- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.561
Gunaydin kizlar..aksam ve gece karnim cok fazla kasildi..t a kip etmeye calistim bi 12dakika bi 4 dakika sonra stres oldum agrisiz kasilma oldugu icin takip etmeyi de beceremedim..biraktim bende takibi cunku bisey anlamadim..zaten 3dk da bir ve surekli olsa bir sekilde anlarim sanirim..beklemek cok tuhaf rabbim hayirlisini nasip etsin..birde arayip dogurdunmu diye soranlara uyuz oluyorum :)
yarın günümüz doluyor ama biz de tık yokgelmek istemiyor herhalde paşamız
Gunaydinlar annişler..
Sabahi zor ettim zombi gibiyim heyecandan uyuyamiyorum annemde yolda 1 saati kaldi 10 buçuktada randevum war surekli karnim agriyo heyecandan elim ayagim bi an buz kesiyo bi yaniyorum yatakta dört dönüyorum kizçemde 4 e kadar tepindi durdu çikacagini hissediyo sanirim :) planlida olsa stres yapiyo insan ilkinde ne olacagini bilmedigimiz icin heyecan yapmaya vaktimiz yoktu her an supriz yapabilirdi ilk gebelik..
Midem delinecek bişeyler yemem lazim..
Allah yardımcı olsun canım hayırlı kolay doğum olur inşallah dr güven en iyisini bilir onlar korkma bakalım doğuma kadar belki daha büyümez benim oğlumunda kafa ölçümü 1 hafta önde koca kafalı oğlum diye seviyorum onu
Vakumun türlü sakıncaları olabiliyor kafa çapı zaten normal doğuma uygun değilse doktorlar sezaryeni öneriyor. Bebeğin başta beyin olmak üzere göz sinirlerini bile zedeleyebiiyor. Onun için doktorlar bu konuyu iyi konuşmak lazım. Benim eşim vakamdan dolayı doğduğu ünden beri gözlük kullanıyor ve çocukluğunda defalarca göz ameliyatları geçirmiş.
meraba sevgili anneler 05.05.2013 tarihinde saat 5 te kızımı kucağıma aldım normal doğum yaptım kendi sancım ile dünyalar güzeli bir kızım oldu o kadar güzel mis kokulu ki anlatamam Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin o kadar zor oldu ki sancıyı çekmek ama bebeğimi kucağıma alınca bende onunla yeni doğmuş gibi oldum
ayy hadii hayırlısı ben bile heyecanlandımm rabbim sağ salim kavuştursun
benimde nerdeyse 2 hafta önde canım kemik yapımız iri hem tombişiz hem iriyizbakalım hayırlısı belki haftasını yakalar yediklerime dikkat edeyim azcık...2 günde bitiridğim kalıp peynirlerin yoğurtların sütlerin geri dönüşümü böyle oldu heralde şundaki yanaklara bak teyzesi daha 35+ daydı burda
Eki Görüntüle 705665
kızlr herkese iyi geceler ben de 1 hafta önce epidural sezeryan ile oğlumu dünyaya getirdim.3200 gr 45 cm idi.bize minnacık geldi ama şimdi gayet iyi.mis kokusu şu an yatağımdan burnuma kadar geldi.bekleyen annelere Allah bir an evvel sağlıkla bu kokuyu içinize çekmeyi nasip etsin diyorum.daha uzun bir vakitte doğum hikayemi de sizlerle paylaşacağım hepinizi öpüyorum.
annesi kocaman masallah ogluna.cokda tatli cikmis minnak. aslinda bizimde kafamiz buyuk biraz baska sebeblerden sezeryan olcaz ama son kontrolde doktor amcamiz bu kafayla normal sartlardada sezeryan olurdu gibi dedi. hayirlisi olsun hepimiz icin
Gunaydin kizlar..aksam ve gece karnim cok fazla kasildi..t a kip etmeye calistim bi 12dakika bi 4 dakika sonra stres oldum agrisiz kasilma oldugu icin takip etmeyi de beceremedim..biraktim bende takibi cunku bisey anlamadim..zaten 3dk da bir ve surekli olsa bir sekilde anlarim sanirim..beklemek cok tuhaf rabbim hayirlisini nasip etsin..birde arayip dogurdunmu diye soranlara uyuz oluyorum :)
Bende büyük oğlum için aldığım braun marka hastane tipi kulaktan ölçülenlerden var yıllardır. Süper pratik tavsiye ederim.
tatlım biz uzun araştırmalar sonucu Weewell WTN550 aldık. süper bir alet oda sıcaklığını, ateşi, suyun sıcaklığını her şeyi doğru ölçüyor kesinlikle tavsiye ederim (tabi kalibrasyon ayarını doğru yaptırmak önemli temassız olduğu için)
Benim de bugun gunum doluyorsabırsızlıkla bekliyorum artik kavusmak istiyorum yavruma.
ya benide bu sancıları takip etme işi çok geriyor.daha hangisinin sancı hangisinin normal ağrı olduğunu ayırtetmekte zorlanıyorumki nasıl takip edicem. dediğin gibi çok sıklaştığında Allah bir şekilde anlamamızı sağlıycak herhalde.
benimde dünden beri karnım arada sertleşiyor birde adet ağrısı gibi ağrım oluyor. ama bel ağrım falan pek yok.
benide sürekli arıyorlar doğurdun mu diye gerçekten çok uyuz bir durum. bende doğurunca mesaj atarım diyorum
ya benide bu sancıları takip etme işi çok geriyor.daha hangisinin sancı hangisinin normal ağrı olduğunu ayırtetmekte zorlanıyorumki nasıl takip edicem. dediğin gibi çok sıklaştığında Allah bir şekilde anlamamızı sağlıycak herhalde.
benimde dünden beri karnım arada sertleşiyor birde adet ağrısı gibi ağrım oluyor. ama bel ağrım falan pek yok.
benide sürekli arıyorlar doğurdun mu diye gerçekten çok uyuz bir durum. bende doğurunca mesaj atarım diyorum
teşekkür ederiz teyzesi hep kaş çatıyor bize oğluş biraz ciddiyiz...dediğin gibi hayırlı olsun hakkımızda haftaya kadar dayanırsak netleştircez doğumu artık riski göze alamıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
aynen canım ya dr. kontrolün var mı sancın vs. bir şey hissediyor musun? Ben de hiç bir belirti yok o kadar hurma yiyorum yürüyüş vs. bana mısın demiyoryarın kontrolümüz var bakalım ne diyecekler
ayy hadii hayırlısı ben bile heyecanlandımm rabbim sağ salim kavuştursun
benimde nerdeyse 2 hafta önde canım kemik yapımız iri hem tombişiz hem iriyizbakalım hayırlısı belki haftasını yakalar yediklerime dikkat edeyim azcık...2 günde bitiridğim kalıp peynirlerin yoğurtların sütlerin geri dönüşümü böyle oldu heralde şundaki yanaklara bak teyzesi daha 35+ daydı burda
Eki Görüntüle 705665
canim seni korkutmak istemem ama bir sure abd de yasamistik malesef orda pahali olmasindan sezeryan yapmamak icin son ana kadar normal dogumu beklerler. bir arkadasimizida boyle beklettiler ve cocuk iri oldugu icin kanala sikisti vakumla cektiler ve yavrunun beyni hasar gordu.suan hala gorustugumuz icin takip ediyorum ki farkli problemler yasiyorlar beynin hasar gormesinden. sukur ulkemize bazen hepimiz maddiyat icin sezeryan yapiyorlar diyoruz ama risk almiyorlar ve dahasi saglik harcamalari uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?