2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yaaa evet hergüne birisi arıyor doğurmadın mı doğurmadın mı sanki keyfimden sıkıp içimde tutuyorum çocuğu alla alla

ayy hadii hayırlısı ben bile heyecanlandımm rabbim sağ salim kavuştursun

benimde nerdeyse 2 hafta önde canım kemik yapımız iri hem tombişiz hem iriyiz bakalım hayırlısı belki haftasını yakalar yediklerime dikkat edeyim azcık...2 günde bitiridğim kalıp peynirlerin yoğurtların sütlerin geri dönüşümü böyle oldu heralde şundaki yanaklara bak teyzesi daha 35+ daydı burda

bende bu yüzden sezeryana yönelmeye başladım yavaş yavaş 95 milim olmuş baş ölçümüz

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah.

darısı bizlerin başına artık. mis kokulu kızını biz bekleyen teyzeleri içinde kokla

annesi kocaman masallah ogluna.cokda tatli cikmis minnak. aslinda bizimde kafamiz buyuk biraz baska sebeblerden sezeryan olcaz ama son kontrolde doktor amcamiz bu kafayla normal sartlardada sezeryan olurdu gibi dedi. hayirlisi olsun hepimiz icin

bu arada ildauni nin sezeryan gunu gecti kizini seviyordur simdi inslh.Astrid de gozukmuyormu benmi gormuyorum 2 gundur.Anne 34 de dun sancisi vardi. anlasilan yakinda dogum haberleri gelcek sicak sicak...

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah.

annesi kocaman masallah ogluna.cokda tatli cikmis minnak. aslinda bizimde kafamiz buyuk biraz baska sebeblerden sezeryan olcaz ama son kontrolde doktor amcamiz bu kafayla normal sartlardada sezeryan olurdu gibi dedi. hayirlisi olsun hepimiz icin

teşekkür ederiz teyzesi hep kaş çatıyor bize oğluş biraz ciddiyiz...dediğin gibi hayırlı olsun hakkımızda haftaya kadar dayanırsak netleştircez doğumu artık riski göze alamıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ya benide bu sancıları takip etme işi çok geriyor. daha hangisinin sancı hangisinin normal ağrı olduğunu ayırtetmekte zorlanıyorumki nasıl takip edicem. dediğin gibi çok sıklaştığında Allah bir şekilde anlamamızı sağlıycak herhalde.

benimde dünden beri karnım arada sertleşiyor birde adet ağrısı gibi ağrım oluyor. ama bel ağrım falan pek yok.

benide sürekli arıyorlar doğurdun mu diye gerçekten çok uyuz bir durum. bende doğurunca mesaj atarım diyorum

Bende büyük oğlum için aldığım braun marka hastane tipi kulaktan ölçülenlerden var yıllardır. Süper pratik tavsiye ederim.

Sagolun kizlar tavsiyeler icin

Bu arada valla sanirim kafayi yiyorum,kac sefer sanki tuhaf bi akinti geliyomus gibi hissediyorum,banyoya kosuyorum ama tik yok.Ne olacak boyle halim :18:

Benim de bugun gunum doluyor sabırsızlıkla bekliyorum artik kavusmak istiyorum yavruma.

aynen canım ya dr. kontrolün var mı sancın vs. bir şey hissediyor musun? Ben de hiç bir belirti yok o kadar hurma yiyorum yürüyüş vs. bana mısın demiyor yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecekler

Boyle karnin sertlesmeye baslarken agri da giriyor yavas yavas.Kasilma arttikca agri da siddetleniyo biraz.Kasilma gecince agri da geciyor canim.Ama sanirim agrinin girdigi yer kisiden kisiye degisiyo,benim kasiklardan vajinaya dogru mesela.Bazen bele de vuruyo hafif

doktorum anlaşılmıycak gibi değil dedi canım bel kasık ağrısı bazen bacak ağrısı ve kasılma aynı zamanda olurmuş mutlaka ayırt edersin dedi,ne yapsan geçmez periyodik gelir sıklaşır dedi benimde ağrılarım sancılarım vardı ama doğum sancısı değilmiş yalancı sancılarmış

bende kuaföre gideyimde şu ağda işini de halledeyim bugün artık. ne olur ne olmaz. Bizim kuzuların ne zaman geleceği belli olmaz.

temiz temiz bekleyelim:)))

canim seni korkutmak istemem ama bir sure abd de yasamistik malesef orda pahali olmasindan sezeryan yapmamak icin son ana kadar normal dogumu beklerler. bir arkadasimizida boyle beklettiler ve cocuk iri oldugu icin kanala sikisti vakumla cektiler ve yavrunun beyni hasar gordu.suan hala gorustugumuz icin takip ediyorum ki farkli problemler yasiyorlar beynin hasar gormesinden. sukur ulkemize bazen hepimiz maddiyat icin sezeryan yapiyorlar diyoruz ama risk almiyorlar ve dahasi saglik harcamalari uygun.

günaydın herkese. bugün sonunda missss gibi bi uyku çekmişim. meğer uyumak ne güzelmiş

aynen canım ya dr. kontrolün var mı sancın vs. bir şey hissediyor musun? Ben de hiç bir belirti yok o kadar hurma yiyorum yürüyüş vs. bana mısın demiyor yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecekler

Bloody' cim ben neler yapiyorum bir bilsen.dogumu baslatmak icin denemedigim yol kalmadı. Bende de belirti yok. Bugun son gunum oldugu icin doktor kontrole cagirdi. Bugun bakalim ne konusalacak, ne karar verilecek. Su dogum kendi dogal sancilarimla baslasa.ahh ahhh

maşallah canım bebeğine nasılda tontiş. aman dikkat et de nazar değmesin

canım bende son kotrolden beri bunu düşünüyorum birkaç yabancı ve türk forumu okudum buna benzer durumu yaşayan birçoğunda vakum kullanılmış doktoruma da minnettarım açıkçası bana bunu söylediği için en azından olasılıktan bahsettiği için...riski göze almak ya da almamak bizim tercihimizde...ben normal doğum çok istedim hala da tamamen vazgeçmiş değilim ancak tek başıma karar veremem eşim istemiyor normal doğumu şu an...benimde bir arkadaşım vakumla doğum yaptı bebeğin kafası uzadı ve birsürü problem...o sebeple hiç sıcak bakmıyorum, sezeryan gerekiyorsa olacak öyle katı kurallarım yok yeterki ikimizde sağ salim olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…