- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.481
selam annişler.. bugün giremedim nete fırsat olmadı dr kontrolümüz vardı malum yol uzak olunca ancak git gel.. benim kızın keyfi yerindeymiş daha gelesi yokmuş bakalım ne zaman teşrif edecekler
bugün baya hareketliymiş forum oku oku bitiremedim.. :) allah hepimizin yardımcısı olsun..
off satımız aynı cnm,bnm kızda ölee,dr bi yorum yaptımı sana,çetı muayenesl oldunmu
Kızlar yarın için gün aldık 12 de sezaryanım var çnkleden istye geldik eşimle ailemin yanındayım bebeğim dönmemiş ters çok korkuyorum
kızlar epidural sezeryan diye birşey yok, doğrusu spinal anestezi altında sezeryan.
epidural ile de sezeryan sonrası ağrılar (pompa dediğin şey) için extra ağrı kesici destek veriliyor.. eğitimde anlattılar
yok canım malesef. bende bekledim belki yapar diye ama hiç lafını bile etmedi. bakalım bu hafta birde devlere gidicem belki ordaki dr yapar. yoksa sancı tuttuktan sonra yapmasının bi anlamı yok bence.. onun dışında sıkıntı yok dedi suyu azalmaya başlamış hareketlerini takip et. haftaya yine gel dedi.
canım bence rıske atma derım bızım arkada catı darlıgıyla doguma gıttı cok zorlandı bebek omuzu mordu dogdugunda cok zorlanmıs bence dr dınle...
ayy benımkıde ahenkle dans edıyo dısarı cıktıgımda takıyorum zaten daralıyorum bı de sutyen cekemem:)...
herkese iyi günler annişlerr.... bugün sütümüz geldi sizinle sevincimi paylaşayım dedim... yalnız göğsümü yara yaptığı için pompayla sağıyorum. avent almıştım pompa çok memnunum ya... hatta minnettarım kendisine.. hem hiç canımı acıtmıyor hem de sütüm geliyor.. bebeğimizin mekonyumu bitti 3 gün sonra.. bu aralar hıçkırık tutuyor. yarın doktora gidicez bakalım neler diycek. onun dışında hiç beklemediğim anda sezeryan oldum. normal için suni sancı verdiler bebeğin kalp atışları yavaşladı. gece doktor geldi evden falan. baya atraksiyonluydu. hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam.. öncesinde spinal denediler olmayınca genel oldum.. sezeryandan korkanlar endişelenmesin ilk yarım saat çok acıyor kesik yeri sonra ilk ayağa kalkmak sıkıntılı onun dışında şuan bebeğimle ilgilenebiliyorum. sağolsun eşim çok yardımcı oldu.. bebeğim gayet sevimli resmini koymayı çok isterim ama nazar olur diye korkuyorum inanın.. kimseyle paylaşmadım daha resimlerini.. bebeğe hediye gelir diye az kıyafet almıştık ama dün paşamız bize neler yaptı neler.. altını aldık babasıyla sırtına çiş çıkmış değiştirdik neyse.. sonra uyumadan hadi bi daha bakalım dedik, kaka yapmış, tam silicez pipiden çiş yapmaya başladı.. göğsüne kadar her yer çiş oldu, sonra tam altından bezi çekiyoruz patır patır kaka yapmaya başladı.. öldük gülmekten... kıyafetler hep kirlendiği için babası gece yıkadığımız iç tulumu saç kurutma makinesiyle kuruttu tabi saat olmuş 5... çok eğlenceli oğlumla ilgilenmek.. şimdi okuyabildiğim kadar geçmişe bakıcam.. oğluş ne kadar izin verirse artık. babamız kimlik çıkartmaya gitti bakalım...
ayy ne guzel cok sukur sıkıntılı donemler gecmıs eglenmeye baslamısız bıle benım yerıme op mıs kokulunu sutunun geldıgıne sevındım canım benım darısı bızlere ınsallah...
canım bende ıgne kullanıyorum 1. genel aneastezıydı bunuda oyle dusunuyorum ben cesaret edemıyorum uyuyum kalkıyım mınıgım yanında olsun:)
ne guzel gun bıle almıssın dr en ıyısını bılır hepımıze saglıklı ve hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsalllahhh..
gecmıs olsun canım ılk defa duydum bu hastalıgı.....
bende aynısını düşünüyorum genel anestezi istemiştim ama ne bileyim epidural daha konforlu falan filan anlatınca kafam karıştı iştebide benim genel anesteziden uyanmam zor oluyo üşüyorum canım yanıyo ağlama geliyo midem bulanıyo
ayyy kızlar ne kadar cok yazmıssınız oku oku bıtmedı vallla bızde bugun dr yarın amellıyat ıcın tahlıller vverdı sonuclara bakayım ona gore gun vereyım dedı benım tahmınım haftaya dıyorum sonraı nts gonderd normal cıkmıs 1 hafta sonra tekrar gel dedı ayy bu dr ne yapcam bılmyom unutuyo herseyı bu saatten sonra dr degıstıremem ıyı bırısı ama unutkan...nyse bakalım artık 2. dogumum olacak ama tırsmaya basladım sımdıden bakalım artık hayırlısı olsun....
meraba yapışıklık oldugunu sana doktorunmu söyledi nasıl baktı onun için ultrasona filan mı girdin.bide n kadar uzun sürüyomuş ameliyat
yok cnm benim üst üste kürtajlarım olmuştu ve rahimden ameliyat olmuştum ayrıca eski sezeryanlıyım yapışıklığa bakılamadı tabiki bilmiyoruz ne boyutta 5. aydan beri karın alt bölgesinde acılarım oluyodu sanki yırtılıyo gibi dayınılmaz yanigit gide artmaya başladı dr.la konuştuk %90 eski sezeryan ve ameliyatlar vs derken yapışıklıklar vardır o yüzden böyle oluyo dedi ameliyattta düzelticez artık dedi böyle yani
ha buarada devlette yaptırma bence onlar biraz acımasız oluolar, kadın okdara nazik, kibar olmasına rağmen hafif bi ah uhh yaptım yani,özeldekine bidaa gttğnde baktrrsın zaten gerekli görünce yapar o da bence
benimde hala çatı muayenem olmadı genelde minyon tiplilerin dar oluyomus galiba
Senin için iyi olur cnm ama bnm normal doğum şansım yok bebeğim ters duruyor hayırlısı olsunn belkide yarın yada salı sezaryan olucak
İnş canım yarın herşey kolay ve güzel olur inş haberdar edicem:)Sidelyaa,kismetse kavusuyosun yavruna demek.Rabbim yardimcin olsun,guzel haberlerini bekliyoruz =)
Sağol cnm inş herşeyin hayırlısı olur bu gece geçmiyor hiç yarın nasıl olucak bakalım. Kilo konusundada inş dediğin gbi olur:)allah yardımcınız olsun canım.. ne güzel nasıl doğum yapcağınız belli olmuşşş...önemli olan bebeğinize sağlıklı ve sağlıkla kavuşmanız...herşeyin hayırlısı...
ilk defa duyduğum bişey ...
her yerde uygulanıyormiki
oh ozaman hiç kilo kalmıcak ne güzelllll...pek özendimmm :))
İnş canım içim çok tuhaf korku heycan bir arada ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum yarıncanım Allah yardımcın olsun korkma inş. herşey yolunda gidecek..bebeğin dönmedi ama erken kavuşacaksın bunu düşün mutlu ol hayırlı haberlerini bekliyoruz
evet canım dönmüyorlar bu bebişler Bir hayır vardır elbet artık öyle düşünmkteb bşka çare yok haber vericm çıkınca telim yanımda olurKorkma canim dualarimiz seninle ins sebinke ayni durumdayiz donmuyo bu bebisler bende yarin sezeryan icin gun alicam habersiz birakma bizi bebegi ters olup ilk dunyaya getirecek olan sensiz aramizda ins Rabbim yardimcin olsun...
yakın zamanda sende alırsın kucağına inş cnm birden oluverir hiç blli olmazhayırlısı olsun tabi canımmm ayy ne kadar füzel kucağına alıcaksın bebeğini bn bugün ontrole gittim ne ağrı var ne sancı hala beklemedeyiz((
canım bnmde yarın Allah yardımcımız olsunarkadaşlar yarın doğumum var benim gebeliğim biraz sorunlu doğumda sorun yasaya biliriz dualarınızı bekliyorum rabbim hayırlısı ile kızımı kucaklamayı nasip etsin inş. doğum yapacak bütün arkadaslarada inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularınızı bekliyorum rabbime emanet olun iy geceler arkadaşlar
bende heycandan çok korku yaşıyorum canımBizim de bugün son doktor kontrolümüz vardı, kısmetse 2 Mayıs Perşembe günü sezeryan ile bebeğim dünyaya gelecek. Hem hala ters duruyor hem de geçen hafta çok kilo almamış, 100 gram falan almış, büyümesi de yavaşlamış yani. Şu an 2700 gram civarında, çöp adam gibi mi olacak acaba benim oğlum?
Ya ben hala inanamıyorum bir bebeğim olacağına ve şimdilik heyecanlı da değilim. Benim gibi olan varmı, ya da bende mi bir tuhaflık var Allah'ım yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?