- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.541
Valla bugun kendimi gayet iyi,enerjik hissediyorum.Hatta dans bile ettimBisey olur mu ki acaba
Canım bildiğim kadarıyla vakumu bebek orda kalırda çıkmazsa mecbur kullanıyorlar çünkü rahim kanalına girince bebek artık sezeryanlada alınmıyor vakum olmazsa bebeği çekme sonucu sıkıntı oluşma olasılığı çok yüksek dr mecbur kalırsa size sormaz zaten kullanmayı çünkü doğuma girmeden önce kağıt imzalatıyorlar sonuçta Allahın izniyle birşey olmaz ama ihtimal var göz önünde bulundurmak lazım
canım gözünaydın tebrik ederim doğum yapmışın :) verdiğin bilgiler için sağolasın ever bnm hem epidural hem genel olacaktı epiduralla çok uğraştılar denendi ama yapamadılar çok kastım galiba sadece genel oldumBenim duydugum hurma rezene isirgan sut caylari falan var iste. Melekotu diye bi bitki varmis cok etkiliymis sut artirmada ama bulunabilen bisey mi bilmiyorum. Tahin helvasi da iyi diyolar. Sen hem epidural hem genel anestezi oldun dimi.
İnsallah iyi olursun 1 haftadir baya
Bende süt pompoasını denicem canım birde sıcak havlu koyun diyorlarAgrilarindan kurtulmana cok sevindim cnm.. Benim kizim ne yaptiysak emmemisti baskalarinada denedik emmemisti kafasini geri itiyodu resmen 1 gunluk bebek mama vesdik biberona alisinca emmiyor bir daha bende medelanin elekt. Sut pompasini kullanmistim 2 ay hem mama hem kendi sutumu verdim 11 aylikkn tamamen biraktik aptamili istemiyodu artik..
inş yapmaz cnm herkesde yapmaz tabiki beni çok dena etkiledi çok şükür iki günde geçticanım herkeste aynı etkıyı yapmıyabılıyor senın ıcın uzuldum ınsallah dayanırsam epıdural ıstemıyorum
ama olursada ınsallah bende
kizlar dünkü düşme olayini falan annemlere ablamlara kaynanama falan hic söylemedim. .simdi cok rahatim o yuzden kimse beni sıkbogaz etmiyor :) arkadasim simdi yolda o gelince dr.a gidicez.aksam da yanima arkadasim geldi, esim cok uzakta oldugu icin 10da gelebildi.. ark.im cok korkmus yazik, bir de beni cok güldürdü. .minibus soforune "mubarek biryerde inecek var" demis, soforde demiski "burasi yeterince mübarek mi?" :)
.bel agrim gece gecmisti simdi yine agriyor bakalim nstde sancim cikacak mi :) bugun korkularim biraz azaldi..oglus bi kanala girse rahatlicam..dünkü dr.a sordum kanala girmemis ama girer gibi oraya yönelmiş dedi..:) bir park bulup salincakta mi sallansamki :) yok yok kizlar biz bolca comelip pilates topuna falan oturalim. .catilari esnetelimki bebisler kanala girsin artik :)
Bugün istden çanakkaleye dönüyoruz artık bebeğimle annmde geliyor istye de alışmıştım ne güzel canım çok gtmk istemiyorum. İyiki istde doğum yapmışın hastanem medical park fatihdi çok memnun kaldım çok rahattım doktorum çok tatlı biriydi çok yardımcı oldu pskoljk yönden istedeki arkadaşlara tavsiye ederim 3 milyra çıktık hastaneden
offf cok pahalı geldi parası.............
Açılmanız varken mi suni sancı verdiler yoksa hiç açılma ve sancınız. Yok muydu??? Bnmde suyum azalıyor da suni sancı ile doğum başlatma ihtimalleri var. Çok sıkıntılı bir süreçse tercih etmeyeceğim.
aynen canım hele ki bizim baş çevremiz geniş olunca vakum kullanılma riski fazla bana bu bilgileri özellikle altını çizerek verdi doktorum olasılıktan bahsetti haftaya birkez daha kalça yapıma bakılacak ve çatı muayenesi yapılacak ona göre karar vericez bebişin başı 95 milim olmuş sınırdayız normal doğum için hayırlısı:18:
kızlr herkese iyi geceler ben de 1 hafta önce epidural sezeryan ile oğlumu dünyaya getirdim.3200 gr 45 cm idi.bize minnacık geldi ama şimdi gayet iyi.mis kokusu şu an yatağımdan burnuma kadar geldi.bekleyen annelere Allah bir an evvel sağlıkla bu kokuyu içinize çekmeyi nasip etsin diyorum.daha uzun bir vakitte doğum hikayemi de sizlerle paylaşacağım hepinizi öpüyorum.
ne sancı ne acılmam vardı suyum gelmişti yatırdılar suni sancı verdiler
Kızlar ne alemdesınz benım dün kontrol vardı bebıs ıyıydı çatı muayene yaptı bıraz leke geldı sımdıde sancı gelır gıdıyo dua edın kızlar dün den Bedri tetıkteyım sancım varrrr
Annecikler,bisey sorcam,bebek icin ne tur bir ates olcer aldiniz ? Ben hala karar veremedim hangisi daha iyi,,,, :26:
Annecikler,bisey sorcam,bebek icin ne tur bir ates olcer aldiniz ? Ben hala karar veremedim hangisi daha iyi,,,, :26:
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Canım bildiğim kadarıyla vakumu bebek orda kalırda çıkmazsa mecbur kullanıyorlar çünkü rahim kanalına girince bebek artık sezeryanlada alınmıyor vakum olmazsa bebeği çekme sonucu sıkıntı oluşma olasılığı çok yüksek dr mecbur kalırsa size sormaz zaten kullanmayı çünkü doğuma girmeden önce kağıt imzalatıyorlar sonuçta Allahın izniyle birşey olmaz ama ihtimal var göz önünde bulundurmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?