2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sagol canim aslinda doktorum ne derse harfiyen uyguladim ama biraz arastirinca ben gibi olanlar 36. haftada da kullaniyor diye bu hafta devam ettim.artik inslh 37 ye girince bende birakayim . sen gibi bende vitaminlere ve kan sulandiriciya devam ediyorum.

ben 20 kilodan fazla aldım amaaaa neyse gidiyor yavaş yavaş.. şişliklerim yeni inmeye başladı benim de..

bende özel hastanede doğum yapıcam canım hasta bezini bebek bezini temin ediyolarmış ama mamayı sormamışım her ihtimale karşı koyayım ben çantaya ne olur ne olmaz...eşine de maşallah en büyük destekçin olmuş ne güzell

kilo olayını da takma baksana bir seferde 13 kilo gitmiş azcık bişey kalmış onu da emzirerek verirsin zaten

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini allah ömür versin geçmiş olsun mekonyumunu yemiş benimde ilk oğlum mekonyumunu yemişti 15 gün hastanede kalmıştı senin gibi sonradan sezeryana girimiştim geçip gidiyor güle güle büyütün bebeğinizi

yok ccanım benim ki yemedi bizim suni sancıyı kaldıramadı sezeryan oldum. o siyah kakası bitti artık normal sarı-kahverengi kaka yapıyor.. ondan bahsettim.. çünkü o ilk kakasını silmek gerçekten zor oluyordu..

tünaydınnnn
bütün kıslar toplanmısız cok kalabalığız bugun
şekerlrımız geldii,odamız hazır lohusa serbetı tepsısı,sürahi ve bardakları kendimce süsledim
hastane odası ve kızımın odası ıcın cıkartmalı pembiş balonlar almıstık,odası ıcın olanları şiişirsek ıyı olur aslında
nefese kuvvet mı yapcaz,yoksa plates topu ıcın olan pompa iş görürmü acaba
hastane cantamız arabanın bavulunda,malum her an doğum başlayabılır elımız ayagımıza dolaşmasın
son kontolumuz yarın,bakalım ne dıcek drumuz bı yanım haydiiii doğuma dese dıor bı yanım gunu beklesın daha bır haftamız var dıor
alllah bırakıorumm en ıyısını o bılır ne zaman hayırlıysa ozaman gelsın yavrucum

bende dedigin gibi baslangicta cok uzuldum ogluma bir zarari olcakmi diye ama sukur kontrollu gidiyoruz. tatli 11 haftalik diyetimde dun yedim oda hani su d ile baslayan:) hafifti yani. kiloya gelince ben hatta kilo verdim ama bebek kilo aldigi icin dert etmedi doktorlar hatta iyi oldu dogum sonrasi daha rahat edeceksin diyorlar. suan baslangictan 5 kilo fazlam var 5 kiloda verdim ama zaten kilolu baslamistim hala kiloluyum doktoruma gore.canim birde mahsuru yoksa kac doz kullaniyorsun ve gunde kac kez

allah bagıuslasın halılefecım,
kendı adıma cok tesekkur ederım sana yenı doğum yapmana ragmen gelıp bıze destek oldugun ıcın
rabbım kuzuya uzun saglıklı hayırlı bir ömür versin

Yarım saat sonra dr kontrolümüz var gidelimde baksın dr teyzemiz nasılız inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz

Ben de doktordan yeni geldim. 2800 gr olmuş oğluşum maş. bi de kafası aşağı yerleşmiş. ne zamandır yerleşmemişti bi türlü. zaten bikaç gündür çok aşağıda bi baskı hissediyordum. minik kıpırdılar vardı. belki de elleridir normal doğuma uygunsun dediler. ebe kendini koruma artık dedi. yürüyüş yap merdiven çık vs. dedi. inş. bizler de hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza.
erkek çocukları geç gelir genelde dedi. gerçekten öyle mi kızlar? erken doğumdan korktuğum gibi geç doğumdan da korkarım. inş. hayırlısıyla 39 gibi gelsin (amin)

bu arada ben çatı muayenesi hiç olmadım. ebeye sordum sancı gelmeden yapmıyorum dedi. doktorum haftaya çağırdı o zaman yapar mı bilmiyorum

benim günde 4 doz canım baştan 6 üniteydi şimdi duruma göre 4-5 yapıyorum geceki sadece 6 yapıyorum o açlık şekerini denngeliyormuş bende geçen günde yedim bi güzel tatlı inaşşlah doğumdan sonra geçicek bu zorluğu atlatıcaz inaşşlah... senin kaç doz ? zaten doğuma gelenlere süt falan getirirler ya banada tatlı getirin diyorum özelikle d.. senin normalmi olucak ezeryanmı benim ikinci doğum olucağı için sezeryan olucak doktor 38. bitircez diyor gebelik şekeri olanlarda bebişlerin ciğerleri geç gelişebiliyomuş riske atmayalım dedii bebek 10 gün önceden geliyor gerçi onu pek düşünmüyorum ilk oğlumda önden gidiyordu çünkü şekerim yoktu oazman:44::44:

ne güzel canım kafasının aşağıya yerleşmesi bak benm kaç gnm kaldı 10 gün önce gittigimzde dönmemişti yarın tekrar randevumz war ve ben hala dönmedgni düşünüorm çnkü yanlarımda hissediorm bi baskı gibi bişi yok erkek bebeklerin geç geldiği knuda bazı sölentlr war ama o belli olmuo tabi

ayy ben kendimi iice safa bağladım :))) ne haftasonları yahu iyi haftalar diycektim hepinize hahahha

yok kuzum ya 8 çocuğum yok :))) bu sıralar leyla gibiyim böyle yazınca yanlış anlaşılmış :)) sonradan okuyunca düzeltmeleri yapayım bari
benim bu 2. evliliğim ilk evliliğimden 2 oğlum var şimdiki evliliktede çocuk yapmaya karar verdim ama başıma gelmeyen kalmadı ilk oğlum pramatüre 2. oğlum plesanta previa oldu tekrar hamile kalmak isteyincede bir sürü başka sorun yaşadım şimdide faktör 5 mutasyonum olduğunu öğrendim ama bu dönem içerisinde 5 bebek kaybım oldu yani bu benim 8. hamileliğim 3. çocuğum olucak inşlh mutasyon yüzünden hergün iğne yapıyorum işte çok şükür iğneler sayesinde sona gelebildim

kızlar çatı kontrolünde çatısının dar olduğunu öğrenip sezeryan olucak olanlar var mı ben normal istiyorum ama çatım dar olduğu için doktor riskli olabilir dedi hiç yakınlarınızda varmı çatı darlığı olup normal yapan

canım inş. döndüğünü öğrenirsin tabi hakkında en hayırlısı neyse o olsun. ben daha 5 gün önce hareketleri tamamen yanda hissediyordum bi anda yerleşti sanki. inş. seninkisi de sen farketmeden yerleşmiştir.

Ben canim gecen hafta cati muayenesi oldum catim dar tam cikimin oldugu yerde 1 kemik var normal dogum esnasinda bebek o kemik yuzunden cikimda cok kalabilir ve bebegim henuz asagi hic inmedi diye sezeryan olucam ben kendimde ebeyim catisi dar olupta normal doguran tabi ki var ama ben riske atmak istemedim karari doktorunla birlikte verin hepimizin hayirli dogumlari olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…