2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Valla bugun kendimi gayet iyi,enerjik hissediyorum.Hatta dans bile ettim Bisey olur mu ki acaba

kız sen sadece dans etmişin... ya ben roman havası oynuyom bi güzel....göbişi calkalaya calkalaya bi kalıyom(((bunu yaklasık bikac gündür yapıyom napayım yatmaktan bıktım bende hareket etmek istiyom ama tık yok bebişten =)...bebiş kesin ne oynak annem var ya demiştir...yapcak bişi yok napayım kapı gıcırtısına bile oynuyom tabiri caizse ............

Son düzenleme:
kızlr herkese iyi geceler ben de 1 hafta önce epidural sezeryan ile oğlumu dünyaya getirdim.3200 gr 45 cm idi.bize minnacık geldi ama şimdi gayet iyi.mis kokusu şu an yatağımdan burnuma kadar geldi.bekleyen annelere Allah bir an evvel sağlıkla bu kokuyu içinize çekmeyi nasip etsin diyorum.daha uzun bir vakitte doğum hikayemi de sizlerle paylaşacağım hepinizi öpüyorum.

aynen canım hele ki bizim baş çevremiz geniş olunca vakum kullanılma riski fazla bana bu bilgileri özellikle altını çizerek verdi doktorum olasılıktan bahsetti haftaya birkez daha kalça yapıma bakılacak ve çatı muayenesi yapılacak ona göre karar vericez bebişin başı 95 milim olmuş sınırdayız normal doğum için hayırlısı:18:

canım gözünaydın tebrik ederim doğum yapmışın :) verdiğin bilgiler için sağolasın ever bnm hem epidural hem genel olacaktı epiduralla çok uğraştılar denendi ama yapamadılar çok kastım galiba sadece genel oldum

Bende süt pompoasını denicem canım birde sıcak havlu koyun diyorlar
canım herkeste aynı etkıyı yapmıyabılıyor senın ıcın uzuldum ınsallah dayanırsam epıdural ıstemıyorum
ama olursada ınsallah bende
inş yapmaz cnm herkesde yapmaz tabiki beni çok dena etkiledi çok şükür iki günde geçti

Geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına sevindim. Arkadaşın da gerçekten çok komikmiş:))

Bugün istden çanakkaleye dönüyoruz artık bebeğimle annmde geliyor istye de alışmıştım ne güzel canım çok gtmk istemiyorum. İyiki istde doğum yapmışın hastanem medical park fatihdi çok memnun kaldım çok rahattım doktorum çok tatlı biriydi çok yardımcı oldu pskoljk yönden istedeki arkadaşlara tavsiye ederim 3 milyra çıktık hastaneden

offf cok pahalı geldi parası.............

Gunaydinlar annişler..
Sabahi zor ettim zombi gibiyim heyecandan uyuyamiyorum annemde yolda 1 saati kaldi 10 buçuktada randevum war surekli karnim agriyo heyecandan elim ayagim bi an buz kesiyo bi yaniyorum yatakta dört dönüyorum kizçemde 4 e kadar tepindi durdu çikacagini hissediyo sanirim :) planlida olsa stres yapiyo insan ilkinde ne olacagini bilmedigimiz icin heyecan yapmaya vaktimiz yoktu her an supriz yapabilirdi ilk gebelik..
Midem delinecek bişeyler yemem lazim..

Son düzenleme:
offf cok pahalı geldi parası.............

Biraz pahalı evet canım mecburi sezaryan birde ama hastane çok güzel ilgeniyor yatağımdan hiç kalkmadan tüm doktorlar ayağıma geldi bebeğin testleri kontrolleri için hemşireler hasta bakıcılar garsonlar çok saygılı güleryüzlüydü kendimi rahat hissttim hotel gbiydi. Testler ve bir hafta sonraki çocuk doktoru ve kendi doktorumun kontrol ücretleride bu fiyatın içinde. Kendileri arayıp kontrol randevusunu verdiler bir hafta içinde

Son düzenleme:

Allah yardımcı olsun canım hayırlı kolay doğum olur inşallah dr güven en iyisini bilir onlar korkma bakalım doğuma kadar belki daha büyümez benim oğlumunda kafa ölçümü 1 hafta önde koca kafalı oğlum diye seviyorum onu

Gunaydin kuzucuklar...Gece dogru duzgun uyuyamadigim gibi birde sbah erkenden portledim Sukur 38.haftayi bitiriyoruz bugun,ah kim bilir ne kadar kaldi Herkesi opuyoruz

selam kızlar doğumları duydukça çok mutlu oluyorum :)
ama geçenlerde doktor biraz korkuttu beni sanırım ben hazır değilim çok tırstım bugun yine çagırdı 2 gün sonra tekrar çağırması tuhafıma gitti gerçi bu hafta yok galiba ondan çagırdı , plesantada yaşlanma başlamış dedi e bi zamet başlasın çok aşagıda bebek heran gelebilir dedi enammmm tırsıyorum baklaım bugün ne diyecek inş hafta sonuna kadar bekler benim prenses yerinde duramıyo şu ara sabırsızlanıyomu ne sıpa

bu arada 2 gündür çok garip sesler geliyo migdemden sanki migdem benle konuşuyor nette araştırdım ingilizce sayfalarda buldum bişeyler normalmiş ay çok komik ama böle bagırsak sesi giibi ama cok yuksek olunca bi korku oldu bende dedim bebiş mi pırt yaptı :)))

bizden bu kadar bakalım dr amca ne dicek bugun
optuk sizi

Belirsizlik ve beklemek cok zormus oglusumun keyfi yerinde herhalde ki gelmiyor.
Bu aralar cok gerginim anne karninda onu da gerdigim icin uzuluyorm

Doğumunuz hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda hikayenizi bekliyoruz :)

ne sancı ne acılmam vardı suyum gelmişti yatırdılar suni sancı verdiler

Pek tavsiye etmiyorsunuz anlaşılan suni sancıyı ????

canım senin 3. gebeliğin değil mi?? neden çatı muayenesi yaptı?? Benim de 2. ilki normal doğum olmuştu, o yüzden muayene etmez diye ummuştum

Annecikler,bisey sorcam,bebek icin ne tur bir ates olcer aldiniz ? Ben hala karar veremedim hangisi daha iyi,,,, :26:

tatlım biz uzun araştırmalar sonucu Weewell WTN550 aldık. süper bir alet oda sıcaklığını, ateşi, suyun sıcaklığını her şeyi doğru ölçüyor kesinlikle tavsiye ederim (tabi kalibrasyon ayarını doğru yaptırmak önemli temassız olduğu için)

Gunaydin kizlar..aksam ve gece karnim cok fazla kasildi..t a kip etmeye calistim bi 12dakika bi 4 dakika sonra stres oldum agrisiz kasilma oldugu icin takip etmeyi de beceremedim..biraktim bende takibi cunku bisey anlamadim..zaten 3dk da bir ve surekli olsa bir sekilde anlarim sanirim..beklemek cok tuhaf rabbim hayirlisini nasip etsin..birde arayip dogurdunmu diye soranlara uyuz oluyorum :)

Vakumun türlü sakıncaları olabiliyor kafa çapı zaten normal doğuma uygun değilse doktorlar sezaryeni öneriyor. Bebeğin başta beyin olmak üzere göz sinirlerini bile zedeleyebiiyor. Onun için doktorlar bu konuyu iyi konuşmak lazım. Benim eşim vakamdan dolayı doğduğu ünden beri gözlük kullanıyor ve çocukluğunda defalarca göz ameliyatları geçirmiş.

Burdaki takvimde 4 günüm kalmis ama doktor dün 37 haftalik dedi..bu da ayri bir sinir bozucu durum, hangi doktora inanayim bilemedim :) bu gidisle sonbaharda dogurcam galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…