2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Off kizlar kimse bizi anlamiyo bende cok doluyum 5 gorumcem var hepsinin ikiser ucer kizlari var 1 gorumcem hamile yine kizi olucqk hepsi erkek cocuk duskunu benim oglum olucak diye erkek cocuklar hakkinda surekli olumsuz yorumlar yapiyolar buyuk gorumcem gecen gelmis diyo biz cok gorduk 8 ay erkek diyip kiz doguranlari kalbini kirmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz sinirden agliyorum surekli oglum daha dogmadan ileri geri konusuyolar cok gerginim valla

Canım sen boşver onları, az kaldı pipiyi görmeye. Başka doktora gittiğini, onun da erkek dediğini falan söylersin. Hem kız ya da erkek ne fark eder, hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun. Benimki de erkek ama ben hep kız bekledim, ilk söylediklerinde birkaç ay bekledim acaba değişirmi diye, emin olana kadar baya bi zaman geçti yani.

Sen erkek bebeğe göre hazırla şekerini, kurabiyeni, süsünü. Kıskananlar çatlasın...

Hastaneden aradılar şimdi drun acil kongresi çıkmış cumaya randevum vardı onu 9 mayısa aldılar ya ben bu arada doğurursam ayy uyuyordum bi de mal gibi kaldım şimdi ne yapsam acaba?

Hastaneden aradılar şimdi drun acil kongresi çıkmış cumaya randevum vardı onu 9 mayısa aldılar ya ben bu arada doğurursam ayy uyuyordum bi de mal gibi kaldım şimdi ne yapsam acaba?

Canım bizim hastanedeki diğer 2 doktordan bir tanesine git bence bu süre içinde kontrol için. 9 Mayısta yine kendi doktoruna gidersin. Hatamızdan dolayı sık kontrol olmamız lazım...

Kiz olursada benim evladim ama erkrk olursa sizin gonlunuz olsun diye kokunden kestireyimde rahatlayin gibi bisey de canim gulerek espri yapmis gibi..anlayip susarlar belki..o kadar cocuk dogurmuslar bilmiyo r larmi insan hamileyken herseye agliyor , yalniz hissediyor cok hakkimiza giriyorlar..erkek yada kiz onlara ne ki..Allah ne yazmissa o dogacak..insanlar haset edince mantigini kaybediyor sanirim..benimde 12haftalikken erkek demislerdi herkes esime yok o kıza benziyo kiz olur gorursun demislerdi

Canım bizim hastanedeki diğer 2 doktordan bir tanesine git bence bu süre içinde kontrol için. 9 Mayısta yine kendi doktoruna gidersin. Hatamızdan dolayı sık kontrol olmamız lazım...

Uykudan kalkıp konuştum ne diyeceğimi de bilemedm abir arayayım bari ne zaman gidip geliyormuş dediğin gibi diğer ikisinden birine gideyim 9una kadar evde beklenmez ki biz sormuştuk mayısın sonunda kongrem var demişti bu da nereden çıktı şimdi

canım bana doktorum hareketleri say falan demedi, dediği tek şey kontrol et,sen zaten bilirsin hangi saatte hareket ettğini dedi, hissetmen yeter dedi yani gün içinde belli aralıklarla etsin yeter

Canım benim kulağıma bir söylenti geldi ama moralini bozmamak için söylememiştim, şimdi de sadece tedbir amaçlı söylüyorum, belki de aslı yoktur. Nisan'da Sadiye hanım hastaneden ayrılacak demişler. Benim iş yerimdeki bir arkadaşımın eşi de hamile 4-5 aylık, bizim hastanenim başhekimi ile görüşmüşler doğum ve doktor tavsiyesi almak için, o söylemiş Sadiye hanım ayrılacak diye. Böyle bir olaya zemin hazırlıyo olabilirler, doğruysa kendini bu fikre hazırla bence, önce doğruluğunu öğrenmeye çalış tabi. Sonra birden moralin bozulmasın, son dakikaya geldik zaten ama hala değerlendirme fırsatı yapma şansın varken bu haberi bir araştır derim.

Aradım şimdi sadece 3 mayıs cuma günü yok dediler o zaman arada bir tarihe alın beni dedim asistanına söyleyeceklermiş geri dönecekmiş bana onu bekliyorum şimdi.
O kadar ay birlikte geçirdik şimdi giderse bir de ne yapacağım ben

Çok geçmiş olsun canım.Ağustosta ben önce babamın hasta olduğunu sonrada hamile olduğumu öğrendim.İlk aylarım seyahatlerle hastanelerde geçti,kasım ayında babamı kaybettik ( kötü bi hamilelik geçirdim ama bebeğimin varlığı bana güç verdi aslında.Allah babana acil şifalar versin.Doğum olayındada neden sezeryan istemiyorsun anlamadım Allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin.

Canım söylediğin için sağol dediğin gibi başımın çaresine bakarım eğer gidecekse. Ben de eşime hep takılıyordum bu kadın çok rahat hiç doğumdan bahsetmiyor beni doğurtmayacak mı yoksa diye, acaba içime mi doğmuş

Belki de gitmez canım, moralini bozma lütfen. İnşallah gitmez sen ve senin gibi ilerlemiş hamileler doğumunu yapana kadar. Ama ilk fırsatta kendisine sorup emin olmanı tavsiye ederim. Oldu bittiye gelirse moralin bozulur.

fatmacım sıkıntı etme canım sağlıklı olsunlar hayırlısıyla doğsunlar kilo da alır öylede güzel gelişir ki hayret edersin. diyorum ya bak benim kız nerdeyse ilk ayda 2 kilo aldı. şimdiden sütüm gelmez diye düşünme herşey pozitif düşünmeye bağlı. Sütün geldikten sonra az veya yok deme annemler yok dersen gelmez derler :) şimdiden hayırlı doğumlar canım RABBİM hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Hazirandan atladım mesajını görünce canım.. Bence onlar kendi erkek isteklerinin acısını senden çıkarıyorlar.
Ben de sonradan değişen cinsiyetleri duyunca doktora sordum son gidişimde londrada yaşıyorum burada toplamda 3 ultrason var hamilelik boyunca bu sonuncusuydu. Cinsiyeti hala erkek mi dedim adam çok güldü bana dedi bu öyle değişken birşey mi ki bir kere erkek dendiyse erkektir.
Yanındaki kadın da biz fotoğraf isteyince bu ultrasonla genel foto veremem ama diyip bir ayak fotosu bir de oğluşun testislerinin fotosunu cekip verdi elime artık emin olursunuz diyerek. Buradakiler böyle bir acaip biz de elimizde foto kalkaldık eşimle:))

Teşekkür ederim canım, herşey çok güzel olacak İnşallah. Perşembe günü hayırlısıyla bebeğimi kucağıma bir alayım, herşey yoluna girer İnşallah. Moralimizi yüksek tutmamız lazım bu dönemde. Annem sağolsun beni sürekli rahatlatıyor, hem dğurgan hem de sütlü bizim sülalemiz, EvelAllah bol bol emzirirsin diyor :)))

slm kızlar bişey sorcam 2 gündür birden vajinama sancı giriyo tekrar geçiyo.genelde bebeğim hareket ettikçe oluyo sizce neden.bu arada 36.haftalık hamileyim

Sen çok gerilmişsin canım ya,bence eşinin yanında annende olsun nolur nolmaz annene ihtiyaç duyabilirsin manevi olarak.Bukadar takılma oluruna bırak,herkese herşeye takılma ,herkes doktor kesildi başımıza 9 aydır.

Ya anlamıyorum böle acayip düşünceli kafaları.. Allah nazardan kem gözden korusun oğluşunu..Dogurunca pipisinin resmini kocaman çerçeve yaptır duvara as :) töbe töbe

Kızlar sabah nişanım geldi sabah 5 de oğlum geliyor sanırımmmm

Ohh gözün aydın, bir avazda doğum yap inşallahh. Darısı baiımıza Benm de gelsin bebeğim artıkk yaa :))

Ah cnm ne takıyorsun yaa, onlar oğulları olsun istemiş olmayınca sana saldırıyorlar bence. Hem ne farkeder kız erkek anlamıyorum bu insanları evlat evlattır, kızın güelliği ayrı erkeğin güzelliği ayrı. Sen onları düşünme bile, yavruna kavuşacağın güne odaklan, hayırlısıyla:)

Meli' cim sen kendini nasıl rahat ve güvende hissedeceksenö yle yap bence, ben hem eşimin hem annemin olmasını isterim sanırım ikisininde desteği ayrı olur ama 3. bir kişi beni de strese sokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…