2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim...Irem yegenimin ismi..sonradan anlamini ogrenip pusman olduk..zeynep ile degistirmek istiyoruz..yalanci cennet demekmis..

Doğum hikayelerinizi okudukça heyecanlanıyorum. Ben de mayıs annesi olacağım . Mayısın 15'inden sonra her an gelebilirmiş paşam.

Hastalara Allah şifa versin, zor bebek sahibi annelerin Allah yardımcısı olsun. Benim gibi gün sayanlar da bir avazda kolayca doğum yapıp miniklerine kavuşsunlar inşallah

Günaydınlar...
Benim bebek yine hareketlendi...Dünü hastanede geçirdim, serum yedik de sancılar dindi...Ben sancıları ağrı şeklinde değilde göğsümün altında kasılma gibi yaşıyorum.Gerçi dün öğleden sonra belimde şiddetli bir ağrı da hissettim.Aslında ben bu hafta doğsa sorun olmaz diye düşünüyordum..Ama doktor bir hafta daha beklesin dedi, yatak istirahati verdi. Sancılardan önceki iki gün kendimi çok iyi ve enerjik hissediyordum.Bir yerde okumuştum doğum yaklaştıkça enerjiklik gelir diye.Cidden öyleymiş, yaşamış oldum.Bende tabi enerjikliği bulunca coştum, koştum, sonrada yattım kaldım. Neyse son bir haftalık sabır dönemim inş...

Bu arada bir şey sormak istiyorum.Dün çatı muayenesi yaptı doktor, sonrasında kanama yada ufak lekeler olabilir dedi. Dediği gibi de oluyor. Benim sorum çatı muayenesinden sonra leke görenler ne kadar süre gördüler acaba.Bu kadar sürmesi normal mi...

Kizlaaaar bugun sezeryan icin gun almaya hastaneye geldim simdi ultrasondan ciktim bebegim makat gelis oldugu icin bu hafta alicaklardi donmuuus bas gelis olmus normal dogumu bekliyecegiz simdi nasi oldu bende anlamadim son gun bile donuyo demislersi demekki dogruymus:))) kilosunu sormayi unuttum ama 15 gun once 3000 grdi yani yeri daralsada donebiliyo demekki hayirlisi olsun bakalim Allah tum annislere hayirli dogumlar nasip etsiin:)))

canım bu benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde kızımda aynıydı boyu uzun kilosu az bir bebekti. doğru 2.760 gr ama maşallah sütüm yaradı ilk ayda 4.500 gr oldu yani zayıf diye hiç sıkıntı etme. inşallah senin yavrukuş 1 hafta daha bekler ondan sonra doğsa da sıkıntı değil. aslında şimdide doğsa sıkıntı değil diyorlar doktorlar 37. haftanın içinde çünkü. sıkıntı etme bak canlı örneği var burda oğlumda aynı boyu uzun kilosu az benim sıpalar babalarına çekmiş ince uzunlar manken olacaklar galiba :) :) bu arada hayırlı doğumlar canım.

benim randevum da bugün 14:30 da oğlumu görücem heyecanlıyım ama bir yandan da gerginim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

belirsizlik kötü bişey hele benim yapıma çok ters acabalar kafamda dolandıkça daha da geriliyorum netleşsin istiyorum biran önce normal mi yapıcam sezeryan mı oğlum biraz iri korkuyorum :18::18: 40 haftayı tamamlarsa 4 kiloyu bulur demişti bende iri biri sayılmam, bakalım bugün kaç kilo olmuşuz :44::44::44:

senin için de dua edicem canım kasmamaya çalış kendini ailenin yanındasın ne güzel tadını çıkar

Sidelyacım Bahar güzelmiş hiç korkma sakın dualarımız seninle

Herkese günaydın şu gıcık çatı muayenesine bende yarın gitcem :18: Offf offf çileli başım

mrblar,
cumartesi akşamı bebişim hiç susmadı emzirdim altını değiştirdim yok feryat etti durdu dayanamadık gece 2 de hastaneye götürdük
doktor kontrol etti çok şülkürbirşeyi yokmuş sadece açmış :)
saatlerce emiyor emiyor ama gücü yetmiyormuş sütüü çekmeye...
pompa kullanmaya başladık arada gögsümden arada biberonla doyuruyorum yavruşumu
ama bir annenin en mtlu olduğu an bebiğini doyurduğu anmış bunu ççok iianladım
gögüslerim yara oldu kanıyor krem kullanıyordum 8 aydan beri ama faydasını pek göremedim
aklınızda olsun karbonatlı su bire birgeliyor.

o şimdi mışıl mışıl uyuyor ve ben onu izliyorum
allahım herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...

bebişleri karnında olan anneler biran önce vaktiyle kavuşursunuz inş. bebişlerinize.

Sidelyacım Bahar güzelmiş hiç korkma sakın dualarımız seninle

Herkese günaydın şu gıcık çatı muayenesine bende yarın gitcem :18: Offf offf çileli başım

astirid ben de yarın gidicem muayeneye ama bana sanki çatı gibi değil de açılma var mı rahim de yumuşama var mı onlara bakıcam falan dedi. 8 mayıs son tarih yarın 1 mayıs ve ne sancı ne nişan hiçbişi yok. dün sanki biraz sancı var gibiydi dedim belki doğar ama kaçtı...

merhaba kızlar smdi doktordn geldm mayısın 8 sezaryen olucam 8 gün snra bebegm kucagmda allahın izni ile hiç dönmemiş oğlum ama maşallah kilomuz yernde 3578 gram olmuşuz bana dua edn dönsn 8 gün içinde normal olsun istiormm

günaydın kızlarr,, ya bu hareket takibi ne kadar zor bişeymiş, hareket etse oğlum yırttın çok acıtıyorsun diyorum, etmese bişeymi oldu acaba die korkuyorum,,off Allahım sağlıklı sıhhatli alalım artık şu bebişlerimizi, iyice psikopata bağladım

artık gözümüzün önünde olsun istiyoruzz

biz duşumuzu alalım da sonra tıpış tıpış doktor teyzemizin yolunu tutalım hepinizi öpüyoruz teyzoşlar

ayyy kızlar kaç gündür karnımın altı acayıp agrıyo kızım yıtıkçe yıtıyo benı baskı yapıyo çıktı çıkacak gıbı yaa :))

evet canım bu gece uyku grmez gözüme doktor vazgersen ara dedi :) saatler kaldı yarın 12 ye

Sancı gelmeden alınması daha iyimişş cnm bundan sonra dönme olasığıda de çok azmış bebeğime birşey olmasını istemiyorum ama hala kendimi hazır hssetmyrum

sidelya cım Allah beraberinde olsun, dualarım seninle, inşallah sen de o hengamede bizi unutmazsın ve inşallah rahat bir sezaryen geçiririsin, hiiç korkmazsın. Allah yavrunu sana bağışlasın. oyum İrem'den yana.

kubsen cim gitmişsindir belki de muayeneye ama hiç korkma acıyan bişi yok, smear testi yaptırmışsındır onun gibi bişi bir anda oluyor, bitiyor.

canım Allah babana acil şifalar versin, seni de sağlıkla yavruna kavuştursun inşallah. böyle güzel heyecanlarda insanın en sevdiklerinin sıkıntı yaşaması eminim çok zordur, psikolojin bozulmuştur ama inşallah Allah babanı sağlığına kavuşturacak, bak iyiye gidiyormuş zaten.

kızlar kızlar bu 5 kelimelik cümleyi yazacağım günün hayalini kurmuştum ne zamandır veeeeeeee BUGÜN İŞ YERİNDE SON GÜNÜÜÜÜÜM. evet 1 hafta daha direnebilirdim ama direnemedim. inşallah sonrasında çok vicdan azabı çekmem en kötü yıllık izinden kullanırım hem belki de 24 hafta çıkar dimi, umut fakirin ekmeği işte

cumartesi kontrole gidip çatı muayenemi olunca doktorumuz şu anda erken doğum riski olmadığını söyledi ama benim dünden beri sancım neredeyse hiç geçmiyor yani geliyor gidiyor, artıyor, azalıyor. bilemedim ki ben de hareketlerimiz filan normal yani biraz daha yavaş ama o da büyüdüğündenmiş sancıların olması normal mi? benim 1-2 haftadır günde 1-2 kez olurdu ama dün öğlenden beri baya yokluyor da başka bir sıkıntım yok sanırım hazırlıklar devam ediyor ne dersiniz? sancılarım da nst de 25 filan çıktı hemşire "hissetmiyor musun?"dedi e hissediyorum ama alışkınım dedim büyük bir gururla. ayy inşallah doğumda da böyle az gibi gelir bize
bu arada kızlar ben çok gerekmez herhalde diyordum, çalışmaya başlayacağım zamana bırakacaktım ama göğüs pompası almak şart gibi sanki, ne dersiniz?

allah yardımcın olsun canım..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…