk mu kalmis. sen forma girdikce takvimi hep senden takip ediyordum.
progestan kullanan arkadaslar vardi burda benim doktorum 36. haftaya girerken birakmami bir faydasi olmayacagini soyledi ama ben burdan okudugum 36. haftada da devam ettiginizde.bende buna binaen birakmadi sizin doktorlariniz ne zaman biraktiracak banada soylermisiniz cunku bu persembe 37. haftaya giriyoruz. 37 de de kullanmaya devammi? simdiden cok tesekkurler[/QUOTE
bende hamileliğimin başından beri progestan kullanıyordum ama benim doktor 36. haftada kesti progestanı . bu haftadan sonra kullanmaya gerek yok dedi. zaten erken dogum riski kalkmış oluyor bu haftada.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bende cuma günü spinal anestezi olcam.rabbbim bizlere kolay dogumlar nasip etsin
evet canım bugün gittim doktora dönmesi çok küçük bir ihtimal artık öyle karar verdik inş doğru karar vermişimdir 3.300 grm olmş bekltmeninde gereği kalmadı sanırım
sağolasın canım hayırlısı olsun artık ben genel istedim canım ayriyetten sipnalde takıcak doktorum çıkınca ağrı çekmemek için ablam öyle yptırmış biraz komik diyo doktorum ama yaparız sanada ablanada yaptım sonuçta dedi:)
Sağol canım hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza benim saatlerim kaldı artık herşeyden haberdar edicem sizi inş
herkese iyi günler annişlerr.... bugün sütümüz geldi sizinle sevincimi paylaşayım dedim... yalnız göğsümü yara yaptığı için pompayla sağıyorum. avent almıştım pompa çok memnunum ya... hatta minnettarım kendisine.. hem hiç canımı acıtmıyor hem de sütüm geliyor.. bebeğimizin mekonyumu bitti 3 gün sonra.. bu aralar hıçkırık tutuyor. yarın doktora gidicez bakalım neler diycek. onun dışında hiç beklemediğim anda sezeryan oldum. normal için suni sancı verdiler bebeğin kalp atışları yavaşladı. gece doktor geldi evden falan. baya atraksiyonluydu. hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam.. öncesinde spinal denediler olmayınca genel oldum.. sezeryandan korkanlar endişelenmesin ilk yarım saat çok acıyor kesik yeri sonra ilk ayağa kalkmak sıkıntılı onun dışında şuan bebeğimle ilgilenebiliyorum. sağolsun eşim çok yardımcı oldu.. bebeğim gayet sevimli resmini koymayı çok isterim ama nazar olur diye korkuyorum inanın.. kimseyle paylaşmadım daha resimlerini.. bebeğe hediye gelir diye az kıyafet almıştık ama dün paşamız bize neler yaptı neler.. altını aldık babasıyla sırtına çiş çıkmış değiştirdik neyse.. sonra uyumadan hadi bi daha bakalım dedik, kaka yapmış, tam silicez pipiden çiş yapmaya başladı.. göğsüne kadar her yer çiş oldu, sonra tam altından bezi çekiyoruz patır patır kaka yapmaya başladı.. öldük gülmekten... kıyafetler hep kirlendiği için babası gece yıkadığımız iç tulumu saç kurutma makinesiyle kuruttu tabi saat olmuş 5... çok eğlenceli oğlumla ilgilenmek.. şimdi okuyabildiğim kadar geçmişe bakıcam.. oğluş ne kadar izin verirse artık. babamız kimlik çıkartmaya gitti bakalım...
doğum yapan bütün arkadaşları ve ailelerini de tebrik ediyorum. darısı diğer tüm arkadaşların başına.. çok mutlu olcaksınız kızlar bebekler gelince....
canim bende dusunuyorum ama cok saglikli bilgilere ulasamadim.doktorumda cok gerekli gormedigini soyleyince bira daha uzaklastim ama sende arastirmalarini paylasirmisin ozellikle nerde saklatacagina yonelik.
Canim epidural de de oluomu bilmiorum ama genel anestezide ameliyattan sonra takiolar sen agrin oldukca bi tus var basiosun agri kesici verio arkadasim yaptrdi cok memnun kaldi,dr bir sor kesin vardr
evet canım bu gece uyku grmez gözüme doktor vazgersen ara dedi :) saatler kaldı yarın 12 yeayy demekk safakk 1
allah kolaylık versın cnm yatcaz kalkcaz sen bebişine kavuscaksın
Kızlar yarın için gün aldık 12 de sezaryanım var çnkleden istye geldik eşimle ailemin yanındayım bebeğim dönmemiş ters çok korkuyorum
slm arkadaşlar haftasonu sezeryan olcam nasipse bana dua edin hepimizin allah yardımcısı olsun
canım korkutma kendini. Hayırlısı böyleymiş de ve bol bol dua et. hem kendin hem bizim için:)
allah yardımcın olsun inşallah çok çok kolay ve ağrısız sancısız bir doğum geçirirsin ve bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın.
Dualarımız seninle tatlım.
Kızlar yarın için gün aldık 12 de sezaryanım var çnkleden istye geldik eşimle ailemin yanındayım bebeğim dönmemiş ters çok korkuyorum
slm arkadaşlar haftasonu sezeryan olcam nasipse bana dua edin hepimizin allah yardımcısı olsun
Sidelyacim nekadar cabuk oldu hayirlisi olsun,keske bizimde belli olsa,kizim yavas yavas
gelmeyi dusunse ii olcak artik,sende hic korkma,agri pompasi taktir,cok ise yariomus,hayirlisyla iisalh kavuscan bebisine
Hamileliğimide 13 14 kiloyla tamamlamış bulunuyorum bu arada 48 le hamile kaldım 62 kilo falanım kızlar yürüyüş çok yaptım yürüyüş bandında sağlıklı beslendim ama her gün tatlımı yedim çok severim
kızlar çatı kontrolünde çatısının dar olduğunu öğrenip sezeryan olucak olanlar var mı ben normal istiyorum ama çatım dar olduğu için doktor riskli olabilir dedi hiç yakınlarınızda varmı çatı darlığı olup normal yapan
evet canım bu gece uyku grmez gözüme doktor vazgersen ara dedi :) saatler kaldı yarın 12 ye
allah yardımcınız olsun canım.. ne güzel nasıl doğum yapcağınız belli olmuşşş...önemli olan bebeğinize sağlıklı ve sağlıkla kavuşmanız...herşeyin hayırlısı...
ilk defa duyduğum bişey ...
her yerde uygulanıyormiki
oh ozaman hiç kilo kalmıcak ne güzelllll...pek özendimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?