2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen canim, normal dogum 2600, genel sezeryan, 3600, epidural sezeryan 4500 cokkk pahali yaaa, eskiler evde bile dogum yaparken dogal bir olaya bu kadar para gercekten ticarettten baska bisey degil, neyse artik hayirlisiyla kucagimiza alalimda.

ayyy negüzeeel hadi bakalım hayırlısyla,sağlıkla gelsin bebiş, belli olmazki cnm o şklde 1 hafta bekleyende olabiliomuş,ama alttan muayene ettyse biraz tetkleyebilir,muayeneden sonra kanama oldumu,bir arkadaşım böle muay gtnmişti 2 cm açılması çıktı sabahına doğum ysaptı mesela

Benim bebeğimde ufak, canım sıkılıyodu ama artık sıkmamaya çalışıyorum. Sağlıklı olması daha önemli, artık anne karnında eskisi gibi de büyümemeye başladı. İnşallah sütüm gellir, bebeğim emer de doğumdan sonra toparlanırız. Elimden gelen başka birşey yok malesef.

Aynen canim, normal dogum 2600, genel sezeryan, 3600, epidural sezeryan 4500 cokkk pahali yaaa, eskiler evde bile dogum yaparken dogal bir olaya bu kadar para gercekten ticarettten baska bisey degil, neyse artik hayirlisiyla kucagimiza alalimda.

offf evet ama işte sağlık olunca insanın eli kolu bağlanıo bunuda bildklerinden yapçaklarını yapıolar,evet sağlıkla alalımda bebişleri kucağımıza, gerisi olur gider napalım

2 MAYIS 2013 PERSEMBEEEEEE SAAT : 14.00 BUYUK GUNNNNNN :) 38+2 de BEBISIM GELIYORRRRRR.... DUYURULURRRRRRRRR

Hadi gozun aydin canim.seninle bdt miz ayni bende yrn gidicem doktora gun vericek cok sabirsizlaniyorum ve de korkuyorum 39 haftayi gecsin istiyorum ama bakalim hakkimiizda hayirlisi insallah

Simdi annemle konustuk..sancı cekerken sadece eşim olsun istiyorum demiştin oyle karar verdiysen biz hic ha s taneye gelmeyeljm gergin ortam olmasın diyor..o da hakli disarda bos bos merakla beklemezki annem ici içini yer..ama bana hersey stres yapiyor ne abla ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum o anlarda sadece esim olsun istiyorum. .b e nde mi sorun var yoksa cevremdeki insanlarin herseyle ilgili bir yorum yapmasi beni germesi mi boyle hissettiriyor bilmiyorum. .ben o an aci crkicem yada belki kendimde bile olmucam sonucta normal dogum olacaginin kimse için garantisi yok..istiyorumki yalniz hissedersem esim beceremezse destek olmayi o zaman annemi cagirayim..orda bir dogum olacak kolay yada zor bir bebek dunyaya gelecek. .b e ni simdiden strese sokuyor insanlar cevre soylucem esime hickimseye haber vermesin diye söz verdiricem..senin orda kimseyle isin yokki yaticaksin ustun ortulu agri cekeceksin diyorlar..elli kez soyledim ebeyi ikna edersrm yatmicam yuruyecem egzersiz yapmaya caliscam acilma rahat olsun diye..hala düz mantik dusunuyorlat hic dinlrmemisler beni..belki altim acik olacak utanıyorum ben kimsr görmesin saklicam diyr ugrasmayim birde diyorum..dogumdan korkacagima şu an nelerin stresini cekiyorum yazık degilmi bana yaa kaynanami zaten hic istemiyorum dogum sonrası gelsin..zaten hep muhalefet..annem bile beni geriyor..

Son düzenleme:
slm kızlar sıdelya bebegını kucagına almıstır ınsallah...

baskaent hadı gununde bellı olmus darısı bıze ınsalllah..

bende bugun tahlıllerı verdım yarın tatıl oldugu ıcın persembe gunu gıdıp gun alacam bakalım dr ne dıyecek..

muayeneden sonra kanama olmadı ama hiç acı da olmadı, galiba doğum rahat olacak, normalde doğumum 6 mayıs ama hep derler ya 5 gün önce 5 gün sonra diye, belki yarın olur o yüzden:)) çarşamba ya da perşembe yine gidicem bakalım..

Haklısın bence de, ben de olsam aynı şeyi isterdim. Belki saatlerce sancı çekeceksin, yarım saatte bir hadi yok mu daha birşey gibi abuk sorular sorup seni daha da strese sokabilirler. Bizim gerginliğimiz bize yetecek zaten. Umarım anlayış gösterirler...

Hadi gozun aydin canim.seninle bdt miz ayni bende yrn gidicem doktora gun vericek cok sabirsizlaniyorum ve de korkuyorum 39 haftayi gecsin istiyorum ama bakalim hakkimiizda hayirlisi insallah

Offfff o korku bende de var canim o gun o amelyatahaneye nasil gidecem bilmiyorum. Bu gunlerde gececek hayirlisiyla saglikla gecsinde. Seninde yarin verir gun buyuk ihtimalle, hayirlisi olsun canim....

evet cnm belli olmaz,neyse sen bugeceye bile hazırlıklı ol:)hayırlısı olsun iişlh...

Dimi canim zaten elli tane sey kafamizda dogum ne zam a n başlayacak, baslayacakmi bebek iyi olacakmi, gelen giden öpüp kucagina alip zarar mi verir, sezeryana mi aliniriz, alt dikisler nasil olacak sonrasi nasil olacak süt gelcekmi..vbbirsuru düşünce zaten var bunlari düşünmüyorum mumkun oldukca..hastane ikramlarini düşünüyorum bebek sekerlerini kendim yaptım kurabiye de yapmak istiyorum. .ben boyle seylerde destek istiyorum. .biliyorumki sancida ortami bunaltip kalabaliklastirip her kafadan bir ses çıkacak. .yok yok sen doguramassin açılmıyor falan dicekler..krndi dogumlarini yada yakinlarinin dogumlarini anlatacak herkes..kalktim netten h a li bakiyordum tasindik yerlerde hsli yok sakin kafayla netten bakiyordum..annem aradi da ne oldu agliyorum simdi öyle daraldimki.tel.dede soyleyemedim boyle alinmis gibi konusunca..bogazim düğüm düğüm sıkıldım artik..nasil ugrasicam bu kadar insanla..kaynanam cok istedigi icin cumartesi o tarafin nisanina gittim..yolda dogum kursuna gittik ebe cok guzel bilgiler verdi cok iyi oldu di y orum..cahil olmak daha iyi biz hicbisey bilmeden gittik dogurduke cok iyi oldu diyor..kac saat sandalyede oturdum nisanda...ille daha oturalim istiyor..karnim cok kasiliuor bugunlerde diyorum..bebek itiyodur yerini genisletmek icin ben kac kez dus alip doguruyorum diye gittim diyor..dedimki bu yalanci kasilma duzenli degilki ben hic gitmedim diyorum.desem ne ki o kendi bildiginde..bebegi alip yazliga oyle gidecekmis bu yil..bir sor bana esimdrn ayrilmak istiyor muyum.ailemize yeni bir birey katiliyor esimle buyutelim o da bilsin oglunu..gülüp geçiyorum cunku gitmicem belki agustosta bebek buyuyunce en fazla 1hafta giderim o kadar. .

Ya bende anlamadım sancı çıkıyor nst de bende yok bişey anlamadım gitti inşallah 1 hafta daha bekler oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…