2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inş.
bizlere de dua edin doğuma girerken

selam annişler.. bugün giremedim nete fırsat olmadı dr kontrolümüz vardı malum yol uzak olunca ancak git gel.. benim kızın keyfi yerindeymiş daha gelesi yokmuş bakalım ne zaman teşrif edecekler
bugün baya hareketliymiş forum oku oku bitiremedim.. :) allah hepimizin yardımcısı olsun..

off satımız aynı cnm,bnm kızda ölee,dr bi yorum yaptımı sana,çetı muayenesl oldunmu

off satımız aynı cnm,bnm kızda ölee,dr bi yorum yaptımı sana,çetı muayenesl oldunmu

yok canım malesef. bende bekledim belki yapar diye ama hiç lafını bile etmedi. bakalım bu hafta birde devlere gidicem belki ordaki dr yapar. yoksa sancı tuttuktan sonra yapmasının bi anlamı yok bence.. onun dışında sıkıntı yok dedi suyu azalmaya başlamış hareketlerini takip et. haftaya yine gel dedi.

Son düzenleme:
Kızlar yarın için gün aldık 12 de sezaryanım var çnkleden istye geldik eşimle ailemin yanındayım bebeğim dönmemiş ters çok korkuyorum

Korkma canim dualarimiz seninle ins sebinke ayni durumdayiz donmuyo bu bebisler bende yarin sezeryan icin gun alicam habersiz birakma bizi bebegi ters olup ilk dunyaya getirecek olan sensiz aramizda ins Rabbim yardimcin olsun...

Canim benim arastrdgm kadariyla spinalde spinal siviya yani omurilik sivisuna epiduralde ise omurilik zarina anestezi veriliyo dilsyisiyla spinal daha hizli ve kesin sonuc veriyo ama yan etkisi daha fazla oluyomus sanirim doktorlara iyce sormak lazim

benmde bugün kontr. vardıda ondan sordum cnm bendede sancı çıkmadı,ama muayene etti benmki tabiki açılma falan yok,oyüzden fazla zorlamadım dedi,kanama falanda olmadı bu sebeple,ama şidilik normal görünüo herşey dedi,yalnız banada suyunda azalma var çok sevmiorum bu durumu 40 tan fazla bekletemem dedi,iişalah haftaya gelir kızlarımız yaaa

ha buarada devlette yaptırma bence onlar biraz acımasız oluolar, kadın okdara nazik, kibar olmasına rağmen hafif bi ah uhh yaptım yani,özeldekine bidaa gttğnde baktrrsın zaten gerekli görünce yapar o da bence

Kızlar ıyı akşamlar doguma gırecek arkadaslara rabbım yardımcınız olsun kılolardan bahsedılmıs tecrubelı bı hamış. olarak nacızane tavsıyem ben dıger hamılalıklerımde 13 14 kılo ıle doguma gıttım cogu doğumda gıdıyo evet ama eve gelınce süt olsun dıye ıster ıstemez yıyorsun kımı açlıktan kımı süt olsun dıye yanı kısaca ben doğumdan sonra daha çok aldım gercı herkesın bunyesı. Farklı bı sene sonra dogum oncesıne donüyorum ama ne olursa olsun sutum olsun yavrumu bol bol emzıreyıde kılo gelır gıder

ha buarada devlette yaptırma bence onlar biraz acımasız oluolar, kadın okdara nazik, kibar olmasına rağmen hafif bi ah uhh yaptım yani,özeldekine bidaa gttğnde baktrrsın zaten gerekli görünce yapar o da bence

ya bilemedim kafam baya karışık. özel dr 2 saat mesafede ve normal doğumlara girmiyomuş. devlettekide aman eline düşmiyim ebeler doğurtsun daha ii öle bi durum yani. sanırım doğaçlama gelişicek benimki ama tabiki isteğim özel hastane çünkü en önemlisi yeni doğan yoğun bakımı var ... hakkımızda hayırlısı bakalım..

Senin için iyi olur cnm ama bnm normal doğum şansım yok bebeğim ters duruyor hayırlısı olsunn belkide yarın yada salı sezaryan olucak

hayırlısı olsun tabi canımmm ayy ne kadar füzel kucağına alıcaksın bebeğini bn bugün ontrole gittim ne ağrı var ne sancı hala beklemedeyiz((

arkadaşlar yarın doğumum var benim gebeliğim biraz sorunlu doğumda sorun yasaya biliriz dualarınızı bekliyorum rabbim hayırlısı ile kızımı kucaklamayı nasip etsin inş. doğum yapacak bütün arkadaslarada inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularınızı bekliyorum rabbime emanet olun iy geceler arkadaşlar

Bizim de bugün son doktor kontrolümüz vardı, kısmetse 2 Mayıs Perşembe günü sezeryan ile bebeğim dünyaya gelecek. Hem hala ters duruyor hem de geçen hafta çok kilo almamış, 100 gram falan almış, büyümesi de yavaşlamış yani. Şu an 2700 gram civarında, çöp adam gibi mi olacak acaba benim oğlum?

Ya ben hala inanamıyorum bir bebeğim olacağına ve şimdilik heyecanlı da değilim. Benim gibi olan varmı, ya da bende mi bir tuhaflık var Allah'ım yarabbim.

Sidelyaa,kismetse kavusuyosun yavruna demek.Rabbim yardimcin olsun,guzel haberlerini bekliyoruz =)
İnş canım yarın herşey kolay ve güzel olur inş haberdar edicem:)
Sağol cnm inş herşeyin hayırlısı olur bu gece geçmiyor hiç yarın nasıl olucak bakalım. Kilo konusundada inş dediğin gbi olur:)
canım Allah yardımcın olsun korkma inş. herşey yolunda gidecek..bebeğin dönmedi ama erken kavuşacaksın bunu düşün mutlu ol hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnş canım içim çok tuhaf korku heycan bir arada ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum yarın

Su son bikac gundur kasilmalarim baya bi artti,ustelik hemen hemen hep agrili oluyor,bazen hafif bazen kuvvetli.Bi yandan kuzum biran once gelsin diyorum bi yandan kalsin,kilo alsin istiyorum.Git gellerin icindeyim valla.

Sidelyacım hiç kokrma bir çırpıdı bebişi alıp geliceksin dualarımız seninle

Sevcann canım bende öyleyim kasılmalar arttı hem gelsin istiyorum artık hemde gelince ne yapcam nasıl yapcam biraz daha dursun diyorum

Fatmacım fırtınadan önceki sessizlik olabilir merak etme

Nuraycım sende hayırlısı ile bebişini kucağına alıp geliceksin merak etme

Korkma canim dualarimiz seninle ins sebinke ayni durumdayiz donmuyo bu bebisler bende yarin sezeryan icin gun alicam habersiz birakma bizi bebegi ters olup ilk dunyaya getirecek olan sensiz aramizda ins Rabbim yardimcin olsun...
evet canım dönmüyorlar bu bebişler Bir hayır vardır elbet artık öyle düşünmkteb bşka çare yok haber vericm çıkınca telim yanımda olur

hayırlısı olsun tabi canımmm ayy ne kadar füzel kucağına alıcaksın bebeğini bn bugün ontrole gittim ne ağrı var ne sancı hala beklemedeyiz((
yakın zamanda sende alırsın kucağına inş cnm birden oluverir hiç blli olmaz
canım bnmde yarın Allah yardımcımız olsun

bende heycandan çok korku yaşıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…