- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.521
Sabah 6 dan beri ayaktayım çok stresliyim sezaryan kelimesi bile beni çok korkutuyor şu anbebeğim isminide karar veremedik onlara bakıp zaman geçiriyorum
Serra: rahatlık kolaylık refah mutluluk saadet
Rüya: uykuda görülen düş umut
İrem: bağ bahçe bahar gösterişli ev sevgilinin bulunduğu ev
Bahar: çiçek mevsim
Hangisi daha güzel hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin istyorum
Sabah 6 dan beri ayaktayım çok stresliyim sezaryan kelimesi bile beni çok korkutuyor şu anbebeğim isminide karar veremedik onlara bakıp zaman geçiriyorum
Hangisi daha güzel hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin istyorum[/QUO
Canım hiç korkma herşey yolunda gidecek inş. Allah yardımcın olsun bence kesinlikle Rüya kulağa çok güzel geliyor
Ya ne güzel düşünüyorsun ben dün gittim 10 gün önce 2600 gr dı şimdi 2700 olmuş ama normal galiba zayıf diye üzüldüm baya çünkü sancılarım çıktı ben hiç hissetmiyorum ama 100 kadar çıkıyor gözüküyor anlamadım 100 e çıkan sancıyı nasıl hissetmem 36+3 günlüğüm bari 1 hafta daha beklese ciğer gelişimi tamamlandımı acaba diye sıkıntı yaptım artık hayırlısı napayım
canım aynen bende öyle düne kadar bişicik yoktu ama son doktor kontrolümü oldum izmirde...ve yolculuk yapacagımı söyledim...ntsde kasılmalarımın cok cok fazla oldugunu ve kesinlikle yolculuk yapmamam gerektigini söyledi..her an dogum olabilir cünkü diye...hele bi de catı muayenesi yaparsam dogumu daha da tetikler dedi ve yapmadı........cok sasırdım ama ben farkında degilim kasılmalarımın sancımın oldugunu...dünden beri karnımın altı cok acıyor............niye bilmiyom...bugün afyondayım ailemin yanında ilk günüm 1 sene aradan sonra...cok sükür..bakalım bugünde devlet hastanesine gidecem....catı muayenesinden cok korkuyorum ya...inş.. doktorun eli hafiftir...
Sidelyacım Bahar güzelmiş hiç korkma sakın dualarımız seninle
Herkese günaydın şu gıcık çatı muayenesine bende yarın gitcem:18: Offf offf çileli başım
günaydın kızlarr,, ya bu hareket takibi ne kadar zor bişeymiş, hareket etse oğlum yırttın çok acıtıyorsun diyorum, etmese bişeymi oldu acaba die korkuyorum,,off Allahım sağlıklı sıhhatli alalım artık şu bebişlerimizi, iyice psikopata bağladım
evet canım bu gece uyku grmez gözüme doktor vazgersen ara dedi :) saatler kaldı yarın 12 ye
Sancı gelmeden alınması daha iyimişş cnm bundan sonra dönme olasığıda de çok azmış bebeğime birşey olmasını istemiyorum ama hala kendimi hazır hssetmyrum
sidelya cım Allah beraberinde olsun, dualarım seninle, inşallah sen de o hengamede bizi unutmazsın ve inşallah rahat bir sezaryen geçiririsin, hiiç korkmazsın. Allah yavrunu sana bağışlasın. oyum İrem'den yana.Sabah 6 dan beri ayaktayım çok stresliyim sezaryan kelimesi bile beni çok korkutuyor şu anbebeğim isminide karar veremedik onlara bakıp zaman geçiriyorum
Hangisi daha güzel hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin istyorum
bende minyon tipliymişim dün doktor öyle dedi...ama catı muayenesi yapamadı ..benim minyon olmamdan dolayı bünyeme göre bebek 3.23gr agırlıgında biraz iri dedi..seni normal dogum zorlayabilir filan der gibi oldu..biraz tırstım acıkcası..bugün devlete gitcem cok da utanıyom inş. canımı acıtmaz doktor...catı muayenesinden cok tırsıyorum ya =(
canım Allah babana acil şifalar versin, seni de sağlıkla yavruna kavuştursun inşallah. böyle güzel heyecanlarda insanın en sevdiklerinin sıkıntı yaşaması eminim çok zordur, psikolojin bozulmuştur ama inşallah Allah babanı sağlığına kavuşturacak, bak iyiye gidiyormuş zaten.Günaydın kızlar , sizleri hep takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyorcuma günü babam yoğun bakıma alındı babamı o durumda bilincini kaybetmiş bir şekilde görünce çok korktum , karnıma ağrı girdi affedersiniz ishal olmuş gibi makattan kanama 6-7 defa tekrarladı Dr uma gittim böyle olursa hemen sezeryan yaparım dedi ve eşimle genel cerraha sevk etti . Cerrah ilaç verdi bakalım geçmezse lazer yapacak bugün kontrolüm kadın doğımdada çatı muayenesi olacak Sezaryen istemiyorum lütfen babama ve bana dua edin kızlar .bu arada babamın durumu iyiyiye gidiyor çok şükür :)
arkadaşlar yarın doğumum var benim gebeliğim biraz sorunlu doğumda sorun yasaya biliriz dualarınızı bekliyorum rabbim hayırlısı ile kızımı kucaklamayı nasip etsin inş. doğum yapacak bütün arkadaslarada inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularınızı bekliyorum rabbime emanet olun iy geceler arkadaşlar
canim inslh bebegini saglikli hayirla kucakla hayirli olsun gunun. benim bdt seninle ayni gun. doktorum daha tarih vermemisti 20 mayisi gorunce sasirdim bian 20 guncuk mu kalmis. sen forma girdikce takvimi hep senden takip ediyordum.
progestan kullanan arkadaslar vardi burda benim doktorum 36. haftaya girerken birakmami bir faydasi olmayacagini soyledi ama ben burdan okudugum 36. haftada da devam ettiginizde.bende buna binaen birakmadi sizin doktorlariniz ne zaman biraktiracak banada soylermisiniz cunku bu persembe 37. haftaya giriyoruz. 37 de de kullanmaya devammi? simdiden cok tesekkurler[/QUOTE
bende hamileliğimin başından beri progestan kullanıyordum ama benim doktor 36. haftada kesti progestanı . bu haftadan sonra kullanmaya gerek yok dedi. zaten erken dogum riski kalkmış oluyor bu haftada.
cok tesekkurler canim cevabin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?