- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.541
benmde bugün kontr. vardıda ondan sordum cnm bendede sancı çıkmadı,ama muayene etti benmki tabiki açılma falan yok,oyüzden fazla zorlamadım dedi,kanama falanda olmadı bu sebeple,ama şidilik normal görünüo herşey dedi,yalnız banada suyunda azalma var çok sevmiorum bu durumu 40 tan fazla bekletemem dedi,iişalah haftaya gelir kızlarımız yaaa
cnm bız saklatıcaz ınsallah
haberlerdede ızlemıssındır thy de calısan hostes bı kızcağız kanserdi ısraıldekı bı gonulluden
verılen kök hucreyle şifa buldu kıı bız kendı bebeğimizinkını saklatıoz allah muhtaç edecek bı hastalık vermesın ama
hem kendısı kardesı hatta anne babası ıcın bıle kullanılabılıo..
para tuzagı dıyen yaklasımlarda var bız pişamn olmaktnsa yaptıralım dursun dedık..ınsan yapmadıgı seylerdn daha cok pişmn olurmuş..
arkadaşlar yarın doğumum var benim gebeliğim biraz sorunlu doğumda sorun yasaya biliriz dualarınızı bekliyorum rabbim hayırlısı ile kızımı kucaklamayı nasip etsin inş. doğum yapacak bütün arkadaslarada inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularınızı bekliyorum rabbime emanet olun iy geceler arkadaşlar
mrblar,
cumartesi akşamı bebişim hiç susmadı emzirdim altını değiştirdim yok feryat etti durdu dayanamadık gece 2 de hastaneye götürdük
doktor kontrol etti çok şülkürbirşeyi yokmuş sadece açmış :)
saatlerce emiyor emiyor ama gücü yetmiyormuş sütüü çekmeye...
pompa kullanmaya başladık arada gögsümden arada biberonla doyuruyorum yavruşumu
ama bir annenin en mtlu olduğu an bebiğini doyurduğu anmış bunu ççok iianladım
gögüslerim yara oldu kanıyor krem kullanıyordum 8 aydan beri ama faydasını pek göremedim
aklınızda olsun karbonatlı su bire birgeliyor.
o şimdi mışıl mışıl uyuyor ve ben onu izliyorum
allahım herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...
bebişleri karnında olan anneler biran önce vaktiyle kavuşursunuz inş. bebişlerinize.
günaydın kızlarr,, ya bu hareket takibi ne kadar zor bişeymiş, hareket etse oğlum yırttın çok acıtıyorsun diyorum, etmese bişeymi oldu acaba die korkuyorum,,off Allahım sağlıklı sıhhatli alalım artık şu bebişlerimizi, iyice psikopata bağladım
arkadaşlar yarın doğumum var benim gebeliğim biraz sorunlu doğumda sorun yasaya biliriz dualarınızı bekliyorum rabbim hayırlısı ile kızımı kucaklamayı nasip etsin inş. doğum yapacak bütün arkadaslarada inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dularınızı bekliyorum rabbime emanet olun iy geceler arkadaşlar
Bizim de bugün son doktor kontrolümüz vardı, kısmetse 2 Mayıs Perşembe günü sezeryan ile bebeğim dünyaya gelecek. Hem hala ters duruyor hem de geçen hafta çok kilo almamış, 100 gram falan almış, büyümesi de yavaşlamış yani. Şu an 2700 gram civarında, çöp adam gibi mi olacak acaba benim oğlum?
Ya ben hala inanamıyorum bir bebeğim olacağına ve şimdilik heyecanlı da değilim. Benim gibi olan varmı, ya da bende mi bir tuhaflık var Allah'ım yarabbim.
İnş canım yarın herşey kolay ve güzel olur inş haberdar edicem:)
Sağol cnm inş herşeyin hayırlısı olur bu gece geçmiyor hiç yarın nasıl olucak bakalım. Kilo konusundada inş dediğin gbi olur:)
İnş canım içim çok tuhaf korku heycan bir arada ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum yarın
Sabah 6 dan beri ayaktayım çok stresliyim sezaryan kelimesi bile beni çok korkutuyor şu anbebeğim isminide karar veremedik onlara bakıp zaman geçiriyorum
Serra: rahatlık kolaylık refah mutluluk saadet
Rüya: uykuda görülen düş umut
İrem: bağ bahçe bahar gösterişli ev sevgilinin bulunduğu ev
Bahar: çiçek mevsim
Hangisi daha güzel hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin istyorum
astirid ben de yarın gidicem muayeneye ama bana sanki çatı gibi değil de açılma var mı rahim de yumuşama var mı onlara bakıcam falan dedi. 8 mayıs son tarih yarın 1 mayıs ve ne sancı ne nişan hiçbişi yok. dün sanki biraz sancı var gibiydi dedim belki doğar ama kaçtı...
Günaydın kızlar , sizleri hep takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyorcuma günü babam yoğun bakıma alındı babamı o durumda bilincini kaybetmiş bir şekilde görünce çok korktum , karnıma ağrı girdi affedersiniz ishal olmuş gibi makattan kanama 6-7 defa tekrarladı Dr uma gittim böyle olursa hemen sezeryan yaparım dedi ve eşimle genel cerraha sevk etti . Cerrah ilaç verdi bakalım geçmezse lazer yapacak bugün kontrolüm kadın doğımdada çatı muayenesi olacak Sezaryen istemiyorum lütfen babama ve bana dua edin kızlar .bu arada babamın durumu iyiyiye gidiyor çok şükür :)
kızlar sanırım durumlarımız aynı bende dün kontrole gittim sancım falan yoktu, çatılarımda normale elverişliymiş öyle dedi doktor. Ama suyundan dolayı günü beklemeyebilir dedi. Bebek hareketlerini takip edicez bizde. Bu haftalarda genel durum bu her halde, hepimize hemen hemen aynı şeyler söyleniyor.
ayyy kızlar kaç gündür karnımın altı acayıp agrıyo kızım yıtıkçe yıtıyo benı baskı yapıyo çıktı çıkacak gıbı yaa :))
Ya valla bilmiyorum ki bana da çatı filan demedi doktor zaten. Laf arasında haftaya da alttan bakarız dedi.neye bakacak bilemiyorum artık... Çatı ile açılma farklımıymış ikisinide aynı anda bakmıyorlar mı ki? Bende de sancı nişan bişey yok ama baksana Kubsen e doktor sancın var demiş o farkında değilmiş belki vardır ben fark etmiyorumdur. :18: Bazen karnım taş gibi oluyor bu aralar çok sık oluyor. Arada karın ağrımda oluyor ama ben onları normal insan ağrısı sanmıştım Bakalım doktor yarın ne diyecek? Hem ne muaynesi olursa olsun alttan bakacak ya :18::18::18::18::18: beni korkutan o
slm annişleeerr... geçmişe şşöööölee bi baktım doğum yapan yok ama gidecek olanlar var sanırım hepsinin Allah yardımcısı olsun...
sidelyaaa inşallah bebeğini kucağına alacaksın Allahın izniyle korkmana gerek yok..
biz bugün doktor kontrolüne gidiyoruz.. hem halil efe hem de ben doktoruma muayene olucam.. çocuk doktoru neler diycek çok merak ediyorum.. göbeğimiz hafiften kurumaya başladı bugün 4. gün inş. bir an önce kurur. çünkü ayaklarını oynattıkça göbeğinde klipsi ittiriyor.. akşam 6 da randevumuz umarım her şey güzel geçer.. bu arada bu kontrolde işitme testi de yapılcak onun sonucunu da perşembe günü sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimizde götürmemiz gerekiyormuş.. bilgilerinize :) öptük hepinizi..
bizde sizi öptükyok yok kokladıkk..
canim bende dusunuyorum ama cok saglikli bilgilere ulasamadim.doktorumda cok gerekli gormedigini soyleyince bira daha uzaklastim ama sende arastirmalarini paylasirmisin ozellikle nerde saklatacagina yonelik.
2 MAYIS 2013 PERSEMBEEEEEE SAAT : 14.00 BUYUK GUNNNNNN :) 38+2 de BEBISIM GELIYORRRRRR.... DUYURULURRRRRRRRR
ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun iişalah canım, sağlıkla kucağına al bebişini,haberlerini bekliyoruz, kendi isteğinlemi sez. oluosun
Cok tesekkür ederim canim, yok canim ilk cocugum sezeryandi benim o yuzden yine sezeryan, sadece karar veremiyorum epidural mi genel mi olsam diye, epidural istersemde 900 tl fark var genel anesteziye gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?