2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kızlar sanırım durumlarımız aynı bende dün kontrole gittim sancım falan yoktu, çatılarımda normale elverişliymiş öyle dedi doktor. Ama suyundan dolayı günü beklemeyebilir dedi. Bebek hareketlerini takip edicez bizde. Bu haftalarda genel durum bu her halde, hepimize hemen hemen aynı şeyler söyleniyor.

peki canim siz nerde saklatacaksiniz biz antepteyiz ve burda biyer yok.yanilmiyorsam sende antepteydin.bununla ilgili sorum olmustu ama gormedin sanirim. bizimkide tup bebek doktorunu merak etmistim.

allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına. Dualarımız seninle

Doğumdan önce sürülen kremler yavaş iyileşme yapıyormuş yeni doğum yapmış bi hemşire arkadasım evocap e vitamin ile geçirmiş yaralarını. Hem çabuk acısını alıyormuş hem de göğsü temizlemeden bebeği hemen emzirebiliyormuşuz aklınızda olsun :))))

Hareketleri neye göre sayıyoruz ? Mesela benim bebeğim 10 dk boyunca çılgınlar gibi hareket ediyor sonra yarım saat tık yok ilk hareketi 1 mi sayıyoruz ?????

allah yarr ve yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz..

bizde karar veremedik canım.. bahar ilk sırada ama bizde :)

Ya valla bilmiyorum ki bana da çatı filan demedi doktor zaten. Laf arasında haftaya da alttan bakarız dedi. neye bakacak bilemiyorum artık... Çatı ile açılma farklımıymış ikisinide aynı anda bakmıyorlar mı ki? Bende de sancı nişan bişey yok ama baksana Kubsen e doktor sancın var demiş o farkında değilmiş belki vardır ben fark etmiyorumdur. :18: Bazen karnım taş gibi oluyor bu aralar çok sık oluyor. Arada karın ağrımda oluyor ama ben onları normal insan ağrısı sanmıştım Bakalım doktor yarın ne diyecek? Hem ne muaynesi olursa olsun alttan bakacak ya :18::18::18::18::18: beni korkutan o

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun iişalah, sende sağlıkla yavrunu zamanında alırsın kucağına iişalah...

aynen canım yaa bakalım nolcak bizimkiler yerini sevdi:)gerçi daha benm 15 günüm var zamanında gelsin bebişim ama suyundan dolayı tedirginim oyüzden bir haftaya gelse keşke diyoruz,hayırlısı artık bekleyip görücez...

ayyy kızlar kaç gündür karnımın altı acayıp agrıyo kızım yıtıkçe yıtıyo benı baskı yapıyo çıktı çıkacak gıbı yaa :))

benim de aynı şekilde yırtılacak gibi acıyor. bi de cumaya kadar çalıştım. sürekli arazideydim ayakta kaldım yürüdüm kendimi yordum. dün ebeye durumu anlattım. yorulmaktan olmaz o bebek yerine yerleşiyor da ondan olur dedi. gerçekten de geçen hafta yan duruyordu dünkü muayenede tam aşağıya baş aşağı yerleşmişti çok şükür.

kızlar hergün sertleşmelerim oluyor özellike 3-4 gündür günde 10-15 defa sertleşmeler oluyor. bu sabah kalktım yarım saat kadar kasıklarım ağrıdı. aynen adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım şimdi iyiyim. bunun adı yalancı doğum sancısı mı?

slm annişleeerr... geçmişe şşöööölee bi baktım doğum yapan yok ama gidecek olanlar var sanırım hepsinin Allah yardımcısı olsun...

sidelyaaa inşallah bebeğini kucağına alacaksın Allahın izniyle korkmana gerek yok..

biz bugün doktor kontrolüne gidiyoruz.. hem halil efe hem de ben doktoruma muayene olucam.. çocuk doktoru neler diycek çok merak ediyorum.. göbeğimiz hafiften kurumaya başladı bugün 4. gün inş. bir an önce kurur. çünkü ayaklarını oynattıkça göbeğinde klipsi ittiriyor.. akşam 6 da randevumuz umarım her şey güzel geçer.. bu arada bu kontrolde işitme testi de yapılcak onun sonucunu da perşembe günü sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimizde götürmemiz gerekiyormuş.. bilgilerinize :) öptük hepinizi..

ay çok güldüm canım ya normal insan ağrısı demek alemsin... bende hiç ağrı sızı duymuyorum arada sertleşiyo karnım. ama dün nst de kasılmalar 50 civarıydı hep. ya hiç acımıyo yada biz acı bize vız geliyo tırıs gidiyo anlamıyoruz bile

bizde sizi öptük yok yok kokladıkk..

canim bende dusunuyorum ama cok saglikli bilgilere ulasamadim.doktorumda cok gerekli gormedigini soyleyince bira daha uzaklastim ama sende arastirmalarini paylasirmisin ozellikle nerde saklatacagina yonelik.

ben bursadayım ege üni.destekli babylife şirketiyle yarın yüzyüze görüşücem.kafamda cok soru işaretleri var.fazlaca param olsa hiç düşünmem bile.ama tam doğum üstü böyle bir harcama yapacaksam herseyi netlestırmek istiyorum.gercekten bircok hastalıkta işe yarıyormu,yoksa deneysel boyuttamı.gerçi gelecektede cok önemli olacagını düşünüyorum..

ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun iişalah canım, sağlıkla kucağına al bebişini,haberlerini bekliyoruz, kendi isteğinlemi sez. oluosun

Cok tesekkür ederim canim, yok canim ilk cocugum sezeryandi benim o yuzden yine sezeryan, sadece karar veremiyorum epidural mi genel mi olsam diye, epidural istersemde 900 tl fark var genel anesteziye gore.

Cok tesekkür ederim canim, yok canim ilk cocugum sezeryandi benim o yuzden yine sezeryan, sadece karar veremiyorum epidural mi genel mi olsam diye, epidural istersemde 900 tl fark var genel anesteziye gore.

anladım canım hayırlısı olsun bayada fark alıolar yaa bnm hastanede 1700 fARk alıo oyüzden ben epidurali düşünmedim bile normal bekliorum zatende uygun olsaydı belki epidural norml düşünrdüm amaa çok zaten doğum 2500 bide o olursa başa çıkamayız

kızlar 39+1 olduk nihayet.. dün doktora gittim 1 cm açılma varmış, sizce doğum ne zaman başlar? akşamları rahim ağzında yırtılma hissediyorum acıyo baya ama daha düzenli sancım yok, sizde durumlar ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…