- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.561
anladım canım hayırlısı olsun bayada fark alıolar yaa bnm hastanede 1700 fARk alıo oyüzden ben epidurali düşünmedim bile normal bekliorum zatende uygun olsaydı belki epidural norml düşünrdüm amaa çok zaten doğum 2500 bide o olursa başa çıkamayız
kızlar 39+1 olduk nihayet.. dün doktora gittim 1 cm açılma varmış, sizce doğum ne zaman başlar? akşamları rahim ağzında yırtılma hissediyorum acıyo baya ama daha düzenli sancım yok, sizde durumlar ne??
canım bu benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde kızımda aynıydı boyu uzun kilosu az bir bebekti. doğru 2.760 gr ama maşallah sütüm yaradı ilk ayda 4.500 gr oldu yani zayıf diye hiç sıkıntı etme. inşallah senin yavrukuş 1 hafta daha bekler ondan sonra doğsa da sıkıntı değil. aslında şimdide doğsa sıkıntı değil diyorlar doktorlar 37. haftanın içinde çünkü. sıkıntı etme bak canlı örneği var burda oğlumda aynı boyu uzun kilosu az benim sıpalar babalarına çekmiş ince uzunlar manken olacaklar galiba :) :) bu arada hayırlı doğumlar canım.
Aynen canim, normal dogum 2600, genel sezeryan, 3600, epidural sezeryan 4500 cokkk pahali yaaa, eskiler evde bile dogum yaparken dogal bir olaya bu kadar para gercekten ticarettten baska bisey degil, neyse artik hayirlisiyla kucagimiza alalimda.
Aynen canim, normal dogum 2600, genel sezeryan, 3600, epidural sezeryan 4500 cokkk pahali yaaa, eskiler evde bile dogum yaparken dogal bir olaya bu kadar para gercekten ticarettten baska bisey degil, neyse artik hayirlisiyla kucagimiza alalimda.
2 MAYIS 2013 PERSEMBEEEEEE SAAT : 14.00 BUYUK GUNNNNNN :) 38+2 de BEBISIM GELIYORRRRRR.... DUYURULURRRRRRRRR
ayyy negüzeeel hadi bakalım hayırlısyla,sağlıkla gelsin bebiş, belli olmazki cnm o şklde 1 hafta bekleyende olabiliomuş,ama alttan muayene ettyse biraz tetkleyebilir,muayeneden sonra kanama oldumu,bir arkadaşım böle muay gtnmişti 2 cm açılması çıktı sabahına doğum ysaptı mesela
Hangi hastanenin fiyatları acaba bunlar
Simdi annemle konustuk..sancı cekerken sadece eşim olsun istiyorum demiştin oyle karar verdiysen biz hic ha s taneye gelmeyeljm gergin ortam olmasın diyor..o da hakli disarda bos bos merakla beklemezki annem ici içini yer..ama bana hersey stres yapiyor ne abla ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum o anlarda sadece esim olsun istiyorum. .b e nde mi sorun var yoksa cevremdeki insanlarin herseyle ilgili bir yorum yapmasi beni germesi mi boyle hissettiriyor bilmiyorum. .ben o an aci crkicem yada belki kendimde bile olmucam sonucta normal dogum olacaginin kimse için garantisi yok..istiyorumki yalniz hissedersem esim beceremezse destek olmayi o zaman annemi cagirayim..orda bir dogum olacak kolay yada zor bir bebek dunyaya gelecek. .b e ni simdiden strese sokuyor insanlar cevresoylucem esime hickimseye haber vermesin diye söz verdiricem..senin orda kimseyle isin yokki yaticaksin ustun ortulu agri cekeceksin diyorlar..elli kez soyledim ebeyi ikna edersrm yatmicam yuruyecem egzersiz yapmaya caliscam acilma rahat olsun diye..hala düz mantik dusunuyorlat hic dinlrmemisler beni..belki altim acik olacak utanıyorum ben kimsr görmesin saklicam diyr ugrasmayim birde diyorum..dogumdan korkacagima şu an nelerin stresini cekiyorum yazık degilmi bana yaa kaynanami zaten hic istemiyorum dogum sonrası gelsin..zaten hep muhalefet..annem bile beni geriyor..
Hadi gozun aydin canim.seninle bdt miz ayni bende yrn gidicem doktora gun vericek cok sabirsizlaniyorum ve de korkuyorum 39 haftayi gecsin istiyorum ama bakalim hakkimiizda hayirlisi insallah
muayeneden sonra kanama olmadı ama hiç acı da olmadı, galiba doğum rahat olacak, normalde doğumum 6 mayıs ama hep derler ya 5 gün önce 5 gün sonra diye, belki yarın olur o yüzden:)) çarşamba ya da perşembe yine gidicem bakalım..
Kızlar sabah nişanım geldi sabah 5 de oğlum geliyor sanırımmmm
Haklısın bence de, ben de olsam aynı şeyi isterdim. Belki saatlerce sancı çekeceksin, yarım saatte bir hadi yok mu daha birşey gibi abuk sorular sorup seni daha da strese sokabilirler. Bizim gerginliğimiz bize yetecek zaten. Umarım anlayış gösterirler...
ay çok güldüm canım ya normal insan ağrısı demek alemsin... bende hiç ağrı sızı duymuyorum arada sertleşiyo karnım. ama dün nst de kasılmalar 50 civarıydı hep. ya hiç acımıyo yada biz acı bize vız geliyo tırıs gidiyo anlamıyoruz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?